Gość: TS Wisła Wrocła IP: *.provider.pl 07.10.02, 16:32 Jak jest to mozliwe ze przy logowaniu wpisując dobre haslo wyskakuje mi "failed"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dami25 Re: Do prezesów z HATTRICKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.02, 16:35 Jeżeli wpisujesz dobre hasło, to jest to niemożliwe Dami Odpowiedz Link Zgłoś
kubag Re: Do prezesów z HATTRICKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.02, 18:20 Istnieje mozliwosc, ze druzyna jest zbanowana... Wtedy nie da sie zalogowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Wisła Wrocła Re: Do prezesów z HATTRICKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.provider.pl 07.10.02, 19:29 kubag napisał: > Istnieje mozliwosc, ze druzyna jest zbanowana... Wtedy nie da sie zalogowac... > Odpowiedz Link Zgłoś
cobra73 Re: Do prezesów z HATTRICKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.02, 15:27 A nie zmieniales ostatnio nicka? Moze przystapiles do stowarzyszenia i zmieniles sobie nick? Odpowiedz Link Zgłoś
maximus10 To oznacza że pedały nie uczciwie Cie zbanowały... 08.10.02, 16:31 Podobnie było ze mną robiłem transfery z qmplem a oni nas zbanowali ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kubag Re: To oznacza że pedały nie uczciwie Cie zbanowa 08.10.02, 16:55 Z kumplem, ktory mial taki sam ip:)... Trzeba bylo poczytac rules... Inna sprawa, że miales chyba cztery druzyny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no qrde ja Sory ale to była mała pomyłka.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 17:10 a zresztom nie kce wracać teras gram w itsagoal bez żadnych posondzeń Odpowiedz Link Zgłoś