Dodaj do ulubionych

najlepsi studenci?

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.06.06, 22:21
a kto w ogóle słyszał o tym, ze wyłoniono najlepszych studentów? czy ktoś się
pomylił i nie napisał o tym? właśnie dowiedziałem się, ze moja znajoma zajęła
tam wysokie miejsce. dlaczego nikt nie napisał o tym, ze odbył się finał
konkursu Primus Inter Pares???dlaczego nie docenia się sukcesów zdolnych
studentów!!!ludzie!
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: najlepsi studenci? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.06.06, 06:56
      nikt nie napisał bo kazdy woli pisac o tym ze na polibudzie biorą łapówki,
      • Gość: gosc Re: najlepsi studenci? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.06.06, 12:30
        konkurs organizoała politechnika a wygrala WSH. Wiec po co mieli informować
        media?
        • Gość: Gosia Re: najlepsi studenci? IP: 193.111.144.* 02.06.06, 15:36
          jak to wygrała WSH. nie WSH tylko studentka z WSH. to róznica. a czy znaliście
          kryteria wyłaniania kandydatów?? czytaliście regulamin?? to radzę przeczytać.
          brano pod uwagę znajomość języków obcych, członkowstwo w organizacjach,
          publikacje. dlaczego nikt nie napisze że wyłoniono 11 osób z Radomia i
          większość z nich była z Politechniki Radomskiej?? głównie z wydziału MITO??
          • Gość: james Re: najlepsi studenci? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 02.06.06, 21:59
            mylisz się, wiekszosć z nich była z WSH. wyłoniono 11 studentów, z czego 5 było
            z WSH, a z Politechniki 4- na ostatnich miejscach, ale oczywiscie chwała im za
            to!
        • Gość: Gosia Re: najlepsi studenci? IP: 193.111.144.* 02.06.06, 15:37
          ponadto konkursu nie organizowała politechnika - wyłonienie osoby z Radomia to
          jedynie etap konkursu. osoba wytypowana weźmie udział w konkursie
          ogólnokrajowym.
          pozdrawiam.
          • Gość: Gosia Re: najlepsi studenci? IP: 193.111.144.* 02.06.06, 15:39
            www.primus.zsp.pl
            zapraszam na stronę powyżej.
          • Gość: zzz Re: najlepsi studenci? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.06.06, 19:45
            jasne, że ni politechnika :-) Tylko ZSP z politechniki i w komisji mieli tzrech
            przedstawicieli a inni po jednym ... WSH zajeła miejsca 1,2,3,5,6 wiec smiem
            twierdzic, że ta uczelnia wygrała ... chyba słusznie nie?
            • Gość: remik Re: najlepsi studenci? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.06.06, 21:10
              słusznie!WSH górą!!!ja tam idę na studia,mam w nosie afery na polibudzie,
              łapówy, stypendia wypłacane z łaski.jak czytam to forum i radomskie gazety to
              widze że ta nasza radomska PR pogrąża się.a WSH się pnie, tak trzymać!
              • Gość: kilo haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:28
                nie dziwnie sie ze WSH wygrala :) moja znajoma tam chodzi, mało co sie uczy a
                ciągle bierze stypendia naukowe:)
                to właśnie świadczy o bardzo niskim poziomie tej szkoly
                • Gość: WHA :( lipa Re: haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:08
                  WSH to wielka lipa. Mówię bo studiowałem ni byłem na zajęciach i otrzymywałem
                  stypendium. Poziom poniżej O. Ciekaw jestem czy gdyby rywalizacja odbywała się
                  o wiedze nie o oceny i działanośc społeczną it. to czy dla WSH wystarczyło by
                  miejsca w skali :) Ale tak jest prawda
                  • Gość: hiha Re: haha IP: *.radom.net 06.06.06, 12:23
                    no to jak ty jestes taki oszukaniec to trudno ci wierzyc w to co
                    mowisz.zakladam sie ze brales stypendium naukowe!! :-) hahahahaha
              • Gość: xxx Re: najlepsi studenci? IP: 193.111.144.* 06.06.06, 14:57
                ty kretynie wszędzie biorą. kwestia ile. ty płacisz za studia więc mają z góry
                przyakazane że masz zdawac.
                osioł
    • Gość: Ja Re: najlepsi studenci? IP: *.radom.net 06.06.06, 14:30
      Dyskusja o wyższości szkół państwowych nad prywatnymi przypomina odwieczny
      spór o to, czy ważniejsze są Świeta Wielkanocne, czy Święta Bożego Narodzenia.
      Studiowałam na studiach państowych i prywatnych i powiem wam tyle,że są
      poprostu inne.Inny jest klimat, ale to czego i gdzie się nauczymy zależy
      wyłącznie od nas samych.
      • Gość: Renia Re: najlepsi studenci? IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 06.06.06, 19:46
        świete słowa w 100% sie zgadzam z tym co napisał(a) "JA"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka