agnieszkadrab1980 30.08.09, 15:08 I znów historia się powtarza jak 2 lata temu. Wtedy zginęło 2 Polaków, tym razem byli to Białorusini. A taka fajna impreza się zapowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_mierz Re: Katastrofa samolotu na Air Show:( 30.08.09, 15:19 (*) straszne:( myślałam że w tym roku wszystko pójdzie ok i bedzie bez tragedii... ech... jakaś zła passa krąży nad air show i tak sobie mysle że chyba to bedzie jeden z ostatnich pokazów... Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: Katastrofa samolotu na Air Show:( 30.08.09, 15:29 Jak usłyszę od męża za 2 lata, że się wybiera z synem na air show to go chyba gołymi rękami uduszę. Znowu przeżywałam to samo co 2 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Katastrofa samolotu na Air Show:( 30.08.09, 15:32 a mnie tknęło-szykowałam obiad i pomyślałam sobie,że coś nie latają..i przeleciała mi myśl o katastrofie..syn był z dziadkiem na lotnisku,nie mogłam się dodzwonić:(. szkoda ludzi,szkoda fajnej imprezy.. myślę,że to było ostatnie air show:( Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Katastrofa samolotu na Air Show:( 30.08.09, 15:50 [*] Koszmarny wypadek :( Ja też myślę, że w Radomiu to ostatni Air Show. Bez względu na to jak jesteśmy "niewinni". Przeniosą gdzieś te pokazy, bo nie wierzę żeby z nich zrezygnowali - przecież w Krakowie z miesiąc temu też samolot się rozbił, a u nas pokazy były. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: Katastrofa samolotu na Air Show:( 30.08.09, 20:49 Wiecie co? Mi też przychodzi taka myśl (2lata temu i teraz znów :( ) że nie powinno się tych pokazów robić, bo oni zginęli niejako dla naszej rozrywki. Ale... piloci zdają sobie sprawę z ryzyka jakie ponoszą, a mimo to latają. Czy ci którzy zginęli chcieliby żeby z ich powodu pokazy nie odbywały się? Oni kochali tę robotę. Bardzo wierzę w to że za dwa lata pokazy będą w Radomiu, i świetni piloci odwrócą złą passę. Cześć ich pamięci, najprawdopodobniej uratowali wiele osób, prowadząc maszynę nad las i nie katapultując się. Wielcy ludzie, wielcy piloci... Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Katastrofa samolotu na Air Show:( 30.08.09, 23:10 (*)(*)(*) brak mi dziś słów Odpowiedz Link Zgłoś
isiogrze Re: Katastrofa samolotu na Air Show:( 31.08.09, 08:52 Witam Niestety myślę, że takie pokazy nadal będą i nadal niestety będą wypadki. Taka jest ludzka natura. Jak za czasów Imperium Rzymskiego....jak ktoś zginie to podniesie się "oglądalność"..pokazy są pewnie maksymalnie "wyżyłowane"..bo przecież nic ciekawego jak tak po prostu samolot przeleci.. Widzowie chcą adrenaliny..."krwi"...i w końcu ją mają...niestety taką prawdziwą. Byłem widziałem, słuchałem komentarzy, no i niestety niektóre budziły większą grozę niż ten wypadek... Pozdrawiam poniedziałkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
i.w.o.n.k.a Re: Katastrofa samolotu na Air Show:( 03.09.09, 20:31 Grzesiek, Z przykrością, ale muszę sie z Tobą zgodzić. Największą grozę budzą reakcje 'ludu'. Wczoraj przysłuchiwałam się 'dyskusji' o śp. pilotach, i miałam wielką ochotę podejść do chłopaków i zwrócić im uwagę... Tylko mogłoby to się dla mnie skończyć źle. Wypadki na pokazach niestety były i będą, choć wszyscy wolelibyśmy żeby było inaczej. Tylko nie wiem czy to faktycznie podnosi oglądalność. W jakimś stopniu rozumiem rozgoryczenie ludzi którzy jechali przez pół Polski, zapłacili za bilety, najczęściej dwudniowe, a pokazy trwały w sumie ze dwie godziny. Rozumiem, co nie znaczy że popieram ich roszczenia. Ale nie wiem czy na kolejny Air Show, jeśli sie takowy odbędzie, zechcą przyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Katastrofa samolotu na Air Show:( 04.09.09, 16:17 należy sobie zadać pytanie-po co pokazy? a po co wyścigi samochodowe? albo w ogóle samoloty? samochody? okręty? wypadki się zdarzają, dla Radomia niefortunnie dwa razy pod rząd, pokazy będą organizowane, bo dla zdecydowanej większości społeczeństwa to jedyna okazja bliższego spotkania z tą tematyką, piloci będą brali udział w pokazach, bo wyrabiają sobie "godziny"... link do zdjęć zrobionych przez znajomego, również podczas treningu w piątek: picasaweb.google.pl/sfalkowski.pl/PamieciPilotowSu27# Odpowiedz Link Zgłoś