Dodaj do ulubionych

tusze, tonery

IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.10, 17:17
Szukałem, szukałem i w końcu znalazłem, w odpowiedniej cenie i błyskawicznej wysyłce. Przy wysyłce kurierem, tusze do drukarki miałem na drugi dzień.
netbajt.pl/sklep/index.php?cPath=60_103
Mają wszystko czego zapragniesz.
Obserwuj wątek
    • Gość: ert Re: tusze, tonery IP: *.rz.izeto.pl 02.02.10, 19:20
      daruj sobie ten spam

reklamuj firmę gdzie indziej

:BAN: ci się należy
      • Gość: cezary Re: tusze, tonery IP: 194.42.116.* 11.02.10, 12:22
        polecam firme Tekst linka
    • Gość: Miki13 Re: tusze, tonery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 19:13
      Ja tanie zamienniki tonerów do drukarek kupuję w tonerytanie.pl/ .Opłaca się dużo bardziej niż kupowanie oryginałów, a jakość jest równie dobra.
      • Gość: Tomek Re: tusze, tonery IP: *.ethnet.com.pl 17.09.13, 16:46
        Ja tonery do posiadanej drukarki HP CP1515 kupję w sklepie internetowym ProfiBiuro.pl. Zamienniki od nich spisują się u mnie OK.
    • Gość: Alex M. Re: tusze, tonery IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.13, 01:20
      Jeśli chodzi o skup tonerów na Polskim rynku to tylko i wyłącznie Ecopartner.pl
    • Gość: Michał M. Re: tusze, tonery IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.13, 01:21
      Ja tam wole skup Ecopartner... Nie bez powodu są najlepsi w Polsce, bardzo się starają....
      • Gość: xyz wysyłki zamienników dla durniów IP: *.play-internet.pl 28.11.13, 10:25
        odradzam stanowczo kupowanie zamienników - chyba, że wam na drukarkach nie zależy i traktujecie je jako urządzenia jednorazowego użytku. Po pierwsze - to owe zamienniki leją tuszem bez umiaru i fajdają głowice, po drugie owe tusze są tandetne i nie dają takiego efektu w wydruku jak oryginały. Po trzecie - jak ktoś chce kupować "kota w worku" - niewiadomej jakości i z zasady tandetne - niech kupuje.
    • Gość: Narosar Re: tusze, tonery IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.13, 22:33
      Tusze tonery? Polecam skup ecopartner

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka