Gość: MAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: CO Z JAMALEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:51 Masz na myśli miodka i jegoskład?jeżeli tak to mam nadzieje że w końcu u nas zagrają może wawka ich bardziej nęci ale przecież są nasi powinni dać wreszcie jakiś koncert aby wszyscy mogli ich posłuchać i ocenić wiem jedno napewno warto przyjść zobaczyć posłuchać a przy okazji dobrze się bawić ich muzyka słowa jakie z sobą niesie jest fantastyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorian Re: CO Z JAMALEM IP: *.radom.pl 13.09.05, 20:13 Pewnie chodzi o Mioda i Borowieckiego... lansuja sie z hip-hop ziomkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotfryc Re: CO Z JAMALEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:32 nie gadaj głupot leszczyno kto z kim sie lansuje bo jak miodek nawijał to ty na kue papu mówiłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a chłopaczyna jest muzycznie zdolny i tyle. a lansuje się nie on tylko ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: CO Z JAMALEM IP: *.radom.pl 14.09.05, 19:15 Muzycznie zdolny... owszem nie zaprzeczma Le Illjah i Jamal potwierdzaja. @kotfryc... lansuj sie dalej... leszczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotfryc Re: CO Z JAMALEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:44 gościu d nigdy nie będziesz się tak zajebiście lansował jak ja i nie świruj tu mi z jakimis nazwami typu leiljah,bo nie wiesz zkim gadasz heheheheh a muzycznie zdolny to nie jeden artysta terażniejszy chcialby być........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: CO Z JAMALEM IP: *.radom.pl 15.09.05, 17:03 Oswiec mnie z kim gadam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelke Re: CO Z JAMALEM IP: *.radom.net 16.09.05, 09:45 A co ma być? Kręcą klipa w Warszawie i nie mają czasu ;) Ale na pewno będą grali koncerty :))) Odpowiedz Link Zgłoś