odrzywol 29.04.06, 14:15 maps.google.com/ oto ten link nemne, trzeba znaleść polske, później odrzywół na mapie, później zmienić w prawym górnym rogu na satelite i eureka:) Już znalazłem swój dom:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nemne Re: świat z satelity 29.04.06, 14:24 Dzięki <odrzywol> Ja też to z zaciekawieniem ogladalem, dlatego wlasnie prosiłem o ten link, bo bałem sie, że cos mi się może nie udać z przełożeniem go do tego forum. Pozdrawiam - (nemne) Odpowiedz Link Zgłoś
boliot Re: świat z satelity 03.05.06, 13:12 Taki widok całego Odrzywołu i poszczególnych ulic, zalewu i boiska na "bebnie" widziany z satelity sprawia z....te wrazenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ajgor567 Re: świat z satelity 06.05.06, 15:04 ..kurcze pieczone nieźle widać nawet namierzyłem jakąs parke w lesie jak jadą na misia!nara! Odpowiedz Link Zgłoś
slavero23 Re: świat z satelity 06.05.06, 15:34 Niezle,teraz przynajmniej widac kto ile ma ;p Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szalony11 Re: świat z satelity 10.05.06, 18:47 mader to jest zajefajne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jupi89 Re: świat z satelity 24.05.06, 15:09 ..kurcze nie moge sie oderwać fajna sprawa jeszcze żeby tak można było widziec gdzie ryby w zalewie lub rzece siedzaą to by bylo super>>>>hej! Odpowiedz Link Zgłoś
nemne Re: świat z satelity 15.04.07, 20:00 Witam Jak pewnie zauważyliście, jest wielu nowych forumowiczow, dlatego "odnowiłem" ten temat aby "nowi" zobaczyli jak Odrzywół wygląda "okiem satelity". Jak się "poginastykujecie", to możecie nawet zobaczyc jak wyglada wasz dom, most na rzece, zalew, czy tez rynek z poszczególnymi ulicami. Pozdrawiam - (nemne) Odpowiedz Link Zgłoś
oldboy88 Re: świat z satelity 24.05.07, 13:20 Chciałem zobaczyc nowe drogi ale to nie jest w obecnym czasie szkoda może uaktualnią:-) Odpowiedz Link Zgłoś