tomisoft78 09.01.09, 11:41 Podobno w centrum miasta mamy nowy lokal serwujący naleśniki. Bardzo ciekawe? Był już tam ktoś? Proszę o opinię czy warto tam zbłądzić popołudniem. radom.ws/index.php?n=Grafika.01712 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teta1985 Re: Naleśniki w Radomiu 09.01.09, 11:49 Za tak wykonane reklamy lokalu właściciel powinien dostać jakąś nagrodę! Tego właśnie nam trzeba na głównym deptaku. A naleśników tam jeszcze nie jadłem. W ferie sie wybiore :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzin Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.230.udn.pl 09.01.09, 12:49 Jeżeli podobno, to skąd zdjęcie? reklamiarz jesteś na usługach swojego koleżki? i nie tłumacz się, że znalazłeś zdjęcie w necie itp. takie tam gadanie... Spam i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 09.01.09, 12:55 zyli naleśniki nie są smaczne, bo wymagają naganiaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:53 a ty murzin to kim jesteś, co? nie zorientowałeś się, że zdjęcie jest na RADOMSKIM PORTALU i nie opisuje samej naleśnikarni tylko chodzi o reklamę zewnętrzną?!? post odsyła na sam portal a nie na prywatne zdjęcie! a swoją drogą: sam pójdź i sprawdź co serwują a nie zioniesz nienawiścią nie wiadomo po co i na co. typowo polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:02 byłem w zeszłym tygodniu. Dla mnie bomba, bardzo oryginalny, ciepły wystrój, takich naleśników jeszcze nie jadłem!!! polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meladonna Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:10 puknij sie w czółko kaziku naleśniku :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 13:16 sam się puknij pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
phodopus Re: Naleśniki w Radomiu 09.01.09, 13:14 Powyższe zdjęcie zrobiłem, ale naleśników nie jadłem :) Ten lokal działa chyba na zasadzie podobnej jak Żabka, jest już sieć, na razie głównie na pólnocy kraju. Wszystko jest ujednolicone, od receptury i składników naleśników, do wystroju wewnątrz i na zewnątrz. Za jakiś czas może też się wybiorę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domin30 Re: Naleśniki w Radomiu IP: 195.68.31.* 09.01.09, 13:34 Lokal fajny, w fajny sposób urządzony. Można się czepić tego że trzeba zamawiać przy barze a nie że obsługa jest full serwis. Naleśniki - dla tych co lubią to rewelacja. Naprawdę duży wybór i z kilkoma rodzajami sosów. Warto spróbować by wyrobić chociażby własne zdanie. Moim zdaniem jest nieźle choć nie rewelacyjnie. Może trzeba więcej popróbować. Ja jadłem z miesem mielonym w curry z sosem czosnkowym. Zastrzezenie - mogło by być więcej tego nadzienia. Cóż, każdy lubi inaczej. Spróbujcie, przekonacie się sami. Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Naleśniki w Radomiu 09.01.09, 13:57 naleśniki rzeczywiście bardzo dobre i jest w czym wybierac. A wystrój.....hmmmmmmm......jak dla mnie nic specjalnego....typowa "sieciówka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 14:23 nie bardzo wiem co ma znaczyć "typowa sieciówka", bo jak byłem na ich stronce to każdy lokal wygląda inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.cust.tele2.pl 24.02.09, 22:15 Wystarczy wejść na stronkę tej sieci zeby zobaczyć delikatną różnicę od "siciowego wystroju". Pierwsza i podstawowa różnica to natura. Zero plastikowego szajsu z marketów budowlanych więc nie mów że to typowa "siciówka" bo widać że nie masz o tym zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karibuuu Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.183.udn.pl 09.01.09, 18:00 byłam. jadłam na słodko. smaczne. warto zajrzeć. cena też przysiadalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzierzków Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 14:15 Byłem tam wczoraj z rodzinką. Super jedzenie i nie tylko naleśniki, ale też i pizza. Tylko w naszym mieście ludzie oceniają lokale zanim w nich zjedzą. Żenada !!! Będę na pewno stałym klientem. A co do wystroju to jak na nasze miasto i mój gust to górna półka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naleśnik Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.09, 22:02 Dzieszkuff żondzi Odpowiedz Link Zgłoś
meciak_sasha Re: Naleśniki w Radomiu 12.01.09, 22:40 Średnio godne polecenia, naleśniki nawet smaczne aczkolwiek jadlem lepsze przyczepiłbym się do ciasta, które smakuje jak ciasto tortilli w McDonald`s. Wybór owszem bardzo duży nawet ciężko się zdecydować za co duży plus, ale to zasługa sieci (menu) a nie właściciela :D. Fatalna sprawa to zamówienia składane przy barze. To nie jest stołówka i oczekiwałbym od tego lokalu obsługi przy stoliku to po pierwsze po drugie już na początku widać oszczędności. Ciężko ocenić ilość nadzienia w naleśniku bo nie wiadomo jaka ilość tam być powinna, ale zauważyć można to już przy głupiej herbacie, w menu jest napisane 250 ml z doświadczeń z innych lokali dostaje filiżanke i 250 ml wody w dzbanuszku, tu natomiast dostaje filiżanke (mimo iż w menu jest napisane 250ml) do tego jeszcze niepełną!! rozumiem tak jest wygodniej podać, ale jeśli płacę za nią 4,5 czuje się rozczarowany. Reasumując pomysł na lokal fajny ale kilka wpadek na początku się zdażyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsrerwator Re: Naleśniki w Radomiu IP: 78.88.17.* 12.01.09, 23:51 Byłem, jadłem i mi smakowało. Nawet baaaaaaaardzo! Jestem wegetarianinem i z radością znaduję kolejny lokal w Radomiu z propozycją dla takich ludzi jak ja. W karcie dział wegetariański wygląda interesujaco. Teraz oprócz Green Zebry i jeszcze paru miejsc w naszym mieście jest gdzie pójść coś zjeść jak się nie jest "mięsojadem". Uczciwie również stwierdzam, że dla tradycyjnego konsumenta i dla dzieci w karcie dań też jest spory wybór. Wystrój fajny, dyskretna muzyczka i przemiła obsługa. Nie czepiałbym się zamówień przy barze, bo dziewczyny są grzeczne, miłe i kontaktowe. A świeżo przyrządzony naleśnik i tak przynoszą do stolika. W patio latem bedzie pewnie ogródek, wiec zapowiada się milusio. Tym wszystkim zgorzknialcom i czepiaczom zwrócę tylko uwagę, że nie ma obowiazku przychodzić do żadnego z radomskich lokali, a wybrzydzajacym na "typową sieciówkę" szczerze polecam wyrafinowany wystrój McDonald's. Na wkus i cwiet' tawariszcza niet - jak mawiają w Paryżu. Ksiądz woli Kaśkę, a organista Maryśkę i w ten sposób kazdy ma swoje radosci wedle upodobań. Serdecznie pozdrawiam i polecam ten lokal wszystkim, którym przejadł się już tradycyjny schabowy. PS Paniom zza baru serdecznie dziekuję za pyszny naleśnik ze szpinakiem oraz za herbatę z cytryną i z miodem (mimo, że miodu w karcie nie ma). Taka herbatka na zimowe dni - jak znalazł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 16:31 Ciasto tam jest zupełnie inne niż domowe ale napewno nie jest podobne do tortilli ?? Ja osobiście bardzo lubię naleśniki. A te wybitnie mi zasmakowały, ponieważ nie są tak tłuste jak domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsrerwator Re: Naleśniki w Radomiu IP: 78.88.17.* 13.01.09, 21:23 Krótko mówiąc: MNIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Naleśniki w Radomiu 13.01.09, 23:48 nalesniki sa dobre. Tez jestem wegetarianką. Ale jeżleli chodzi o wystrój to ja nad nim nie będę sie zachwycać, bo nie ma nad czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reksio Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 14:17 o gustach się nie dyskutuje...ale jak ktoś wciąż się podpisuje, że "nie lubi prosiaczka" to też o czymś świadczy...gratuluję, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCM Re: Naleśniki w Radomiu IP: 78.88.17.* 15.01.09, 01:51 ...bo nie są tłuste jak domowe . KOLEGO SZANOWNY CHYBA U CIEBIE SA TŁUSTE W DOMKU więc PISZ ZA SIEBIE a na drugi raz NIE POLEWAJ OLIWĄ NALEŚNIKÓW TO NIE BĘDĄ TŁUSTE .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 11:13 a ja lepszych naleśników nie jadłem, pizzy nie próbowałem, muzyka i wystrój mi odpowiada, szkoda, że nie ma alkoholu, ale obiecują, że ma być dobre wino. Polecam wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 15.01.09, 16:29 Wystrój jak wystrój nalesniki jak naleśniki porównywanie czegokolwiek w restaucracji z ddomowym jedzeniem to profanacja ale w Radomiu makdonaldy notuja najwyższe obroty to o czym tu dyskutować.Ze smakoszami czipsów,popkornu i hamburgerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Naleśniki w Radomiu IP: 82.139.32.* 17.01.09, 08:37 Chyba w kiepskich restauracjach bywasz jezeli wogole do knajp chodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 17.01.09, 09:01 A u ciebie pewnie nikt nie potrafi gotować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianka Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.17.udn.pl 24.02.09, 22:48 Nie wiem czy to o ten lokal chodzi ale najlepsze naleśniki serwują w "Dekadzie" przy ul.Rwańskiej. Super smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Naleśniki w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 25.02.09, 10:33 bylśmy z rodziną w niedzielę. Dla mnie bomba.Od wyboru można dostac zawrotu głowy.Sos polecam smokowy. Obsługa przemiła. Odpowiedz Link Zgłoś