Gość: aligatorek IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:26 Czy jest na forum jakiś lekarz, który wytłumaczyłby mi co dolega Lilabaj? To jakieś dziwne zjawisko, którego ja nie rozumiem. Pomocyyyyyyyyyyyyyyy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: be Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:49 To my się tu mamy martwić, że jesteś tępy? No, zastanów się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:56 Pewnie że tak! Z medycyny jestem tępy... a jak mi się od niej udzieli to jak dacie sobie radę z dwoma wariatami...a jak udzieli się innym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:35 sfiksowała bo pewnie nie ma chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 01:36 sfiksowalabym, ale przez takich jak ty, gdybym w pore nie wziela spraw w swoje rece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.05, 01:43 no ja bym ci mojej sprawy nie oddał w ręce(tzn. łapy) bo pewnie byś go zepsuła,łahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 01:53 co zajcew? przegrales dzisiaj wszystkie rundki przez komputerem? - tak bywa, ale jak sie opamietasz, to moze nie beda ci kiedys mowili w zyciu o twoim realnym zyciu: GAME OVER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 16.09.05, 13:36 ty faktycznie jestes tez tepy (glupi czy tepy, na jedno wychodzi) no odpisz smrodzie, popisz sie tym czym mozesz, czyli swoja glupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabalil Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:07 -----'Aligatorku'---nie rusz gó... bo rozmarzesz i będzie śmierdziało a Lilabaj już nic nie ponmoże nawet Ten nad nami.Jak się ktoś urodził debilem to będzie mu trudno zostać normalnym człowiekiem -chodzi o geny rodzinne .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 16.09.05, 13:48 biedaku... no wlasnie widze, ze probujesz byc normalny, ale jakos ci to nie wychodzi, moze powinniscie sie udac na jakas specjalistyczna psychoterapie rodzinna polaczona z terapia farmakologiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.05, 01:44 świnto racja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.05, 01:47 mój poprzedni post był odp do posta jabalil-a, a nie tej śmierdzącej lilabaj- czary spod dworca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 02:03 no coz, jesli czytasz moje posty i cos ci wlasnie smierdzi... mysle, ze powinienes wstac od komputerowych gier i wziac dluuuuugi prysznic... czemu dworca? masz jakis uraz psychiczny na jego punkcie, ze o nim wspominasz? czyzby jakies twoje upodobania seksualne cie tam prowadzily....? a moze jestes na glodzie....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 16.09.05, 13:34 ty burku lepiej zacznij sie martwic o siebie, bo ja od dawna widze u ciebie niezbite objawy choroby wszechczasow - glupoty, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 13:46 Cudownie, ha,ha,ha,ha,ha. Lilabaj zaczęła swą radosną twórczość. No dalej, Złotko, daj z siebie wszystko! Pokaż co potrafisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 16.09.05, 13:52 "Pokaz co potrafisz!" - ty akurat nie jestes tego wart przyglupi smutasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 13:57 Na ciebie mogę liczyć, tylko uważaj, żeby ci postu nie skasowali, ty dobrze wychowana panienko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Nie róbcie tu nagonki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.09.05, 14:02 Jaka jest, taka jest -i ja też się jej odgryzałem, ale zakładanie osobnych wątków na osobiste wycieczki (ten nie jest pierwszy), to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re:Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:27 Dlatego właśnie osobny wątek. Niech tu się wyżyje i nie zaśmieca innych. Już zapomniałeś jak Ci dokuczała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re:aligatorek IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.09.05, 14:36 Ja się tak nie przejmuję takimi rzeczami. Dogadywała mi, ale to ja zacząłem. Może jeszcze będzie, bo dziewczyna raczej nie odpuszcza -ale co z tego? Panowie: wielkoduszności! Jak wszyscy będą układni -będzie nudno jak w Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabalil Re: prośba do .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:34 Panie odpuść "lilabaj "bo nie wie co czyni na tym łez padole bo wszystkim Twoim owieczkom dokucza jak tylko potrafi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dance Lilabaj to facet... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:31 ...tylko kochający inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Lilabaj to facet... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:34 co pedzio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj to facet... IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 01:35 marzycielu biedny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabalil Re: stwiedzenie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:33 --lilabaj -chore dziewczę internetu pewnie z cnotą w łokciu -co zatkało cię ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: stwiedzenie ... IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 02:10 ujymop jaladreips Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: prośba do .... IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 01:23 fakt, jestes tak je...ty, ze az sie plakac chce bez przerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabalil Re: prośba do Pana .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:24 Gość portalu: jabalil napisał(a): > Panie odpuść "lilabaj "bo nie wie co czyni na tym łez padole bo wszystkim Twoim > > owieczkom dokucza jak tylko potrafi ... ----"słuchaj Panie jak cię błaga lud ......proszę poraz drugi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: prośba do Pana .. IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 10:32 Panie Boze, Ty kochasz jeszcze bardziej wszystkim oblakanych i nieszczesliwych, zeslij na swego ulubienca jabalila ukojenie czyli zabierz go do siebie, bo on nie marzy o niczym innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:40 Odezwie się póżniej. O tej porze to myje gary w tej swojej knajpie dla tranwestytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:09 --chyba jakaś psychiczna choroba umusłowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 01:33 "chyba jakas psychiczna choroba umuslowa..." ... zwana "ali-aligatorek-ON-jabalil-axel", ktorej glownym objawem jest typowy LEPPERJONIZM... do historii przejda niedlugo kolejne objawy (w postaci postow zamieszczanych na radomskim forum) tejze choroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 01:21 za taka kase jaka ja zarabiam, ty moglbys pewnie nawet lizac tylki wszystkim transwestytom, tak myslalam, z mysleniem i u ciebie cienko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 01:48 "O tej porze to myje gary..." - wlasnie dlatego, ze moi podopieczni (kilka osob z personelu) bywaja czasem tacy leniwi jak ty (widac, ze masz dwie lewe rece...) mam czasem ochote nie robic nic innego w swojej pracy, jak tylko isc pozmywac troche "garow", bo tym wlasnie sie odstresowuje, a nie jakimis nedznymi popisami na forum, na ktore ciebie zawsze stac, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.05, 01:51 lubisz myć gary bo to cię odstresowywuje-no fakt, przecież to sposób na nude każdej typowej kury domowej która się lubi szarogęsić. Także, Do Garów - WON! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 01:59 alez ja sie nigdy nie nudze!!!! grales w DEDUKCJE i za kazdym razem przegrywales???? chyba tak. moze siegnij zatem po jakas mniej wymagajaca myslenia? moze ci nie spali do konca opon mozgowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 02:06 "...ktorego ja nie rozumiem." - bo co ty w ogole jestes w stanie zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polygamista Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.dc.dc.cox.net 17.09.05, 04:47 Nie wiem co chcesz osiagnac, dyskutujac z tymi "monogamistami" oni nie maja szacunku do kobiet ale i rowniez do siebie samych. A juz gdy kobieta osiaga jakis sukces to wpadaja w panike. Dlatego lepszy jest a man sprawdzony przez inne kobiety, ze nadaje sie do zycia. Bedac kobieta interesu moglabyc duzo wiecej "wyciagnac" korzysci z madrego polymana a nie glupawego monogamisty. Czego szczerze Ci zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 17.09.05, 10:42 "Nie wiem co chcesz osiagnac dyskutujac..." - nic, zupelnie nic, ja sie po prostu dobrze bawie, bo glupota takich jak oni mnie smieszy, senkju za zyczenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.05, 20:51 tak tak, trafił równy swego dajcie sobie po słodkim buziaku w d...e nawzajem i oblizcie się smakiem,ciemni ludzie. P.S:nie ma to jak spierd...ć z kraju za chlebem, naprawde trza byż nie lada nieudacznikiem albo mieć w sporo długów.HWDP Lilabaj(pewnie by sie jej spodobało, de facto i tak by nic nie poczuła bo ma na max rozregulowany gwint, poprostu lubi jak jej sie wciska ciemnote).Wybijajcie frajerzy!buehehehhe Ahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:25 --------głupota i debilizm wtórny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabalil Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:08 Gość portalu: alibaba napisał(a): > --------głupota i debilizm wtórny ----------dosłownie albo upadła na głowę w wyniku czego ma te zaburznia i odchyłki od normy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 20:59 trzeba byc nie lada tepakiem by takie wnioski wysnuwac... gdzie sie podziala twoja wyobraznia pyskaczu? siedzi tepo wpatrzona w kolejne edycje gry komputerowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 21:01 ciebie nikt nie przebije, moj ty frajerze namber 1 !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 21:12 hmmm, znalazl sie psycholog zajcew od siedmiu bolesci, specjalista w leczeniu kurzej bezplodnosci na farmie macdonalda... hahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: poligamista IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:15 Wiesz kto to jest poligamista? To taki facet, który musi sobie częściej niż monogamista wdowadniać, że się jeszcze do czegoś nadaje. Ty jesteś zwolennikiem kobiet bez mózgu i Lilabaj Ci pasuje. Ja wolę takie co myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: aligatorek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:29 prosiłem nie ruszaj gó... to bedzie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: poligamista IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 20:56 nie wiem, jestes uparcie glupi czy sie musisz wyzyc na jakiejs dziewczynie na forum, bo cie jakas w realu kopnela w d.. za twoja glupote? nooo, ty wolisz takie co mysla: aligatorek to wcielenie bostwa na ziemi, tylko ze wiesz, one tak z litosci i dla picu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j zajcew, odezwij sie i napisz IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 21:26 czy dzis sobie po raz kolejny musiales udowodnic, ze jestes zaje... facet, bo przeciez pokonales wszystkich wirtualnych przeciwnikow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: zajcew, odezwij sie i napisz IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 21:30 de facto dopiero po kilku/nastu probach (na co tylko gra komputerowa pozwala), ale nie ma to, jak sie "dowartosciowac" w ten sposob... (nie, zebym ja sie musiala dowartosciowywac w jakikolwiek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j zajcew nie boj sie, IP: *.server.ntli.net 22.09.05, 21:36 nie wyskocze nagle (przebrana w moro ciuszki), z petem w buzi i kalasznikowem pod pacha skierowanym w twoja strone i nie zaczne strzelac, obiecuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anti lilabaj IP: *.152.udn.pl 01.10.05, 14:13 "nie, zebym ja sie musiala dowartosciowywac w jakikolwiek" ciebie debilu wystarczy cytować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:08 no co może tylko głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 21:15 "no co moze tylko glupota" - to juz juz ide spac, by sie porzadnie wyspac... dobhanoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabalil Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 09:29 Gość portalu: l i l a b a j napisał(a): > "no co moze tylko glupota" > - to juz juz ide spac, by sie porzadnie wyspac... > dobhanoc! -------może zarazić więcej ludzi aby byli takimi mutanami jak ty lilabaj a to by było już trochę niebezpieczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: CO DOLEGA LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 02.10.05, 19:02 wiesz co? nie moge ci doslownie skopac tylka, wiec chyba cie polubie, oooo uwaga!!! KOCHAM CIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabalil Re: LILABAJ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:12 Gość portalu: l i l a b a j napisał(a): > wiesz co? nie moge ci doslownie skopac tylka, wiec chyba cie polubie, oooo > uwaga!!! > KOCHAM CIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ ??? IP: *.server.ntli.net 02.10.05, 19:47 alez pysiu, ja swiata poza toba nie widze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabalil Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 20:23 ---zawarliśmy pakt o nie agresji osobistej,aby przetrwał nam długo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.server.ntli.net 02.10.05, 21:04 wasze modlitwy zostaly wysluchane, wkrotce znikne z forum, nie wiem na jak dlugo, podnosze swoja kotwice i plyne dalej, na pewno w strone slonca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anti Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.152.udn.pl 02.10.05, 21:13 pewnie nie stać cię już na internet i bardzo dobrze. murzyni nie rzucaja nic do wiaderka w którym wyżymasz szmaty? Lilabaj ja cie nie lubię i nie kocham ja cie pierdo...e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.server.ntli.net 02.10.05, 21:19 ja ciebie Anti tez nie lubie i nie kocham ja cie pierdo...e, mam z kim rozmawiac na co dzien, nie jestes mi potrzebna do szczescia, sama decyduje o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anti [...] IP: *.152.udn.pl 02.10.05, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.server.ntli.net 02.10.05, 21:27 no dobrze, juz nie dokazuj, pokazalas wystarczajaco, jak malej jestes wartosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.server.ntli.net 02.10.05, 21:39 i pamietaj, ze w zyciu kazdy ma to, na co zasluguje, sadzac po twoich postach, mysle, ze zostaniesz zupelnie sama ze swoja zawiscia i nienawiscia do swiata i ludzi a l i l a b a j bedzie hen daleko, w swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anti Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.152.udn.pl 02.10.05, 21:49 nawet chętnie zasponsoruję ci bilet w jedna stronę.ural? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.server.ntli.net 02.10.05, 21:56 taniej cie wyniesie bilet autobusowy do swojego psychologa - jesli go jeszcze nie masz, pomysl o posiadaniu go, ja mam juz tak, ze sama przepisuje sobie "recepte", ktora okazuje sie strzalem w dziesiatke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anti Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.152.udn.pl 02.10.05, 22:07 tylko że strzał w twój pusty łeb cięzko nazwać "strzałem w 10". szkoda naboi, nawet śrutu. może kamieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.10.05, 22:08 ty,lilabaj,znowu sie spierdziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.server.ntli.net 02.10.05, 22:19 jak zawsze z mysla o tobie zajcew :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.server.ntli.net 02.10.05, 22:27 nie dziwie sie, ze nie myslisz jak czlowiek, bo przeciez nie iskrzy ci na zwojach, gdyby nawet chciec cie zmusic do myslenia (krzesac iskry tak, jak to robili homo sapiens), czlowiek sam by sie uwstecznil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.10.05, 22:40 jeszcze pierdzisz?dziewczyno,zlituj się nad userami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: LILABAJ co ty na to .. IP: *.server.ntli.net 02.10.05, 22:56 to nie czytajcie, jak nie jestescie w stanie mnie zrozumiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: MODERATOR FORUM RADOM ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:37 --PROWADZĄCY FORUM RADOM----na milość Boską śledzcie co piszą i jak się wyzywają jeden na drugiego ,to forum już schodzi na psy.Czysty wulgaryzm i wzajemnne opluwanie się -czy o to tu chodzi ???? Odpowiedz Link Zgłoś