Dodaj do ulubionych

ekonomik na 11 go listopada

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.01.06, 18:25
czy jestes ktoś kto skończył ekonomika na 11 go listopada ??? ja go skończyłam
w 2003 roku LUDZIE ZGŁASZAJCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Blondyneczka Re: ekonomik na 11 go listopada IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.01.06, 18:52
      Ja skończyłam Ekonomika w tym roku co Ty :) ale razem do klasy nie chodziłyśmy
      ... Jestem blondyneczka ze Skaryszewa która śmiga w pomarańczowej bluzeczce na
      Pilegrzymce <lol2> Na pielgrzymce ze 2 lata temu świrowałi ze Mną na obiedzie
      bodajże w Słupi takich dwóch "pajacyków" Marcin J i Piotrek S znasz ich może ? A
      ten drugi w tym roku pożyczał lusterko w Mokrzeszu bo chiał się ogolić a nie
      miał swojego :P a jego koledzy Mi i siostrze w nocy sćiągnęli tropik z namiotu :P
    • Gość: Ania K Re: ekonomik na 11 go listopada IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.01.06, 12:42
      Ja skończyłam w tym roku, chodziłam do IV A ... Pozdrawiam dziewczyny odemnie z
      klasy między innymi: Miedzę, Juzię <mruga>, Leleweline, Pasikową, Szpile, Ule,
      Kiljankową etc :P ... a i zapomniała bym jeszcze pozdrawiam "Mazurka" <lol>
    • Gość: gosc Re: ekonomik na 11 go listopada IP: *.proxy.aol.com 07.01.07, 21:06
      Ja skonczylam w 1991 klase o profilu ekonomika i organizacja przedsiebiorstw.
      Pozdrawiam wszystkich z tego roku.
      • Gość: marzena Re: ekonomik na 11 go listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:33
        matura 2000, ekonomika i organizacja przedsiębiorstw, wychowawca - P. Iwona
        Bidas. Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka