Gość: justyna IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.01.06, 18:25 czy jestes ktoś kto skończył ekonomika na 11 go listopada ??? ja go skończyłam w 2003 roku LUDZIE ZGŁASZAJCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blondyneczka Re: ekonomik na 11 go listopada IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.01.06, 18:52 Ja skończyłam Ekonomika w tym roku co Ty :) ale razem do klasy nie chodziłyśmy ... Jestem blondyneczka ze Skaryszewa która śmiga w pomarańczowej bluzeczce na Pilegrzymce <lol2> Na pielgrzymce ze 2 lata temu świrowałi ze Mną na obiedzie bodajże w Słupi takich dwóch "pajacyków" Marcin J i Piotrek S znasz ich może ? A ten drugi w tym roku pożyczał lusterko w Mokrzeszu bo chiał się ogolić a nie miał swojego :P a jego koledzy Mi i siostrze w nocy sćiągnęli tropik z namiotu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania K Re: ekonomik na 11 go listopada IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.01.06, 12:42 Ja skończyłam w tym roku, chodziłam do IV A ... Pozdrawiam dziewczyny odemnie z klasy między innymi: Miedzę, Juzię <mruga>, Leleweline, Pasikową, Szpile, Ule, Kiljankową etc :P ... a i zapomniała bym jeszcze pozdrawiam "Mazurka" <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ekonomik na 11 go listopada IP: *.proxy.aol.com 07.01.07, 21:06 Ja skonczylam w 1991 klase o profilu ekonomika i organizacja przedsiebiorstw. Pozdrawiam wszystkich z tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: ekonomik na 11 go listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:33 matura 2000, ekonomika i organizacja przedsiębiorstw, wychowawca - P. Iwona Bidas. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś