Dodaj do ulubionych

opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie

IP: *.centertel.pl 18.12.09, 09:06
przymierzam się do zakupu sukni ślubnej jeżeli ktoś kupował tam suknię to
proszę o opinię
Obserwuj wątek
    • Gość: panna młoda Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: 89.230.94.* 19.12.09, 21:09
      nikt tam nie kupował???
      • Gość: Moniczka z Edziem Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 21:47
        Jest strasznie - na mnie prasowali sukienke , miałam pęcherze na plecach
        ...jakszyła aby zwęzic w talii wbijała szpilki w ciało - uwazaj !!!!
        • Gość: nut Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.09, 10:27
          a o który salon Impresji pytasz? jest ich chyba 4 w Rzeszowie. Ja
          byłam niedawno na Sobieskiego i w Galerii Rzeszów. Na Sobieskiego
          panie patrzyły tylko, kiedy wyjdziemy. Spytałam się, czy można
          obciąć tren, bo wszystkie były z długimi. Pani popatrzyła się na
          mnie jak na nienormalną i powiedziała, że absolutnie nie (co gdzie
          indziej nie stanowi problemu) i że ewentualnie mogę spytać na
          Jabłońskiego. W Galerii Rzeszów z kolei jest dosyć mały wybór, a
          panie średnio zorientowane. Również spytałam się, czy można odciąć
          tren, to jedna powiedziała, że nie ma problemu, zamówi się bez, a
          druga, że to jest sukienka z wyprzedaży i co najwyżej można odciąć,
          ale haft naszyty, to będzie duży problem...
          Byłaś już w Igarze w Respanie? Mi się tam najwięcej spodobało i tam
          będę kupować. Pani mi doradzała, donosiła różne kroje żebym siebie
          zobaczyła w każdym, nie ma problemu z uszyciem np w innym kolorze,
          mniej/więcej ozdób, z trenem/bez trenu itp. I ceny niewygórowane -
          te co sobie wybrałam kosztowały 1500-1800zł. W Impresji na
          sobieskiego większość 3500zł na wyprzedaży.
          • Gość: panna młoda Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: 89.230.94.* 20.12.09, 11:36
            dziękuje Nut chodziło mi o impresję na sobieskiego ale pewnie poszukam po
            innych salonach bo słyszałam o tym salonie różne rzeczy no i chciałam sprawdzić
            jeszcze w innych źródłach czy to prawda żeby potem nie żałować pozdrawiam
            • Gość: panna mloda Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.range86-183.btcentralplus.com 12.02.10, 15:40
              PRAWDA PRAWDA PROSZE PANIA
        • Gość: Lilka Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 17:51
          Kilka dni temu mierzyłam sukienki w Impresji rzeszowskiej, przez dobrych pare
          minut nikt do mnie nie podszedł, panie przechodziły ale wyraźnie nie miały
          czasu... W końcu podeszła do mnie P. Urszula
          ( starsza pani,ok 45-50 lat, krótkie włosy) Pani Bardzo miła, bardzo nowoczesna!
          doradzała, przynosiła suknie, doradzała wybór dodatków. jest tam kilka innych
          młodych kobiet, które dosłownie wciskały dziewczynom sukienki,gdyby chociaż
          wygaldały pięknie w tych sukienkach:( a jedna z Pan czarne krótkie włosy ok.
          30-35 lat tragedia. Gdyby mnie obsługiwała w ciagu dwóch minut wyszłabym z
          impresji, robiła łaskę klientce nawet tym ze się do niej raczyła odezwać!!
          Ogólnie Impresja przereklamowana, mały wybór tanszych sukien-było moze kilka
          sztuk, duzy wybór w sukniach od 4 do 5 tys. Ogólnie nie polecam!
      • Gość: Q Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: 89.231.201.* 31.12.09, 07:17
        Olej Impresję, jest przereklamowana i to bardzo.

Po co kupować suknię i potem martwić się co z nią zrobić? Wypożycz N O W Ą suknię, szytą na Ciebie i po ślubie oddaj. Można tak zrobić w La Belle Boutique na ul. Gałęzowskiego. Taniej jak nowa kupiona na własność, a zbycie jej zapewnione.
        • Gość: Dominika Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: 80.249.6.* 09.02.10, 12:07
          zgadzam się w 100 %. również polecam La Belle, mają przecudne suknie, pani tam
          sprzedająca jest bardzo miła i nie ma problemu z mierzeniem sukni. sama
          przymierzyłam tam kilka modeli, niektóre nawet po dwa razy bo nie mogłam się
          zdecydować, spędziłam tam dużo czasu ale bez problemu, wszystko z uśmiechem na
          ustach pani podawała, wymieniała itd. Dzięki temu znalazłam wymarzoną suknię
          ślubną w rozsądnej cenie. polecam
    • Gość: anna Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.bb.sky.com 29.12.09, 20:12
      Ja niestety kupiłam suknie w Impresji(na Sobieskiego). Mierzylam
      suknie w Krakowie i tam w salonach zawsze spotykałam sie z miłą
      atmosferą. Zdecydowałam sie na Impresje ze wzgledy na miejsce. Tak
      wiec moj zakup trwał 15 minut, bo juz wczesniej wiedziałam czego
      chce.Pani która sie mna zajmowała w Impresji była wyraznie w złym
      humorze i tylko patrzyła zebym juz poszła i nie zawracala głowy.
      Nawet nie smiałam zapytac o garnitur bo moje pytania wyraźnie ja
      irytowały. Moze salon jest ok (podobno szefowa jest fajna i dobrze
      doradza) ale ta kobeta na która ja trafilam była okropna. Przyznam
      sie ze nie czułam sie jak osoba która wydaje tam kilka tysiecy i
      powiem szczerze ze po drugiej wizycie wyszłam z salonu z płaczem.
      Oczywiscie zasięgnęłam opinii i jak sie okazało nie tylko ja
      przechodziłam takie akcje. Dziwi mnie fakt, że tak "prestizowy"
      salon traktuje swoje klientki jak w sklepie mięsnym i to 30 lat
      temu.
      Życze wszystkim paniom młodym żeby wybór sukni był przyjemnym
      wydrzeniem :)
      • Gość: nut Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.09, 18:08
        co mogę jeszcze dodać do swojego poprzedniego komentarza, to to, że
        wydaje mi się, że Panie z Impresji albo nie szyją na miejscu, albo
        przerabiają tylko sukienki z wieszaka, skoro "absolutnie" nie można
        było uciąć trenu.
        W Igarze kupiłam sukienkę przed świętami. Za nową zapłaciłam 1600zł -
        10% rabatu z okazji urodzin. Mogłam wybrać kolor, z trenem/ bez
        trenu, rodzaj wiązania/zamka, ilość ozdób itp. Także wyszłam bardzo
        zadowolona.
        • Gość: ania Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: 188.33.232.* 06.01.10, 08:54
          Właśnie zamówiłam suknie w butiku Impresji w Galerii Rzeszów i wg mnie jest
          wybór sukien ślubnych... są bardzo oryginalne i w różnych fasonach. Z tego co
          się pytałam pan tam obsługujących to salon współpracuje z firmami które w
          większości są plastyczne i można wprowadzać zmiany jeśli chodzi o sukienki.Poza
          tym muszę przyznać ze jest bardzo mila obsługa, fajny kontakt z klientka
          naprawdę jestem zadowolona i polecam ten butik
          • Gość: niunia Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 12.01.10, 15:39
            nie polecam !! jestem panną młodą w rozmiarze xl i przeczytałam w ich reklamie
            ze takie suknie można tam bez problemu zmierzyć
            na miejscu okazało się ze ta reklama to jedna wielka ściema suknie są .....ale
            w katalogu jak zapytałam czy mogłabym cokolwiek zobaczyć to powiedziano mi że
            wszystkie są już sprzedane i odwieszone , kiedy poprosiłam o pokazanie
            jakiejkolwiek sprzedanej okazało się że nie ma żadnej....poprostu żenada
            kłamią jak najęte naciągają na kupno z katalogu no niestety na modelkach
            wszystko leży idealnie wyszłam rozczarowana ...a ceny powyżej 3 tyś jak za
            wirtualny zakup troszkę dużo
    • Gość: panna mloda Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.range86-183.btcentralplus.com 12.02.10, 15:37
      witam pania.kazda z nas wie jak stresujaca sytuacja jest wlasne wesele
      szczegolnie gdy przychodzi do wyboru wlasnej sukni;)wiec ja jako osoba ktora
      mieszka dosc daleko od rzeszowa postanowilam sie wybrac do wczesniej poleconego
      mi sklepu ,,impesja,,(ponoc super)i wybrac suknie........pojechalam zestresowana
      i wogole w koncu kazda z nas chce wygladac olsniewajaco w ten dzien .pani ze
      sklepu obsugiwala mnie z niechcenia jak jakas gowniare,plus potem nagle
      ztracila nami zainteresowanie a jeszcze pozniej stwierdziala zebym pojechala do
      innego sklepu impresji i tam poszukala moze cos znajde w rozmiarze 40!!!!(z
      wielka ignorancja i szyderczym usmiechem)PORAZKA SKLEP!!!!!!!!!!!NAJGORSZY W
      JAKIM BYLAM
      • Gość: monika Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: 89.100.239.* 05.03.10, 23:05
        Przegladajac strony internetowe rzeszowskich salonow sukien slubnych
        najbardziej wpadly mi w oko suknie w Impresji. Z uwagi, iz mieszkam
        zagranica i nie moge jak na razie fizycznie sie tam pojawic
        postanowilam skorzystac z e-mila podanego na ich stronie
        internetowej. Niestety nikt nie raczyl mi odpisac. Kazdy dobry salon
        (i nie tylko) nie traktuje w taki sposob klientow. DZIEWCZYNY BADZMY
        SOLIDARNE I OMIJAJMY TEN SALONIK SZEROKIM LUKIEM. Ja sie tam na
        pewno nie pojawie. Pozdrawiam wszystkie przyszle panny mlode.
    • Gość: gość Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.150.161.47.fenomenalny.net 06.03.10, 17:31
      na Placu Wolności 16 jest nowy salon

ładne suknie i miłą obsługa

w okolicy jeszcze z 6 innych
      • Gość: aa Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 13.04.10, 22:18
        Ja przezylam koszmar 3 lata temu. Ostatecznie sprawa dobrze sie
        skonczyla ale co przezylam to moje. Po pierwsze buty ktore zamowilam
        okazaly sie zupelnie nie tym modelem co w katalogu-ktorejs pani sie
        pomylilo!A do wesela bylo 2 tygodnie (normalnie buty to sprawa okolo
        miesiaca oczekiwan).Po drugie w dzien przymiarki-okolo 3 tygodni do
        slubu-okazalo sie ze nikt nie wie gdzie jest moja suknia!Panie
        poinformowaly mnie ze chyba, ups, nie zostrala uszyta. Odnalazla sie
        po 3 dniach.Nerwy siegnely zenitu.Chce zaznaczyc ze suknie
        zamawialam w styczniu-slub byl w lipcu. Buty cos w marcu. Wiec nie
        bylo to zaniedbanie terminow z mojej strony. Maialam szczescie bo
        wtedy mozna bylo w Impresji pozyczyc nowa suknie szyta na miare i
        tak zrobilam. W poniedzialek po slubie juz ja oddalam i tyle, zero
        problemu ze sprzedawaniem. Rozbroila mnie tylko jedna z pan, ktora
        nad odchodnym poprosila zebym kiedys wpadla ze zdjeciami ze slubu,
        bo sa ciekawe! Oczywiscie nigdy z nimi nie poszlam. Pozdrawiam i
        zycze cierpliwosci i zimnej krwi, bo nerwy i tak kazdego dopadna ;-
        )))
        • Gość: kinia Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 00:05
          Właśnie wczoraj odebrałam moją suknię ślubną w salonie Impresja. Suknie była
          zamawiana w Galerii Rzeszów, ale butik został przeniesiony na ulicę Sobieskiego-
          tak więc teraz na ulicy Sobieskiego są dwie części Impresji- jedna ta co była i
          druga- z osobnym wejściem przeniesiona z Galerii Rzeszów. Nie wiem skąd bierze
          się tyle złośliwych uwag na temat tego salonu. Ja jestem bardzo zadowolona.
          Obsługa od samego początku była bardzo miła, kompetentna i pomocna. Podobnie jak
          jedna z wcześniej piszących dziewczyn miałam upatrzoną suknię w salonie w
          Krakowie- w Karolinie. Niestety tam zrezygnowalam z zakupu z powodu niemiłej
          obsługi-panie na kazdym kroku robiły problem. Na szczeście w Rzeszowie znalazłam
          salon w którym był wybrany przeze mnie model sukni. Już przy pierwszym spotkaniu
          panie w Impresji zrobiły na mnie dobre wrażenie- przeróbki sukni które nie były
          możliwe w Karolinie w Impresji nie stanowiły najmniejszego problemu. Ponieważ w
          Krakowie panie dobrały mi bolerko, którego w IMpresji nie było, obsługa Impresji
          starała się je sprowadzic, ostatecznie miałam do wyboru albo bolerko wybrane w
          Krakowie, albo bolerko z tej samej koronki co suknia- dodam, że w standardzie
          nie było bolerka w komplecie z suknią i w żadnym innym salonie w którym byłam (
          a było ich sporo ) jak pytałam o bolerko to panie mowiły, ze trzeba by cos
          dobrac. Dzięki Paniom z Impresji mam bolerko z tej samej koronki co suknia
          ślubna:) Jeździłam w sumie na 3 przymiarki- na każdej czułam się wyjątkowo-
          zajmowały się mną przeważnie 3 panie doradzały i z anielską cierpliwością
          wysłuchiwały moich uwag- każdą nawet najmniejszą uwagę traktowały poważnie,
          poprawiały każdy szczegół według mojego życzenia. Na każda przymiarkę jak
          wchodziłam do salonu- suknia wisiała wyprasowana w przymierzalni- czekała na
          mnie. Jak w ostatniej chwili zmieniałam godzinę przymiarki -też nigdy nie było
          problemu. Nikt mnie nigdy nie ukuł, a welon był prasowany w pomieszczeniu obok.
          Będąc w tym salonie, dzięki Paniom, które mnie obsługiwały, czułam się naprawdę
          wyjątkowo, czułam magię, taki mały przedsmak tego co się już w sobotę wydarzy:)
          Dodam, że panie krawcowe w Impresji to prawdziwe mistrzynie- moja suknia mimo,
          skracania i innych drobnych poprawek - wcale nie straciła uroku (czego się
          obawiałam) a leży na mnie idealnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu sukni w
          Impresji i szczerze każdemu polecam. Dodam tylko jeszcze odnośnie cen, że może
          faktycznie nie są najniższe ale trzeba brać pod uwagę fakt skąd pochodzą suknie
          i kto je projektował, z jakiego są materiału. A tu są wybitni projektanci, więc
          trzeba sobie zadać pytanie czy chce się kopię projektu czy orginał. Po
          przygodach wielu znajomych z szyciem sukni na miarę nie ryzykowałam i
          postanowiłam zrobić zakup w renomowanym salonie ze światowymi markami. Wyboru
          nie żałuje. Dodam, jeszcze, że moja suknia- ten sam model w salonie w Lublinie
          był 200 złotych droższy a w Warszawie o 1000 złotych droższy, więc Impresja jak
          na tą markę sukni którą kupiłam i tak miała jedną z najniższych cen. Bardzo
          dziękuję Paniom z Impresji, że czas wyboru, dopasowania i kupna sukni ślubnej
          był naprawdę magiczny.
          • Gość: aalaa Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 02.06.10, 16:54
            Pięnie napisane, nic dodać nic ująć, może zatrudnij się do pisania
            folderków reklamowych. W twoim wydaniu będą z pewnością magiczne i
            niezapomniane ;-)))
            • Gość: kinia Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.acn.waw.pl 14.06.10, 12:17
              Moja wypowiedź nie miała na celu reklamy salonu tylko wyrazy podziękowania. Sama
              straciłam dużo nerwów po tym, jak po zamówieniu sukni trafiłam na to forum i
              przeczytałam fałszywe opinie na temat impresji. Napisałam jak jest naprawdę,
              żeby dziewczyny które trafią na to forum wiedziały, że salon jest super i mogły
              spać spokojnie jeśli zamówiły w nim suknie :)))
              • Gość: nut Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 16:55
                Widzisz kinia, wszystkie negatywne opinie na temat impresji dotyczyły głównie
                tego salonu na sobieskiego, który jest tam od zawsze. a Ty piszesz o tym z
                galerii rzeszów. mi ta z galerii nie przypadła również do gustu, ale głównie z
                powodu małego wyboru. być może obsługa jest ok.
                • Gość: nana xxl Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 14:13
                  Jestem osoba noszaca rozmiar 42/44. Dowiedzialam sie, ze w Impresji
                  maja kolekcje XXL i napisalam do salonu maila z pytaniem, czy nalezy
                  sie wczesniej umawiac, jakie konkretnie maja rozmiary itp. Dostalam
                  bardzo szybko odpowiedz, uprzejma, z numerem telefonu i nazwiskiem
                  pani, z ktora mialabym ewentualnie sie skontaktowac, gdyby chciala
                  sie umowic. Wybralam sie do salonu w kwietniu. Bylam doslownie
                  przerazona, gdy tam szlam, bo po tym co przeczytalam na kilku forach
                  internetowych, ciezko nie byc w strachu :) Ale zostalam milo
                  zaskoczona. Obslugiwala mnie p. Elwira (niska, szczupla, ciemne
                  dluzsze wlosy). Doradzala, przynosila rozne modele sukni (w wielu
                  rozmiarach). Wydaje mi sie, ze wszystko zalezy od tego, na jaka pania
                  obslugujaca sie trafi, bo niestety ludzie sa rozni... Ja Impresje
                  moge polecic (w polaczeniu z pania Elwira :)).
                  • Gość: gość Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: 87.246.233.* 26.04.11, 21:30
                    przeczytałam ten post i chciałabym się zapytać czy mogłabyś mi podać numer telefonu kom. do tej Pani Elwiry
                    pozdrawiam
          • Gość: S Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: 94.254.211.* 24.08.10, 09:53
            Witam Panny Młode
            Ja również mogę szczerze polecić Impresje na Sobieskiego. Mają bardzo duży wybór
            sukni i wg mnie super konsultantki! W mojej sukni chciałam obciąć tren i nie
            było z tym żadnego problemu. Dodatkowo dostałam rabat na welon i bolerko.
            Ogólnie jestem bardzo zadowolona! Polecam panią Elwire!
        • Gość: Tamarillo Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 24.01.14, 18:51
          Po przeczytaniu tych opinii byłam przerażona i zniechęcona do wybrania się po suknie ślubną.
          Na szczęście żadne przykrości mnie nie spotkały. Panie we wszystkich salonach służyły dobrą, obiektywną radą, ale też brały pod uwagę moje preferencje. Jestem osobą dość wybredną i niezdecydowaną, co Panie znosiły ze zrozumieniem i z cierpliwością.
          W końcu udało się wybrać tą jedyną!

Przesympatyczna obsługa w salonach: Afrodyta na Targowej, Impresja i Cymbeline na Sobieskiego i Igar w Respanie. Polecam! :)
    • Gość: JoAsiA Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 14:45
      Witam przyszłe panny młode!
      Sama jeszcze nie kupowałam swojej sukni, ale odbyłam maraton po
      salonach z dwiema koleżankami z osobna. Jeśli chodzi o Impresję, to
      na pewno nie polecam tej do której można iść przez Ameryke (nie
      jestem z rzeszowa i nie wiem co to za ulica). Z żadną koleżanką nie
      udało się przymierzyć. Zostałysmy jakby niezauważone. Za to w Galerii
      Rzeszów (teraz już tam nie ma) była bardzi sympatyczna Pani, w
      czarnych kręconych włosach i można było mierzyć do woli. Jeśli chodzi
      o ten salon obok Cymbeline to chyba zalezy na kogo się trafi.
      Jesli chodzi o ceny, to tak jak inni - jest dosyć drogo.
      W la-belle już można kupić z wyprzedaży za 1000 zł piękną suknię, lub
      np. W Igarze do 2000, jest w czym wybierać. Impresja jest drogim
      salonem, a suknie nie są wcale tak powalające, żeby za nie tyle
      płacić.
      Jutro sama wybieram się na szukanie sukni w końcu dla mnie, więc
      pewnie dlatego też trafiłam na to forum.
      • Gość: kasia Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.res.pl 19.08.10, 22:40
        witam wszystkich zainteresowanych:
        chciałam napisać coś na temat salonu przy ul, Jabłońskiego ( ten za Ameryką), ja
        osobiście kupiłam tam suknię i absolutnie nie zgodzę się z opinią, że tam nie ma
        wyboru. po przejściu po wszystkich salonach w Rzeszowie właśnie tam znalazłam
        moją wymarzoną suknię ślubną i wcale nie było przerażająco drogo ( zapłaciłam za
        suknię 2 250zl)a więc nie kosmiczne pieniądze jak na suknie ślubną. Myślę, że
        jeśli chodzi o ceny i fasony sukien to zależy od tego co kto szuka bo można tam
        kupić i za 700zł suknię na wyprzedaży ( za IGARA - dziękuję, za LA BELLE -jeśli
        odpowiada komuś to ok - mi nie! dla każdego coś innego! jeśli chodzi o obsługę w
        salonach to nie wypowiadajmy się tylko niech każda z nas sama się przejdzie i
        oceni - a wtedy wybierze co jej odpowiada. w każdym z salonów pracują tylko
        ludzie i każdy ma swój lepszy bądź gorszy dzień. ja sama pracuje z klientami i
        wiem coś o różnym nastawieniu klientów - czasem nie dogodzi więc sprawdźcie
        same! życzę powodzenia w poszukiwaniach - ja osobiście polecam impresję i jestem
        dumna, że tam kupiłam suknię!
        • Gość: justyś Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 11:23
          potwierdzam i zgadzam się z tą opinią. jakiś miesiąc temu kupiłam w tym właśnie
          salonie ul. jabłońskiego moją suknie ślubną za 1500zł (przecena z 3800zł). pani
          która tam pracuje może jest chwilami aż za miła i trzeba pamietac ze ma sie
          swoje zdanie, ale ogólnie to spedzilam mile chwile w tym salonie, przymierzyłam
          mnóstwo sukni i moim zdaniem jest to najlepszy salon w rzeszowie, ma duzy wybór
          sukni i fajne ceny. polecam!!
          • Gość: Ola Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.10, 16:55
            Impresja>>> Kompletny brak znajomości fachu ze strony obsługi. Cena absolutnie nieadekwatna do jakości usług i oferowanego asortymentu. Efekt końcowy absolutnie niezgodny z wymaganiami klienta. >>>>> naprawde nie warto dać się naciąć>>>>> szkoda nerwów > zwyczajne naciąganie ludzi
            • andziap90 gorąco polecam SPOSA rzeszów 30.09.10, 19:58
              Gorąco polecam SPOSA RZESZÓW!!! naprawdę REWELACYJNY salon!! fakt cena sukni wyniosła mnie 2300 zł ale efekt - REWELACJA!! każdy z gości był zachwycony suknią i widać że suknia jest porządnie uszyta na miarę, i z BARDZO porządnych materiałów!! a i co jest super to można mieszać suknie, np gorset od jednej a dół sukni od drugiej, podoba mi się też to że są tam suknie jedno częściowe co wyglada dużo lepiej!! no i można też wybrać czy zamek czy wiązanie.
              Obsługa bardzo miła i wiesz potrzebowałam bardzo szybko suknię i zoatsała uszyta w miesiąc od zamówienia!! i to bardzo ladnie uszyta!!
              jeśli chcesz to mogę ci wysłać kilka fotek tylko podaj maila...
              gorąco polecam
              • Gość: Gonia SPOSA w Rezszowie - omijajcie szerokim łukiem IP: *.e-gco.pl 10.09.13, 18:18
                Zamówiłam suknie ZASTA z Gali. Prosta i zarazem fantastyczna. Przyszła b.dobrze uszyta, problem zaczął się w momencie, gdy wymagała niewielkich przeróbek. Panie mile, ale próbowały wmówić, że wszytko jest ok, podczas gdy wcale nie było ok (moze im sie nie chciało,albo nie potrafiły?chyba raczej to drugie). Sukienka wymagała skrócenia i nawet tego panie nie potrafiły dobrze zrobić. Suknia, po ich wykonaniu, od wewnatrz była postrzępiona, wystające nitki. Niestety za późno odbierałam sukienkę i nie było czasu na poprawki. Co więcej, salon zaoferował uszycie szarfy. Totalna porażka, tu dopiero wyszedł brak profesjonalizmu. Na szczęście zostało jeszcze kolorowego materiału, który sama kupiłam. Krawcowa, która na szybko znalazłam, jak zobaczyła szarfę wykonaną przez SPOSA, stwierdziła, że większego partactwa nie widziała. Pasek się skręcał, na łączeniach widoczne były szycia. MASAKRA. I w dodatku panie próbowały wmówić, że pasek zniszczyłam sama podczas próby wyprasowania go. Oj zdenerwowałam się......Dlatego dziewczyny, omijajcie salon SPOSA w Rzeszowie szerokim łukiem. Aczkolwiek sukienki GALI polecam, model który wybrałąm naprawdę prezentował się pięknie.
    • Gość: gosc Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: 91.150.169.* 03.10.10, 09:10
      Z sukienki ostatecznie jestem bardzo zadowolona, ale chyba wlasnie dlatego, ze grymasilam, podpowiadalam i wymagalam. Panie z Impresji oczywiscie mnie znienawidzily, co potwierdzily inne klienktki tego sklepu - bylo to widac glowym okiem ;)

Panie z Impresji nie szczedza milych usmiechow i slodzenia, ale tylko do momentu, gdy sie nie wymaga. TOTALNA nieszczerosc!!
      Wszystko zaczelo sie od wyboru sukienki - przyszlam z wlasnym pomyslem, ale pani usilowala mi wmowic, ze w takim bede wygladala zle.. W rezultacie - po namowach Pani z Impresji - juz prawie kupilam sukienke typu "Ksiezniczka" (A), ale mine mialam nie za wesola, wiec mama namowila mnie na wymiene na ta, ktora sobie wymarzylam. I co? BYla super dopasowana do mojej figury.. Ale pozniej zaczela sie kwestia przymiarek.. Przerobki nie zawsze byly dokonywane i sukienka ciagle sie zwijala, a odpowiedzia Pani bylo, ze ona to robi na manekinie.. To po co podpinala sukienke do mojej budowy? Po co te moje przymiarki?? Pozniej kwestia trenu.. Nie umialy podpiac, a ich jedyna odpowiedzia bylo: bo taka sobie pani sukienke wybrala. No coz, po co sprzedaja sukienki, jesli nie wiedza jak podpiac u nich tren?? Mojej koelzance zdarzyla sie podobna historia i podczas ostatniej przymiarki tren zostal uciety...
      POzniej welon.. Ze ten co chce to bedzie za dlugi.. A juz inna sprawa, ze wyczytalam na stronach slubnych, ze welon powinien byc dluzszy o 3 stopy od trenu.. W rezultacie zamowily mi zly i z laska wymienily.. Welon na wszystkich (doslownie!) zrobil wrazenie!
      Buty.. Gdy powiedzialam im, ze kolezance identyczne buty sie rozkleily, odpowiedzia jednej z pan bylo, ze jej na weselu paski od butow tej samej firmy tez sie rozkleily czy pourywaly.. Swietna reklama, prawda?? Juz nie wspominajac o tym, ze na przymiarke umawialy sie czasami z kilkma klientami na jedna godzine.. I tylko szybko szybko..

No coz, powiem tak.. Mialam bardzo dobre podejscie do Impresji, chcialam byc mila dla pan, wrecz wydawalo mi sie, ze bedzie naprawde milo, a tymczasem widzialam nieszczere usmiechy. Do tego wszystkie panie znaly mnie z nazwiska, co swiadczyc moglo tylko o tym, ze moja osoba w ich kregu niezle zostala obmowiona. Nawet moj narzeczony stwierdzil, ze na moj widok w Paniach sie gotuje.. No coz, Rzeszow chyba jeszcze nie dorosl do kapitalizmu - nie wazny jest klient i jego wymagania, a wazne jest to, zeby sukienke (jakakolwiek) sprzedac i szybko klienta sie pozbyc. Przy wszystkim tylko slyszalam, ze cos tam bedzie taniej, podczas gdy w tym najwazniejszym dniu mojego zycia nie zalezalo mi na taniosci ciuchow, a tym, zebym ja sie dobrze w nich czula..

Gdy przyszlam juz po slubie do salonu zadna z Pań nawet nie zapytala o sukienke i o wrazenia. Miny znowu byly zdegustowane, niezadowolone, nieszczere... A ja przyszlam z dobrymi checiami, chcialam im podziekowac, pochwalic sukienke.. No coz, szczerze powiedziawszy na dzien dzisiejszy salonu nie polecilabym zadnej przyszlej pannie mlodej! No chyba, ze kupuje sukienke nie wymagajaca poprawek..

No coz, szkoda, ze Pani z salonu same zapracwaly sobie na taka opinie...
    • Gość: hala Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.rymanow.net 05.10.10, 16:08
      salon bardzo dobry, panie uprzejme, kolekcje roznorakie,ale ceny równiez.
      • Gość: Majka Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:15
        Chciałam jeszcze dodać, że ja jestem wymagającą klientką. Będę miała przeróbki (suknia się szyje, gdyż zamawiałam na miarę, ale już w salonie będę miała poprawiany dekolt i inne rzeczy). Spór toczy się o ty czy warto kupić w Impresji (ul. Sobieskiego w moim przypadku). Ja uważam, że tak inny mogą uważać, że nie. Jedna z dziewczyn pisała, że w Sposa kupiła sukienkę i była zachwycona obsługą, a ja jak poszłam tam mierzyć sukienkę to Pani z łaską mi podała jedną, drugiej mi nie podała bo stwierdziła że będę w niej źle wyglądać i na tym się skończyło, nawet wymuszonego uśmiechu nie było. także to zależy od wielu czynników. Ja życzę powodzenia wszystkim szukającym tych wymarzonych sukien ślubnych, ja taką znalazłam :)
    • Gość: Majka Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:04
      W zeszłym miesiącu kupiłam w Impresji na ul, Sobieskiego suknię ślubną i powiem szczerze, że byłam zszokowana, w jaki sposób zostałam obsłużona!!!! REWELACJA!!! Poleca wszystkim, trafiłam na super dziewczynę Panią Elwirę, doradzała świetnie, jak zobaczyła już mniej więcej w czym gustuję, to zaczęła wyszukiwać dla mnie podobne modele, dodatki, ozdoby. Była cierpliwa niesamowicie, niektóre suknie mierzyłam po 3 razy, ale nie tylko Pani Elwira była super. Inne Panie przychodziły oglądać mnie w sukniach i również doradzały i proponowały ciekawe modele. Fakt faktem ceny mają wysokie, ale nie dlatego, że przesadzają, a dlatego, że mają wysokiej jakości suknie, najlepszych firm świata i z najlepszych materiałów, jeśli ktoś narzeka, że drogo to niech idzie i kupi suknię za 1500 zł, ale z ciekawości niech zmierzy suknię za 3000 zobaczy jaka jest różnica w układaniu się sukni i w materiale. Jestem niesamowicie zadowolona, byłam w 5 innych salonach ślubnych gdzie przymierzałam suknie i tam jakość obsługi klienta była tragiczna, z takich salonów od razu chce się ociekać, a z Impresji nie :)
      • Gość: lolitka5 Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: 89.231.203.* 07.11.10, 15:20
        Odwiedziłam salon Impresji przy ul.Sobieskiego w tym tygodniu.Jestem bardzo niezadowlona.Weszłam do salonu ale żadna z pań nie odpowiedziła mi na "dzień dobry".Chodziłam po sklepie dosłownie 5 minut (mały wybór) ale i tak żadna z pań nie pofatygowała się do mnie podejść i chciaż zapytać jakiej sukni potrzebuje.Jednym słowem totalna ignorancja klienta.Panie z salonu stały tylko patrzyły sie na mnie jakbym była jakimś intruzem i się głupio śmiały.W całym rzeszowie nie spotkałam się z tak beznadziejną obsługą!!!Nie polecam!!
    • Gość: Dorota Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.multimo.pl 09.11.10, 19:49
      Jasne,:) Dziś kupiłam z nowej kolekcji na 2011 rok i jestem mega zadowolona .Obsługa super Polecam!!!!
      • jm198 Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie 24.11.10, 11:12
        20 listopada (w sobotę) byłam w tym salonie Impresji na Sobieskiego. Jestem zadowolona, trafiłam tam na tą "moją" wymarzoną. Jeszcze jej nie zamówiłam ale napewno po nią wrócę. Pani URSZULA- którą polecam, bardzo mi pomagała. Owszem jak ubrałam suknię to sama musiałam powiedzieć aby mi zaproponowała bolerko i welon no ale jak już powiedziałam to mi przynosiła i przynosiła :) Moja suknia też jest z nowej kolekcji na 2011 rok i też jestem mega zadowolona :)
    • Gość: w Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 09.12.10, 16:37
      Nie wiem, ale po tych negatywnych komentarzach po prostu nie mogę w to uwierzyć, że tak jest. Ja wręcz przeciwnie - jak do tej pory jestem bardzo zadowolona z obsługi w salonie na ul. Sobieskiego.W tym tygodniu zamówiłam suknię. Wcześniej, zanim się na nią zdecydowałam byłam tam 3 razy.Obsługiwała mnie pani Kasia. Była bardzo miła, uśmiechnięta,przynosiła cierpliwie nowe modele sukienki, doradzała...Inne panie też zaglądały i wykazywały zainteresowanie.I nie jest tak, że nie da się nic przerobić.To bardziej zależy chyba od producenta, czy jest otwarty na mniejsze czy większe zmiany w sukni a nie od salonu. Ja będę miała przerobiony dekolt, mogłam też wybrać rodzaj zapięcia gorsetu.Trenu moja sukienka nie posiada, ale przy innych, które mierzyłam była możliwość jego skrócenia. Jeśli chodzi o ceny, na które tak niektórzy narzekają to może i faktycznie. Ale generalnie, żeby kupić dobrą suknię to trzeba trochę zapłacić. Można jednak trochę zaoszczędzić, np. kupić sukienkę w okresie listopad, grudzień. Wtedy większość sklepów ma nowe kolekcje, ale są obniżki. Najwięcej osób interesuje się sukniami ślubnymi po nowym roku i w okresie trwania targów ślubnych. Wtedy też ceny są wyższe bo raz ze vat idzie w górę a inna sprawa to marketing.Każdy chce zarobić.A salony wiedzą ze dziewczyny prędzej czy później muszą kupić sukienke więc zapłacą i więcej.Wesele to teraz dobry biznes.Nawet głupi fryzjer jak mu powiesz, że to ma byc fryzura ślubna policzy ci 30 procent więcej za samo słowo "ślub".A za taką samą na jakąś imprezę, czy wesele koleżanki zapłacisz mniej.Trochę to dobijające, ale najważniejsze, żeby nie dać się temu marketingowi i wyszukiwać okazje.300 zł na jednym, 200 na innym, 100 na innym i się już zaoszczędziło np na wynajęcie fajnego auta. Proponuje również przyszłym młodym przed styczniem zakupić alkohol:D Pozdrawiam serdecznie,życzę miłych przygotowań ślubnych no i nie ma co też ślepo wierzyć forom internetowym. Teraz jest duża konkurencja więc każdy...orze jak może:P
      • Gość: Ania Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.11, 21:03
        ja też byłam bardzo zadowolona z obsługi w salonie na sobieskiego. Obsługiwała mnie Pani Elwira i widać że się zna na tym co robi potrafiła doradzić i mierzyłam tam bardzo dużo sukien i cały czas była miła! Kupiłam tam suknie i jestem zadowolona.
        • Gość: agata Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.11, 21:10
          jezeli panna mloda chce aby kupno sukni i wszelkiego rodzaju przymiarki byly przyjemnoscia a nie katorga to prosze omijac ten salon .,, nie bede opisywala w szczegolach tego co mi sie tam przytrafilo ale chyba tam czas wymiane personelu
          • Gość: gosc Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.centertel.pl 25.06.13, 11:24
            Dzięki miłej obsłudze na trzy dni przed ślubem zostałam bez sukni ślubnej, zamówiono dwa rozmiary za małą. Mimo wcześniejszych przymiarek nie została poprawiona. Pomimo tego szefowa uważała,że wywiązała się z umowy. NIE POLECAM !!!
            • Gość: fwdegr Re: opinie o salonie ślubnym Impresja w Rzeszowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.13, 15:14
              szydera - ja to jak szłam to daleko gdzies miałam jak się sprzedawczynie nazywają - a tu tak opisywane elwira i urszula - CHCECIE SOBIE PODLIZAĆ DUPSKA U SZEFOSTWA???? śmich na sali dodając sobie samemu komenatrze.... żenada jednaym słowem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka