Gość: l i l a b a j IP: *.server.ntli.net 27.10.05, 13:09 widze, ze niejedna bylbys w stanie zakrecic... :-) raperskie: p o z d r o! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lidka Re: ech, Yoda... IP: *.sympatico.ca 27.10.05, 13:17 Hej Joda - glupis, ze az mi ciem komuchu szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: ech, Yoda... IP: *.server.ntli.net 27.10.05, 13:22 oooo, widze, iz dotarlo do panienki Lidki, ze Yoda jest facetem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: UWAGA HYDRA !!!!!!!! "L I L A B A J "!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:25 ---Zobabaczcie kto się objawił na forum -to ta hydra internetowa "LILABAJ" a może będzie spokojniejsza bo poprzednio pokasowano jej posty za idiocyzm jakim się wykazała na forum-----NIE ODOPWIADJCIE NA JEJ IDIOTYCZNE POSTY - TO JĄ MOŻĘ COŚ NAUCZY ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: edzio-pedzio IP: *.server.ntli.net 27.10.05, 13:32 te, edzio-pedzio! zmykaj po slownik ortograficzno-gramatyczny jak do mnie chcesz pisac i nie piej mi tu jak niespelniony kogucik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: ech, Yoda... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.10.05, 13:49 Czołem Jak tam w cywilizowanym świecie? Ja jakoś nie miałem w tym roku urlopu i nie było kiedy odetchnąć wolnością. A najchętniej, to do UK bym wypalił, lub też na południową część tej mniejszej, zielonej wyspy. Tam podobno rude są, z zielonymi oczami -a to się fajnie komponuje. Pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: ech, Yoda... IP: *.server.ntli.net 27.10.05, 13:56 o tak, wiele z nich jest RUDE... bez watpienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Lilabaj IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.10.05, 14:20 Za to lisy i wiewiórki mają szare -taka zmyła dla kontynentalnych. A wogle, to zachęcam do udzielania się w wątku Stringa, bo tam się aktualnie wykuwają (lub wykluwają) najnowsze trendy mody podmetropolitalnej i gromadzą najtęższe umysły o filozoficznych inklinacjach (czołem String! -taka darmowa reklama). Pzdrwm Do edzia: idź ty chłopie pogadać z KR, a nie wtrącaj się jak inteligentni rozmawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj IP: *.server.ntli.net 28.10.05, 11:44 well, Yoda, mysle sobie: czemu by sie nie udzielic po Twojej zachecie, przeslizgnelam sie wiec do owego watku i co? porazilo mnie (ze skutkiem negatywnym, bo mnie zaczelo wykrzywiac z obrzydzenia) szpanerstwo jego autora, ktorego watek poczatkowo i tak wydal mi sie nieciekawy i taki z dolnej polki :-) (bo co ja moge doradzic facetowi w tej kwestii oprocz tego, by wybieral zawsze te czyste i stronil od, niestety popularnej u was, wody toaletowej dla panow: "MOJE SIUSKI"), daruje wiec sobie tam swoj udzial khopka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Lilabaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.05, 19:24 Szukałem Ciebie, A Ty do mnie przyszedłeś. To niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: ech, Yoda... IP: *.server.ntli.net 27.10.05, 14:00 see you later aligator :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda ??? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.10.05, 14:23 Jaki aligator? -chyba stringów agitator. See you. Odpowiedz Link Zgłoś