Dodaj do ulubionych

Miejsce na serwis samochodowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 11:47
Planuję otworzyć w bliskich okolicach Rzeszowa warsztat samochodowy, naprawy bieżące,serwis opon +remonty silników.Zakład ma być mały i cichy ale konkretny. Będzie on docelowo na tej samej działce co nasz planowany domek jednorodzinny.Jakie miejscowości polecacie. Myślę o Rudnej, Malawie, Krasnym albo Racławóce, ew. Przybyszówce. Może ktoś z was mieszka tam gdzie brakuje takiego serwisu a i na dom jest dobre miejsce. Za wszystkie opinie dziękuję.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Barni Re: Miejsce na serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 14:09
      myślę że ciężko było by to wszystko rozreklamować by zarabiało na siebie przecież jest juz multum serwisów z stała bazą klientów np ja zawsze jeżdżę do www.autowacholc.pl/uslugi.html i nie zmienię serwisu bo ten jest dobry i nie drogi
    • rz-e Re: Miejsce na serwis samochodowy 30.08.13, 14:14
      Gość portalu: gość napisał(a):

> Myślę o Rudnej, Malawie, Krasnym albo Racławóce, ew
      > . Przybyszówce. Może ktoś z was mieszka tam gdzie brakuje takiego serwisu a i n
      > a dom jest dobre miejsce. Za wszystkie opinie dziękuję.Pozdrawiam.

rudna i krasne ok, malawa nie bo zadupe a raclawowka to nawet nie wiem gdzie jest.
      • 1katamarian Re: Miejsce na serwis samochodowy 30.08.13, 14:40
        zawsze jeżdżę do www.autowacholc.pl/uslugi.html i

Tam jezdzisz?
        I nie boisz sie??
        • rz-e Re: Miejsce na serwis samochodowy 30.08.13, 22:29
          1katamarian napisał(a):

> zawsze jeżdżę do www.autowacholc.pl/uslugi.html i
          >
          > Tam jezdzisz?
          > I nie boisz sie??

ja nawet samochodu nie mam a bicyclem do koszalina chwile bym pedalowal ;D
          • Gość: spamer Re: Miejsce na serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 22:37
            Bo spamować, to trza umić ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka