Dodaj do ulubionych

Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach

• Gość: gość Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: 195.47.201.* 29.03.07, 14:38
      Zastanawiam sie gdzie studiuje ten kto to napisał, jestem magistrem socjologii
      i większych bzdur w życiu nie czytałam.
      • 19444p Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach 29.03.07, 21:12
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Zastanawiam sie gdzie studiuje ten kto to napisał, jestem magistrem
        socjologii
        > i większych bzdur w życiu nie czytałam.
        Podejrzewam, że tylko na KULu i to w Filii Radom
    • Gość: erosoman Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:43
      hehe niezly z niego zawodnik :P
    • recoil2006 Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach 29.03.07, 14:43
      A sam wypełnił? :) I jak wypadł na tle innych? :))))
    • Gość: joanna Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:43
      Dziwna? to chyba eufemizm!! Ten człowiek powinien odpowiedzieć przed sądem już
      za sam pomysł, a za realizacje powinien zostać skazany na wieczne uderzanie się
      młotkiem w głowę, dla przykładu codziennie przez 8 godzin na rynku!!
      • Gość: krecik ZHR IP: *.um.warszawa.pl 29.03.07, 14:57
        burmistrz ponoc z ZHR-u to wszystko wyjasnia i tlumaczy, ZHR to kuznia kadr
        naszego PiSowskiego panstwa.
        • Gość: Sokrates Re: ZHR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:44
          Cóż chyba ktoś nie wie, że ZHR wystosował list w którym całkowicie odciął się
          od polityki... ale widać , że ktoś szuka dziury w całym.
          I tak na boku Pan Zawodnik jest BYŁYM członkiem ZHRu...
          • Gość: zpionek Re: ZHR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 16:31
            tak samo pan burmistrz jest byłym "członkiem" ZHRu jak jego szare eminencje, wchodzące do i rządzące się w urzędzie jak w swoim prywatnym folwarku. Z harcerskim pozdrowieniem
            CZUWAJ!!!!
            • Gość: aronii Re: ZHR IP: *.catv.net.pl 29.03.07, 20:40
              z pionek to ty jesteś właśnie taki przez małe "p"
        • Gość: aronii Re: ZHR IP: *.catv.net.pl 29.03.07, 20:46
          Oj zdziwiłbyś się jak byś porozmawiał z ludżmi z tego środowiska
    • Gość: Pionkoszczanin Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:56
      Mam 26 lat i sam bym chętnie wypełnił tą ankietę. SUPER POMYSŁ!!! POPIERAM I
      GRATULUJE!
    • Gość: Belo Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:59
      Jestem za ta ankieta, powinna byc wypelniona przez mlodziez!!! oczywiscie w
      naszym miescie przeciwnicy Pana Zawodnika zrobia wszystko zeby go osmieszyc...
      mamy taki kraj w ktorym kazdy pomysl sie ludziom nie podoba, co by nie zrobic i
      tak ZLE... MALKONTENCI wyjazd z kraku do UK albo Iralndii po co tu mieszkacie i
      ciagle narzekacie?! WYNOCHA, nie jestem zwolennikiem pisu ani po czy samoobrony,
      mam w dupie uklady polityczne, yo
      (ankieta powinna byc wypelniona w domu, zeby kazdy mogl ja anonimowo wypelnic)

CHWDC
      • Gość: gość Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:27
        to napisz w domu czy wolisz z wazeliną czy bez..... i sam wyjedż najlepiej byle
        nie do krajów UE żebys nie przynosił wstydu naszemu narodowi. Patryjota.
    • Gość: rafał z radomia Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.184.udn.pl 29.03.07, 14:59
      dobrze ze to nie jest w moim miescie;/ ten burmistrz to chyba ma posrane w glowie^^
    • spieprzaj_dziadu_kalwaryjski Do prokuratury, GW i innych myślących 29.03.07, 15:34
      Mam nadzieję, że ktoś rozsądny w prokuraturze znajdzie odpowiedni paragraf na
      tego pana. Treść ankiety bulwersuje i wydaje się naprawdę niezgodna z prawem,
      no chyba że ja się nie znam. A mieszkańcom Pionek proponuję powalczyć o
      referendum w sprawie odwołania pana burmistrza, ja bym się wstydził, że ktoś
      taki rządzi moim miastem. Może by tak GW podniosła ten temat - nie można
      pozwalać na takie rzeczy, tacy ludzie nie powinni mieć prawa nigdzie
      kandydować, a jeśli już się zdarzyło, to należy jakoś zareagować, zrobić coś,
      by podobne rzeczy nie zdarzały się więcej.
    • Gość: marzenna79 Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.gdynia.mm.pl 29.03.07, 15:40
      Burmistrz chyba oszalał !!! Albo jest homo niewiadomo !!!!!!!
    • Gość: LEON Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:40
      Jak tacy debile są burmistrzami to współczuję wyborcom - żle trafili
      • Gość: Sceptyk Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.toya.net.pl 29.03.07, 20:43
        Podobno rekomndował go pewien bardzo ważny, radomski poseł z Grójca, żeby pomóc
        w rozwoju zacofanych Pionek.
    • Gość: Sokrates Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:43
      Cóż po pierwsze jak zawsze żydowska gazeta wyolbrzymia tytuł... Burmistrz nie
      pyta tylko o onanizację ale o wiele innych mniej lub bardziej istotnych
      rzeczy... uważam że pomysł na ankietę sam w sobie jest dobrym pomysłem, w tej
      co prawda niektóre pytania są kontrowersyjne...
      To nie zmienia jednak faktu, że Pani Redaktor wyolbrzymiła problem, bo przecież
      ankieta byłaby dobrowolna i anonimowa...
      Ale cóż jak już ktoś szuka skandali zamiast zająć się poważniejszymi problemami
      to tak jest...
      Mam nadzieję, że ankieta będzie, ale może bez tych pytań...
      • sokolasty Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach 29.03.07, 15:54
        No tak, Wybiórcza zła, bo napisała.

W antycznej Grecji posłańca ze złymi wieściami zabijano. Wracamy do dobrych
        starych wzorów?
        • Gość: Sokrates Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 16:06
          Nie musimy, ale uważam że tytuł jest krzywdzący dla tej ankiety, bo nie pyta
          tylko o masturbację , seks itd. ale stawia pytania o dostępnośc narkotyków,
          czytanie książek. Uważam , że wyniki ankiety mogłyby stanowić zarys młodzieży w
          Pionkach.
      • Gość: Charon Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.toya.net.pl 29.03.07, 20:29
        Sokratesie, gangrena zaczyna się od małego. zaniedbanego wrzodu. Wiem coś o tym,
        mam ciągle wielu klientów z tego powodu. Filozof powinien o tym wiedzieć. Na tę
        postać choroby żaden antybiotyk nie pomoże. Racjonalna rada: tylko operacja
        chirurgiczna - czym prędzej wyciąć wrzód!
      • Gość: Sevilla Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 05:43
        Niewątpliwie,temat poruszony w tekście red.Metzger to sensacja chyba ogólnopolska.Gratulacje za świetny tekst i za walkę z ciemnogrodem dla całej Gazety.Panie redaktorze Domanski TAK TRZYMAĆ!!!!
      • Gość: Cypisek Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:07
        jak dla Ciebie takie coś to błachostka Sokraciu to widać masz bladziutkie
        pojęcie o Konstytucji RP...zatem odsyłam do tej lektury, może znajdziesz tam
        interesujące zagadnienia i zorientujesz się, że burmistrz Pionek wprowadzając
        taką ankietę łamię konstytucję:]ale czego wymagać od <jedna odpowiedz z ankiety;) >
    • Gość: maturzystka Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.ib.com.pl 29.03.07, 15:51
      moim zdaniem ankieta naszego pseudo-kochanego burmistrza to totalna głupota i w
      ogóle nie miała ona żadnego sensu. Jednym zdaniem "śmiech na sali". Burmistrz
      powinien najpierw pomyśleć o tym, jak nam zorganizować wolny czas (np. otworzyć
      kino lub jakąś kulturalną dyskotekę). Co go obchodzi, czy sympatyzuję z jakąś
      grupą,np. z satanistami albo to czy jestem zdolna zabić karpia albo też kurę.
