Dodaj do ulubionych

red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędrzycki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 12:45
Ciekaw jestem dlaczego ten pan nie nie pracuje juz w Radiu Rekord. Czyzby
przez nalot Wydzialu Przestepstw Gospodarczych KM Policji (o ktorej media
raczej cicho siedzialy:D) - zabezpieczono wtedy kompy z lewym
oprogramowaniem... czy moze przez kontrole z Panstwowej Inspekcji Pracy,
ktora wykazala bardzo duzo syfu.... Sam juz nie wiem:D
Obserwuj wątek
    • Gość: sluchacz Radia Rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:25
      Ja w ogole nie lubilam tego radia, a ten ich prezes sam nie wiedzial czego
      chce. Stare trupy na emeryture!!!
      • Gość: yha Re: Radia Rekord IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:56
        piszesz: sluchacz i zaraz później: lubiłam.

bez sensu ten związek zgody rodzaju...
    • Gość: dido Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:32
      a skad masz takie nowinki?
      a co do tego legalnych nagran to ciekawe ktora stacja ma wszystkie prawa
      wykupione na własnosc, moze Program1, Trójka lub RMF stac na takie cos, ale
      wszystkie te male stacje lokalne to utrzymuja sie głównie z reklam.
      • Gość: były słuchacz Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: 82.139.51.* 09.01.06, 21:39
        Ciekawe co się teraz stanie w Rekordzie. Nowe władze to zawsze jakieś nowości,
        chyba że nie ma pomysłu. Posłuchamy... zobaczymy.
        A co do legalności oprogramowania, to nie jest tak, że stacji lokalnych na to
        nie stać W końcu istnieje coś takiego jak zakupy na raty, a małe redakcje to
        mniejsze wydatki, niż np ma wspomniany RMF W końcu mniej komputerów więc i
        mniejsze potrzeby Poza tym mniejsze stacje jak i te większe mają możliwości żeby
        nie utrzymywać się tylko z reklam a różnica jest taka, że duże z tej możliwości
        korzystają a małe nie za bardzo potrafią... :)
        • Gość: dido Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:38
          strasznie to naiwne co powiedziałes.
          • Gość: były słuchacz Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: 82.139.51.* 09.01.06, 23:21
            No to się dowiedziałem :) Jedno zdanie nie wnoszące nic do tematu :) To ja
            napiszę 3 zdania, też - nie przypiął nie przyłatał :)
            • Gość: dido Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 00:40
              jedno Ci powiem troche sie znam na tym i wcale nie jest tak jak Ci sie WYDAJE!
              OK? ZADOWOLONY? wiec zakonczmy ten temat
              • Gość: były słuchacz Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: 82.139.51.* 10.01.06, 09:42
                Myślę, że moja wiedza również pozwala na to, by pisać tak jak napisałem
                wcześniej. Ale ok nie chce wchodzić w niepotrzebną dyskusję, chociaż z drugiej
                strony chętnie bym o tym porozmawiał, ale już nie na forum, bo to temat na długą
                polemikę. Z mojej strony EOT
      • Gość: ktos Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:09
        A mozesz mi wytlumaczyc co maja lewe nagrania do lewego oprogramowania? W
        Rekordzie to nie ZAIKS wykryl cos lewego (wiesz-to taka instytucja walczaca z
        piratami) tylko Wydzial Przestepstw Gospodarczych Mazowieckiej Policji, ktory
        zabezpieczyl 7 twardych dyskow z lewymi systemami operacyjnymi i programami do
        obrobki dzwieku.
    • Gość: sluchaczka Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:15
      slyszzalam ze podobno panstwowa inspekcje pracy ktos tam celowo naslal zeby
      zemscic sie na medrzyckim
      • Gość: informator Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: 80.51.246.* 10.01.06, 08:29
        powinien rowniez skarbowy sie Rekordem zainteresowac bo z finansami tez nie
        jest tak jak powinno byc, sa jeszcze osoby ktore nie zostaly rozliczone przy
        odejsciu z tej firmy w 2001r
      • Gość: hehehe Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:11
        Dobrze slyszalas, ale te policje tez ktos naslal specjalnie. kontrole bez
        doniosow sie nie biora...
        • Gość: luka Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:43
          no i wiecie coś wiecej, bo juz chodzi tyle wersji, ze nie wiem
          • Gość: woyteque Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:35
            To ja moze oswiece:
            -RR nie mialo zadnych lewych nagran tylko lewe programy w komputerkach
            -lamalo i lamie prawa pracownicze poprzez posiadanie przestrzegania prawa w
            tylnej czesci ciala
            -ktos specjalnie doniosl na policje o lewych programach
            -drugi ktos takze specjalnie doniosl do inspekcji pracy (bo mu nie zaplacono za
            prace i nie spisano na nia umowy)
            -redaktor i prezes A.M. (beton) mial przez to problemy i mial jescze bedzie
            (dosc spore)
            -redaktor i prezes A.M. (beton) zakonczyl swoje naczelne redoktorowanio-
            prezesowanie w RR i aktualnie nie robi nic (oby wiecej juz sie niczego nie
            dotykal).
            • Gość: luka Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:36
              czy ty pracowałes w tymze radiu skoro jestes tak dobrze o wszystkim
              poinformowany? czy tez wystepowales w tej drugiej roli(ktora opisales w puncie
              5 lub6)
              • Gość: luka Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:40
                sory, zagalopowalem sie.... chodzi oczywiscie o punkty 3 lub 4
                • Gość: woyteque Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:22
                  Nie pracowalem, ale jestem dobrze zorientowany:P
                  • Gość: antykuzyn Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.infoplus.com.pl 10.01.06, 23:35
                    Nie pracowales bo sie nie nadajesz kuzynku,ale kablowac potrafisz....
                    • Gość: woyteque Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:19
                      Mniemam, ze pniesz do WM. Kuzynek....hm.... Z kuzynkiem sie nie pogrywa.... Bo
                      wlasnie jestem obcykany w temacie dzieki kuzynkowi.... Zwracaj sie do nie, moge
                      Ci podac mejla nawet:) Serwer infoplus...hmy, hmy... ciekawe kto to moze pisac:)
                  • Gość: luka Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:49
                    sory, ale z tego co piszesz to jesli nie pracowałes tam, to, albo masz tam
                    kogos bardzo bliskiego np. dziewczyne lub zonke, albo poprostu cie nie przyjeli
                    i probujesz sie odgrysc.
                    Bo nie wierze, zeby osoba postronna byla tak dobrze zorientowana w temacie,
                    co, jak i dlaczego?
                    to przeciez tak samo jak w jakims duzym przedsiebiorstwie ktore nie dokonca
                    idzie w zgodzie z prawem, wiadomo, ze trzymaja wszystko miedzy soba a nie
                    opowiadaja co sie dzieje w firmie pierwszej lepszej osobie.
                    • Gość: x Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.udn.pl 11.01.06, 22:45
                      Czlowiek wypowiadajacy sie pod nickiem "wojteque" to gosc ktory zostal
                      wyrzucony z radia i teraz sie odgryza na wszystkim i na wszystkich.Nieladnie
                      Wojtusiu M.
                      • Gość: luka Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:12
                        tak tez myslalem....
                        no i to slownictwo........ to musial byc on
                      • Gość: misiorysio Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: 5.6.2D* / *.ruh.isu.net.sa 12.01.06, 09:58
                        a moze ma po prostu racje co ?
    • Gość: misiorysio Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.gazeta.pl / *.107.138.23.62.rev.coltfrance.com 11.01.06, 10:49
      Ten gość jest na liście Wilsteina jako tajny współpracownik SB. Piewca komuny,
      stanu wojennego, spiker pochodów pierwszomajowych.
      • Gość: luka Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:52
        słuchaj, ja patrze na ludzi zawsze pod katem tego co robia dzisiaj, co kto
        robił kiedys, jest jego sprawa osobistą.
        jesli byl jakims agentem lub tajniakiem- widocznie mial taka potrzebe lub tak
        chcial.
        moze dzisiaj tego zaluje moze nie. nie wiem. nie mnie to osadzac.
        Znam troche tego pana i moge stwierdzic ze do tego co robił podchodzil
        niezwykle profesjonie, wszystko musiał miec zapiete na ostatni guzik. nie wiem
        co było przyczyna jego zwolnienia bo wersji chodzi duzo, ale nie wnikam w to.
        jako człowieka bardzo go szanuje.
        • Gość: zen Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: 82.139.48.* 17.01.06, 18:19
          jedni byli uczciwi drudzy donosili na nich tak jak Medrzycki a ty walisz głupoty
          • Gość: ziom Re: red. nacz. i prezes Radia Rekord-Andrzej Mędr IP: 82.139.38.* 31.01.06, 17:50
            dobrze ze nie jest prezesem tego radia, bo by go zaoral swoimi pomyslami, jak
            to jego stylu gdzie sie nie pojawil to pieprzyl np o zabytkach, odstawili go bo
            ktos zauwazyl ta destrukcje i mysle ze teraz bedzie absolutnie lepiej gdy
            sprawy w swoje rece wzial tatarek, wiec odejscie dziada to powod do zadowolenia
            a nie smutku, a ze byl agentem to wszyscy wiedza, to szuja dla ktorej
            patriotyzm miescil sie w tylnej czesci ciala, a jego mozliwosci konczyly sie na
            opowiadaniu o zabytkach w malych stacjach telewizyjnych i radiowych, bo wieksze
            instutucje nie chcialy psuc sobie marki zatrudniajac glupka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka