Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w Radomiu??

IP: *.muw / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:48
Szukam dobrego i niedrogiego fryzjera w Radomiu,chodzi mi o modelowanie i
upinanie włosów czy możecie kogos polecic?A jak z cenami??
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:05
      Zeromskiego 32 w bramie po lewej stronie. Naprawde super ekipa. Salon nazywa
      się "kacper". Ceny przystępne
    • Gość: ala Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.radom.pl 25.05.06, 11:06
      25 czerwca 65 - Amikos.Ceny może nie sa bardzo niskie ale za to, co za
      profesjonalizm ( dosłownie dokonuję cudów)
      • Gość: ciekawa Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 11:08
        Tzn. Ty Ala dokonujasz cudów? nono ale autoreklama ...
        • Gość: ala Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.radom.pl 25.05.06, 11:10
          oj ,czepisz się jednej literki. Pewnie ,że nie ja
          • Gość: ciekawa Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.05.06, 11:19
            No oki, to teraz serio, ile kasztuje u nich obcięcie z modelowaniem? A kacper
            przereklamowany. To samo zrobi Ci każdy inny fryzjer za mniejsze pieniądze.
            • Gość: ala Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.radom.pl 25.05.06, 11:29
              60-70 zl. Dlatego chodze tam tylko przed wielkimi wyjsciami ( trzeba się
              zapisać) Ale jak stamtąd wychodze, sama siebie nie poznaję.to nie jest jakieś
              tam skrocenie włosow,, to prawdziwe dzieło sztuki. Jak chcesz podam Ci
              telefon , mam nadzieję ,że się nie zmienił , bo ja bylam tam w sierpniu
              zeszlego roku
            • Gość: zdzichuj Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:29
              Najlepiej na ul.Waryńskiego (salon u zdzicha-siedziba szkoly muzycznej I-sze
              piętro)cena ok 3zl .!!!!!!!!!!!Polecamy!!!!!!!!!!!
              • Gość: ala Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.radom.pl 25.05.06, 11:31
                3 zł ? To co tam robią?
                • Gość: zdzichuj Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:58
                  Strzygą kochany strzygą, ale jak caly klan strzyże z pieniędzy!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ; Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:55
      Może na Traugutta w bramie, fryzjerka Bożena, polecam
      • Gość: jusia Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.udn.pl 25.05.06, 12:36
        Ulica Rapackiego-fryzjerka Asia.Bardzo trendy.
        Ceny teraz znacznie wyższe, bo przyjechała właścicielka i każe zdzierać z
        klientek.Jeżeli Ci nie spieszno, to poczekaj do połowy czerwca aż wyjedzie.
        • Gość: monik Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.algo.radman.pl 25.05.06, 22:34
          A ja polecam Nicoll na Czachowskiego (za stokrotka). po wyjsciu z amikos
          wygladalam jak strzyga i szczuplejsza o 160 zl (w zeszlym roku) za odrosty i
          obciecie, sorry wystrzyzenie. A w nicoll zaplacilam za obciecie i 2 kolory 90
          zl. nie wiem czy to tanio, ale ja jestem zadowolona bardziej niz z szeherezady,
          chociaz tam tez super robia
          • Gość: ciekawa Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.05.06, 08:08
            W M1 jest salon lovlylook tam są przystępne ceny w porównaniu z tym co tu
            piszecie 25 zł obcięcie z modelowaniem, karta stałego klienta, polecam
            szczególnie taka pania Agatkę, ona jest rzeczywiście dobra w tym co robi.
          • Gość: Pola Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:11
            Ja z koloryzacji i ceny za nią w Nicoll byłam zadowolona , ale przemiła (bądź
            co bądź) właścicielka- Pani Iwonka obcinała jakby od niechcenia i efekt tego
            obcięcia był żaden. Reasumując: farbowanie/balejaż - ok, ceny równiż ale
            obcinanania zdecydowanie nie polecam.
    • aaklf Re: dobry fryzjer w Radomiu?? 26.05.06, 09:45
      trudno powiedzieć, ja do tej pory chodziłam na paderewskiego do wieżowca (zaraz
      obok siedziby spółdzielni) i z ich jakości jestem zadowolona, ale ostatnio czuję
      się tam jak intruz - mam wrażenie że p.Magda czuje się pokrzywdzona obcinając
      mnie (??). Może po raz kolejny trafiłam na jej kiepski humor. Po pół roku
      przyszłam się obciąć (zapuszczam włosy bo wcześniej chodziłam co miesiąc) to
      obcięla mnie dłużej niż chciałam, tak że jestem zmuszona niedługo znów iść na
      obcięcie, za mało widocznie na mnie zarobiła ostatnio.
      Co do CEN - są bardzo przystępne - obcięcie-12zł, z myciem (bardzo miły masaż
      głowy) - 17, z modelowaiem - 25.
      • Gość: rybka Re: dobry fryzjer w Radomiu?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.05.06, 09:52
        wiem, że to nie nic do rzeczy, ale ostatnio jakoś wszyscy w tym radomiu
        sfrustrowani są. ostatnio bylam w CCC w leklerku i zapytałam panienkę o jakieś
        buty tozmiar kolor i takie tam, przleciała oczami pudełka i z mściwą
        satysfakcją rzuciła: nie ma. A przeciez ja byłam bardzo grzeczna, w końcu sama
        sobie te buty znalazłam, okazało sie, że były, a jej sie szuakć nie chciało.
        Ale może akurat okres miała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka