Dodaj do ulubionych

"Pod Lipami"-Antonówka ,wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 14:20
witam jeszcze raz wszystkich ,kolejne pytanie na temat tego lokalu z tego co
przegladałem na forum to nic nie jest napisane o tym miejscu ,ktos cos moze
wie ,numer telefonu ,lub strona internetowa ,a moze ktos organizował tam
przyjecie ,prosze o oponie za które z góry serdecznie dziekuje ,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Merit Re: "Pod Lipami"-Antonówka ,wesele IP: *.128.unknown.vectranet.pl 01.03.07, 21:09
      Sama nazwa ci mówi że "Lipa"
    • kattty Re: "Pod Lipami"-Antonówka ,wesele 05.03.07, 23:17
      mialam tam slub cywilny..moja imprezka byla raczje mala..lokal , obsluga i
      jedzenie fantastyczne..ceny rowniez:) MOja kolezanka miala tam koscieleny.na 120
      osob...(o ile dobrze pamietam),.rowniez byla bardzo zadowlona..czemu nic nie ma
      o tym lokalu?mysle ze on sie nie musi reklamowac bo ma wszystkie terminy z
      wyprzedzeniem pozajmowane...wlasciciel przesympatyczny!:)
      • kattty Re: "Pod Lipami"-Antonówka ,wesele 05.03.07, 23:23
        aha..namiarow nie pamietam....gdzies zgubilam wizytowke..jezeli jestes
        zainteresowany...to przejedz sie tam osobiscie, mysle ze warto- ja sie w tym
        miejscu zakochalam..zwlaszcza w mini parku obok sali:)
        • Gość: wena Re: "Pod Lipami"-Antonówka ,wesele IP: *.server.ntli.net 09.03.07, 21:54
          a ja sie bede tam weselic na wlasnym weselu we wrzesniu. lokal wybralismy na
          szybko bo mieszkamy za granica. byl jedynym ktory mial sciany koloru normalnego
          cos bialego z bezem a nie standardowych wiejskich pomaranczy i zieleni ktory ma
          co drugi dom weselny- wies tanczy i spiewa a zdjecia na tym tle wychodz ze
          pogratulowac. oprocz tego duzo jest w ciemnym drewnie i maja wysokie dlugie
          szczuple wazony na kwiaty ktorych szukalam. poaz tym jak rozmawialam z pania to
          mozna bylo sie dogadac bo w innych miejscach na moje: chcialabym krotsze stoly
          wlasciciele reagowali alergicznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka