dziewczynka1979 19.12.07, 11:54 Ktorego instruktora jazdy polecacie ze szkoly jazdy Goliat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mieciu Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor IP: *.tkdami.net 06.01.08, 15:49 jest jeden z doświadczenie, Marian Król - jeśli można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 13:55 Jezdziłam w tej szkole z pięcioma instruktorami. Generalnie nie polecam.Najlepszy jest Marcin Opałka, najgorszy moim zdaniem Norbert, taki chamciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 10:00 A jakim instruktorem jest Marcin Soczówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor IP: *.rad.vectranet.pl 19.02.08, 13:51 żaden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor IP: 193.111.144.* 14.04.08, 22:12 a co sądzicie o Marcinie Stasiu? dobry instruktor? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.vel.misiek Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor 15.04.08, 12:06 Marcin Opałka (Goliat) jest bardzo dobrym instruktorem jazdy z wieloletnim doświadczeniem. Sama nauka jazdy jest częścią jego szerszego hobby jakim są samochody. Marcin jest pasjonatem, który nie poprzestaje na odcinaniu kuponów z bycia instruktorem ale stale poszerza swoją wiedzę, umiejętności i kwalifikacje związane z pracą zawodową. Ponadto wielokrotnie brał udział w rajdowych mistrzostwach Polski pod patronatem Peugeot'a z wymiernym rezultatem. Dlatego nie wahałbym się oddać każdej znanej mi osoby pod opiekę Marcina. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.K Najlepszy instruktor IP: *.radom.pilicka.pl 11.07.08, 10:34 Co prawda nie mam dużego doświadczenia, ale Pan Artur jest bardzo fajny:-) Pozdrawiam go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 18:29 A pan Marian ma duzego członka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor IP: 212.180.168.* 31.10.08, 22:49 Zdecydowanienie polecam Norberta (nazwiska nie znam). Jeździłam z kilkoma, ale z takim chamstwem to się jeszcze nigdzie nie spotkałam!!! Taki cham, że aż brak mi słów, a poza tym nic nie wytłumaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzin Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor IP: *.230.udn.pl 31.10.08, 23:24 żenada, jak można reklamować karawaniarzy. Tak karawaniarzy, uczą Was jeździć jedynie max na dwójce. później boicie się jeździć po mieście na 4 i pięć, bo tak Pan kazał. A jeszcze dokładają pseudokulturę. Pieszy jest od przejścia 10 m a Wy już stajecie. Co ma zrobić ten bidny pieszy? Przechodzi, żeby Wam nie zrobić przykrości. Każą Wam trzymać sprzęgło, poźniej Wam silnik gaśnie i cały cyrk zaczyna się od początku. Wypnijcie się na karawaniarzy, a jak jeszcze chamciuch? To w puzon i niech uczy Was dynamicznej jazdy a nie jazda w kondukcie żałobnym. Na to macie jeszcze czas, no chyba, że złapiecie pracę w zakładzie "Ku Pamięci". Tam faktycznie będziecie mistrzami. Gonić instruktorów na szczaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezdany. Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor IP: *.radom.vectranet.pl 09.11.08, 21:08 Murzin,czemu zabierasz głos,skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Szkola jazdy Goliat, ktory instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 22:41 www.osk-goliat.pl - ich oficjalna strona Odpowiedz Link Zgłoś