Dodaj do ulubionych

Ryszard Fałek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:59
Zbliżaja sie wybory samorządowe. Ten pan na pewno będzie startował na 5
kadencję :| Co o nim myślicie? Będziecie w ogóle na niego głosować? To
pytanie oczywiście kieruje do ludzi z okręgu p. Fałka. Dla mnie to jest
awanturnik i pozorant :/
Obserwuj wątek
    • Gość: ekspert Re: Ryszard Fałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:31
      Ten pan nie posiada kręgosłupa i przylepia się wszędzie gdzie może liczyc na
      udział w dopchaniu się do koryta .I to ma być nauczyciel. To po prostu wstyd.
    • Gość: Matys Re: Ryszard Fałek IP: 82.139.52.* 27.08.06, 22:45
      Pisze sobie jedna i ta sama czerwona menda. Ten Pan frajerzyno w każdych
      wyborach otrzymuje jeden z najlepszych wyników wyborczych czy to się wam,
      czerwonym śmieciom, podoba, czy też nie!
      • Gość: Marek Re: Ryszard Fałek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.06, 23:38
        Ja znam Pana Ryszrda osobiście. I tak pewnie nikt nie uwierzy ale nie jestem
        ani z PIS ani z SLD ani z każdej innej partii wogóle polityka mnie nie
        interesuje. O Panu Ryszardzie moge powiedzieć że gość jest naprawde ok. Jeździ
        sobie starym samochodem ubiera się jak przeciętny człowiek i generalnie ma
        poukładane w głowie. I tak pewnie pod tym co napisałem będą teksty typu "co ty
        wygadujesz Sońta albo idź pisuarze gdzieś tam" ale wiem jedno ja tam zagłosuję
        na niego i moja rodzinka.
        Pozdrowienia dla Pana Ryszarda i powodzenia.
        PS szkoda że Pan nie startuje na prezydenta
      • Gość: uczennica p. Rysia Re: Ryszard Fałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:47
        Uczył mnie przez ostatnie 3 lata w gimnazjum. Nauczycielem jest najlepszym na
        świecie. Politykiem juz nie tak dobrym ,ale i tak dużo lepszym od reszty
        swołoczy :\
    • Gość: Viva Fałek Re: Ryszard Fałek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.06, 00:09
      Mam podobne zdanie co Marek.To propaganda Marcinkowskiego (widać że skutecznie)
      miała za zadanie swoich największych krytykantów a zarazem największych
      strażników naszego wspólngo dobra w jakiś sposób unieszkodliwić.Jeżeli nie
      mogli wygrać na argumenty to postanowili zrobić z nich oszołomów.W ten sam
      sposób przedstawiali ich (tzn. wszystkich ze Wspólnoty) nawet samemu księdzu
      Biskupowi.Dobrze, że ksiądz ma swój rozum i nie do końca uwierzył byłym
      aparatczykom, ale propaganda trochę zrobiła swoje.To jest obrzydliwe!!!
      • Gość: bea Re: Ryszard Fałek IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.08.06, 09:27
        Pana Fałka znam jeszcze z podstawówki(był moim wychowawcą).To
        inteligentny,porządny człowiek.Warto na niego głosować.
        • Gość: Paweł Re: Ryszard Fałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:21
          Pan Ryszard ma przewaznie zawsze najwięcej głosów jako radny więc to o czymś
          świadczy. Równy z niego gość, tylko dziwi mnie że z Sońtą się buja, bo ten z
          kolei to inna kategoria. Ale Pan Ryszard jest OK napewno ma mój głos jeśli
          będzie oczywiście startował w wyborach i życze mu stanowiska vice prezydenta
          • Gość: dom Re: Ryszard Fałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 14:40
            Dziwię się tym, którzy głosują na tego pana. Dla wyborców ze swojego okręgu już
            od dłuższego czasu nie zrobił nic dobrego. Za to zawsze potrafił dbać o swoich
            kolesiów i wszędzie mieszać.
            • Gość: Nikoś Re: Ryszard Fałek IP: *.tkdami.net 28.08.06, 17:19
              Albo podaj przykłady albo spier.laj stąd bo cię namierzę czerwona znajdo!
              • Gość: gościu Re: Ryszard Fałek IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.06, 17:55
                szczerze to jest całkiem ok
                • Gość: KR! Re: Ryszard Fałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:02
                  Fałek w ostatnich wyborach miał 1040 głosów w tych teź pewnie będzie miał
                  duźo.To tak Włodarczyk radomskiej prawicy moźe nawet ulotki nie wydac a i tak
                  do rady miejskiej wejdzie juź po raz 5!Nie zawsze sie z nim zgadzałem ale go
                  szanuję i dla mnie jest okay zawsze był , Marcinkowski to mógłby się od niego
                  wiele uczyć!Tylko że on nie chce!
                  • Gość: zmora czerwonych Re: Ryszard Fałek IP: *.tkdami.net 28.08.06, 21:07
                    Marcinkowski to się uczy, ale od Banasiewicza i Kupidury.
                    • Gość: bit Re: Ryszard Fałek IP: *.internet.radom.pl 28.08.06, 22:35
                      Tak Sońta Fałek i inni robią Fałkowi promocję ,ale tym razme nic mu nie pomoże!
                    • Gość: maro Re: Ryszard Fałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:52
                      nie tyle się uczy co wykonuje polecenia tych dwóch panów
                      • Gość: GOLIBRODA Re: Ryszard Fałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 15:35
                        Zapraszam do podstrzugu bródki .Promocja .Zatem bezpłatna usługa
                        przedwyborcza ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka