Gość: grzesiek IP: 88.156.76.* 03.07.07, 19:25 co sądzicie o zespole Marcus? może ktoś był na weselu gdzie grali? prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karina Re: zespół MARCUS IP: *.subscribers.sferia.net 11.07.07, 23:43 GODNY POLECENIA ZESPół NA WESELE ??JAKBYM MIAłA POLECIć JAKIś ZESPół DOBRZE GRAJąćY TO POLECAM ZESPół DAKAR Z WARSZAWY NAPRAWDę REWELACJA i tani:) www.zespol-dakar.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wienna Re: zespół MARCUS 26.07.07, 13:34 Juz po imprezie, mogę szczerze polecić zespół Marcus. Chyba największą zaletą zespołu jest dobry kontakt muzyków z gośćmi. Na bieżąco modyfikują materiał. Na prawdę grają dla wszystkich. Dobrze dobrany repertuar. Dla mnie fakt że parkiet był zawsze pełny jest wykładnikiem dobrego prowadzenia zabawy. Był też wątek biesiadny, ale zespół nie narzucając się nikomu wszedł tylko w okolice stołów gdzie goście chcieli śpiewać piosenki. Pan Wodzirej kulturalnie moderuje zabawę. Przerwy tylko na czas gorących posiłków. Bez głupawych konkursów. Wcześniej ustaliliśmy jedną zabawę, która podobała się gościom. Wiem, że zespół ma dużo pozajmowanych terminów na przyszły rok, ale mógłby zyskać potencjalnych nowych klientów gdyby udostępnił listę piosenek. pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś