Gość: inka IP: *.ostnet.pl 06.05.10, 00:23 ostatnio jadłam tani obiadek w bolero polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: domowe obiady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 02:25 Domowe obiady są tylko w domu. W bolero czy na dworcu kolejowym to można dostać tylko zupę z torebki a później sraczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: domowe obiady IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 11.05.10, 22:20 widzę, że właściciel kryjówki nie odpuszcza - dalej reklamuje siebie a do innych zniechęca ; ) Moim zdaniem w bolero duuuużo lepsze jedzenie niż w kryjówce, zawsze ciepłe i naprawdę domowe. Polecam placki po węgiersku, zupy, kotleta bolero i pierogi. A i jeszcze ciekawy bar ze zdrowym jedzeniem otworzyli na grunwaldzkiej. Tak dobrej zupy pieczarkowej nigdzie jeszcze nie jadłem. Kryjówka na tym tle niestety słabo wypada - kiepskie jedzenie i wyższe ceny, wg mnie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: domowe obiady IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.05.10, 10:59 a ja ostatnio odkryłem naleśnikarnie na fircowskiego, ale mają przepyszne naleśniki :D polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka_5 Re: domowe obiady - bolero IP: *.19.165.82.osk.enformatic.pl 08.06.10, 23:01 zdecydowanie i bez zawahania: Bolero - smaczne zupy, sałatki, surówki, gulasz i ruskie oczywiści. A ceny - parę razy się zdziwiłam płacąc - że całkiem niewiele za tak dobre jedzenie. Jedyne co mogę zarzucić to czasami spalone placki ziemniaczane. Odpowiedz Link Zgłoś