Dodaj do ulubionych

Po wyborach

IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 26.09.05, 20:43
Samoobrona drugą siłą w Radomskim ??????
wstyd i kompromitacja buraki nas reprezentują !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Re: Po wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:23
      Sukces Samoobrony jest rzeczywiście porażający. Każdy ma taką władzę na jaką
      zasługuje. Dobrze, że przynajmniej z SLD do Sejmu wszedł Wikiński. Powinien
      pomóc nowicjuszom zorientować się w stołecznych sprawach, aby razem walczyć o
      nasze interesy.
      • Gość: lew Re: Po wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:30
        ale on nie ma z kim walczyć o nasze miasto ..z kim ,z Wróblową szkoda że nie
        z Sońtą ale jak ta pani weszła do sejmu ...ja jeszcze nie wierzę kto się do
        tego przyczynił????
        • Gość: fan Re: Po wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:56
          ja się do tego przyczyniłem
        • Gość: szpak Re: Po wyborach IP: 82.139.8.* 26.09.05, 23:04
          A kto na tą wróbelowom głosował, czy wy oczu nie macie?
        • Gość: szpak Re: Po wyborach IP: 82.139.8.* 26.09.05, 23:04
          A kto na tą wróbelowom głosował, czy wy oczu nie macie?
      • Gość: Krakow Re: Po wyborach IP: 194.150.99.* 27.09.05, 11:46
        Radom symbol bezrobocia i upadku gospodarki glosuje na samoobrone. Koszmar!!!
        Ludzie czy wy naprawde nie chcecie zmienic swojej rzeczywistosci??
        • Gość: ius lex Re: Po wyborach IP: *.komtech.com.pl 27.09.05, 13:59
          Zanim wypowiesz taką opinię to sprawdź najpierw. Radom nie głosował na
          samoobronę, co więcej nawet powiat radomski na samoobronę nie głosował. To
          jednoznacznie wynika z wyników w poszcególnych obwodach. na samoobronę
          zagłosowały takie powiaty jak kozienice, szydłowiec,przysucha i zwoleń. Te
          powiaty należa do okręgu radomskiego, co w tym konkretnym przypadku nie prznosi
          chwały, ale jeszcze raz podkreślam stricte Radomianie nie zagłosowali na
          samoobronę. Tak więc nie Radomianie, a powiaty należace do radomskiego okręgu
          wyborczego.
    • Gość: Hrabia PiS i Samoobrona - wstyd... IP: *.pkobp.pl 27.09.05, 08:34
      Na szczęście już parę ładnych lat temu wyjechałem z tego miasta, wstyd mi tylko
      że i tak dość długo w nim mieszkałem. Niekompetentne władze, dziurawe drogi,
      przeważająca klasa robotnicza i mieszkańcy głosujący na socjalizm. Gdy w czasie
      studiów przyjeżdzałem do rodziców i patrzyłem na Radom - jeszcze było mi
      przykro. Teraz chce mi się śmiać - głosujcie na socjalizm i życjcie sobie tak
      dalej w tej zapadłej dziurze z sąsiadami robotnikami i niedojdami. I pis was
      trącał.
      • Gość: kontra Re: PiS i Samoobrona - wstyd... IP: *.tkdami.net / 82.139.8.* 27.09.05, 09:41
        Nizły frajer jesteś. Całe szczęście, ze cię tu nie ma.
      • Gość: J-25 Re: PiS i Samoobrona - wstyd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:23
        Jaki hrabia czy frajer - prymityw i tyle
      • Gość: Guatemozin Re: PiS i Samoobrona - wstyd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:37
        faktycznie na szczęscie wyjechałeś. nie potrzeba w Radomiu takich .... jak Ty,
        co to się wstydzą miasta i rodziców, którzy w tym mieście mieszkają. nie wracaj
        tutaj. Hien i szczurów nam tu nie trzeba, zostana zawsze ludzie, którzy będą
        starali się jakos poprawić sytuacje i którym leży na sercu dobro swojego
        regionu i miasta. Żyj szczęsliwie, byle z dala od nas.
    • Gość: julow Re: Po wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:21
      Nie jest najgorzej. W kilku okolicznych powiatach np przysuskim Sama Brona wygrała. ;-)
    • Gość: upr Re: Po wyborach IP: 193.111.166.* 27.09.05, 09:39
      UPR w Radomiu o polowe wiecej glosow niz PD!!!
    • Gość: bedebe Dlaczegoś biedny? Boś głupi IP: 82.139.8.* 27.09.05, 10:15
      Nigdy więcej nie idę na wybory!Radomianie kochają biedę i głupotę.
    • Gość: wyborca Re: Dlaczegoś biedny? Boś głupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:03
      Moi kandydaci też nie przeszli. Wiedziałam, że nie mają szans, ale mnie to nie
      obchodzi. Wmawianie ludziom, że w ten sposób marnują głos jest podłe. Ja się nie
      sprzedaję, głosuję wg mnie na najlepszego,na takiego co znam i szanuję za to co
      do tej pory zrobił. A reklamy, słowa dla mnie nie mają znaczenia. Gdyby wszyscy
      tak głosowali (ale nie mogą, bo naprawdę nie są w stanie poznać nieraz choć
      jednego), przynajmniej nie byłoby takiego niesmaku przy listach z wynikami.A
      wynik Samoobrony? to nie wstyd tych co wybrali, ale tych, co wpędzili ich w taką
      sytuację i stres, że tak chcieli głosować. Ten wstyd niech spada na tych, co do
      niego doprowadzili.
    • Gość: mario Re: Po wyborach IP: *.dial2.ats.pl 27.09.05, 16:17
      Współczuc należy Zwoleniakom za tego prymitywnego matoła jaką jest "posłanka"
      Marzena Paduch. To jest dopiero kompromitacja dla powiatu i regionu.

Zastanawiam nad przyczyną i pobódkami jakimi kierują się ludzie głosując na
      takie "zjawisko"? Czyżby żądni byli kabaretu sejmowego ? A może chcą dać
      narodowi powód do śmiechu kiedy P. Marzenka będzie musuiała coś wydukać na
      mównicy... :-)
      Ale nie sądzę żeby Parlament RP był właściwym miejscem
      robienia skeczów.Jeżeli natomiast chcecie ogladać fabularna wersję Koziołka
      Matołka zapewniam wszystkich, będą niezłe jaja z Pani Paduch. Szkoda tylko, że
      będziemy musieli po parę tysięcy złotych miesięcznie łożyć na tą żenadę.
      Marzenko błagam tylko nie przyznawaj się, że mieszkasz w okolicy Radomia
      bojuz dość w kraju się z nas smieją.
      • Gość: ja Re: Po wyborach IP: *.dial2.ats.pl 27.09.05, 16:23
        nie obrażaj koziołka matołka :))
    • Gość: dziura w desce brawo gazeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 18:14
      nooo, komentarz dużo odważniejszy niż te, ktore były w Gazecie zamieszczane
      zanim jeszcze poznano wyniki wyborow. Wtedy Mizielińskiemu tylko anonimowi
      internauci wytykali, że nie jest z Radomia. Brawo Gazeta/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka