Dodaj do ulubionych

Czy wy w Rzeszowie nie macie Sanepidu??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:35
żeby zajął się szambem i gnojem w Bieszczadach - wylewanym do wszystkich
rzeczek i potoków i wyrzucanym gdzie popadnie???
Obserwuj wątek
    • Gość: zzyzzio Re: Czy wy w Rzeszowie nie macie Sanepidu?? IP: 213.76.135.* 23.01.04, 13:46
      Jesteś chyba turystą zza wschodniej granicy tłumoczku, skoro nie wiesz że
      sanepid służy do czegoś zupełnie innego, a sprawdzaniem zanieczyszczeń zajmuje
      się państwowa inspekcja ochrony środowiska
      • Gość: turysta Re: Czy wy w Rzeszowie nie macie Sanepidu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:57
        No to niech Polski Pan zadziała, żeby ta Komisja zadziałała. Do swidania.
    • Gość: Osjan Mamy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 17:29
      To nie dotyczy tylko Podkarpacia, ale całej Polski, gdyż ochoczo wydawano
      pieniądze na wodociagi gminne zapominając o kanalizacji. A za kontrolę nie
      odpowiada Rzeszów, tylko gminny inspektor ds. ochrony środowiska, który swoich
      nie ukarze. Najpierw naucz się funkcji organów państwowych, a potem psiocz.
      • Gość: turysta Re: Mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 09:39
        Znam funkcję moich organów. Wzrok, powonienie, ponadto poczucie estetyki.
        Zamiast wysilać swoje pedagogiczno-oratorskie zdolności można poprostu dołączyć
        do takiego głosu jak mój. Ja nie mieszkam w Bieszczadach. Poprostu w Polsce.
        Boleję nad dewastacją mojego Kraju. U siebie działam precyzyjniej. Odwołuję się
        do Was, z odległych mi regionów, piętnujcie gnuśność, głupotę, prywatę
        stosownych władz. Krzyczcie, wywlekajcie czły czas na światło dzienne takie
        przykłady. Jesteście bliżej Bukowca, Solinki, itp.
        • Gość: Osjan Re: Mamy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 13:40
          Muszę Cię zmartwić, ale tak jest nie tylko w Bukowcu czy Solince, ale w każdej
          wsi bez kanalizacji. Wystarczy przejechać się samochodem w sobote po
          jakiejkolwiek drodze biegnącej wzdłuż rzeczki albo rowu i można to poczuć.
          Ale coz poradzić, gdy ważniejsza od środowiska jest wsiowa solidarność.
          • Gość: ciekawski Re: sanepid IP: *.chello.pl 15.02.04, 18:54
            zzyzzio napisał:

> Jesteś chyba turystą zza wschodniej granicy tłumoczku, skoro nie wiesz że
            > sanepid służy do czegoś zupełnie innego, a sprawdzaniem zanieczyszczeń
            > zajmuje się państwowa inspekcja ochrony środowiska

A czymże to zajmuje się sanepid, hę ? Ja mam czasem wrażenie, że niczym.
            • Gość: gastronauta Re: sanepid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 20:14
              sanepid zajmuje sie wymuszaniem łapówek
              • Gość: radek Re: sanepid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 15:36
                Turysta, Ty to chyba z Warszawy jesteś.
                Tam w Warszawie wszystkim się wydaje, że Rzeszów to już Bieszczady i
                niedźwiedzie oraz wilki spacerują po rzeszowskim Rynku.

Zobacz sobie na mapę i pisz w tej sprawie do Ustrzyk, Leska, Sanoka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka