Dodaj do ulubionych

Baczyński, Ekonomik, Traugutt... Logowanie!

06.05.06, 14:16
Od dzis mozna sie logowac w systemie: www.radom.edu.com.pl. To dzieki niemu wybieramy Nasze przyszle szkoły. Jakie Wy wybraliście?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: er Re: Baczyński, Ekonomik, Traugutt... Logowanie! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.06, 19:15
      Twoje szkoły to te z tematu?
      • domel_radom Re: Baczyński, Ekonomik, Traugutt... Logowanie! 06.05.06, 21:32
        Ano :)

Pozdrawiam przyszle grono pedagogiczne! :))
      • Gość: . . IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.06, 22:17
        Myślałem, że wyżej celujesz.
        • Gość: Daniel Re: ..... IP: 82.139.35.* 06.05.06, 22:26
          Na temat Baczyńskiego juz wiele razy sie wypowiadalem...
          Z reszta...
          I tak liceum nie jest wazne... wazne sa umiejetnosci...
          • domel_radom Baczyński, Ekonomik, Traugutt... Logowanie! 07.05.06, 10:06
            No chyba Traugutt to taka znow slaba szkola nie jest?! Do Baczyńskiego wiele osob idzie, w Ekonomiku maja swietna hale, no i ekonomii ucza - duuuzo. To sa pozytywy. Negatywy sa w kazdej szkole. Ale wazne jest by zyc pozytywnymi sprawami, a jezeli tylko bedziemy chcieli, te wszystki zle zmienimy!!

Zastanawialem sie jeszcze nad Sobieskim, ale zamiast niego wole do Traugutta isc. I to blizej, i calkiem nieglupia szkola ;)

Dla mnie, najwaznejsze jest, abym mogl rozwijac swoje zainteresowania. Nieinteresuje mnie czy bede chodzil do liceum profilowanego, czy LO. Wazne jest, abym robil to co lubie. Aby grono pedagogiczne nie bylo "tam", a uczniowie "tu"! Licze na otwrtosc

Pozdrawiam serdecznie!
            • Gość: Agnieszka Re: Baczyński, Ekonomik, Traugutt... Logowanie! IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 10.05.06, 20:31
              'Aby grono pedagogiczne nie bylo "tam", a uczniowie "tu"!'

No to możesz się mocno zdziwić, bo w Traguccie nauczyciele są TAAAM wysoko
              (wyniosła ich swoja duma) a uczniowe TUUUU bardzo nisko.

Proponuję dobrze się zastanowić nad wyborem szkoły...

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka