Gość: kaska IP: *.muw / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:48 Szukam dobrego i niedrogiego fryzjera w Radomiu,chodzi mi o modelowanie i upinanie włosów czy możecie kogos polecic?A jak z cenami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:05 Zeromskiego 32 w bramie po lewej stronie. Naprawde super ekipa. Salon nazywa się "kacper". Ceny przystępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.radom.pl 25.05.06, 11:06 25 czerwca 65 - Amikos.Ceny może nie sa bardzo niskie ale za to, co za profesjonalizm ( dosłownie dokonuję cudów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 11:08 Tzn. Ty Ala dokonujasz cudów? nono ale autoreklama ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.radom.pl 25.05.06, 11:10 oj ,czepisz się jednej literki. Pewnie ,że nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 11:19 No oki, to teraz serio, ile kasztuje u nich obcięcie z modelowaniem? A kacper przereklamowany. To samo zrobi Ci każdy inny fryzjer za mniejsze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.radom.pl 25.05.06, 11:29 60-70 zl. Dlatego chodze tam tylko przed wielkimi wyjsciami ( trzeba się zapisać) Ale jak stamtąd wychodze, sama siebie nie poznaję.to nie jest jakieś tam skrocenie włosow,, to prawdziwe dzieło sztuki. Jak chcesz podam Ci telefon , mam nadzieję ,że się nie zmienił , bo ja bylam tam w sierpniu zeszlego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichuj Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:29 Najlepiej na ul.Waryńskiego (salon u zdzicha-siedziba szkoly muzycznej I-sze piętro)cena ok 3zl .!!!!!!!!!!!Polecamy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.radom.pl 25.05.06, 11:31 3 zł ? To co tam robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichuj Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:58 Strzygą kochany strzygą, ale jak caly klan strzyże z pieniędzy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:55 Może na Traugutta w bramie, fryzjerka Bożena, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jusia Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.udn.pl 25.05.06, 12:36 Ulica Rapackiego-fryzjerka Asia.Bardzo trendy. Ceny teraz znacznie wyższe, bo przyjechała właścicielka i każe zdzierać z klientek.Jeżeli Ci nie spieszno, to poczekaj do połowy czerwca aż wyjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.algo.radman.pl 25.05.06, 22:34 A ja polecam Nicoll na Czachowskiego (za stokrotka). po wyjsciu z amikos wygladalam jak strzyga i szczuplejsza o 160 zl (w zeszlym roku) za odrosty i obciecie, sorry wystrzyzenie. A w nicoll zaplacilam za obciecie i 2 kolory 90 zl. nie wiem czy to tanio, ale ja jestem zadowolona bardziej niz z szeherezady, chociaz tam tez super robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.05.06, 08:08 W M1 jest salon lovlylook tam są przystępne ceny w porównaniu z tym co tu piszecie 25 zł obcięcie z modelowaniem, karta stałego klienta, polecam szczególnie taka pania Agatkę, ona jest rzeczywiście dobra w tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:11 Ja z koloryzacji i ceny za nią w Nicoll byłam zadowolona , ale przemiła (bądź co bądź) właścicielka- Pani Iwonka obcinała jakby od niechcenia i efekt tego obcięcia był żaden. Reasumując: farbowanie/balejaż - ok, ceny równiż ale obcinanania zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aaklf Re: dobry fryzjer w Radomiu?? 26.05.06, 09:45 trudno powiedzieć, ja do tej pory chodziłam na paderewskiego do wieżowca (zaraz obok siedziby spółdzielni) i z ich jakości jestem zadowolona, ale ostatnio czuję się tam jak intruz - mam wrażenie że p.Magda czuje się pokrzywdzona obcinając mnie (??). Może po raz kolejny trafiłam na jej kiepski humor. Po pół roku przyszłam się obciąć (zapuszczam włosy bo wcześniej chodziłam co miesiąc) to obcięla mnie dłużej niż chciałam, tak że jestem zmuszona niedługo znów iść na obcięcie, za mało widocznie na mnie zarobiła ostatnio. Co do CEN - są bardzo przystępne - obcięcie-12zł, z myciem (bardzo miły masaż głowy) - 17, z modelowaiem - 25. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.05.06, 09:52 wiem, że to nie nic do rzeczy, ale ostatnio jakoś wszyscy w tym radomiu sfrustrowani są. ostatnio bylam w CCC w leklerku i zapytałam panienkę o jakieś buty tozmiar kolor i takie tam, przleciała oczami pudełka i z mściwą satysfakcją rzuciła: nie ma. A przeciez ja byłam bardzo grzeczna, w końcu sama sobie te buty znalazłam, okazało sie, że były, a jej sie szuakć nie chciało. Ale może akurat okres miała. Odpowiedz Link Zgłoś