Dodaj do ulubionych

Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był...

• refio Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 09:16
      Kotka mataczy. Pis ma to we krwi. Kłamstawa, kłamstwa.
      Pewnie chce zostać męczennicą. Wtedy może wystąpić z dobrej pozycji
      w kolejnych wyborach
    • wyjadacz_parkietuf Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B 10.06.09, 09:24
      A tu akurat się mylisz, sam kilka dni temu zadzwoniłem z komórki (Plus) pod 997
      i zgłosił się oficer dyżurny Policji.
      Sprawdź sam zanim coś napiszesz.

kotek1977 napisał:

> od kiedy z komórki można dzwonić na 997 ?
      >
      > rotfl rotfl rotfl rotfl
    • xaliemorph Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 09:34
      Znaczy że się jej nic nie stało.

Zresztą nie wiem na ile była to wina idiotów popierających PO czy idiotów
      popierających PiS. W obecnym upolitycznieniu nie ma co wierzyć nikomu.
      Jednakże nie zapominam o możliwości nasłania przez PiS bojówki na nią tylko by
      symulowali zwolenników PO. To wręcz idealnie by się wpisywało w metody
      stosowane przez NSDAP za jeszcze demokratycznych czasów III Rzeszy wg.
      których to Kaczyński bardzo chętnie by postępował.
    • k657 Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 09:37
      Ta aktoreczka robi sobie świetną darmową reklame .Nikt o niej nie
      słyszał,a teraz prosze znana w całym kraju
    • kazimierz111 Gdzie jej biling? 10.06.09, 09:41
      Prosta sprawa - niech ta Kotka pokaże swój biling (że dzwoniła) i po
      wątpliwościach. Pokaże się kto kłamie.Niech też pokaże przy okazji wyniki
      obdukcji lekarskiej że została pobita.
      • internauta.2007 Kiepska aktoreczka, nikogo nie oszukała, tylko ... 10.06.09, 09:44
        J.Kaczynskiego..Ale to przygłup,więc.....
    • gertowen Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 09:52
      Dzwoniła 5,6 razy i niestety psychiatra nie chciał przyjechać do tak ciężkiego
      przypadku. Ta panią powinno sie leczyć tak samo jak PRowców pisu.
    • Gość: pi Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był.. IP: *.chello.pl 10.06.09, 09:55
      Jesteś żałosna. Przypomnij sobie jak atakowano Senyszyn i Thun gdy jako
      obywatelki poszły na wiec wyborczy Ziobro. PISowska swołocz lepsza od
      POwskiej... Dobrze że Senyszyn i Thun miał kto osłonić.
      Siejecie nienawiść w Polsce już od paru lat. Dlaczego aż tak wam zależy na
      niszczeniu Polski?
    • losiu4 Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B 10.06.09, 10:24
      ot, polityka miłości w praktyce... a tak straszyli kaczorami
      walącymi kolbami w drzwi o 3 nad ranem...

Pozdrawiam

Losiu
    • one2be Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 10:37
      Łże jak Kownacki - równie niudolnie..
    • michalparadowski Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 10:37
      Moja domowa kicia, jest dużo mądrzejsza od tej popularnej,
      telewizyjnej kotki.
      Ale ją wrobili PIS-dranie.
      Maja kicia nie dałaby się tak wrobić!
    • losiu4 Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 11:31
      "- Było tylko jedno połączenie z tego telefonu. Połączenie skuteczne
      odebrane po 14 sekundach. Mamy taki system, który rejestruje nawet
      nieskuteczne połączenia - powiedział w tym samym programie Marcin
      Szyndler ze stołecznej policji."

przykro mi to stwierdzić, ale ten pan ściemnia. Przyblokować mogło
      wczesniej. Jedyny wiarygodny dowód za czy przeciw powinien być od
      operatora: ile ta pani próbowała połączyć się z 997 lub podobnym
      numerem (w zdenerwowaniu palec może się omsknąć).

Pozdrawiam

Losiu
    • ohydne_umywalki Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był.. 10.06.09, 11:37
      Trudno się dziwić, że czytelnicy mylą zgłoszenie o popełnieniu przestępstwa z
      zawiadomieniem o jego popełnieniu, skoro nawet dla redaktorów takie subtelności
      terminologiczne zdają się być całkiem poza zasięgiem - vide "Anna Kotka nie
      złożyła dziś wniosku o popełnienie przestępstwa", cokolwiek by taka
      czynność miała oznaczać.
    • Gość: VQR_Viator Cugier-Kotka: napad? pobicie? pic na wodę? IP: 217.96.0.* 10.06.09, 13:01
      A może teraz niech p.C.K. sobie obrazi jednego napastnika, najpierw słowną
      pyskówkę a potem przytrzymanie za palec (dźwignia zakończona przesunięciem z
      stawie) i opisane kopnięcia np. w liczbie 3(mai geri) a potem z uśmiechem na
      ustach pójdzie udzielać wywiadu.

To kpina z osób poszkodowanych na ulicy, rzeczywiście napadniętych, osób którym
      stała się krzywda, a nie podpuszczonych przez politykierów aktoreczek...

Kiedy myślę że już nic mnie nie zaskoczy w polityce, PIS wyskakuje z czymś co
      powala na kolana powodując mdłości, ale jako rzecze guru pisowskiego pijaru
      Kurski J. "Ciemny lud to kupi" - powodzenia ściemniacze
      • Gość: VQR_Viator >> Poprawione == napad? pobicie? pic na wodę? IP: 217.96.0.* 10.06.09, 13:13
        ---poprawka

A może teraz niech p.C.K. wyobrazi sobie tylko jednego napastnika, najpierw
        słowną pyskówkę (odległość twarzy 5cm) a potem przytrzymanie za palec (dźwignia
        zakończona przesunięciem w stawie) i opisane wyżej kopnięcia np. w liczbie 3(low
        kick, mai geri) a potem z uśmiechem na ustach pójdzie udzielać wywiadu w TV.

To kpina z osób poszkodowanych na ulicy, rzeczywiście napadniętych, osób którym
        stała się krzywda, a nie podpuszczonych przez politykierów aktoreczek...

Kiedy myślę że już nic mnie nie zaskoczy w polityce, PIS wyskakuje z czymś co
        powala na kolana (powodując mdłości), ale jako rzecze guru pisowskiego pijaru
        Kurski J. "Ciemny lud to kupi" - powodzenia ściemniacze
    • washner Jak można się tak pobić i skopać, ale to mało, 10.06.09, 17:14
      jeszcze sobie naubliżała. Bardzo enteligętna BABA
    • Gość: gość Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był.. IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 10.06.09, 17:15
      i znowu nie porównali notatek...

Breżniew zwraca się do zaufanych z KGB: Towarzyszu, zróbcie wreszcie coś z tymi różnicami czasowymi na świecie! Dzwonię do towarzysza Kim Ir Sena z życzeniami urodzinowymi - urodziny były wczoraj! Dzwonię do Watykanu z kondolencjami z powodu zamachu - zamachu jeszcze nie było!

Ciekawe, dlaczego mi się ta starotka skojarzyła?
      ROTFLMAO
      • Gość: uku Cugier-Kotka jak Aneta K. IP: *.chello.pl 10.06.09, 23:58
        obie wystawione przez spin doktorów swoich partii
    • blackmark śmierdząca sprawa! 11.06.09, 12:35
      po mojemu od razu widać, że cała akcja z pobiciem była sfingowana:
      1. była ciężko pobita ale zwolniono ją ze szpitala do domu - nierealne.
      2. nie zgłosiła pobicia na Policję - każdy normalny, wykształcony i szanujący się człowiek zrobiłby to.
      3. kłamie, że dzwoniła kilka razy a jest tylko jedno zgłoszenie - wszystko da się udowodnić na podstawie zapisu z taśmy.
      czyżby chodziło o bezpłatną reklamę partii, opartą na żalu i szykanach wobec nich (aktorki oraz partii)? tak to już jest, jak się nie umie przegrywać. oni są jednak znacznie gorsi od komuny...
      nie zgłaszała pobicia, bo nie chce, by znaleźli sprawców. tak to już jest, jak się płaci za ustawiony napad. a że był to pseudo napad, lekko ją poturbowali, porozrywali ciuchy i tyle. nikt nie słyszał, jak ją wyzywali. ja jak bym miał komuś dowalić to już bym go nie musiał zwyzywać - tak robią, za przeproszeniem, baby a nie przestępcy.
      poza tym, co ma wspólnego aktorka ze spotu z samą partią? prawie nic, ale jej można dowalić bo nie ma ochrony i nikt się tym zbytnio nie przejmie - ale rozgłos będzie, że hej! gdyby pobili podrzędnego polityczynę, zaraz byłoby dochodzenie pełną gębą i znaleźliby sprawców. a oni wyznaliby, jak było naprawdę. genialne w swej prostocie... jak oni na to wpadli? ano, mają czas na pierdoły a kraj popada w ruinę.
      oj, śmierdzi mi to, śmierdzi...
      • Gość: Adam Re: śmierdząca sprawa! IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.09, 15:34
        Już wiadomo, że kłamała nikt jej nie pobił. Tej pani potrzebny jest lekarz, ale
        specjalista od dobrej pamięci. Kłamstwa i kłamstwa, tak jak w formacji ...
        • Gość: jerzy zomowiec Re: śmierdząca sprawa! IP: *.lublin.mm.pl 12.06.09, 18:36
          Śmierdząca sprawa to może dopiero być jeżeli komuś przyjdzie do
          glowy dokoptować tą ofiarę do katorżników lubelskich ZOMO-wców i z
          datą 25.06.1976r.pobicia.Wydarzenie jakby powtórkowo odtworzone z
          wydarzeń radomskich A może ta Pani ma jakiś związek z Radomiem lub
          jego okolicami? albo napastnicy mają związek? Myślę że wszysko
          zostanie roztrzygnięte w odpowiednim czasie jeżeli
          dożyjemy.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka