Gość: Tom IP: *.xdsl.centertel.pl 14.03.10, 19:13 Może czas powiedzieć STOP!! tej kretyńskiej inwestycji - przez kilka lat zabawy w "bezpłatną sieć" nie udało się uzyskać zasięgu nawet na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pani Stefa Re: Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 19:26 Rozumiem ze przy przejsciu na wimax zwracacie pieniądze zainwestowane w sprzęt czyli tuby i karty wifi ? I tak powinniscie oddać bo nigdy NIGDY!!! nie osiągneliscie parametrów zapowiadanych przy uruchomieniu wifi tym bardziej ze codziennie jest gorzej ...Sm dałem się nabrać na hotspot 4 przy ofiar getta - warunki wzorcowe - 130 metrów pełna widoczność i od rana do 16 wejscie na onet zajmuje mi jakies 3-6 minut :-) to badziew i oszustwo grubymi nićmi szyte , przeciązyliscie tą siec wiec teraz po raz kolejny obiecujecie gruszki na wierzbie - a Ferenc własnie ogłosił ze startuje - tak więc ktoś kto w to wierzy jest tak głupi jak ci co uwierzyli ze towarzysz Ferenc zrobi wszystko aby utrzymać halę na Walterze ...jstescie niewiarygodni - powinniscie odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:04 a ja wiem że prezydent jest wiarygodny i będę na niego z całą rodzinka głosować podoba mi sie jego konsekwencja Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć 15.03.10, 16:04 Konsekwencja w robieniu rabatek, wiszaniu swiatełek i robieniu ulotek to tak... Głosujcie dalej i to z całą rodzinką kolektywnie, najlepiej zaraz po sumie - Rzeszów bedzie rósł w siłę, a ludziom będzie żyło się dostatniej - za granicą oczywiscie - jak juz wszyscy w miarę zdrowi i na chodzie wyemigrują z naszej Stolicy Innowacji :) Ja głosowałem na Ferenca i wiem jedno zagłosuje teraz na byle kogo tylko nie na niego no ale skoro takich rodzinek jak Twoja jest u nas większosc to zapewne na wiele się moj głos nie zda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 00:12 A podpisywałaś stefciu jakąś umowę, gwarantującą wielkość parametrów usługi? Chyba nie, więc o jakim zwrocie pieniędzy za sprzęt pier.olisz? Ponadto nikt cie nie zmuszał do kupna sprzętu tym bardziej, że w mieście działa kilku komercyjnych operatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościoowa Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.10, 19:28 Bańdur szerokopasmowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 19:47 Kolejna kiełbacha przed...wyborcza rzucona z ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiak Szydera IP: *.rzeszow.mm.pl 14.03.10, 19:54 Dlaczego nie przyłączą Krasnego ? Bo wójt krasnego to przyjaciel ferenca, czemu ferenc przylacza gorskie tereny ? zamiast isc w strone trzebowniska i krasnego ? szydera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtm Re: Szydera IP: *.tktelekom.pl 14.03.10, 23:49 Nie wiem kolego dlaczego nie przyłączą Krasnego ale przynajmniej będą tam mieli darmowy internet, z którego może komuś uda się skorzystać. Oby! :)) bo w Rzeszowie kiepsko to działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pniok Re: Szydera IP: 89.230.90.* 14.03.10, 23:55 Bo "rzeszowiak" jakbyś się interesował dokładnie, to nie pisałbyś takich pytań. W ubiegłym roku były konsultacje w sprawie połączenia z Krasnem. A wiedz, że połączenie gmin nastepuje tylko w drodze dobrowolności dwóch samorządów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pniok z odzysku.. Re: Szydera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 16:11 A wiedz, że połączenie gmin nastepuje tylko w drodze > dobrowolności dwóch samorządów a z łaski swojej przypomnij mi kiedy to samorzady Świlczy, Tyczyna, Głogowa Młp tak ochoczo wyraziły wole przyłączenia swoich miejscowości do Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć 15.03.10, 16:09 A tak w ogole to o co im chodzi z tym internetem? Przeciez mamy w Rzeszowie juz od lat jako jedni z nielicznych w Polsce bezprzewodowy darmowy szybki internet jak mozna przeczytac w materiałąch propagandowych ratusza Nie korzystacie z niego? Ja codziennie korzystam z Resmana i sobie chwale. Wszedzie mam zasięg, bardzo szybko chodzi wszystko - nie wiem o co chodzi ... I taka wiadomosc nie jest zadną przedwyborczą wałówką - nie bądźcie naiwni - chodzi tylko o to zeby internet chodził jeszzce szybciej i trafił pod strzechy ludzi z Krasnego. Oni tam jeszcze nie znają takiej techniki jak u nas w Stolicy Innowacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pniok z odzysku.. Re: Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 16:18 jak juz popróbuja tego resmana to sami poproszą Tadka szeryfa o przyłączenie do Rzeszowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roko Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć IP: *.ostnet.pl 15.03.10, 19:40 Proponuję powołać Sejmową Komisję Resmanową (albo Bańdurową jak kto woli)Ten facet potrafi zmarnować każde pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: Rzeszów razem z Krasnem zabiega o sieć IP: *.rz.izeto.pl 15.03.10, 20:36 Ten facet Bańdur tak już ma i tak bajdurzy o tym necie a efekty jego pracy są żałosne ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate WiMAX Rzeszów IP: *.xdsl.centertel.pl 23.08.10, 10:26 Pan Dyrektor Bańdur wypowiedzial sie ostatnio ze na siedmu stacjach bazowych WiMAX zapewni zasieg i duza przepustowosc darmowegoi internetu w calym Rzeszowie. W marzeniach chyba. Odpowiedz Link Zgłoś