dr_diesel 21.05.07, 11:06 chyba stąd ten nick, bo nasz przewodniczący KR specjalizuje się w debatach, na które co i rusz ktoś nie chce przyjść. Admin,kiedy skasujesz ten post? Bo on taki trochę nie "kochamradomski" jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Reksona Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:14 ??? Twoja inteligencja mnie poraza. Wyskakujesz co chwila z jakims przytyczkami a to do KR a to do BR, masz jakis problem? musisz jatrzyc i szukac zwady? Masz podobno swoja firme zajmij sie nia ku chwale swojej i radomia. Jak jestes taki kozak to napisz do nich list umow sie na spotkanie a nie kryjesz sie za swoją 17'' LCD i knujesz jak komus dowalic. Miej chlopie jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_diesel Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 11:16 i znowu ten sam kometntarz do któregoś postu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:51 Taka mądra jesteś??? Powiedz, co oprócz medialnych skutków wnoszą te debaty??? Łatwo krytykować, ale zamiast konstruktywnie się włączyć jako Radny w działania na rzecz miasta JDK potrafi tylko robić debaty i wiele szumu wokół własnej osoby. I proszę nie mów, że pisowcy go atakują ja go oceniam równie surowo jak będę za jakiś czas oceniał Kosztowniak, bo ten przynajmniej robi swoje nie generując wokół swojej osoby niepotrzebnego medialnego gwar. Kluziński za to nie robi nic poza medialnymi propagandowymi akcjami, debatami etc….. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokeren Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:46 To nie on robi te debaty ale ci którzy za nim stoją.Ciekawe kto za to wszystko płaci?Czy ci sami którzy wyłozyli na kampanię? Odpowiedz Link Zgłoś
redoxygene Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński 21.05.07, 16:02 Mysle, ze ze zydokomuna wraz z brukselska pedofilska masoneria. A tak w ogole, to odkryje przed wami prawdziwe rozszerzenie skrotu WSH-wszechslowianska homomasoneria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 21.05.07, 16:11 Myślę, że Cię ktoś wybanuje. On później przyleci, rozerwie płachty sukmany swej a na piersiach tkanina mu zabłyszczy z wielką literą "I" z czarnej muliny, wyraźną jak wyspa na Czarnym Morzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j a będzie to: IP: *.leed.cable.ntl.com 21.05.07, 16:12 I jak Isox... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: a będzie to: 21.05.07, 20:46 och jak mi miło :-) a w Twojej lodówce też jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: IP: *.leed.cable.ntl.com 22.05.07, 22:01 isoxazolidine napisał: > a w Twojej lodówce też jestem :)) Nie, bo wcale nie cierpię na isomanię :)). Wyluzuj :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agna Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:02 Olek, wiecej rozsadku. Wasz drogocenny prezydent miasta robi wiele, bo ma ku temu legitymizacje jaka dajemu wladza, a Kluzinski jest tylko Radnym. Poczekajmy na efekty - za 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_sld Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński 21.05.07, 15:01 dr_diesel napisał: > chyba stąd ten nick, bo nasz przewodniczący KR specjalizuje się w debatach, > na które co i rusz ktoś nie chce przyjść. ok i co dalej? do czego zmierzasz, co zamierzasz? > Admin,kiedy skasujesz ten post? > Bo on taki trochę nie "kochamradomski" jest... Isox na pewno go nie usunie, ponieważ jest osoba która szanuje czyjeś poglądy /w porównaniu do niektórych min. sympatyka_pis/ Zauważ że wątki typu "isox nie nadajesz sie na moderatora" oraz "Kocham Radom zawłaszczyło radomskie forum GW !!!" jeszcze są więc skąd takie obawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC_radomski Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński IP: 208.47.82.* 21.05.07, 17:14 a co ma robic radny, radzic, ale aby to robic nalezy zbierac informacje od ludzi wiec debata za debata, gratuluje emtuzjazmu, czasu poswieconego i pieniadzy, kto za tym stoi, a no ja stoje, juz od 6 lat jestem prezydentem Radomia o czym wielu nie wie, ale stoje tez za wszystkimi co "cos robia" dla Radomia byle z sensem, walka K kontra K jest wymyslona przez tych co sie zaczeli nudzic Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński 21.05.07, 22:47 Po co debata??? Odpowiedź jest prosta. Jeżeli pewne tematy są poruszane publicznie cyklicznie w określonych odstępach czasowych to mają większe szanse na realizację. Przykładem jest remont linii kolejowej Radom-Warszawa. Co jakiś czas od wielu lat temat ten był poddawany pod dyskusje, podchwytywany przez różnych polityków. Zaowocowało to tym, że remont linii jest już faktem, a nie jedynie planami ambitniejszych polityków. Drugi przykład to uniwerek. O nim także mówiono i mówiono. Co jakiś czas odgrzewana sprawa zaskutkowała tym, że powstanie wyższa szkoła zawodowa o profilu humanistycznym. Gdyby poprzednie władze miały więcej rozumu w głowie to w tym roku mielibyśmy już pierwszych absolwentów WSzZ, a tak mieliśmy festiwale warzywne. Piszę to by przypomnieć wszystkim nauki bp Jana Chrapka, które mówiły że do tlącego się małego płomyka należy dorzucać cały czas drewienka, tak by ten płomyk z czasem stał się wielkim ogniskiem. Uważam, że Jakub Kluziński właśnie tak robi. Dorzuca co jakiś czas tych małych drewienek, by płomyk stał sie ogniskiem, a plany faktami. Wierzę, że bp Jan napewno pochwaliłby działania Jakuba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki [...] IP: 82.139.33.* 22.05.07, 06:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierek admi -cenzor wątków niewygodnych dla kocham radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:21 co pinki nieboraku już adminowi nie spodobał się twój wątek i go wywalił.Widziałem że nie był obraźliwy dla nikogo kto jest uczciwy.Widocznie takich tu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński 22.05.07, 00:05 Rozwinięcie inicjałów bardzo mi się podoba! :) Odpowiedz Link Zgłoś
l_echec Re: jdk czyli jakub-debata-kluziński 22.05.07, 13:43 Ja wolę debaty od wieców, które są obce mojej kulturze. Ale rozumiem, że część społeczeństwa woli wiece i kult jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś