Gość: turysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:35 żeby zajął się szambem i gnojem w Bieszczadach - wylewanym do wszystkich rzeczek i potoków i wyrzucanym gdzie popadnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzyzzio Re: Czy wy w Rzeszowie nie macie Sanepidu?? IP: 213.76.135.* 23.01.04, 13:46 Jesteś chyba turystą zza wschodniej granicy tłumoczku, skoro nie wiesz że sanepid służy do czegoś zupełnie innego, a sprawdzaniem zanieczyszczeń zajmuje się państwowa inspekcja ochrony środowiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Czy wy w Rzeszowie nie macie Sanepidu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 13:57 No to niech Polski Pan zadziała, żeby ta Komisja zadziałała. Do swidania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osjan Mamy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 17:29 To nie dotyczy tylko Podkarpacia, ale całej Polski, gdyż ochoczo wydawano pieniądze na wodociagi gminne zapominając o kanalizacji. A za kontrolę nie odpowiada Rzeszów, tylko gminny inspektor ds. ochrony środowiska, który swoich nie ukarze. Najpierw naucz się funkcji organów państwowych, a potem psiocz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 09:39 Znam funkcję moich organów. Wzrok, powonienie, ponadto poczucie estetyki. Zamiast wysilać swoje pedagogiczno-oratorskie zdolności można poprostu dołączyć do takiego głosu jak mój. Ja nie mieszkam w Bieszczadach. Poprostu w Polsce. Boleję nad dewastacją mojego Kraju. U siebie działam precyzyjniej. Odwołuję się do Was, z odległych mi regionów, piętnujcie gnuśność, głupotę, prywatę stosownych władz. Krzyczcie, wywlekajcie czły czas na światło dzienne takie przykłady. Jesteście bliżej Bukowca, Solinki, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osjan Re: Mamy IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 13:40 Muszę Cię zmartwić, ale tak jest nie tylko w Bukowcu czy Solince, ale w każdej wsi bez kanalizacji. Wystarczy przejechać się samochodem w sobote po jakiejkolwiek drodze biegnącej wzdłuż rzeczki albo rowu i można to poczuć. Ale coz poradzić, gdy ważniejsza od środowiska jest wsiowa solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: sanepid IP: *.chello.pl 15.02.04, 18:54 zzyzzio napisał: > Jesteś chyba turystą zza wschodniej granicy tłumoczku, skoro nie wiesz że > sanepid służy do czegoś zupełnie innego, a sprawdzaniem zanieczyszczeń > zajmuje się państwowa inspekcja ochrony środowiska A czymże to zajmuje się sanepid, hę ? Ja mam czasem wrażenie, że niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gastronauta Re: sanepid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 20:14 sanepid zajmuje sie wymuszaniem łapówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: sanepid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 15:36 Turysta, Ty to chyba z Warszawy jesteś. Tam w Warszawie wszystkim się wydaje, że Rzeszów to już Bieszczady i niedźwiedzie oraz wilki spacerują po rzeszowskim Rynku. Zobacz sobie na mapę i pisz w tej sprawie do Ustrzyk, Leska, Sanoka... Odpowiedz Link Zgłoś