mignik 03.08.12, 09:00 Ci buczący to wszechpolacy Giertycha (Giertycha - ostatnio pupilka Gazety Wyborczej), ale oberwało się nieboszczykowi. Cudowna, cudowna propaganda Olejnik, do której ni umywa się propaganda komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
golsa11 Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 09:43 SIERPNIOWI BOHATEROWIE ,DLACZEGO MILCZYCIE?Macie władzę pieniądze ,i chcecie świętego spokoju? Dlaczego za SLD nie buczano ? Bracia byli słabi.I jeden niestety ,nieżyjący powstrzymywał drugiego.Dziś bohaterowie sierpnia, wasze koleżki chcą zafundować nam fasnazi.Mają wsparcie w kręgach kościelnych-przypomnijcie historię Chorwacji i Czech.Bohaterzy jęzeli będziecie dalej milczeć ,będziecie musieli robić następną rewolucję,ale czy nie jesteście za starzy ,gnuśni i llleniwi? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńskich.. 03.08.12, 09:57 Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńskich zachowań, poszukajmy ich przyczyn. Czy odnotował ktoś takie skandaliczne zachowania przed 2005 rokiem? Oczywiście, że nie. Rządy sprawowali bezpośredni spadkobiercy PZPR i nikt na nich nie buczał, nikt nie gwizdał. Zaczęło się dopiero od kreowania polityki nienawiści, polityki podziału, zainicjowanej personalnie przez Jarosława i Lecha Kaczyńskich, od 2005 roku. Ten drugi, sp. Lech Kaczyński miarkował trochę swoje słowa, ale dzielił. Natomiast Jarosław Kaczyński jasno i dobitnie, pod Krzyżami Gdańskimi ustawił wszystkich innych nie przynależących do PiS i jego zwolenników, jako osobników stojących tam gdzie stało ZOMO. Można snuć oczywiście analizy socjologiczne i psychologiczne o tym barbarzyństwie, ale fakty i zdarzenia są proste, wystarczy tylko sięgnąć pamięcią wstecz. To PiS przecież nadał status patriotów bandytom stadionowym. Kto mógł wczoraj krzyczeć jak nie ci "patrioci", to gardła tych bojówek stadionowych ryczały wczoraj "czerwona hołota" pod adresem demokratycznie wybranych władz, czyli tym samym pod adresem wolnej demokratycznej Polski. Te bojówki to zbrojne ramię PiS i niech mi ktoś udowodni, że tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńsk 03.08.12, 10:09 henryk-sikora napisał: > Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńskich zachowań, poszukajmy ich przyc > zyn. Czy odnotował ktoś takie skandaliczne zachowania przed 2005 rokiem? Oczywi > ście, że nie. Rządy sprawowali bezpośredni spadkobiercy PZPR i nikt na nich nie > buczał, nikt nie gwizdał. Zaczęło się dopiero od kreowania polityki nienawiści > , polityki podziału, zainicjowanej personalnie przez Jarosława i Lecha Kaczyńsk > ich, od 2005 roku. Ten drugi, sp. Lech Kaczyński miarkował trochę swoje słowa, > ale dzielił. Natomiast Jarosław Kaczyński jasno i dobitnie, pod Krzyżami Gdańsk > imi ustawił wszystkich innych nie przynależących do PiS i jego zwolenników, jak > o osobników stojących tam gdzie stało ZOMO. Można snuć oczywiście analizy socjo > logiczne i psychologiczne o tym barbarzyństwie, ale fakty i zdarzenia są proste > , wystarczy tylko sięgnąć pamięcią wstecz. To PiS przecież nadał status patriot > ów bandytom stadionowym. Kto mógł wczoraj krzyczeć jak nie ci "patrioci", to ga > rdła tych bojówek stadionowych ryczały wczoraj "czerwona hołota" pod adresem de > mokratycznie wybranych władz, czyli tym samym pod adresem wolnej demokratycznej > Polski. Te bojówki to zbrojne ramię PiS i niech mi ktoś udowodni, że tak nie j > est. Oczywiście, że Kaczor judzi, bo jemu to na rękę, im więcej zamętu, tym bardziej prawdopodobne, że opłotkami uda mu się dorwać do jego ukochanej władzy, dla której zrobi absolutnie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
na_grobli Re: Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńsk 03.08.12, 11:36 "Te bojówki to zbrojne ramię PiS i niech mi ktoś udowodni, że tak nie jest." Oj Heniu, Heniu - nikt ci tego nie udowodni, nie da się - biedny jesteś okrutnie Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńsk 03.08.12, 12:03 na_grobli napisał: > "Te bojówki to zbrojne ramię PiS i niech mi ktoś udowodni, że tak nie jest." > Oj Heniu, Heniu - nikt ci tego nie udowodni, nie da się - biedny jesteś okrutni > e Uuu, bo nikt nigdy nie słyszał, co ta najprzemoralniejsza z przemoralnych partia, na czele z jej groteskowym liderem, wygaduje... Nikt nie potrafi tego skojarzyć... Bo tak przykazał pisowski aktyw partyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńsk 03.08.12, 13:41 