      Przecież to logiczne, że człowiek, żeby żyć musi zabić jakieś zwierzę. Chyba, że
      w mniemaniu Pana Zawodnika mam się żywić roślinkami!! Na koniec dodam, że
      takiego typu ankiety nie powinny być przeprowadzane w szkole, bo albo uczniowie
      oleją ją albo też wcale nie napiszą prawdy, bo kto normalny przyzna się, że
      bierze narkotyki lub jest członkiem mafii. Mafia w Pionkach? Buhahaha :D:D:D
      PARANOJA !!!! Czy burmistrz jest zboczony? Zboczony może nie, ale z pewnością
      nie ma zielonego pojęcia co się dzieje w jego mieście i jak prawidłowo powinna
      wyglądać ankieta.
      • Gość: iiiii Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 16:25
        zdziwilabys sie jakie gangi funkcjonuja w pionkach
    • Gość: Antos Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 15:54
      Jak dziś usłyszałem o tej ankiecie to myślałem, że to normalnie jaja jakies sa.
      Nie wiem co mial na mysli burmistrz zadajac uczniom takie pytania. Co go
      obchodzi czy ktos zabil karpia (sam zabiłem kilka, a na dodatek ze 100
      japonczykow). Czy jestem mordercą? I tak wogule to burmistrz moglby sie wreszcie
      przeprowadzic do naszego miasta. I spojrzec na miasto jako jego mieszkaniec a
      nie jako "wybawiciel". Bo jak narazie to postawił tylko szpoke krakowską (jak
      wiadomo jest to tradycja radziecka, te całe szopki), nie wiem po co. Osobiscie
      nic nie mam rowniez do harcerzy, sam znam paru i to spoko kolesie. Ale jedna pan
      Zawodnik jest chyba juz zbytnio "zharcerzony"(w towarzystwie innych harcerzy
      moga sobie opowiadac o tym kto ich zgwalcil, itd.). Wiec panie Zawodniku, albo
      pan zacznie działać(drogi,drogi,drogi) i przestanie sie bawic w pierdoły, albo
      taczki. z poważaniem szary mieszkaniec ;>
    • Gość: llll hmmm... ciekawe :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 16:25
      szkoly ponadgimnazjalne nie wyrazily zgody na przeprowadzenie ankiety? bardzo
      mnie to zdziwilo bo ja wypelnialam ta ankiete a chodze do pionkowskiej szkoly :)))))
      • koloratura1 Re: hmmm... ciekawe :) 29.03.07, 16:42
        Widocznie masz szczególnie du...chronicielnego dyrektora...
    • inquisor Najlepsi są shinheadzi, lesbijki i wolontariat :) 29.03.07, 16:57
      Taka jedna wielka rodzina :))) Śmieszne i straszne zarazem, wiadać, że do
      tematu zabierają się ludzie, którzy nie mają zielonego pojęcia, co robić- a coś
      trzeba...
      • koloratura1 Re: Najlepsi są shinheadzi, lesbijki i wolontaria 29.03.07, 17:09
        Kto to taki "shinheadzi"?
    • Gość: kubos Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 17:18
      no ale dowalił haha faktycznie z niego nie zły zawodnik jest<lol2> głupota
      głupota nie wiem po co to robi moze sam kiedys miał takie przezycia ale nie
      wiem <hahaha>a jak lubi o tym gadac to niech wejdzie sobie an formum erotyczne
      i bedzie mial git ;]
    • Gość: lukasz Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.ib.com.pl 29.03.07, 17:24
      smiesze.. jako przedstawiciel jednej z organizacji zostalem zaproszony na
      spotkanie dotyczace tej ankiety... nikt nie postanowil jej wprowadzic do szkol
      a byla jedynie probka tego co moglo by byc. nikt nie zglaszal sprzeciwu - nawet
      psychologowie z poradni pedagogicznej i pedagodzy ze szkoly w tym srednich.

spiech na sali puste krzesla... tania sensacja... puki co nikt tego nie
      wprowadzil nikt na spotkaniu z burmistrzem sie nie sprzeciwial lacznie z
      przedstawicielami parafi w pionkach.

pytania chociaz kontrowersyjne ulozone przez osobe kompetentna - do tej pory
      nikt ankiety nie przeprowadzil caly czas sie pewnie zmienia czas pokaze

robienie dymu o nic... poszukajcie madrzejszych tematow albo rozwiazan na
      problemy zwyklych ludzi
      • Gość: kn Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:09
        "pytania chociaz kontrowersyjne ulozone przez osobe kompetentna - do tej pory
        nikt ankiety nie przeprowadzil caly czas sie pewnie zmienia czas pokaze"
        Jestes w bledzie. Ankieta została przeprowadzona w kilku klasach w LO.
        • Gość: licealistka Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.ib.com.pl 29.03.07, 20:23
          Racja. Ankieta została przeprowadzona w kilku klasach w LO. Sama ją wypełniałam
          na jednej z lekcji i uważam, że pytania w niej zawarte były bez sensu. Jak Pan
          Burmistrz tak bardzo chce wiedzieć, czy sympatyzuję np. ze skinheadami czy
          satanistami, to może czas najwyższy zamieszkać w Pionkach? Bo z tego, co
          słyszałam "nasz" Pan Burmistrz w Pionkach nie mieszka...
          • Gość: malenka Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.ib.com.pl 30.03.07, 08:25
            no to mi bardzo przykro bo Burmistrz Pionek Aalek Zawodnik mieszka w pionkach i
            ma sie dobrze on w pionkach
      • Gość: Marek Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.toya.net.pl 01.04.07, 10:04
        Łukaszu, piszesz: "poszukajcie mądrzejszych tematow albo rozwiazań na problemy
        zwyklych ludzi"
        Właśnie o to chodzi, aby burmistrz zaczął w końcu szukać mądrych tematów i
        rozwiązań na problemy zwykłych ludzi.
    • Gość: Joker Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 17:43
      Lecz sie czlowieku:D sam się onanizuj!!
    • Gość: nuflon Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.dialup.wplus.net 29.03.07, 18:14
      Ten koleś ma niespełnione ambicje bycia pedagogiem. Steroryzował nauczycieli
      szkół podstawowych (nauczyciele ocknijcie się - "nie lękajcie sie..."). Chce
      panie bibliotekarki wysłać do pionkowskich marketów aby za publiczne pineniądze
      czytały dzieciom bajeczki. Chce roztrwonić majątek publiczny i zniknąc za trzy
      i pół roku.
      Panie nie rób pan kina i podaj się do dymisji bo nie jesteś Pan burmistrzem
      miasta Kleryków tylko PIONKI.
      • Gość: aronii Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.catv.net.pl 29.03.07, 20:37
        Nie no pewnie ci co byli, byli o wiele lepsi nic nie robili tylko załatwiali
        stołki i cała rada jest taka sama. Najlepiej niech wam (pisze wam bo ja stamtad
        naszczęście sp... )zaorali razem z wami
      • Gość: aronii Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.catv.net.pl 29.03.07, 20:37
        O poziomie nauczycieli nie wspomne bo szkoda gadać
    • Gość: bezik Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 18:23
      Panie burmistrzu proponuje jak najszybciej wstąpić w szeregi członków LPR
      ,bardzo mi wstyd przyznać się że głosowałem na Pana.Dlaczego nie zajmie się Pan
      bezpieczeństwem obywateli,oraz nie walczy Pan z patologiami w urzędach
      podległych Panu ,no cóż - powstają nowe układziki w strukturze administracji, a
      na tym cierpi biedny obywatel który będzie oszukiwany nadal.Proszę się
      zastanowić nad swym postępowaniem bo to nie przynosi dobrego wizerunku dla
      tutejszego urzędu.
    • Gość: menin Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.nat.student.pw.edu.pl 29.03.07, 19:51
      podoba mi się stwierdzenie, że opracował to student w ciągu dwóch dni.. wszystko
      dla kasy, rotfl :-P
    • Gość: żona marzyciel... erotoman...nieudacznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:49
      ankiete napisał pewnie pan psycholog zatrudniony w urzędzie miasta(na niby) do
      pisania wniosków o dotacje z UE..taka wdzięczność ze strony burmistrza za pomoc
      w wyborach..........
    • Gość: ktoś Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:13
      a ciekawe czy burmistrz się onanizuje:)
    • Gość: masturbator Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:19
      hehehe co za debil chociaz w sumie to niezly zawodnik z niego <lol2> a ja wale
      gruche 3 razy dziennie a cooooooo bede sobie zalowal :>
    • Gość: Mieszkańcy Pionek Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:23
      Taki Burmistrz to wstyd i kompromitacja dla Pionek, a przede wszystkim dla jego mieszkańców.Nie takiego człowieka oczekiwaliśmy na tak odpowiedzialnym stanowisku w Pionkach. Obraz Pionek przedstawionych w ankiecie to obraz postrzegany oczami burmistrza. Przecież w Pionkach są setki osób wykształconych, pracujących, żyjących w normalnie funkcjonujących, pełnych rodzinach. My mieszkańcy Pionek jesteśmy oburzeni i zbulwersowani.
      • Gość: pionkowszczanin Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:31
        sam powinien przejść takie testy u leona na spowiedzi....(albo juz przeszedł)
      • Gość: panek Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.07, 22:41
        A WIEC DO ROBOTY,,, PIONKI BEDA PIERWSZE W POLSCW JAK ROzPISZA REFERENDUM ZA
        ODWOLANIEM BURMISTRZA ZE WZGEDU NA STAN ZDROWIA<<<<<RADNI DO ROBOTY RATUJCIE TO
        MIASTO I LUDZI W Y G R AC I E RESZTA ZALEZY od odpowiedzialnych radnych w
        radzie miasta a jak sie orietuje jest ich 99proc reszta zalezy od was pokazuje
        furtke by zawodnik wystartowal do krakowa gdzie tez nie ma m e t y PIONKI To
        miasteccko ktore jest kuznia ludzi znanych w polsce ,artystow ,muzykow ,aktorow
        olimpijczykow politykow ,a teraz posmiewiskiem na cala polske ,gorsza od
        wachocka ,bo tam sa zarty a w poinkach fakkkkkkkkty
        • Gość: be Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.22.udn.pl 29.03.07, 22:52
          ktos chce burmisrzowi zrobić koło dupy, to jasne jak drut, tym bardziej, że
          intencje słuszne a wykonanie fatalne. Bronię faceta - wreszcie jest w Pionach
          ktoś kto chce coś zrobic, większość wpisów to kundelki przegranych w wyborach,
          a chodzi tu o walke z patologią, choć ktoś dobra ideę spieprzył.
          • Gość: Ciekawy Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.toya.net.pl 30.03.07, 01:44
            "Ktoś dobra ideę spieprzył". KTO? Ci, co przegrali w wyborach?
          • Gość: ppionek Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.07, 20:40
            a gdzie pytanie,kto z twoich bliskich pracuje poza pionkami ,za granica ,znasz
            rodziny ,ktore wyjechaly z pionek do uni na stale,kto w rodzinie pracuje itp
            ile dzieci opuszcza szkole i jedzie z rodzicami za granice ja wiem ,,,ale niech
            odpowie na to pytanie nie wiem jak go nazwac niekaralnie niech bedzie zawodnik
            w cudzyslowiu ok jak sie czujecie tvp1 tvn24 krytykuja ,smieja sie a gdzie
            opozycja referenduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmi to
            jutro,,,jest takie przyslowie ,kuj zelazo poki gorace ,macie szanse pozbyc sie
            czlowieka z krakowa ,,,a po drugie popatrzcie na jego zyciorys ,kariere itp
        • Gość: z Wąchocka Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.toya.net.pl 01.04.07, 10:35
          Masz rację, my sobie stroimy żarty z siebie, ale swoje sprawy traktujemy i
          rozwiązujemy poważnie. Żartujemy też i z burmistrza, czasem go krytykujemy, ale
          jest na tyle rozsądny, że tak, jak Wasz burmistrz w Pionkach, nam nie podpał i
          jesteśmy pewni, że się podobnie nie skompromituje.
      • Gość: malenka Re: Dziwna ankieta w pionkowskich szkołach IP: *.ib.com.pl 30.03.07, 08:22
        ja nie jestem oburzona ta ankieta.! mialam ja w liceum. ona zostala
        przeprowadzona po to zeby burmistrz poznal problemy mlodych ludzi i wiedzial od
        czego ma zaczac zmieniac pionki. Zawodnik stawia na ludzi młotych tentniacych
        zapalem i skorych do pracy. Aldek Zawodnik chce ruszyc troche to miasto chce
        dla Pionek jak najlepiej, a co zrobil Janeczek (poprzedni burmistrz) NIC.!!!
        oprocz mnustwa dlugow! ktore Aldek juz splacil. a ten glupi artykol w gazecie
        to ejst wielki szum i nie wiadomo po co.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka