Gość: młódka IP: 109.243.185.* 08.02.10, 15:17 Szukam ładnych zaproszeń na ślub, gdzie w Rzeszowie można takie dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: me Re: Zaproszenia ślubne IP: 94.42.116.* 08.02.10, 15:26 www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=zaproszenia+%C5%9Blubne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ-r Re: Zaproszenia ślubne IP: *.189.216.38.skyware.pl 08.02.10, 15:49 Najtaniej allegro i mega wybor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Zaproszenia ślubne IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.10, 22:38 Witam, jezeli nadal aktualne to napisz prosze na niedzi[at]tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nut Re: Zaproszenia ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.10, 09:52 Ja również szukam zaproszeń, ale nie chcę kupować na allegro tylko osobiście zobaczyć, porównać wielkość zaproszenia z tesktem. Na zdjęciu często wyglądają inaczej, choćby kolorystycznie. Na razie byliśmy w Tesco, kilka było ładnych. Oczywiście narzeczony powiedział, że najlepiej jak sama pojeżdżę i wybiorę trzy i mu pokażę :) Faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ-r Re: Zaproszenia ślubne IP: *.189.216.38.skyware.pl 09.02.10, 10:43 Na allegro wysyłają próbki i nie ma z tym problemu! Ale jeżeli zaczynasz poszukiwania o TESCO to chyba coś jest nie tak, jest kilka firm w Rzeszowie, które się tym zajmują!! Wystarczy poszukac w google.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młódka Re: Zaproszenia ślubne IP: 188.33.156.* 09.02.10, 13:34 Pewnie chodzi o Grafik studio, też widziałam ich zaproszenia - oni mają wyspę w tesco. Jak dla mnie takie wzory nie wchodzą w grę. Poszukuję czegoś ładnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Zaproszenia ślubne IP: *.189.223.51.skyware.pl 09.02.10, 22:47 Zapraszam na stronę z moimi zaproszeniami, które wykonuję na zamówienie: picasaweb.google.pl/lidzia.plisPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Zaproszenia ślubne IP: *.19.165.99.osk.enformatic.pl 09.02.10, 19:32 Ja zamawiałem w www.studiografic.pl, siedziba na Politechnice Rz, koło budynku L (za heliosem). Realizacja OK, sporo wzorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moolash Re: Zaproszenia ślubne IP: 89.171.47.* 09.02.10, 19:52 mi robiła dziewczyna z boguchwały - hagness (powinnas znalexc w google), sliczne i oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nut Re: Zaproszenia ślubne IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.10, 20:37 to studio koło Politechniki to to samo co w Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Zaproszenia ślubne IP: *.rz.izeto.pl 09.02.10, 21:33 robię na zamówienie kartki ślubne proszępodać imeila wyślę foty I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Zaproszenia ślubne IP: *.189.223.51.skyware.pl 09.02.10, 22:45 Zapraszam na stronę z moimi zaproszeniami, wykonuję na zamówienie: picasaweb.google.pl/lidzia.plispozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaproszenia moje Re: Zaproszenia ślubne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.10, 15:28 zapraszam do siebie :) ręcznie robione zaproszenia, wizytówki, zawieszki. podaję swojeg omaila waszwielkidzien@op.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nut Re: Zaproszenia ślubne IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 17:09 Lidka czy możesz podać jakiś kontakt do Ciebie? jaka jest cena zaproszeń i termin wykonania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zaproszenia ślubne IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 09.02.10, 23:08 my zamawialismy recznie robione w jednej firmie, maja mnostwo gotowych zaproszen do pokazania i mozna zlecic to co sie np. zobaczylo w internecie. zaproszenia byly zrobione porzadnie, dorabialismy pare sztuk i placilismy taka sama cene, a cena nie byla wysoka w porownaniu z innymi u ktorych szukalismy. robili nam jeszcze naklejki na opakowania na ciastka, winietki i naklejki na alkohol i wszystko bylo w podobnym stylu co zaproszenia. aha i gosc umawial sie z nami o takiej porze ktora nam pasowala, czyli wieczorem i to nam najbardziej pasowalo, bo w innych to tylko do 16, a jak nie zdazylismy to mozna bylo pocalowac klamke. ten projekt co wymyslilismy, otrzymalismy do ogladniecia i potem robili nam pozostale sztuki. my bylismy bardzo zadowoleni ze wspolpracy, bo z gosciem mozna sie super dogadac, a my mu wymyslalismy w sumie 3 projekty i za kazdym razem nam je pokazywal i nawet sie nie wkurzyl, ze ciagle cos wymyslamy i zmieniamy:) nie mam telefonu, ale pamietam maila: kergraf@gmail.com nie wiem czy jeszcze jest ta firma, ale mozesz napisac do nich Odpowiedz Link Zgłoś
grecina Polecam te zaproszenia 23.03.10, 12:11 Piękne i starannie wykonane zaproszenia ślubne można zamówić w sklepie internetowym www.ew-do.pl Sprzedawca spełnia wszystkie życzenia, a Ty nawet nie musisz wychodzić z domu! Polecam, bo sprawdziłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura Re: Polecam te zaproszenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 20:22 znakomite zaproszenia ręcznie robi Pani Iwonka to arcydzieła kontakt 604 676693 Odpowiedz Link Zgłoś
galeria_metier Re: Polecam te zaproszenia 23.03.10, 23:14 Zapraszam do mojego sklepu www.metier.net.pl Podchodzimy indywidualnie do każdego zamówienia, pomożemy dobrać kolorystykę zaproszeń i dodatków do planowanego wystroju sali weselnej i kościoła. W naszej ofercie znajdziecie: Zaproszenia ślubne ręcznie robione (jedyne takie, niepowtarzalne) winietki na stół zawieszki na alkohol podziękowania dla gości podziękowania dla rodziców Tablice z podziałem gości na stoliki księgi gości weselnych kieliszki do potłuczenia dla młodych. Personalizacja Gratis! Serdecznie zapraszamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczmadzia Re: Polecam te zaproszenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 07:40 zapraszam www.waszwielkidzien.otwarte24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Polecam te zaproszenia IP: 109.243.128.* 24.03.10, 10:42 Raczmadziu, przestan wreszcie reklamowac swoja tandete. Odpowiedz Link Zgłoś