Dodaj do ulubionych

Lech Kaczyński - prezydentem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:34
Co sądzicie na temat Lecha Kaczyńskiego?Czy myślicie , że byłby dobrym
prezydentem?Czy godnie reprezentuje wasze poglądy jako wyborców prawicy?Czy
waszym zdaniem zostanie prezydentem?Moim skromnym zdaniem jest najlepszym
kandydatem na prezydenta , może wreszcie bedziemy mieć drugiego po Lechu
Wałesie prezydenta katolika wywodzącego się z Solidarnosci , człowieka dla
którego etos robotników i solidarność coś znaczą!Czekam na wasze opinie!
Obserwuj wątek
    • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:41
      Rozpocząłem ten watek po sondażu prezydenckim opublikowanym na stronie gazety
      wyborczej!W I turze Włodzimierz Cimoszewicz kandydat SLD na prezydenta ma 30 %(
      w poprzednim miał 29%) a Lech Kaczyński ma 23% ( 18 % miał w poprzednim) inni
      się już nie liczą!Donald Tusk z Platformy Obywatelskiej ma 13% , Andrzej Lepper
      z Samoobrony RP ma 10 %,Zbigniew Religa kandydat bezpartyjny ma 9% ,Marek
      Borowski kandydat SDPL ma 6 % a AMciej Giertych kandydat LPR ma 3%!
      • Gość: nieznany Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.internet.radom.pl 24.07.05, 15:42
        Tak On będzie dobrym prezydentem zawsze z fasonem powie Spieprzej dziadu!
    • Gość: centrysta Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:20
      odpada - zbyt bolszewicki i narodowosocjalistyczny na swych Festparteitagach.
    • Gość: lew Re: Lech Kaczyński - prezydentem w żadnym wypadku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:01
      Gość portalu: KR! napisał(a):

> Co sądzicie na temat Lecha Kaczyńskiego?Czy myślicie , że byłby dobrym
      > prezydentem?Czy godnie reprezentuje wasze poglądy jako wyborców prawicy?Czy
      > waszym zdaniem zostanie prezydentem?Moim skromnym zdaniem jest najlepszym
      > kandydatem na prezydenta , może wreszcie bedziemy mieć drugiego po Lechu
      > Wałesie prezydenta katolika wywodzącego się z Solidarnosci , człowieka dla
      > którego etos robotników i solidarność coś znaczą!Czekam na wasze opinie!

========Sądzę ze Kaczyński nie nadaje się na prezydenta RP.Dobrym ,jak piszesz
      prezydentem to on nigdy nie bedzie gdyż jest to człowiek łamiący zasady
      zachowania i kultury w stosunku do innych.Jego zachowanie w szpitalu i
      zachowanie w stosunku do pielegniarki znane jest wszystkim i było komentowane w
      mediach.Ten pan reprezentuje swoje osobiste poglądy wraz z bratem a nie
      wyborów i za wszelką cenę dąży do władzy.Jego sposób mówienia i destykulacji
      oraz aparycja ma wiele do życzenia.Wcale nie jest skromny jak piszesz a jest
      butny i zarozumiały a nawet odpychający.Jak zrozumiałem stwiasz go na równi z
      Wałęsą ,ciekawe czy polacy chcieli by mieć takiego drugiego prezydenta jak
      Wałęsa bo ja to nie ...Jak taki człowiek z takim charakterem może dobrze
      sprawować władzę?Cały świat widział okrs kadencji Wałęsy jako prezydenta i
      niekiedy to co wyczyniał wołało o pomstę do nieba.To że jest gorliwym
      katolikiem nie upoważnia go w żadnym wypadku do tego aby w pierwszej
      kolejności starał się o fotel w Belwederze.Mam też wątpliwośći co znaczenia
      etosu robotników i solidarności u Kaczyńskiego i jego powiązania z tym ruchem
      oraz jego działalność bo tej dokładnie nie znam.Przecież Kaczyński w czasie
      kadencji Wałęsy popadł z nim w konflikt a jako prezydent stolicy nie jest
      lubiany przez warszawiaków i nie tylko,też za jego nieprzemyślane i pochopne
      decyzje.Trzeba przyznać że kampanię wyborczą rozpoczął z wielką pompą i gracją
      a to dzięki postawie jednego z czołowych działaczy PiSu p.Dorna ,który potrafi
      pokazać na co go stać jako posła naszego parlamentu.Ja mam sojego kandydata na
      którego oddam głos w dniu wyborów.W poscie napisałem opinię osobistą która na
      pewno się wielu nie spodoba ale to jest sprawa poważna nad którą warto
      dyskutować wymieniając swoje poglądy i zapatrywania.
      • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:56
        Masz prawo do swoich pogladów i ja ich nie potępiam!Ale dla mnie Lech Wałęsa to
        wielki polak najwybitniejszy z żyjacych w tej chwili niezwykle szanowany na
        świecie jego zasługi sa ogromne , jest m.in od 1990r. honorowym obywatelem
        miasta Radomia!Dobrym prezydentem byłby Donald Tusk ale Polacy go nie wybiorą ,
        mamy taki naród który nie lubi takich kandydatów jak pan Tusk z Gdańska!
        Natomiast najgorszy jest kandydat SLD pan marszałek Włodzimierz Cimoszewicz!To
        człowiek który jak wygra bedzie kontynuował słabą polityke 10 lat prezydentury
        pana Kwaśniewskiego , któru zmarnował te 10 lat i jako prezydent miał wiele
        wpadek!Ja wiem że naród wybierze 22 października i moim zdaniem w II turze
        będzie Kaczyński - Cimoszewicz i wygra Kaczyński!
        • Gość: chmurka Re: Lech Kaczyński - prezydentem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:19
          ej KR czytajac twOje posty na wszystkich forach to mi sie zdaje ze ty jestes od
          kaczynskiego taka mu starasz sie wszedzie robic reklame czy tak?
          • bon.vivant40 Re: Lech Kaczyński - prezydentem! 18.07.05, 23:26
            Czy Kaczyński byłby dobrym prezydentem? Myślę, że przy obecych układach
            politycznych nie. Aczkolwiek postrzegam go jako człowieka mającego swoja wiazję
            Polski w przecieństwie do innych kandydatów, którzy rzucaja tylko wielkie słowa.
        • Gość: Barbara Re: Lech Kaczyński - prezydentem! IP: *.udn.pl 19.07.05, 00:27
          Ty KR to jesteś chyba nawiedzony. Jak można napisać, że Lech Wałęsa to
          najwybitniejszy Polak z żyjących w tej chwili. Czyś ty nigdy nie nie słuchał
          jego wypowiedzi, czy nie czytałeś z nim wywiadów? Przecież on plótł takie
          androny , że to nadawało się tylko do kabaretu. On bez swoich doradców, sztabu
          ludzi , którzy za niego pracowali byłby nikim.A Lech Kaczyński może byłby dobry
          ale na burmistrza Wąchocka.Gdyby nie daj Boże został Prezydentem to byłoby u
          nas jak kiedyś w Rumunii.
          • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:51
            Lech Wałęsa to najwybitniejszy żyjący Polak , to on zrobił obok Karola
            Wojtyły , prymasa Wyszyńskiego najwięcej dla Polski w XX wieku!Wiem
            reprezntujesz lewicę i tobie taka opinia nie przejdzie przez gardło ale to
            prawda!Głosujcie na Kaczyńskiego to najlepszy kandydat na prezydenta , majacy
            wizję Polski , on chce Polski , która będzie PRAWA I SPRAWIEDLIWA!W
            przeciwieństwie do Cimoszewicza nie ucieka od odpowiedzialności i komisji ,
            jest świetnym prezydentem Warszawy , dawno stolyca nie miała tak dobregos
            szeryfa!Chce przełamać ten obecny chory układ i zbudować normalne państwo w
            ramach IV RP!Obecna Polska jest chora to wynik dziwnych ukłądów , rządów
            tragicznych sld , braku lustracji , słabego prezydenta od 1995r, bezrobocia z
            winy polityków i wielu patologii!
          • Gość: kret Re: Lech Kaczyński - prezydentem! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.07.05, 20:48
            Bara bara jesteś niewiarygodna!!! Kaczyński nadawałby się tylko na burmostrza
            Wąchocka a jest... prezydentem Warszawy, stolicy! Jesteś pewnie młody lewicowy
            pomiotek i tak klepiesz trzy po trzy. A do tego czerwonego mądrali Lwa (chyba
            nie od Rywina?). Pamiętasz co Cimoszewicz powiedział powodzianom kilka lat temu
            kiedy był premierem? To przypomnij publicznie!!!
            • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:52
              Cimoszewicz w 1997r. powiedział w miejscu publicznym w sejmie RP jako premier
              ówczesnego rządu SLD-PSL , żę ,, powodzianie powinni sie ubezpieczyc"!Tylko
              Lech Kaczyński prezydentem Polski , nie głosujcie na kandydata SLD Włodzimierza
              Cimoszewicza!
        • Gość: Jaxa Re: Lech Kaczyński - prezydentem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:07
          Lubię Tuska, nie wiem dlaczego piszesz że Polacy nie chcą prezydenta z Gdańska.
          Polacy może bardziej nie chcą prezydenta z PO bo ci o lepszej pamięci wiedzą że
          jest to przefarbowana Unia Wolności. Gdyby Tusk założył swoją partię teraz
          pewnie miałby większe szanse w przyszłości, ale i teraz go nie przekreślam bo to
          rozsądny człowiek. Cimoszewicz to krętacz z doświadczeniem prlu a komuna ma
          wpływy w mediach i nie tylko i go lansuje na siłe. Z prawicy pozostaje Kaczyński
          choć ideałem to on nie jest. Reszta kandydatów to karierowicze którym tak
          naprawdę wystarczy za program prezydencki fotel. I takie jest moje zdanie- a co
          też mi wolno.
      • olo1033 Re: Lech Kaczyński - prezydentem w żadnym wypadku 26.07.05, 21:04
        Nic tu dodać i nic ująć -świeta prawda o tym człowieku noszącym nazwisko
        Kaczyński a starający się o fotel prezydenta RP ...
    • Gość: informator Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: 193.111.144.* 19.07.05, 00:48
      boje się wizji Polski jaką mają Kaczyńscy i Giertychy: równi i równiejsi,
      oszołomstwo w przystępnym kolorowym papierku, zawiść i chęć zemsty-odwetu, a
      prezydent to musi być osoba, która stanie ponad wszystkim będzie klamrą, która
      dla dobra kraju zepnie wszystkich obywateli, która będzie buforem
      rozładowującym napięcia społeczne i polityczne, a Kaczyński tych cech niestety
      nie ma, raczej widze go w roli "inkwizycyjnego księgowego", który rozliczy
      wszystko i wszystkich tylko jak zwykle nie siebie...a nam znowu igrzyska
      zamiast chleba
      • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:52
        Giertych mimo , że ma pełno wad i nie zgadzam sie z nim na wielu poziomach
        dyskusji jest politykiem uczciwym chcącym zdrowego państwa.Wiem czasami gada
        bzdury na temat opozycji , KOR-u , prl ale on jest ok!Na pewno wolę jego
        oglądać w sejmie niż tą lewicę , która tak już od lat niszczy moją ojczyznę!
      • Gość: gg Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.udn.pl 22.07.05, 01:13
        a Kaczyński tych cech niestety
        > nie ma, raczej widze go w roli "inkwizycyjnego księgowego", który rozliczy
        > wszystko i wszystkich tylko jak zwykle nie siebie..

Był znakomitym ministrem sprawiedliwości. Twoje opinie są głupie i zawistne.
      • Gość: jaxa Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:14
        a nie boisz się wizji kraju Cimoszewicza, Milera, Pęczaka itd to gratulacje i
        fajne masz pseudo - informator czy to jeszcze z PRL-u?
      • Gość: ??? Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:19
        co do tego ze kaczynski jest prezydetem warszawy i idzie mu dobrze wtej roli
        to si enie dziwie, jakby radom dostawal tyle pieniedzy co wawa to tu nawet
        zwykly zul by mogl zrobic z radomia metropolie, wiec kaczynski duzo sie nie
        narobil wtej waiwe, dostake duzo pieniedzy wiec moze duzo zrobic, dostaje je
        tez kosztem innych miast( naprzyklad radomia), ciekaw jestem czy jaky dostawal
        ichmnie bo wiecej bydali innnym miasom regionu mazowiecekiego to czy by tak
        dobrze wtedy dzialal , ale coz tego sie ie dowiemy !!! no ale musze przyznac ze
        jest JEDYNYM rozsaqdnym kandydatem na prezydenta jakiego widze.
    • Gość: zxc Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:08
      oj, do niedawna o Kaczyńskim nie miałem zdania, ale jak usłyszałem w telewizji
      co on gada ... cytuję: "Zabierzemy pieniądze złodziejom i rozdamy biednym" czy
      jakoś tak. i tysiące ludu na niego zagłosują bo pieprzy takie brednie... może i
      idea szczytna tylko to nie realne!

gdybym miał wybrać w tej chwili kogoś, miał bym poważny dylemat, ale raczej nie
      wybierał bym nikogo z lewicy, najlepiej ktoś z centrum, np. z PO tylko Tusk się
      nie nadaje, nie ma, takie mam wrażenie, na tyle silnej osobowości
      by "poprowadzić naród"...
      • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:09
        Nie robie mu reklamy tylko chcę pokazać Polakom , że możemy mieć super
        prezydenta bo na niego zasłużyli a nie kolejnego pionka w grze w stylu drugi
        słaby prezydent pan Aleksander Kwaśniewski bis mam na myśli pana Cimoszewicza
        on nie moze wygrac jest nieodpowiednim kandydatem na prezydenta!
        • Gość: Janek Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:50
          Kaczyński będzie prezydentem naród się obudzi i odzruci kolejnego pseudo
          ambitnego polityka z SLD panna Cimoszewicza!
          • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:54
            Ze wszystkich kandydatów najgorszym jest zdecydowanie Włodzimierz Cimoszewicz
            kandydat SLD jest bez fizji Polski , jego jedyną misja będzie tworzenie
            następnych układów dla sld i ochrona juz istniejących!Głosujcie na
            Kaczyńskiego!
            • Gość: tom481 Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 05:35
              Co kurde chcecie by tem pokrak byl naszym prezydentem? Zdecydowanie nie !!!
              Będę głosował właśnie na Cimoszewicza!!!
              • Gość: pogotowie psychiat Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:20
                Tom 481 zagłosuj na lalkę Barbi jest ładna i też ma tyle mózgu co ty.
            • Gość: libra Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.hsd1.ut.comcast.net 26.07.05, 01:01
              Mysle, ze tylko Kaczynski, bardzo uczciwy , ciekawa osobowosc i czyste rece!!!
    • Gość: pedzio Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.05, 07:08
      Tak, masz rację tom. On jest taki przystojny i ma takie zgrabne posladki.
      napewno będzie dobrym prezydentem niż ten obecny z wielką niezgrabną pupą!
      • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:14
        Nie liczy się wygląd wykształcenie liczą się postawy jakie kandydat przyjmował
        w swoim życiu!Lech Kaczyński jest uczciwy prawdomówny i nie ucieka od
        odpowiedzialności i komisji , Polska potrzebuje takiego prezydenta a nie
        człowieka który chwali się swoją butą i arogancją w stylu Cimoszewicza!Rodacy
        glsoujcie na Kaczyńskiego!
        • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:51
          Znowu tak jak w 1995r. mamy historyczny podział na kandydata lewicy postkomuny
          działacza byłego PZPR,ZMS,ZMSP,SDRP i kandydata SLD na prezydenta obecnego
          marszałka sejmu Włodzimierza Cimoszewicza a kandydatem prawicy
          postsolidarnosciowej działacza NZZS Solidarność , opozycji byłego politycznego
          więznia internowanego po 1981r za przekonania politycznego uczestnika obrad
          okrągłego stołu obecnego pana prezydenta Warszawy Lecha Kaczyńskiego!Przypomina
          mi to wielki polityczny bój prezydencki z 1995r. kiedy rywalizacją Wałęsa -
          Kwaśniewski tym pojedynkiem emocjonował sie cały naród!Wygrał wtedy dawny
          działacz PZPR a w 1995r. kandydat SLD na prezydenta , najmłodszy minister w
          historii PRL pan Aleksander Kwaśniewski!Z perpektywy czasu ten wybór był zły
          pan prezydent zmarnował w mojej opini te 10 lat dla Polski.Wtedy byłęm tak jak
          miliony Polaków za Wałęsą choc wielokrotnie się z nim nie zgadzałem!W Radomiu
          wygrał wtedy Wałęsa a w Kielcach wygrał wtedy Kwaśniewski w wyborach
          prezydenckich to pokazuje róznicę historyczną pomiedzy oboma miastami ale to
          już historia.Dzis wierzę , żę w II turze bo to już niemal pewne z dzisiejszej
          perspektywy czasu zmierzy sie Kaczyński - Cimoszewicz wygra zdecydowanie
          Kaczyński a Polacy odrzucą ten układ postkomunistyczny!
          • Gość: Barbara Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.udn.pl 20.07.05, 23:16
            Ciekawa jestem ile dostajesz za agitację tego typa? Pamiętasz jak on się
            odezwał do starszego człowieka--"spadaj dziadu".Teraz ja mam moralne prawo to
            samo mu to powiedzieć.Podobno jest taki inteligentny a w starciu z innymi słoma
            z butów mu wyszła.
            • Gość: tom Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:21
            • Gość: tom481 Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:23
              Kaczor - spie..j dziadu!!!
              • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:52
                Tą całą agitację robię społecznie dla Polski mojego kraju i Radomia mojego
                miasta gdyż nie chcę kolejnego słabego prezydenta po Bierucie , Jaruzelskim i
                Kwaśniewskim tylko pan prezydent Lech Wałęsa trzymał poziom i klasę i był jak
                dotąd najlepszym prezydentem w historii Polski!Namawiam wszystkich Polaków
                tylko Lech Kaczyński prezydentem Polski.Wiem jedno na pewno wiecej głosów w
                Radomiu zbierze Kaczyński niż kandydat SLD postkomunista Cimoszewicz!
                • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:54
                  W Radomiu większosć mieszkańców za Kaczyńskim tu nigdy kandydat lewicy nie
                  wygra wyborów prezydenckich!
                  • Gość: Barbara Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.udn.pl 21.07.05, 00:06
                    Jezu,jak możesz napisać,że Lech Wałęsa trzymał poziom i klasę.Jaki poziom, jaka
                    klasa? Klasę się ma albo miewa. A to jest zasadnicza róznica.W Radomiu może nie
                    wygra Cimoszewicz bo to nie ten poziom ale globalnie tak.
                    • Gość: mlody23 Tylko nie Kaczyński IP: *.ib.com.pl 21.07.05, 11:31
                      Lech Kaczyński to jeden z gorszych kandydatów.
                      Kiedyś rozptrywałem możliwość głosowania na tego Pana i to nawet bardzo
                      poważnie.Dziś juz wiem że to był błąd. Ten facet chce Polski, podzielonej,
                      pokłócenej.Nie liczy się dla niego demokracja,( co udowodnił w w wypowiedziach
                      dotyczących chęci zwiększenia uprawnień władzy a zmniejszenia wpływu obywateli
                      na państwo) Nie liczy się dla niego obywatelska równość i jest niekonsekwentny
                      (sprawa homosekualistów,nie jestem zwolennikiem tego typu parad, ale skoro
                      Lech Kaczyński zakazał manifestacji której tematem miała być niby orientacja
                      seksualna to nie powinnien wydac równiez zgody na paradę narmalności ,złamam
                      bowiem tym samym obywatelską równośc i pokazał daleko idącą niekonsekwencję)
                      Na dodatek prezydent Lech Kaczyński to tragedia dla polskiej polityki
                      zagranicznej. Ten facet, nie jest dobrym dyplomatą ,co już wielokrotnie
                      udowadniał w swoich wypowiedziach. Warto pamiętac ,że rola prezydenta w obecnym
                      ustroju często ogranicza się do daleko idących funkcji reprezentatywnych.
                      Kaczyński zanim został prezydentem Polski, pokłócił sie juz niemieckimi,
                      rosyjskimi,francuskimi a nawet amerykańskimi przywódcami...

Jeszcze jedna niepokojąca sprawa.Zuważam u niegO niepokojący ,chory pęd do
                      władzy i coraz większą irytuację na sondażowe niepowodzenia z CIMOSZEWICZEM.
                      Czasem wydaje mi się, że ma gdzies swoje tak stanowcze poglądy dotyczące gejów,
                      gospodarki i innych spraw, głosi je bo one dają mu szanse na zwycięztwo,którego
                      barzo pragnie....

Jeśli w drugiej turze zmieerzyy się Z Cimoszewiczem,Tuskiem,Religą,Borowskim
                      To zdecydowanie popre jednego z wymienionych kandydatów.
                      Byłby lepszy od Lepera,Giertycha, i kilku innych niskoprocentowych oszołomów

• Gość: molu Re: Tylko nie Kaczyński IP: *.wroc.dnsalias.com / 81.219.227.* 21.07.05, 13:03
                        > Na dodatek prezydent Lech Kaczyński to tragedia dla polskiej polityki
                        > zagranicznej. Ten facet, nie jest dobrym dyplomatą ,co już wielokrotnie
                        > udowadniał w swoich wypowiedziach. Warto pamiętac ,że rola prezydenta w obecnym

Właśnie - a jak mu się wypsnie przy Putinie ,,Spieprzaj, dziadu!''? Duża szansa
                        że Putin zakręci kurek, zadzwoni do Pałacu i poinformuje Miłościwie Nam
                        Panującego Lecha Drugiego, że mają drobne problemy techniczne, które zostaną
                        usunięte w ciągu najbliższej dekady :)
                        • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński prezydentem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:32
                          To najlepszy kandydat na prezydenta mający wizję Polski!Nie boi sie mówić
                          prawdy gra w otwarte karty chce Polski prawa i sprawiedliwości mający
                          opozycyjny rodowód członek Solidarnośći wielki patriota , który wlczył o wolną
                          Polskę , podczas gdy inni z kandydatem SLD panem marszałkiem Cimoszewiczem na
                          czele czerpali korzysci z bycia w PZPR on siedział 14 miesięcy w więzieniu
                          będąc internowanym!Ma klarowny program dla Polski chce nowej IV RP tak jak
                          miliony Polaków!Każdy popełnia błedy stwierdzenie ,, spieprzaj dziadu"było
                          niefortunne ale pamiętamy wpadki pana prezydenta Kwaśniewskiego z
                          drabiną ,Moskwą i 3 rzedem , uciekaniem sprzed komisji śledczej kłamaniem z
                          wykształceniem!Również pan Cimoszewicz ma wpadki słynne jego w 1997r. jako
                          premiera do powodzian ,,trzeba było się ubezpieczyć" czy plucie na opozycję!
                          Głosujcie na Lecha Kaczyńskiego!
                        • Gość: Ktoś Re: Tylko nie Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:25
                          Lepiej niech powie do Putina "spieprzaj dziadu" z dumnie podniesioną głową niż
                          ma siedzieć w ostatnim rzędzie jak śmieć z kraju III świata z bolącą golenią,
                          który wykonuje rozkazy Kremla!!!
                          • Gość: KR! Re: Tylko nie Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:43
                            Nie raz w tych ciągu 10 lat prezydentury było mi wstyd za pana Kwaśniewskiego!
                            Wiecie teraz już wiem że nastepny prezydent mnie nie skompromituje, głosujcie
                            na Lecha Kaczyńskiego!
                          • Gość: autor Re: Tylko nie Kaczyński IP: *.udn.pl 22.07.05, 01:18
                            Lepiej niech powie do Putina "spieprzaj dziadu" z dumnie podniesioną głową niż
                            > ma siedzieć w ostatnim rzędzie jak śmieć z kraju III świata z bolącą golenią,
                            > który wykonuje rozkazy Kremla!!!
                            A ruska benzyna już jest droższa niż w Niemczech. Niech sobie ten kurek
                            wsadzą w rozporek.

• Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:37
                      Włodzinmierz Cimoszewicz nie wygra na pewno w Radomiu,Gdańsku,Krakowie,
                      Gdynii,Toruniu,Szczecinie, w tych miastach wygra oczywiście Lech Kaczyński bo
                      te miasta zawsze były anty do lewicy co pokazały np. w 1995 gdzie większoscią
                      przygniatających głosów wygrał Lech Wałesa!Nie obraząj najwybitniejszego
                      żyjącego Polaka nikt z żyjących nie zrobił tyle dla Polski co Lech Wałęsa
                      prezydent w latach 1990-1995 , laureat nagrody Nobla z 1983r. pierwszy
                      historyczny przywódca Solidarnosći , człowiek szanowany na całym świecie ,
                      najbardziej rozpoznawalny Polak obok Papieża Jana Pawła II w historii!Ja wiem
                      ze przez twoją lewicowo-komunistyczną retorykę to nie przemawia ale wybory
                      prezydenckie wygra kandydat prawicy Lech Kaczyński!
                      • Gość: Monika Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:42
                        Ja sie Polski Kaczyńskiego nie boję byłaby lepsza niz Polska Kwaśniewskiego i
                        na pewno lepsza niż Polska Cimoszewicza.
                        • Gość: oby LECH KACZYŃSKI PREZYDENTEM IP: *.udn.pl 22.07.05, 01:23
                          Nie ma lepszego kandydata. Jedyna wada - wzrost wiceprezydenta Radomia.
                    • Gość: won Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.udn.pl 22.07.05, 01:09
                      Globulnie?
                      • Gość: won Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.udn.pl 22.07.05, 01:21
                        W Radomiu może nie wygra Cimoszewicz bo to nie ten poziom ale globalnie tak.
                        Globulnie bar baro?
                        • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:54
                          Nowym prezydentem i tak zostanie Lech Kaczyński pokona on Włodzimierza
                          Cimoszewicza , którego tak lansują media niektóre jako zbawcę a on bedzie takim
                          samym prezydentem jak Aleksander Kwaśniewski ten sam poziom znowu 3 rząd i
                          olewanie Polski na całym świecie!Głosujcie na Lecha Kaczyńskiego!
                          • Gość: ccc Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.udn.pl 22.07.05, 10:11
                            TYLKO PROF. LECH KACZYŃSKI NADAJE SIĘ NA TO STANOWISKO.
                            • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:19
                              Absolwent Wydziału Prawa i Administarcji , kierunek PRAWO Uniwersytetu
                              Warszawskiego z 1972r. nadaje się na stanowisko prezydenta Polski!Głosujcie na
                              Lecha Kaczyńskiego!
                              • Gość: spokojny Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:19
                                Spokojnie ja jestem pewien te wybory wygra Lech Kaczyński jest najlepszy z
                                najlepszych!Ten partyjniak z SLD Włodzimierz Cimoszewicz polegnie tak jak cały
                                ten układ postkomunistyczny , który mamy obecnie!
                            • Gość: gifi Ratrlerek Kaczynski prezydentem- toc to kpina??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:56
                              niedobrze mi sie robi jak na niego patrze, choc dojrzec go trudno a jak sie
                              odewzie to przerost chorej ambicji nad rozumem, widzieliscie w tle jest zawsze
                              wiekszy bo z ambony go by nik nie zauwazyl, ciekawe jak wysoki schodek mu
                              podkladaja. On jest ja ratlerek jak maly to musi glosno szczekac...no i szczeka
                              bo tych bzdur nie da sie innaczej nazwac...
                              Nie! taki krasnal o krasnalim rozumku ma mnie reprezentowac???!!! Tragedia
                              ludzie dosc mamy klopotow nie dorzucajmy sobie dodatkowych!
                • Gość: libra Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.hsd1.ut.comcast.net 26.07.05, 01:04
                  Chyba ci sie cos pomieszalo, najlepszym, m,oze byc tylko KAczynskli
    • Gość: piotr Kaczynski-Prezydentem... IP: *.radom.pilicka.pl 22.07.05, 20:07
      • Gość: KR! Re: Kaczynski-Prezydentem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:24
        Cały nasz kochany Radom za Lechem Kaczyńskim jak by w II turze był zestaw
        Cimoszewicz-Kaczyńskin to 80% poparcia w Radomiu ma Lech Kaczyński!Tak trzymać
        głosujcie na Lecha Kaczyńskiego!
        • Gość: fe Kaczynski-Prezydentem wszystkich Polaków IP: *.udn.pl 22.07.05, 20:40
          Jak te komuchy się strasznie boją Prezydenta Kaczyńskiego... Widać jeszcze
          wiele rzeczy mają do ukrycia. Trzeba rozliczyć każdą złotówkę, każdego dolara i
          każdego rubla.I zacząć budować od nowa wolną IV Rzeczpospolitą.
          • Gość: KR! Re: Kaczynski-Prezydentem wszystkich Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:49
            Też oczywiście jestem wielkim zwolennikiem IV RP!Tak jak powiedział kandydat
            PiS na prezydenta Lech Kaczyński Polska to obecnie ,,Rywinland" i trzeba to
            zmienić i zbudować IV RP!Głosujcie na Lecha Kaczyńskiego to jedyny dobry
            kandydat na prezydenta!
            • siurek80 Re: Kaczynski-Prezydentem wszystkich Polaków 23.07.05, 15:52
              Gość portalu: KR! napisał(a):

> Też oczywiście jestem wielkim zwolennikiem IV RP!Tak jak powiedział kandydat
              > PiS na prezydenta Lech Kaczyński Polska to obecnie ,,Rywinland" i trzeba to
              > zmienić i zbudować IV RP!Głosujcie na Lecha Kaczyńskiego to jedyny dobry
              > kandydat na prezydenta!

Głosujcie na niego. On doporowadzi Radom do porządku! Sprowadzi inwestorów!
              Doceni wielkie zasługi maista w historii--zadne inne miasto w Polsce nie
              odegrało takiej roli jak Radom! Pomoże nam zostac wojewódzkim Miastem. Odbierze
              Kielcom województwo-zlikwiduje te 4 najgorsze,a zrobi Radomskie! odebranie
              Kielcom miasta wojewódzkiego powinno być najważniejszym celem każdego
              radomianina!. On wybuduje nam piękny stadion, uniwersytet! I pogoni tych
              wszystkich komunistów!
              Tylko Kaczyński!
              • Gość: autor Re: Kaczynski-Prezydentem wszystkich Polaków IP: 82.139.8.* 03.08.05, 00:51
                Jakiś psi siurek napisał: Doceni wielkie zasługi maista w historii--zadne inne
                miasto w Polsce nie odegrało takiej roli jak Radom! Pomoże nam zostac
                wojewódzkim Miastem. Odbierze Kielcom województwo-zlikwiduje te 4 najgorsze,a
                zrobi Radomskie!

No comments. Jaki siurek taka i wypowiedź.
    • Gość: platformiarz Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.66.tkdami.net 23.07.05, 15:20
      Tylko Lech Kaczyński !!!
      Żaden inny !!!
      • Gość: Barbara Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.66.tkdami.net 23.07.05, 20:23
        Za komuny krzyczeli - Wiesław, Wiesław,dzisiaj KR - Kaczyński,Kaczyński.Bardzo
        podobna kampania. Puste slogany i nic więcej. Nudne to trochę się stało.
        • Gość: Barbara Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.66.tkdami.net 23.07.05, 23:46
          PiS- to Prawo i Sprawiedliwość.Czy lider tej partii ma moralne prawo startować
          w wyborach, mając wyrok sądowy.Co prawda jeszcze nieprawomocny ale ma.
          • Gość: młody Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.radom.pl 24.07.05, 04:11
            to partia takich właśnie prawych i sprawiedliwych.
            • Gość: molu Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.wroc.dnsalias.com / 81.219.227.* 25.07.05, 10:19
              To ja dołożę jeszcze jeden kamyczek - ubawiłem się setnie tym postem:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=26647455
              Szkoda, że facet nie podał źródła...
    • Gość: Ł Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.136.udn.pl 25.07.05, 09:14
      Kaczor na prezydenta to najgorszy pomysł od 16 lat. Ludzie jego postury i
      fałszywych zasad nie powinni nigdy zająć się polityką. Do tego trzeba
      charakteru. Popatrzcie chociażby na polityków z USA. Żaden z nich, na podobnym
      stanowisku, nie powie do nikogo S.... dziadu!
      • Gość: Janek Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:31
        A gdzie ten cimoszewicz na prezydenta precz czerwonymi z SLD a wcześniej z
        PZPR , tylko Lech Kaczyński!
      • Gość: ego76 Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: 66.236.117.* 26.07.05, 04:40
        Ludzie, jakos nie moge zrozumiec. Czepiacie sie Kaczora ze powiedzial jakiemus pijanemu agresywnemu facetowi spieprzaj dziadu. Ciekawe, jak Ty "Ł" bys odpowiedzial ledwie stojacemu na nogach pijanemu facetowi, ktory nie ma zadnych argumentow w dyskusji z Toba oprocz jednego zeby Cie pobrazic. Wiec nie peprzcie farmazonow. Moim zdaniem kazdy powiedzialby cos co byloby na pozomie adwersarza i w zrozumialym dla niego jezyku! Nie robcie z siebie takich bardzo zgorszonych taki faktem, bo sie poprostu osmieszacie. Aha i powiem szczerze, że wole Kaczyńskiego niz Cimoszewicza. Cimoszewicz to dla mnie Czarzasty, Kwiatkowski i inne chore uklady. Za Cimoszeiwiczem stoi czerwony uklad, a on sam bidny jak dziewica w domu publicznym jest czlonkiem SLD ale nie reprezentuje SLD. Zaraz pekne ze smiechu. Czerwoni to klika, jeden welki uklad, a ja mam tego dosc ich samych i ich ukladow. Dlatego wiem ze napewno nie bede glosowal na Cimoszewicza i Rzeczpospolita Kolesiów. Niewazne ktory z nich przy wladzy bo jak mawia przyslowie qrwa qrwie łba nie urwie! Dosc niech teraz bedzie normalnie. Glos na Kaczora (nie wiem tylko Lecha czy Donalda) pozdr. all
      • Gość: jaxa Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:43
        Politycy Usa drogi demagogu mają odpowiednie przygotowanie polityczne i doradców
        zawodowo zajmujących się polityką od wielu lat i w dodatku są obłudni ( cecha
        dobrego polityka)i zadna spontaniczna reakcja u nich raczej nie wchodzi w grę,
        ale nie mam dokładnych wiadomości bo nie śledzę prasy amerykańskiej
    • Gość: zeger Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.udn.pl 26.07.05, 06:45
      KACZOR DOBRYM PREZYDENTEM?... SPIEPRZAJ DZIADU!
    • Gość: wesoła Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:38
      Kaczyński nie nadaje się na prezydenta. Jest żle wychowany i zupełnie
      pozbawiony samokrytycyzmu. Jego wypowiedzi to niekończące się "JA". Jego
      kadencja polegałaby na ciągłej szarpaninie z antagonistami, na ściganiu
      prawdziwych i (co gorsza!) wyimaginowanych wrogów. Nie mógłby się skupić na
      rozwijaniu polskiej gospodarki bo zawsze wyciągałby jakieś teczki, afery.
      Polacy są już tym zmęczeni. Chcą stabilizacji i spokoju a tego Kaczyński by nie
      zapewnił. To zresztą człowiek, który nie wierzy nikomu prócz brata. Trudno
      byłoby mu dobrać współpracowników. Jakoś podświadomie boję się tego faceta ale
      jeszcze bardziej boję się, że z braku dobrego kandydata może wygrać jakiś
      Lepper lub "pożal się Boże" Tymiński.
    • Gość: Paweł Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:06
      SZYDŁOWIEC popiera LECHA KACZYŃSKIEGO!!!
      • Gość: Barbara Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.66.tkdami.net 26.07.05, 18:15
        Szydłowiec i reszta wierzy w utopię.
    • Gość: wesoła Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:17
      W Warszawie w ratusza krzaczkach
      Mieszkała Kaczka Bliżniaczka
      Co cały dzień na wyścigi
      Robiła z Bratem intrygi
      Zamiast się miastem zajmować
      Kochała siebie promować
      I by pokazać jak działa
      Muzea wciąż otwierała
      Pomawiać innych lubiła
      Sprytnie to z Bratem czyniła
      Wciąż ponoć gdzieś coś słyszała
      Tak w mediach się zaklinała
      Wściekli się ludzie okropnie
      Niech intrygantkę gęś kopnie
      Poszli w paradzie z plakatem
      Gej Kaczko jest Twoim bratem
      Nad Polską się chmury zbierają
      Już ludzie po kątach gadają
      Premierem ma być jedna Kaczka
      A prezydentem Bliżniaczka
      Boże broń nas przed widmem kaczym
      Cokolwiek w tym kraju to znaczy
      Niech lepiej historia starannie
      Upiecze te kaczki w brytfannie.

Ten miły wierszyk dedykuję wszystkim sympatykom braci Kaczyńskich z
      życzeniami, żeby jeszcze raz przemyśleli czy dobrze ulokowali Swoje uczucia.
      • Gość: Marek z Radomia Do czerwonych Radomianek wesołej i Barbary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:23
        Życzę Wam spadkobierczynie idei Lenina i dzierżyńskiego, aby Radomiem rządziła
        taka "kaczka" jak w Warszawie. Jak nie macie pojęcia, o tym co robi sie w
        Warszawie to lepiej nie zabierajcie głosu
        • Gość: wesoła Re: Do czerwonych Radomianek wesołej i Barbary IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:34
          Marku, domyślam się, że te słowa kierujesz pod adresem moim i Barbary.
          Wierszyk, który przytoczyłam nie jest mojego autorstwa. Stworzyli go
          Warszawiacy "zachwyceni" radosnymi rządami Twojego ulubieńca. Oni codziennie
          odczuwają skutki jego poczynań. Może jednak mają rację?
      • olo1033 Re: Lech Kaczyński - prezydente ale nie RP.... 31.07.05, 09:43
        Wesołka ale masz talcik super.Napisz wierszyk o naszej nowej parti która się
        zawiązuje i z oszołomami radośnie wojuje.Popieram post" lwa" odnośnie
        Kaczyńskiego ,bo tam napisana jest prawda i tylko prawda.....
    • Gość: kaja Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.07.05, 12:21
      oczywiście ze bedzie najlepszym z mozliwych
      • Gość: Barbara Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.udn.pl 27.07.05, 22:32
        Wierszyk wesołej jest super.Jestem za. Pozdrawiam rozsądnie myślącą.
    • Gość: NIGDY Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.136.udn.pl 29.07.05, 09:41
      KACZORY DO DOMU!
      • Gość: Jk Re: Lech Kaczyński - prezydentem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 15:13
        lech Kaczyński prezydentem!
    • Gość: gifi Ratrlerek Kaczynski prezydentem-alez to kpina??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:58
      niedobrze mi sie robi jak na niego patrze, choc dojrzec go trudno a jak sie
      odewzie to przerost chorej ambicji nad rozumem, widzieliscie w tle jest zawsze
      wiekszy bo z ambony go by nik nie zauwazyl, ciekawe jak wysoki schodek mu
      podkladaja. On jest ja ratlerek jak maly to musi glosno szczekac...no i szczeka
      bo tych bzdur nie da sie innaczej nazwac...
      Nie! taki krasnal o krasnalim rozumku ma mnie reprezentowac???!!! Tragedia
      ludzie dosc mamy klopotow nie dorzucajmy sobie dodatkowych!
    • Gość: d Lech Kaczyński - dobrym prezydentem IP: 82.139.8.* 30.07.05, 19:05
      Gdyby wybory prezydenckie odbyły się pod koniec lipca, najwięcej głosów - 23
      proc. - zgromadziłby Lech Kaczyński - wynika z najnowszego sondażu Polskiej
      Grupy Badawczej (PGB).

Poparcie dla prezydenta stolicy wzrosło o 1 proc. w porównaniu z sondażem z
      połowy lipca.

Kolejne miejsca z jednakowym poparciem - wynoszącym 18 proc. - zajmują
      Włodzimierz Cimoszewicz i Andrzej Lepper. Poparcie dla Cimoszewicza zmalało o 5
      proc., dla Leppera wzrosło o 3 proc.

Chęć głosowania na Donalda Tuska deklaruje 16 proc. ankietowanych, o 5 proc.
      więcej niż w poprzednim sondażu. 6 proc. badanych (spadek o 3 proc.) popiera
      Zbigniewa Religę, a po 5 proc. chce głosować na Macieja Giertycha i Marka
      Borowskiego. Poparcie dla obu kandydatów spadło o 1 proc.

Pozostali kandydaci: Henryka Bochniarz, Maria Szyszkowska, Jan Pyszko, Stan
      Tymiński, Antoni Macierewicz, Leszek Bubel, Zbigniew Roliński i Liwiusz Ilasz
      mają poparcie w ranicach błędu statystycznego.

Szacowana przez PGB frekwencja wyborcza to 39-44 proc.
      • Gość: rac Re: Lech Kaczyński - dobrym prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 20:27
        na co chory jest Lech? czy Jarek ciągle będzie musiał go zastępować?
        • Gość: K2 Re: Lech Kaczyński - dobrym prezydentem IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 20:31
          Na przerost ambicji. Oni i tak są jeden to co za różnica.
          • Gość: axwl Re: Lech Kaczyński - złym prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 21:38
            Boże za jakie grzechy chcesz ukarać polski naród taką prezydenturą?
            • Gość: pis Lech Kaczyński - najlepszym prezydentem IP: 82.139.8.* 30.07.05, 22:48
              • Gość: axel Re: Lech Kaczyński - jedenz najgorszych do fotela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 09:32
                taka jest prawda..
                • Gość: kiła Re: Lech Kaczyński - jedenz najgorszych do fotel IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.07.05, 13:24
                  Prawda jest taka, że przestańmy wymieniać jego nazwisko i Pis bo ta kampanie na
                  forum mu nic nie pomoże.
                  I oby nie został prezydentem przecież ten człowiek nie ma wyglądu!!!!!
                  • Gość: AUTOR Prof. Lech Kaczyński PREZYDENTEM RP IP: 82.139.8.* 03.08.05, 00:48
                    Kiła i syf zarazem pisze: "oby nie został prezydentem przecież ten człowiek
                    nie ma wyglądu".
                    Kiła za to ma wygląd - wystarczy obejrzeć podręcznik dla wenerologów.
    • Gość: van-ivan To człowiek tryskający nienawiścią IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.07.05, 14:24
      ..typowy zawzięty chory na władzę człowiek "małego formatu", podobno są tacy co
      mówią, że fiuta też ma małego
    • adalberto3 Kaczor powinien dokończyć swoją kadencję ... 31.07.05, 22:13
      ..w Warszawie. Został wybrany w pierwszej turze, w dodatku bezpośrednio.
      Obiecał coś wyborcom i powinien się z tego rozliczyć.
      • Gość: KR! Re: Kaczor powinien dokończyć swoją kadencję ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:54
        Zazdrościcie mu popracia i pozycji Lech kaczyński to jeden z najuczciwszych
        polityków w Polsce!Takich ludzi naród poslki potrzebuje , ja nie chcę
        nastepnegoprezydenta w stylu Cioszewicza co będzie dbał tylko o swoich z
        PZPR,SLD i innych pseudotowarzyszy!Dośc temu zjawisku my chcemy prezydenta
        Lecha Kaczyńskiego!
        • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński prezydentem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:58
          Dzis Lech Kaczyński pokazał swój plakat wyborczy a i z tego co udało mi sie
          dowiedzieć nie długo odwiedzi Radom!
          • Gość: Barbara Re: Lech Kaczyński prezydentem-nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:10
            To wstyd dla naszego miasta.
            • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński prezydentem-nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:16
              Ty kobieto naucz sie histori w Radomiu zawsze w II turze wygra kandyadat
              prawicy!W 1995r. wygrał w Radomiu Lech Wałęsa w II turze a w Kielcach wygrał
              Aleksander Kwaśniewski to pokazuje różnicę obu miast!I to nie powód do wstydu
              tylko do wielkiej dumy i patriotyzmu radomian!Prawdziwy radomian znajacy
              histroię miasta wie że prawica dla radomia zrobi wiecej niż lewica!
              • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński PREZYDENTEM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:23
              • Gość: Barbara Re: Lech Kaczyński prezydentem-nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:23
                Ty jestes nawiedzony kasą od kaczora.Wydaje mi sie, że Tobie jest wszystko
                jedna kto wygra.Ty musisz tak kwakać jak kaczory dają.Żal mi Ciebie,że jesteś
                sterowany.Pozdrawiam.
                • Gość: KR! Re: Lech Kaczyński prezydentem-nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:27
                  Mój głos na Lecha Kaczyński to głos młodej osoby studiując w tym kraju będą
                  czwolennikiem prawicy!Nic mi za to nie dają zrozum to kobieto wreszcie!Można
                  coś zrobić jeszcze uczcoiiwie w tym kraju!Masz jakieś argumenty czy tylko
                  umiesz pluć na innych broń swojego zdania na temat Cimoszewicza!
            • Gość: ja Re: Lech Kaczyński prezydentem? TAAAAAAAAK IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.05, 00:26
              Bara-bara wstyd to jest to co ty wyprawiasz przy E-7 za 25 złotych!
              • Gość: Barbara Re: Lech Kaczyński prezydentem? TAAAAAAAAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:28
                Nie stać Cię na coś ciekawszego? To takie stare i pospolite.
                • Gość: no Prof. Lech Kaczyński zostanie prezydentem RP IP: 82.139.8.* 03.08.05, 00:54
                  Wesoła Barbaro prof. Kaczyński zostanie prezydentem IV RP, czy ci się to podoba
                  czy nie. Możesz tu sobie pisać co chcesz bylebyś nazwiska Kaczyński nie
                  przekręcała.
                  • Gość: Barbara Re: Prof. Lech Kaczyński zostanie prezydentem RP-d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 01:35
                    Ja nie muszę bronić Cimoszewicza on obroni się sam.A Ty o Kaczynskim niewiele
                    mądrego napisałeś.Rzuciłeś paroma sloganami bez podania faktów,a ja mam Ci w to
                    wszystko uwierzyć.A tak na marginesie to ja jestem estetką i wizja Kaczyńskiego
                    w pałacu prezydenckim mnie rozśmiesza i przeraża.Ta dyskusja jest bez
                    sensu.Ludzie mają swój rozum i takie jałowe dyskusje nikogo nie przekonają.A to
                    czy Kaczor wygra lub przegra w Radomiu jest bez znaczenia.Ktoś tu na forum
                    napisał,że w naszym mieście brakuje intelektualistów i może dlatego Pan
                    Kaczyński ma u nas duże szanse.Wierzę jednak, że ludzie nie dadzą się nabrać na
                    puste słowa.Napisz jeszcze, że Kaczyński jest mądry,
                    uczciwy,inteligentny,prawdomówny i reprezentacyjny.I niech Ci będzie.
                    • Gość: hihi Re: Prof. Lech Kaczyński zostanie prezydentem RP- IP: 82.139.8.* 03.08.05, 08:41
                      Jeśli jesteś estetką to nie patrz w lustro. Masz typowo blondynkowy możdżek:
                      powabny i ładny powinien być prezydent bo do pałacu nie bedzie pasował.
                      Kompetencje i uczciwowość nie mają znaczenia. Ten hydraulik z plakatu by ci
                      pasował?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka