Gość: Par-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 16:08 Chciałam przy pomocy poczty elektronicznej zgłosić interwencję do Straży Miejskiej w Radomiu, lecz nie znalazłam numeru. Jeżeli macie taki numer to proszę o podanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rejf1 Re: Numery poczty 23.05.05, 16:43 Gość portalu: Par-2 napisał(a): > Chciałam przy pomocy poczty elektronicznej (...)lecz nie znalazłam numeru. > Jeżeli macie taki numer to proszę o podanie. Przepraszam, ale po co Ci numer do poczty elektronicznej? Do wysłania wiadomości drogą elektroniczna potrzebny jest adres poczty e0mailowej a nie numer. Co do numeru: Strasz mniejska - 986 m@ila nei znam, a nawet jesli by mieli nei wiem czy potrafiliby się nim posługiwać. ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Par-2 Re: Numery poczty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:39 Chciałem im przesłać kilka ładnych fotek, a przy pomocy telefonu 986 się nie da. Jeżeli macie ich nr to poproszę. Pozdra. Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Numery poczty 26.05.05, 11:00 No wlasnie - ciekawe. Wyglada ze ze wszystkich wydzialow Urzedu Miejskiego tylko Straz Miejska nie ma poczty elektronicznej (vide: www.radom.pl/? tekst=urzad_2 ) Ale moze faktycznie warto zadzwonic i zapytac - jesli nie maja, powinni sobie zalozyc!! Odpowiedz Link Zgłoś