pitagor 10.08.07, 18:33 Polecam film: www.youtube.com/watch?v=dZ5FTWOUtQM www.youtube.com/watch?v=GKzzeSDTix4 oraz skutki uderzenia lokomtywy rozpędzonej do 25 km/h w samochód: www.youtube.com/watch?v=ksneISQHk2w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inquisor kolej-największy skansen w RP 10.08.07, 21:53 Z góry śledzą nas satelity, każdy może mieć własny GPS mierzący z dokładnością do paru metrów pozycję i precyzyjnie określający prędkość, a kolej- w XXI wieku każe czekać na starych, zdezelowanych przejazdach 10-15 minut, BO TAK. Innego wytłumaczenia nie ma- skoro pociąg wymaga 500 metrów na zatrzymanie się, dlaczego czekamy na przejeździe na Wjazdowej po 15 minut? W tym czasie pociąg przejedzie odcinek od Lesiowa, przejazd jest zamknięty, a na dworcu pusto...Ta firma jest niereformowalna- dlatego strata goni stratę, nic się nie opłaca i co najgorsze- GINĄ LUDZIE. Nie jest to wina głupoty- po prostu jak się stoi w szczerym polu 10 minut i nic nie jedzie, to nie można się dziwić, że projekty regulacji, które powstały w zaciszu ciepłego gabineciku, nie działają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karibuuu Re: Uważajcie na przejazdach kolejowych IP: *.rad.vectranet.pl 10.08.07, 23:47 na niektórych radomskich przejazdach można też zostwić zawieszenie... to tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j [...] 11.08.07, 00:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 00:44 Idz sie wykrwawiaj trollu gdzieindziej! Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: 13.08.07, 14:45 Cieszę się, że taka akcja społeczna zawitała do Radomskiego. Mnie najbardziej utkwił w pamięci wypadek w Owadowie, gdzie pod kołami pociągu zginęła cała rodzina. Kierwocy jedźcie z wyobraźnią. Pamiętajcie, każdy przejazd jest niebezpieczny, nawet ten z rogatkami i dróżnikiem. Tutaj zawsze powinna obowiązywać zasada ograniczonego zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karibuuu Re: IP: *.rad.vectranet.pl 14.08.07, 09:32 nie podoba mi się twoja osobista wycieczka Lilabaj! swoje prywatne wiadomości wysyłaj na maila! szczególnie takie milutkie! Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j Re: 14.08.07, 09:37 No to się zaloguj. Gdzie to miałam wysłać? Do proboszcza? Ja to wytłumaczyłam w innym wątku, że chodziło mi o to, że nie miałabym oporów wysiąść z auta, które reduś by prowadził bardzo wolno na przejeździe kolejowym... :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Wypadek w Trablicach 14.08.07, 12:45 My tu gadu gadu, a tu proszę. Wczoraj był wypadek na przejeździe w Trablicach. Akcja społeczna powinna być prowadzona na szerszą skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Wypadek w Trablicach 14.08.07, 14:09 Znalazłem link do powyższego: www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070814/POWIAT0206/70813162/-1/radomskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karibuuu Re: IP: *.rad.vectranet.pl 14.08.07, 19:48 chodziło mi o twoją wypowiedż z "wykorzystaniem" motywu z mojego posta pod adresem Redox.. . jeżeli masz coś do niego to kłóć się prywatnie przez maile a nie na forum publicznym, atakując w zupelnie nieodpowiednim momencie Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j W tym względzie jestem bardzo cierpliwa... 14.08.07, 21:00 No to się zaloguj. :) Odpowiedz Link Zgłoś