Gość: kasiulaa
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
07.09.06, 10:29
Długo się wstrzymywałam z opinią ale w końcu nie wytrzymałam. Ludzie jak można tego słuchać, ten goś Redaktorek naczelny i szef muzyczny to typowy idota i jeszcze jak ktoś powie że jest blondynem to o nic wiecej juz nie zapytam. Nie wiem jakie radio posiada zasoby muzyczne ale z tego co słychać na antenie to posiada jakieś 400 piosneczek i tyle i w kółko to samo. ileż można tego słuchać. Następna rzecz "PRZEBOJE". W tym radiu słowo to oznacza poprostu jakąś tam nutkę i tyle ponieważ przebojów to już dawno u was nie słychać. Następna sprawa to godzina po polsku. Kilkakrotnie wysłuchałem tej audycji - porażka po całej linii. Panie Tatarek, bo to pan jesteś właścicielem radia, jak panu nie szkoda pieniędzy żeby płacić komuś kto wykonuje jakąś "pracę" nie mając o tym pojęcia. Paweł Wolski do tej funkcji się nie nadaje - on niech dalej gra wesela (dużo lepiej mu wychodzą) a dobór muzyki dla radia niech zostawi profesjonalistom. Myślę że świetnym fachowcem w tej kwestii był Jarek Rabenda albo Piotruś Dobrowolski(chociaż duża część miasta wie jak się skończyła jego współpraca z radiem), ale na lokalnym rynku radiowym osiągnął SUKCESSS!!!
Ramówka - no, no, no nie popisało się radio. Każda poważna stacja radiowa bądź telewizyjna od września wprowadza jakąś zmianę aby przyciągnąć nowego słuchacza lub widza a w rekordzie standard jedna oklepana w kółko ramówka. Hmm ciężko wam bedzie walczyć o słuchacza.
Prezenterzy - no właśnie zmęczeni, chyba na wakacjach nie byli, bez życia. Ludzie to wasza praca zróbcie coś żeby to radio zaczęło żyć a jak nie chceci pracować i dawać coś z siebie to zwolnijcie miejsce innym. ( chociaż kto tam przyjdzie pracować za takie pieniądze).
Serwisy z miasta i regionu - porażka, u was nigdy nic się nie dzieje, informacje idą z opóźnieniem i jest to max 2 wiadomości powtarzane przez cały dzień na zmianę. Serwis sportowy jest niezły.
Noce z radiem - no cóż, w nocy można usłyszeć wszystko, muzykę ale nie tylko, jakieś odliczania i głupie texty. A muzykę należałoby uporządkować i niech gra poukładana rozsądnie anie jak czasem się słyszy mocny dance przechodzi w mocnego rocka i na odwrót.
Jakość dzwięku - pewnie preacujecie ciągle na starym wysłużonym już stole?? Czas coś zmienić bo to wszystko musimy słuchać my słuchacze.
Mam nadzieje że nikt się nie obrazi za moją wypowiedź ale załoga radia, rada programowa i panowie zarządzający wezmą sobie uwagi do serca i coś się zmieni na lepsze a my słuchacze bedziemy koili ucho słuchając radia nie zmieniali na inną stację.