robokopo napisał: > na_grobli napisał: > > > "Te bojówki to zbrojne ramię PiS i niech mi ktoś udowodni, że tak nie jes > t." > > Oj Heniu, Heniu - nikt ci tego nie udowodni, nie da się - biedny jesteś o > krutni > > e > > Uuu, bo nikt nigdy nie słyszał, co ta najprzemoralniejsza z przemoralnych parti > a, na czele z jej groteskowym liderem, wygaduje... Nikt nie potrafi tego skojar > zyć... Bo tak przykazał pisowski aktyw partyjny... Esbecka moralność jest super:) Kto im służył to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńsk 03.08.12, 14:36 > Esbecka moralność jest super:) Kto im służył to wie. To też wyczytałeś w pisowskim biuletynie propagandowym, tzw. bździochu propagandowym? A pisali tam, że niektórzy nie pamiętają czasów SB? Jak by tu ich też podpiąć pod tę wygodną etykietkę? A wiem! Zaproponujmy sylogizm: PiS = wszelka moralność. Ktoś nie jest za PiS-em. Ergo: Ten ktoś jest niemoralny. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńsk 03.08.12, 14:47 Jak widać czytam wyborczą.A PIS nie wymyślił esbeków,i chodzi nie o PIS tylko prawicę,taką czy inną,jej przeciwnicy uważają za wiarygodnych esbeków i ich współpracowników,czytają fakty i mity gdzie pisze artykuły zabójca Popiełuszki,i jak widać tacy ludzie działają jak działali w ramach własnej moralności.Moralność jest po jednej albo drugiej stronie.Wiadomo kto jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńsk 03.08.12, 14:53 kapitalmarksa napisał(a): Moralność > jest po jednej albo drugiej stronie.Wiadomo kto jej nie ma. Wiadomo? Dla kogo? Kto o tym decyduje? Ty? Jaki sylogizm stosujesz? Jakiś niepodważalny, bo wyczytany w pisowskiej propagandowej szambiarni? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńsk 03.08.12, 15:08 Daj spokój z tym pisem,to akurat największa partia prawicowa,będzie inna,tak jak lewicowe.Chodzi o ludzi,nie trzeba długich dysput by stwierdzić że kółko jest okrągłe,prawicowcy nie wypierają się swoich poglądów,lewicowcy też nie powinni tak robić a robią.Niech powiedzą że sierp i młot są im bliskie,że bycie TW jest powodem do dumy i że to patriotyczne,że ludzie SB są w porządku i dbają o interes polski,tak działacze partyjni jak ich dziennikarze,z panią Stokrotką na czele.Dziwnie takie osoby trzymają się razem przy każdej okazji,bronią wszystkiego co związane z komunizmem,ale robią to w sposób zawoalowany a nie wprost,bo wiedzą co nimi kieruje i jak ludzie to widzą więc publicznie kluczą w zeznaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Powinniśmy sięgnąć do genezy tych barbarzyńsk 03.08.12, 16:10 Ło Boże, jaki naiwny, infantylny, peniacki bełkot... Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Jak to co jest w ich głowach? 03.08.12, 10:07 Jak to co jest w ich głowach? Przecież to prawica... A prawica, wiadomo, wszystko wie... Nie od parady chce wszystkim narzucić swój system "wartości", skoro wszystko wie, to i to wie, że jej system "wartości" jest najmoralniejszy... A skrajna prawica to już samo ucieleśnienie najwyższych wyżyn moralności... Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 10:09 mignik napisał: > Ci buczący to wszechpolacy Giertycha (Giertycha - ostatnio pupilka Gazety Wybor > czej), ale oberwało się nieboszczykowi. Cudowna, cudowna propaganda Olejnik, do > której ni umywa się propaganda komunistów. Zakładam, że wyczytałeś tego niusa w jedynie słusznej, niezależnej, niepodległościowej, bezstronnej i w ogóle super, super, super (niemalże jak Super Express) Gazecie Polskiej lub równie naj... (niemalże jak Naj) Naszym Dzienniku. Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 11:14 A, zakładaj sobie, zakładaj swój przepocony moher, zakładaj. List Szef Młodzieży Wszechpolskiej jest w internecie, ich szef tłumaczy, dlaczego buczeli. Jeśli chodzi Gazetę Polską czy Nasz Dziennik. Jesteś wydzieliną Kaczyńskiego? Jeśli jesteś, to ja jestem czytelnikiem tych pism. Jesteś, moherku, tą wydzieliną? Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 12:08 mignik napisał: > A, zakładaj sobie, zakładaj swój przepocony moher, zakładaj. > > List Szef Młodzieży Wszechpolskiej jest w internecie, ich szef tłumaczy, dlacze > go buczeli. > > Jeśli chodzi Gazetę Polską czy Nasz Dziennik. Jesteś wydzieliną Kaczyńskiego? J > eśli jesteś, to ja jestem czytelnikiem tych pism. Jesteś, moherku, tą wydzielin > ą? Już wiem, ty nie rozumiesz tego co piszesz i czytasz, stąd te głupoty. Wyrazy współczucia dla ciebie i rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 13:30 Moher ci się zawiesza, ale nie współczuję ani tobie, ani twojej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 15:06 mignik napisał: > Moher ci się zawiesza, ale nie współczuję ani tobie, ani twojej rodzinie. Dalej nic nie rozumiesz. Migać trzeba do ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 15:08 Dalej nic nie kapujesz. Moher ci trzeba przewietrzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 15:19 mignik napisał: > Dalej nic nie kapujesz. Moher ci trzeba przewietrzyć? Skąd ci do tego pustego łba wpadł ten moher? Za dużo Radia Maryja. Leming owszem, ale moher? Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 16:12 Leming? Moherku, daleko ci do leminga. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 16:29 mignik napisał: > Leming? Moherku, daleko ci do leminga. Odstaw radio i to migiem Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 22:24 Twój moher pilnie potrzebuje mydła, choćby szarego. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 22:28 mignik napisał: > Twój moher pilnie potrzebuje mydła, choćby szarego. Widzę buraku, że dotarłeś w końcu do rodzinnej wioski. To włączaj Radio Maryja i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 10:44 Śmichu warte,agresja...A co mają ludzie robić jak zdrajcy którzy by nas sprzedali za cokolwiek udają że reprezentują polaków?Jeśli polskość to nienormalność według Tuska to się nie dziwcie komuszki.Tak samo jakby esesmani prowadzili obchody związane z gettem.Po co ta kobita gada o Kaczyńskim,chyba wiadomo.Filmik w necie jest a w nim wywiad pani Olejnik z Kaczyńskim,naprawdę ona ma wielkie argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
katejot666 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 11:11 Drogi(a) kapitalmarksa, ONI REPREZENTUJĄ POLAKÓW. Ich partia dwukrotnie wygrała wybory i nawet władze PiS nie podważają tych wyników. Tak działa system demokratyczny- niedoskonały, ale lepszego nie wynaleziono. W 2005 w ten sposób władze zdobył PiS. Dlaczego dwa lata później przegrał z kretesem, jeśli reprezentował wszystko, co najlepsze? Durni Polacy nie poznali się najlepszych synach Narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
katejot666 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 11:15 Errata: Durni Polacy nie poznali się na najlepszych synach Narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 11:28 Witam.To oczywiste że trzeba uszanować wybory,prawie nikt tego nie podważa.Nie chodzi o PIS czy PO,tylko o osoby,ich wartości lub ich brak.Gdy Tusk z ekipą udają że dla nich są ważne takie święta to demokratycznie jest gdy ktoś wyrazi niezadowolenie wiedząc że te osoby mają gdzieś polskość i na dodatek działają na szkodę polski widząc zwierzchników nad sobą poza granicami. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 12:04 kapitalmarksa napisał(a): gdy ktoś wyrazi ni > ezadowolenie wiedząc że te osoby mają gdzieś polskość i na dodatek działają na > szkodę polski widząc zwierzchników nad sobą poza granicami. Gdy ktoś wyrazi? A może ktoś się myli? To nie wchodzi w grę? Bo "ktoś" widzi? A może ten ktoś powinien swoje "widzenie" wyrażać nie na grobach? Odpowiedz Link Zgłoś
katejot666 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 14:56 Uważasz, że ekipa D. Tuska nie dba o dobro Polski. Niewykluczone, że się mylisz. Wierzę, że istnieje zbiorowa mądrość. Inaczej mówiąc, że niezdesperowane społeczeństwo ma skłonność do odrzucania ludzi skrajnych i budzących obawy. Woli ludzi mniej wybitnych, ale bardziej przewidywalnych. Polacy dwukrotnie wybrali ekipę Tuska (i wielokrotnie odrzucali ekipę Kaczyńskiego). To coś znaczy. Społeczeństwo nie jest tak głupie, jak czasem sądzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 15:11 Szkoda że Tusk nie zrobił nic co obiecywał.Teraz zostaje praca do śmierci,przeciwnie sądziła większość społeczeństwa.I wiele osób by sobie rękę ucięło która wrzuciła głos do urny oddany na Tuska,wielu poszło z torbami albo pod most czy kostnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
katejot666 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 16:05 Ale notowania PO raczej nie spadają a PiSu raczej nie rosną. Ludzie o chłodnym umyśle Sh. Holmesa mają powód do rozmyślań :-) Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 11:21 > Śmichu warte,agresja...A co mają ludzie robić jak zdrajcy którzy by nas sprzeda > li za cokolwiek udają że reprezentują polaków? Problem polega na tym, że NIEKTÓRZY uważają, że zdradzili. Nie wszyscy! A w Powstaniu Warszawskim ginęli za wszystkich nie tylko za tych, którzy za 70 lat obwieszczą się zbawcami Polski i z wygodnych, bezpiecznych pozycji będą mianować się jedynymi patriotami... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 11:35 To smutne,ginęli również za tych których teraz nie interesuje Polska i nic co jest ważne dla nas.Putin wie co ważne dla jego kraju,Merkel też,Tylko Tusk nie wie co ważne dla polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 12:06 kapitalmarksa napisał(a): > To smutne,ginęli również za tych których teraz nie interesuje Polska i nic co j > est ważne dla nas.Putin wie co ważne dla jego kraju,Merkel też,Tylko Tusk nie w > ie co ważne dla polaków. To jest twoje zdanie! A twoje zdanie nie jest zdaniem wszystkich, którzy żyją w tym kraju. Wyrażanie swoich politycznych poglądów na grobach jest po prostu OBRZYDLIWOŚCIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 13:34 Taa,jak nad grobami stoją ci którym leżący tam zwisają,tak jak polska zresztą to trzeba siedzieć cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 14:37 kapitalmarksa napisał(a): > Taa,jak nad grobami stoją ci którym leżący tam zwisają,tak jak polska zresztą t > o trzeba siedzieć cicho. Wiem, wiem, zwisają im, tylko pisowcom nie zwisają, bo oni to prawda, to sprawiedliwość, to moralność, to patriotyzm, bo ONI TAK PRZYKAZALI... Odpowiedz Link Zgłoś
express56 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 04.08.12, 00:08 A ty, losiu, myslisz, ze Komor chadza na groby powstancow z potrzeby serca? Czy zeby nabic sobie nieco punktow tak, jak u Owsika? Prawdziwa obrzydliwoscia jest to, ze uwlaszczona neokomuna wspina sie do glorii po grobach powstancow, ktorzy nie gineli po to przeciez, zeby Rychowi, Donkowi, Bronkowi czy Zbychowi i ich rodzinkom zylo sie lepiej kosztem reszty Polakow. Nie po to, by likwidowano lekcje historii, by Polakow palowali Niemcy w Swieto Niepodleglosci, w Warszawie. By 2 mln Polakow musialo wyjezdzac za chlebem. By 30 proc. dzieci polskich glodowalo, gdy neokomunisci maja po 2-3 etaty, fuchy w spolkach skarbu panstwa i konta w rajach podatkowych, by tylko nie placic w Polsce. "Stokrotka" nie rozumie, dlaczego niektorzy buczeli. Otoz buczeli dlatego, ze takie wlasnie "Stokrotki" zmonopolizowaly media nie dzieki swemu talentowi i pracowitosci, tylko poparciu tatusia-prominenta z SB, prokuratury, PZPR. I tak sie dziwie, ze tylko buczeli, bo cos takiego zasluguje na jeden wielki krzyk protestu. A ty, robokopo, nie miales obiekcji estetycznych i napadow obrzydliwosci, gdy przy grobie Kaczynskiego, twoi ideologiczni kolesie sikali na znicze ku czci prezydenta, ukladali krzyze z puszek po piwie (jeszcze mozna to zrobic z uzytych prezerwatyw) i szarpali sie z mocherami? Jestes moralnym pustakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 12:11 kapitalmarksa napisał(a): >Tylko Tusk nie w > ie co ważne dla polaków. A skąd ty wiesz co jest ważne dla Tuska lub co jest ważne dla Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 13:26 Dla Tuska polskość to nienormalność,a zwierzchnika szuka poza krajem,mało?A o Kaczyńskiego mi nie chodzi.Dla kogo TW jest ok,SB ok,KGB godne zaufania ten jest zdrajcą albo ma taką mentalność.Widać dla kogo co ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 15:10 kapitalmarksa napisał(a): > Dla Tuska polskość to nienormalność,a zwierzchnika szuka poza krajem,mało?A o K > aczyńskiego mi nie chodzi.Dla kogo TW jest ok,SB ok,KGB godne zaufania ten jest > zdrajcą albo ma taką mentalność.Widać dla kogo co ważne. Konkretne przykłady podasz, czy tylko tak ogólnikowo? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 10:53 Wymieńcie mi komuszki choćby jedną rzecz,cokolwiek gdzie jest postawa Tuska czy Komorowskiego świadcząca o poczuciu i świadomości patriotyzmu.Cokolwiek gdzie widać postawę człowieka dla którego Polska jest ważna.Nie mam na myśli słów np.Sikorskiego ględzącego o nowoczesnym patriotyźmie bo wiadomo że ten jest jeden.I jak tu nie wkurzać się gdy szuje udające polaków chcą ich reprezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 11:23 kapitalmarksa napisał(a): > Wymieńcie mi komuszki choćby jedną rzecz,cokolwiek gdzie jest postawa Tuska czy > Komorowskiego świadcząca o poczuciu i świadomości patriotyzmu.Cokolwiek gdzie > widać postawę człowieka dla którego Polska jest ważna.Nie mam na myśli słów np. > Sikorskiego ględzącego o nowoczesnym patriotyźmie bo wiadomo że ten jest jeden. > I jak tu nie wkurzać się gdy szuje udające polaków chcą ich reprezentować. O Boże! Wzruszające! Pewnie zaczniesz beczeć, jak cię pociągnę za język, że Kaczor to wielki patriota... Dla ciebie! Dla mnie to hiena cmentarna, po trupach dążąca do władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 11:43 Kaczor mnie nie obchodzi,nie chodzi ani o PIS,ani o PO,ale teraz akurat tacy są u władzy.I nikt nie odpowie na pytanie.Cytujesz nie odpowiadając.W poprzednim systemie byli ludzie mający taką mentalność że pracowali dla SB,UB,KGB,mordowali,okłamywali ludzi,dziś też są tacy,tylko nie mogą działać jak wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 12:01 "Kaczor mnie nie obchodzi"... Już ja znam takich, których to nie obchodzi... żeby się uprawdopodobnić, choć zionie od nich pisowskim propagandowym łajnem na kilometr. Taki stek pretensji, który z siebie raczyłeś wytokować, nie interesuje mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 12:12 Zdanie wyciągnięte z kontekstu jako argument,nie interesuje odpowiedź na nic na co nie masz argumentów i wiesz o tym doskonale:) Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 14:38 kapitalmarksa napisał(a): > Zdanie wyciągnięte z kontekstu jako argument,nie interesuje odpowiedź na nic na > co nie masz argumentów i wiesz o tym doskonale:) Wiem, nie mam argumentów, bo "argument" = ekscerpt z pisowskiej propagandy mającej na celu utorowanie im drogi do władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Kandydatów na pisbeków aż nadto na każdym foru 03.08.12, 13:26 Święta racja! Kandydatów na pisbeków aż nadto na każdym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Kandydatów na pisbeków aż nadto na każdym for 03.08.12, 13:29 Pisbecy,śmiszne,akurat tych co służyli SB i komunistom uwielbiają przeciwnicy prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
polganebydlolzeiszczekanapis małczaj POłgany POstUBecki qundlu 04.08.12, 15:45 Spór o gwizdy komentuje w "Gazecie Polskiej Codziennie" Piotr Lisiewicz, przytaczający wiersz Mariana Hemara, który tak opisał w jedną z rocznic 1 sierpnia w PRL, z udziałem komunistycznych kacyków: A dzisiaj ta ciżba moskiewskich zaprzańców, A dzisiaj te same psubraty Z butami się pchają na groby powstańców I wieńce im niosą i kwiaty Lisiewicz dodaje: Buczenie na cmentarzu robi wrażenie nieprzyjemne. Dużo nieprzyjemniej byłoby jednak, gdyby ludzie, którzy po Smoleńsku zdradzili Polskę i działają przeciw jej niepodległości w interesie obcego mocarstwa, wzięli udział w patriotycznych uroczystościach, nie usłyszawszy sprzeciwu. Odpowiedz Link Zgłoś
polganebydlolzeiszczekanapis POstUBowcy POtrzebują ciszy więziennej 04.08.12, 15:46 Spór o gwizdy komentuje w "Gazecie Polskiej Codziennie" Piotr Lisiewicz, przytaczający wiersz Mariana Hemara, który tak opisał w jedną z rocznic 1 sierpnia w PRL, z udziałem komunistycznych kacyków: A dzisiaj ta ciżba moskiewskich zaprzańców, A dzisiaj te same psubraty Z butami się pchają na groby powstańców I wieńce im niosą i kwiaty Lisiewicz dodaje: Buczenie na cmentarzu robi wrażenie nieprzyjemne. Dużo nieprzyjemniej byłoby jednak, gdyby ludzie, którzy po Smoleńsku zdradzili Polskę i działają przeciw jej niepodległości w interesie obcego mocarstwa, wzięli udział w patriotycznych uroczystościach, nie usłyszawszy sprzeciwu. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: POstUBowcy POtrzebują ciszy więziennej 04.08.12, 16:17 polganebydlolzeiszczekanapis napisała: > Spór o gwizdy komentuje w "Gazecie Polskiej Codziennie" Piotr Lisiewicz, przyta > czający wiersz Mariana Hemara Do czego to doszło, żeby ksenofobi i szowiniści sobie Hemarem mordy wycierali. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 12:14 kapitalmarksa napisał(a): > Wymieńcie mi komuszki choćby jedną rzecz,cokolwiek gdzie jest postawa Tuska czy > Komorowskiego świadcząca o poczuciu i świadomości patriotyzmu.Cokolwiek gdzie > widać postawę człowieka dla którego Polska jest ważna.Nie mam na myśli słów np. > Sikorskiego ględzącego o nowoczesnym patriotyźmie bo wiadomo że ten jest jeden. > I jak tu nie wkurzać się gdy szuje udające polaków chcą ich reprezentować. Opowiedz nam o swoim patriotyźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 13:43 Ja mam odpowiadać,ale chyba nie o mnie jest dyskusja.Zadałem pytanie na które znasz odpowiedź więc nie odpowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 15:15 kapitalmarksa napisał(a): > Ja mam odpowiadać,ale chyba nie o mnie jest dyskusja.Zadałem pytanie na które z > nasz odpowiedź więc nie odpowiesz. Nie odpowiedz, a opowiedz. Opowiedz o swoim patriotyzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
na_grobli Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 11:30 MO pisze: "Dziwne jest to, że agresja jest zawsze z jednej strony. Co siedzi w głowach tych ludzi?" A co robiła palikociarnia przy entuzjastycznych brawach wyborczego środowiska wobec modlących się na Krakowskim starszych ludzi? Sikanie na znicze, plucie na staruszki i wulgarne wyzwiska nazywano radosnym happeningiem. 1 sierpnia wygwizdano Tuska i Gronkiewicz m.in. za uległość sowieciarzom (np. patrz pomnik czterech śpiących), brak ochrony polskości (patrz - redukcja nauki historii) i wiele, wiele podobnych spraw Odpowiedz Link Zgłoś
goral27 czy Jerzy Urban tez jest oburzony? 03.08.12, 11:34 Stokrotka moglaby zapytac, w koncu tak dobrze sie znaja. A my poki co czekamy na kolejne akty patriotycznego oburzenia na Czerskiej. Zostali jeszcze: - Pawel Smolenski - Seweryn Blumsztajn (ten co rozdawal gwizdki na troche inna okazje, moze miec dobry wglad w umysly buczacych) Na deser, w Gazecie Swiatecznej, proponuje esej Adama Michnika o polskim piekielku i rewolucji francuskiej. Do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: czy Jerzy Urban tez jest oburzony? 03.08.12, 12:07 goral27 napisał: > Stokrotka moglaby zapytac, w koncu tak dobrze sie znaja. > > A my poki co czekamy na kolejne akty patriotycznego oburzenia na Czerskiej. Zos > tali jeszcze: > - Pawel Smolenski > - Seweryn Blumsztajn (ten co rozdawal gwizdki na troche inna okazje, moze miec > dobry wglad w umysly buczacych) > > Na deser, w Gazecie Swiatecznej, proponuje esej Adama Michnika o polskim piekie > lku i rewolucji francuskiej. > > Do roboty! A TW Jar też jest zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: To, że pisuary mają nasrane we łbach to wszyst 03.08.12, 13:29 To, że pisuary mają nasrane we łbach to wszystkim wiadomo ale żeby aż tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: To, że pisuary mają nasrane we łbach to wszys 03.08.12, 13:31 Lizanie dupy moskalom,komuchom i zdrajcom świadczy że w głowie jest ok,śmisznie żałosne:) Z takim podejściem można sprzedać matkę.Wystarczy brak zasad by takim być. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: To, że pisuary mają nasrane we łbach to wszys 03.08.12, 14:40 kapitalmarksa napisał(a): > Lizanie dupy moskalom,komuchom i zdrajcom świadczy że w głowie jest ok,śmisznie > żałosne:) Z takim podejściem można sprzedać matkę.Wystarczy brak zasad by taki > m być. Ło Boże! Przestraszyłem się twoich ekskomunik. Zacznę wyznawać twoją pisowską religię, żebyś mnie tak nie nazywał, naprawdę zmienię się! Odpokutuję to! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 11:41 Taniec nienawiści rozpoczął PiS gdy doszli do władzy, to jest dzicz PiSowska, to są ludzie o wątpliwej reputacji którzy nie wiedzą jak należy zachować się przyzwoicie. Jest tyle ugrupowań politycznych których dzieli wszystko i potrafią to zrobić oprócz PiSu . PiS to zgaja świrów ,meneli,obszczymurków i mentów społecznych których dopadł debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalmarksa Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 12:08 Za to ludzie SB,postkomuniści,dziennikarze TW,jak np. pani Stokrotka mają nienaganną reputację,tak bardzo że aż wypierają się tego co kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 16:12 Wiem! Są różne rodzaje reputacji... począwszy od zbrukanej, poprzez neutralną... aż po nieposzlakowaną... Ty zasiadasz na samym szczycie tej zacnej piramidy, co pozwala ci wydawać wyroki wszem i wobec... Odpowiedz Link Zgłoś
edgar92 Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 14:00 Jak zjeb kartoflany będzie organizował obchody trzeciej rocznicy twardego lądowania swojego braciszka, to proponuję wznieść okrzyki + wielki transparent OBIAT JEST NAJWAŻNIEJSZY. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.ryka Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 17:41 Godzina W potrzebuje ciszy, a Gazeta W przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
advancem Wyrok sadu AK 03.08.12, 18:29 Gdyby ozyli Ci ktorych wspominamy, to za slowa " Polska to nienormalnosc" Tusk jako zdrajca otrzymal by od AK tylko jeden mozliwy wyrok. WYROK SMIERCI. Tak reagowala polskosc. Niech sie wiec cieszy, ze go tylko wybuczano. I Pani niech o tym pomysli piszac te swoje GW -o prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Re: Wyrok sadu AK 03.08.12, 19:22 > Gdyby ozyli Ci ktorych wspominamy, to za slowa " Polska to nienormalnosc" Tusk > jako zdrajca otrzymal by od AK tylko jeden mozliwy wyrok. > WYROK SMIERCI. Tak reagowala polskosc. > Niech sie wiec cieszy, ze go tylko wybuczano. > I Pani niech o tym pomysli piszac te swoje GW -o prawdy. Ło Boże! Wzruszająco górnolotna przemowa... Nadmij się jeszcze bardziej wycierając sobie mordę wielkimi hasłami i napisz jeszcze więcej PRAWDY! Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 18:32 Najbardziej mnie śmieszy "raz sierpem,raz młotem czerwoną hołotę". Zastanówmy się co krzyczymy, czy to my, krzykacze nie jesteśmy przypadkiem tą czerwoną hołotą? Wiem,że kapitalistę stworzył Bóg na swój obraz i podobieństwo. Niestety ten twór Panu Bogu nie wyszedł. Kapitalista z kolei stworzył czerwoną hołotę. Są to ci co nawet średniej krajowej nie wyciągają miesięcznie. Wygląda na to, że będą się nawzajem naparzać, a kapitaliści zwani obecnie biznesmenami będą boki zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
leming.nr1 Re: Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 19:23 aekielski napisał: > Najbardziej mnie śmieszy "raz sierpem,raz młotem czerwoną hołotę". > Zastanówmy się co krzyczymy, czy to my, krzykacze nie jesteśmy przypadkiem tą c > zerwoną hołotą? Wiem,że kapitalistę stworzył Bóg na swój obraz i podobieństwo. > Niestety ten twór Panu Bogu nie wyszedł. Kapitalista z kolei stworzył czerwoną > hołotę. Są to ci co nawet średniej krajowej nie wyciągają miesięcznie. Wygląda > na to, że będą się nawzajem naparzać, a kapitaliści zwani obecnie biznesmenami > będą boki zrywać. Zasadniczo to ludzie niewiele rozumieją z tego co krzyczą, czytają i piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 19:12 Pewnie potrzebuje, ale kiedy ludzie mają zaprotestować przeciwko takim mendom, co to pisząc o jakichś zwyrodnialcach, używają słowa Polak? A władze niby nas reprezentujące ,nie reagują? Odpowiedz Link Zgłoś
agoo13 Godzina W potrzebuje ciszy 03.08.12, 21:13 Tak jak szanowna Pani Redaktor uważam, że buczenie, gwizdy i ohydne okrzyki na obchodach rocznicy wybuchu Powstania to niezwykłe chamstwo. Szokujący jest brak nawet odrobiny szacunku dla Powstańców i mieszkańców Warszawy, zarówno dla tych, którzy zginęli, jak i tych którym udało się często cudem ujść z życiem i musieli wczoraj przeżyć tak obrzydliwe próby upokorzenia ich. Bez stawiania jakichkolwiek ocen, czy wywołanie Powstania miało sens, czy też skazało miasto na zagładę, a Warszawiaków na śmierć, brak szacunku dla Powstańców jest czymś nieprawdopodobnym. Ludzie ci walczyli z okupującymi nasz kraj i ich miasto, mordującymi nas w bezprzykładny sposób Niemcami. I za to należy im się najwyższy szacunek. Powodów takiego ordynarnego zachowania jest wiele. To nie tylko polityka, która nie cofa się przed niczym. Choć w żadnym innym kraju europejskim takie zachowanie byłoby to nie do pomyślenia. To mogło zdarzyć się tylko u nas. To nie tylko absolutny brak wiedzy. Nie tylko brak kultury osobistej. Całkowity brak wzorców. Brak ambicji by dzięki wiedzy, doświadczeniu i pracy stać się kimś lepszym, na wysokim poziomie. Po roku 89 poziom naszego społeczeństwa jest niestety coraz niższy. Nie ma wzorców do których dążymy. Nie ma osób będących przykładem. Zniszczono system edukacji, będący podstawą wszystkiego. Nie liczy się wiedza tylko umiejętność zaliczenia testów. Na uczelniach nie ma dyskusji - przedmioty kierunkowe ograniczono o 30%. Jesteśmy wyłącznie konsumentami, więc liczy się tylko kasa, kasa, kasa. Po 89 stwierdzono, że jesteśmy wolni, więc wolno wszystko. Tylko, że jednocześnie odrzucono wszystkie zasady i normy, również zasady i normy zachowania się i kultury. Jadąc tramwajem słyszymy "rozmowy" 12, 13sto latek i latków. Dzieciaki porozumiewają się używając aż 4 wyrazów. Zwrócenie im uwagi kończy się ich autentycznym zdziwieniem (o co tej babie chodzi) i ostrym przekleństwem. Skoro nie ma żadnych zasad, żadnej wiedzy, czy wychowania w domu i w szkole, nie możemy się dziwić, że dochodzi do tak szokujących sytuacji. Niestety sami do tego doprowadziliśmy, niszcząc i negując wszystko, co było przed 89 r. Nawet rzeczy dobre. A może szczególnie rzeczy dobre, jak np. kultura osobista i pęd do wiedzy. Niestety będzie coraz gorzej. Wiedźma PS Czy ktokolwiek widział ostatnio mężczyznę unoszącego się lekko z krzesła, gdy kobieta wstaje od stolika? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Dziwne jest to że agresja jest z jednej strony 03.08.12, 21:29 No blondyna dowaliłaś teraz do pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
czesio48 Monika staje 03.08.12, 21:30 się coraz brzydsza, a o jej uczciwości dziennikarskiej lepiej nie wspominać Odpowiedz Link Zgłoś
bernard46 Skad sie bierze ta agresja? - Polski domowy wychow 04.08.12, 06:48 Szanowna Pani, czy Pani mieszka od wczoraj w Warszawie, w Polsce?! Odpowiedz Link Zgłoś
i4y Warszawa potrzebuje ogłady! 04.08.12, 07:38 Nikt mi nie wmówi że to dziadostwo na Powązkach to cała Polska i Polacy. I te idiotyczne podziały partyjne przy okazji dyskusji nad chamstwem! Dyskusje pod pod wszystkimi artykułami w necie utwierdzają mnie w przekonaniu że to przede wszystkim kwestia konkretnego miasta - WARSZAWY. Mam w swoim mieście i POpaprańców i PiSdzielców i Komunę i ch... wie kogo jeszcze. Menażeria jak wszędzie. Z częścią się zgadzam, części nie cierpię a część mi zwisa - ALE! Jak kogoś znam to mówię mu "Dzień dobry", jak znałem a umarł to idę na cmentarz ze świeczką i chwilą wspomnień, jak mówi coś co mnie drażni to czekam końca jego zdania i odpowiadam w dostępnej formie... I możecie wymyślać że w Warszawie już nie ma "rdzennych" Warszawiaków (u mnie 3/4 mieszkańców urodziło się gdzie indziej niż tu gdzie teraz mieszka), że to wyjątki, że to wina polityków... U mnie i chyba w prawie całym kraju wszytko jest jakoś na miejscu. Nikt nie stara się robić z ulicy sanktuarium czy miejsca egzorcyzmów bo ona służy do chodzenia. Nikt nie robi z cmentarza stadionu czy placu wiecowego bo służy do zadumy nad życiem i śmiercią. Nikt nie robi ze stadionu panteonu bohaterów bo służy on do prostych rozrywek... w knajpie się pije, w kościele modli, w burdelu d...pczy! Czy to tak q...wa trudno pojąć? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1949 Godzina W potrzebuje ciszy 04.08.12, 10:39 Wszyscy się oburzają na zachowanie pewnej grupy (osób,ludzi,bydła,słuchaczy,uczestników wiecu)- niepotrzebne skreślić,a czy było kiedyś z tą hałastrą inaczej?? oto jest pytanie...sic!! Jest pewna grupa ludzi ze sie nie zmieni,choć o przepraszam jak odeszli z jeden grupy i stworzyli drugą zaczynają sie odcinać,nie buczą,owszem krytykują ale krytyka jest potrzebna nawet wymagana aby grupa rządząca nie popadła w samozadowolenie bo to jest zgubne.. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal-cyceron Tusk i Komorowski potrzebują ciszy 04.08.12, 13:00 ale jej nie będzie niezalezna.pl/31595-seawolf-gen-scibor-rylski-numer-135?page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kazimirz Apel czerwonoarmistow i ich potomkow! 04.08.12, 14:43 A dla pani Olejnik bukiet stokrotek. Chwala Generalom! Odpowiedz Link Zgłoś
polganebydlolzeiszczekanapis Apel miernoty od czerwonej hołoty 04.08.12, 15:48 Spór o gwizdy komentuje w "Gazecie Polskiej Codziennie" Piotr Lisiewicz, przytaczający wiersz Mariana Hemara, który tak opisał w jedną z rocznic 1 sierpnia w PRL, z udziałem komunistycznych kacyków: A dzisiaj ta ciżba moskiewskich zaprzańców, A dzisiaj te same psubraty Z butami się pchają na groby powstańców I wieńce im niosą i kwiaty Lisiewicz dodaje: Buczenie na cmentarzu robi wrażenie nieprzyjemne. Dużo nieprzyjemniej byłoby jednak, gdyby ludzie, którzy po Smoleńsku zdradzili Polskę i działają przeciw jej niepodległości w interesie obcego mocarstwa, wzięli udział w patriotycznych uroczystościach, nie usłyszawszy sprzeciwu. Odpowiedz Link Zgłoś
polganebydlolzeiszczekanapis milcz UBecka szmato 04.08.12, 15:43 Spór o gwizdy komentuje w "Gazecie Polskiej Codziennie" Piotr Lisiewicz, przytaczający wiersz Mariana Hemara, który tak opisał w jedną z rocznic 1 sierpnia w PRL, z udziałem komunistycznych kacyków: A dzisiaj ta ciżba moskiewskich zaprzańców, A dzisiaj te same psubraty Z butami się pchają na groby powstańców I wieńce im niosą i kwiaty Lisiewicz dodaje: Buczenie na cmentarzu robi wrażenie nieprzyjemne. Dużo nieprzyjemniej byłoby jednak, gdyby ludzie, którzy po Smoleńsku zdradzili Polskę i działają przeciw jej niepodległości w interesie obcego mocarstwa, wzięli udział w patriotycznych uroczystościach, nie usłyszawszy sprzeciwu. Odpowiedz Link Zgłoś