Dodaj do ulubionych

Radio Rekord

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:29
Długo się wstrzymywałam z opinią ale w końcu nie wytrzymałam. Ludzie jak można tego słuchać, ten goś Redaktorek naczelny i szef muzyczny to typowy idota i jeszcze jak ktoś powie że jest blondynem to o nic wiecej juz nie zapytam. Nie wiem jakie radio posiada zasoby muzyczne ale z tego co słychać na antenie to posiada jakieś 400 piosneczek i tyle i w kółko to samo. ileż można tego słuchać. Następna rzecz "PRZEBOJE". W tym radiu słowo to oznacza poprostu jakąś tam nutkę i tyle ponieważ przebojów to już dawno u was nie słychać. Następna sprawa to godzina po polsku. Kilkakrotnie wysłuchałem tej audycji - porażka po całej linii. Panie Tatarek, bo to pan jesteś właścicielem radia, jak panu nie szkoda pieniędzy żeby płacić komuś kto wykonuje jakąś "pracę" nie mając o tym pojęcia. Paweł Wolski do tej funkcji się nie nadaje - on niech dalej gra wesela (dużo lepiej mu wychodzą) a dobór muzyki dla radia niech zostawi profesjonalistom. Myślę że świetnym fachowcem w tej kwestii był Jarek Rabenda albo Piotruś Dobrowolski(chociaż duża część miasta wie jak się skończyła jego współpraca z radiem), ale na lokalnym rynku radiowym osiągnął SUKCESSS!!!
Ramówka - no, no, no nie popisało się radio. Każda poważna stacja radiowa bądź telewizyjna od września wprowadza jakąś zmianę aby przyciągnąć nowego słuchacza lub widza a w rekordzie standard jedna oklepana w kółko ramówka. Hmm ciężko wam bedzie walczyć o słuchacza.
Prezenterzy - no właśnie zmęczeni, chyba na wakacjach nie byli, bez życia. Ludzie to wasza praca zróbcie coś żeby to radio zaczęło żyć a jak nie chceci pracować i dawać coś z siebie to zwolnijcie miejsce innym. ( chociaż kto tam przyjdzie pracować za takie pieniądze).
Serwisy z miasta i regionu - porażka, u was nigdy nic się nie dzieje, informacje idą z opóźnieniem i jest to max 2 wiadomości powtarzane przez cały dzień na zmianę. Serwis sportowy jest niezły.
Noce z radiem - no cóż, w nocy można usłyszeć wszystko, muzykę ale nie tylko, jakieś odliczania i głupie texty. A muzykę należałoby uporządkować i niech gra poukładana rozsądnie anie jak czasem się słyszy mocny dance przechodzi w mocnego rocka i na odwrót.
Jakość dzwięku - pewnie preacujecie ciągle na starym wysłużonym już stole?? Czas coś zmienić bo to wszystko musimy słuchać my słuchacze.
Mam nadzieje że nikt się nie obrazi za moją wypowiedź ale załoga radia, rada programowa i panowie zarządzający wezmą sobie uwagi do serca i coś się zmieni na lepsze a my słuchacze bedziemy koili ucho słuchając radia nie zmieniali na inną stację.
Obserwuj wątek
    • Gość: dziwie sie Re: Radio Rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:39
      dlaczego nie wyslesz tych uwag mailem do radia? Chyba taka forma kontaktu
      bylaby najbardziej wskazana. Co do zastrzezen merytorycznych, to trudno mi z
      Toba polemizowac, bo nie slucham tego radia, wiec nie wiem, czy zarzuty sa
      sluszne czy nie... Nie ma co sie pieklic, wybierz radio, ktore Ci odpowiada, ja
      tak postepuje i nie narzekam
      • Gość: sluchacz Re: Radio Rekord IP: *.32.radom.pilicka.pl 07.09.06, 11:23
        ale sie ktos spieklił, dlaczego mam wrazenie ze to osoba w jakims stopniu
        zwiazana z rekordem, nie pasi masz galke w radyjku, a uwagi mozna kierowac do
        kazdego w radiu ich adresy sa podane na stronie internetowej, a moze o cos
        osobistego chodzi?? Akurat naczelny to gosc ktory dlugo w tym siedzi i wie co
        robi, mi tam sie podoba, a ty tu jakies piekielko probujesz robic... pytanie po
        co, zawsze mozesz napisac maila do ktoregos z szefow, I oto wielki Radom trzeba
        kolejna rzecz opluc, a tu mozna bezpansko to robic, a nie wiem czy wiesz
        KASIULUU ze osoby o ktorych piszesz "idioci" moga poczuc sie urazone i z
        powodztwa cywilnego podac Cie do sądu o niesławienie. Przypuszczam ze KASIULAA
        to ktos zwiazany z radyjkiem i wie dokladnie co sie we wnetrzu dzieje, tylko po
        co to robi??
        • Gość: brdahbahn Re: Radio Rekord IP: *.tkdami.net 07.09.06, 16:50
          bez przesady niektore uwagi sa trafne, radio moim zdaniem nie ma pomyslu na
          program, dowodem na to jest to co sie dzieje po 18 stej, papka w postaci
          cieniutkiej listy, a po 20 to juz wogole jakies nieporozumienie. co do muzyki
          to faktycznie srednie przeboje, ciagle te same, grane szablonowo w kazdej
          godzinie. wiec pan muzyk wolski odwala maniane, ale widac malo komu to
          przeszkadza a jak zacznie to przelacza na inna stacje jak ja. slyszalem ze
          tatarek to sep i chytrus, zarobic nikomu nie da, wiec pracuja tam ci ktorzy
          maja inne fuchy lub kombinuja na lewo, reszta uczciwych zaciska zeby, zasuwa i
          klepie bide, a jeszcze inni wyciagneli srodkowy palec i zmienili stacje
    • abacab1 Re: Radio Rekord 07.09.06, 11:43
      Żal słuchać, jak sie wykrwawia ostatnie lokalne radio w mieście.
      A 12 lat temu zaczynało się tak obiecująco...
    • Gość: Prezes Re: Radio Rekord IP: *.proxy.ebix.net.tw 07.09.06, 12:44
      Hehe. Czytając twój tekst kasiulu odnoszę nieodparte wrażenie, że jesteś osobą
      w jakiś sposób związaną z radiem Rekord bądź sfrustrowanym eks-pracownikiem. Ja
      codziennie słucham tej rozgłośni i nie jestem tak zorientowany jak ty... a
      uważnie słucham. Słyszałaś o czymś takim jak grupa docelowa??? Może poprostu do
      niej nie należysz. A jeżeli masz taką wiedzę o tym radiu i tyle koncepcji jego
      funkcjonowania oraz tam nie pracowałaś to myśle, że byłabyś prawdziwym złotem
      w takiej rozgłośni. Mnie osobiście muzyka grana na antenie się podoba i mam
      odwrotne zdanie od twojego na ten temat. To samo jeśli chodzi o samych
      prowadzących. Rekord moim zdaniem wyróżnia się na tle innych (pozytywnie). Weź
      sobie do serca te uwagi. Jak można słuchać radia, którego się nie lubi i mieć
      jeszcze taką wiedzę na jego temat??? Co do twojego nicku i płci też można mieć
      zastrzeżenia :)
      • Gość: krysek Re: Radio Rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 13:26
        Od razu widać, że wracają demony Dobrowolskiego , który radio doprowadził do
        ruiny.
        Mnie osobiscie muzyka bardzo się podoba , bo jest to muzyka do słuchania.
        Każdy znajdzie kawałek dla siebie.
        Wogóle radio rekord ostatnio poprawiło znacznie swoja jakość
      • Gość: Gość Re: Radio Rekord IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:13
        > codziennie słucham tej rozgłośni i nie jestem tak zorientowany jak ty... a
        > uważnie słucham. Słyszałaś o czymś takim jak grupa docelowa???

A czy Prezesie mógłbyś tu, na tym forum, w tym wątku opowiedzieć nam
        czytelnikom o grupie docelowej Radia Rekord ... Bardzo jestem jej ciekaw.
        • Gość: słuchacz Re: Radio Rekord IP: *.tkdami.net 07.09.06, 16:54
          Słucham RR i jest jak na lokalne radio bardzo dobre.
          Przede wszystkim jest uniwersalna muzyka dla różnych gustów dobrzy prezenterzy
          i co najważniejsze , że jest nasze radomskie.
          Kasia to zapewne jedna z tych niezadowolonych z ekipy Dobrowolskiego
          • Gość: temida Re: Radio Rekord IP: *.tkdami.net 07.09.06, 17:12
            a ty czy ty czasem nie jestes pieskiem tatarka lub tego drugiego cwaniaczka
            stachowiaka ?
            • crespi Re: Radio Rekord 07.09.06, 18:35
              Temida, która nie jest ślepa. Tutaj, wyjątkowo, to porządane. Gratuluję.
        • abacab1 Re: Radio Rekord 08.09.06, 07:24
          > A czy Prezesie mógłbyś tu, na tym forum, w tym wątku opowiedzieć nam
          > czytelnikom o grupie docelowej Radia Rekord ... Bardzo jestem jej ciekaw.

Grupa docelowa mieści się przy ul. Toruńskiej.
    • Gość: Borys Re: Radio Rekord IP: 82.139.51.* 07.09.06, 19:58
      Mam wrażenie, że jesteś byłym, albo niespełnionym pracownikiem radia. Takie
      informacji dotyczące o jakości sprzętu na jakim pracują osoby z rekordu już o
      tym świadczy. Masz jakiś kompleks na punkcie Pawła Wolskiego? Poza tym forum
      Gazety Wyborczej to nie najlepsze miejsce do wyrażania opinii o innym medium,
      tym bardziej w sposób tak krytyczny. Taką opinię powinnaś wysłać do radia
      mailem, albo jeśli starczyłoby ci odwagi zgłosić się do prezesów osobiście. W
      końcu to wielkie jednostki potrafiły zmieniać rzeczywistość w historii ludzkości
      a nie anonimowy motłoch :)
      • Gość: . Re: Radio Rekord IP: *.tkdami.net 08.09.06, 09:44
        Tak się przyglądam temu wątkowi i załóżmy, że każdy ma po części racje, ale
        jedno pewne jest na 100 %. Kazdy kto miał kiedyś cos wspólnego z tym radiem wie
        jakie tam jest sku..syństwo, a o tym powinno sie mówić.

• Gość: arti Re: Radio Rekord IP: *.radom.pl 08.09.06, 08:43
      Kasiulaa ma sporo racji. Kiedyś słuchałem tego radia, ale mam już dosyć. Na
      szczęście są inne stacje, których się słucha z przyjemnością. Zwróciłbym
      jeszcze uwagę na "profesjonalne biuro reklamy" RR. Pracują tam ludzie, którzy
      nie wiedzą, co mówią (dowód - reklama zakładu fotograficznego:"Wykonujemy
      zdjęcia ANALOGICZNE i cyfrowe") - ciekawe z czym analogiczne, lub ludzie,
      którzy udają, że znają świetnie języki obce (reklama City Financial - wym[siti
      finanszal]). Myślę, że więcej nie potrzeba, samo dno i wodorosty.
    • n.michal Re: Radio Rekord 08.09.06, 10:12
      pracowalem tam do maja 2001 roku kiedy po ciezkim wypadku wrocilem do radia
      okazalo sie ze juz tu nie pracuje, a kasy do tej pory jak nie bylo tak nie ma -
      zlodzieje
      a Rabenda to pozorant i marnie wychodzila mu rola prezesa
      ogolnie nie slucham wiec nie oceniam tego co tam sie teraz dzieje na antenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka