Dodaj do ulubionych

Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA

IP: 62.233.223.* 18.07.04, 16:33
Przypominam sobie jak podczas kampanii prezydenckiej w Szczecinie Pani
Lubińska obiecywała, że jak obejmie urząd prezydenta to zrobi Muzeum Starki
na terenie Polmosu, gdzie będzie można zwiedzać podziemia, będzie tam Muzeum
restauracja i darmowa Starka dla zwiedzających. Zadaje sobie pytanie dlaczego
nie może tego zrobić teraz mi mo tego, że nie jest prezydentem, czyżby to
były puste slogany przed wyborcze. Niech nam Pani teraz udowodni, że jest
Pani dobrym kandydatem na prezydenta dla tego miasta, któy potrafi coś
zrealizować bezinteresownie nie bedąc przy korycie. Wydaje mi się, że gdyby
udało się zrealziować to przedsięwzięcie byłaby to niezwykła atrakcja
turystyczna naszego miasta która przyciągała by rzeszą turystów ze
skandynawii i innych rejonów europy. MOŻE WSPÓLNIE (TU NA FORUM) UDA NAM SIĘ
ZAINICJOWAĆ AKCJĘ TWORZENIA MUZEUM STARKI NA TERENIE POLMOSU, WIELE UDAŁO
SIĘ JUŻ DZIĘKI TEMU FORUM ZROBIĆ (AKCJA COLEONI, SEDINA, STOWER) MOŻE I TYM
RAZEM PRZEKONAMY ODPOWIEDNIE OSBY W MIESCIE DO DZIAŁANIA. CO O TYM SĄDZICIE?
ZUPEŁNIE NIE MAM POJĘCIA O STRONIE FORMALNEJ TEGO PRZEDSIĘZIĘCIA ALE WYDAJE
MI SIĘ ŻE JAK SIĘ CHCE TO MOŻNA TO ZROBIĆ. FDS SEDINA DO DZIEŁA.
Obserwuj wątek
    • Gość: konjo Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 17:34
      Widocznie szczecinianie nie chcieli muzeum Starki, więc wygrał Jurczyk. Wygrał
      konkretnymi hasłami wyborczymi, więc niech je realizuje. Nie można podejmowac
      działań wbrew mieszkańcom. Jeżeli będą chcieli mieć muzeum Starki, i nie tylko,
      niech właściwie zagłosują w następnych wyborach :)
      • Gość: xxx Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: 62.233.223.* 18.07.04, 17:37
        no wlasnie widzimy jak jurczyk realizuje swoje zamierzenia wyborcze, pelno
        inwestorów , mieszkanai za zeta, brak korupcji itd. smiechu warte.
        Mieszkańcy nie muszą chcieć w większości przypadków ich nic nie interesuje.
        Dlatego jednostki stanowią o rozwoju świata.Dlatego my możemy coś zrobić na
        poczaku wywierać wlyw na rózne osobistości i forsować ten temat, w mediach i
        gdzie tylko się da.
        • Gość: konjo Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 17:45
          Jak słusznie zauważyłeś Lubińska proponowała zagospodarowanie podziemi Polmosu
          i zrobienie muzeum Starki, jak zostanie prezydentem. Wszelkie instrumenty aby
          to zrobić ma PREZYDENT miasta. Prezydent zarządza nieruchomościami, negocjuje
          ze skarbem państwa który jest właścicielem Polmosu, określa formułę
          organizacyjna Muzeum (instytucja kultauralna, fundacja, stowarzyszenie),
          wykłada kasę na realizacje projektu, robi promocję. Natomiast naszego
          prezydenta takie działania nie interesują, bo on w ogóle nie wie o co chodzi -
          jest marionetką. A jego ukochany zastępca, który obecnie pociąga za sznurki,
          nie interesuje się przedsięwzięciami, które nie przyniosa mu korzyści.
          Bezpośredniej.
          • Gość: xxx Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: 62.233.223.* 18.07.04, 18:32
            mam nadzieje ze to co piszesz to nie jest okrutna rzeczywistosc. No nic ja bede
            dalej stal przy swoim, moze wyniku roznego rodzaju nacisków na odpowiednie
            osoby bedzie mozna ruszyc ta sprawe, zobacz na inicjatywe z Sedina, zebrala sie
            grupa ludzi którzy chca cos zrobic i Jurczyk poparł inicjatywe i może na
            poparciu sie nie skonczy moze wspomorze jakimś groszem odbudowe pomnika. Licze
            ze w przypadku Muzemum będzie podobnie. No chyba ze formalności związane z
            własnością terenu i organizacja pracy na terenie fabryki to uniemożliwi. Ale
            popróbować można.
        • Gość: Ana Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 10:32
          jestem za muzeum,pod warunkiem,że p.lubińska będzie jednym z eksponatów...a
          jacyna -witt degustatorem...funkcje wręcz stworzone dla obu pań.....
      • Gość: piotruś Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.devs.futuro.pl 19.07.04, 14:47
        wcale sie Pani Lubińskiej nie dziwie - zrealizuje pomysł a pan dziadek powie że
        to dzięki niemu. tak jak dotychczas to robił.
        będzie czas Pani Lubińskiej to bedzie robiła swoje pomysły i za nie odpowiadała

pozdrawiam
    • absztyfikant Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA 18.07.04, 18:32
      Obietnice radnej Lubinskiej - ROTFL! Pomyslow to ona miala duzo wiecej!
      • Gość: xxx Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: 62.233.223.* 18.07.04, 18:40
        absztyfikant napisał:

> Obietnice radnej Lubinskiej - ROTFL! Pomyslow to ona miala duzo wiecej!
        >

Kij tam z obietnicami Lubińskiej ważne, że pomysł jest super, teraz tylko
        trzeba zmobilizować ludzi którym ten pomysł odpowiada.I chcieliby cos z tym
        zrobić.
        Ja to widze szerzej powli ukazuje sie grupa ludzi w naszym miście, którzy
        bezinteresownie chcą coś zrobić dla Szcecina. Może to początek społeczeństwa
        obywatelskeigo w naszym miesćie. Przykład Sedina, czy Stower itd. to są drobne
        kroczki, które mogą przyczynić się do odbudowy tego miasta. Jurczyk, Lubińska
        czy innym pseudo polityk nie są nam potrzebni ważne tylko, żeby nie
        przeszkadzali.
        My Szczecinianie siłą tego miasta - a nie ta polityczna kasta. hehe ale się
        zrymowało
        • Gość: jakiś Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:59
          A tak poza poklepywaniem w komputer na temat muzeum to co jeszcze osiągnąłeś?
          Obawiam się że skończysz na inicjatywie prezentowanej na forum i poza tym nie
          kiwniesz palcem. Jak większość na tym forum. Ale żeby tak faktycznie cośzrobić,
          to już trudniej. Najlepiej zaapelować - a inni niech robią. Złóż koleś aksces
          do Lubińskiej że chętnie poprowadzisz tą sprawe. Bo inaczej będziesz krzykaczem
          albo pseudoinicjatorem. Patrz: absztyfikant.
          • wesolyromek2004 No nie ! 18.07.04, 22:09
            Gość portalu: jakiś napisał(a):

> Złóż koleś aksces
            > do Lubińskiej że chętnie poprowadzisz tą sprawe. Bo inaczej będziesz
            krzykaczem
            >
            > albo pseudoinicjatorem. Patrz: absztyfikant.

Ależ szanowny i przewielebny. Przecież absztyfikant należy do Lubińskiej. Jest
            nawet "Jej" radnym.
            • Gość: konjo Re: No nie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 07:39
              Sorry. Tekst o złożeniu akcesu był do xxx. Tekst o krzykaczu i
              pseudoinicjatorze był o absztyfikancie. Nawet by się zgadzało z twoim, jeżeli
              myślimy o tym samym radnym to rzeczywiście bardzo głośno mówi i nie na temat.
          • Gość: xxx Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: 62.233.223.* 19.07.04, 09:17
            "Jakiś" a ty coś potrafisz osiągnołeś coś w życiu? To jest właśnie podejście
            szczecińskie do tematu nikt tutaj nie dyskutuje czy ten pomysł jest realny i
            jak go w prowadzić w życie tylko od razu atak. Narazie został rzucony pomysł. O
            Sedinie tutaj rozmawiano przez ponad 1,5 roku a dopiero teraz zawiązała się
            konkretna inicjatywa. Od czegos trzeba zacząć. Do mnie masz pretensje, że Pani
            Lubińska siedzi na tyłku w radzie miasta i nic nie robi to jest przykład
            krzykacza, tak krzyczała że 25 tysięcy osób w wyborach ją usłyszało
            (zagłosowało).Gdyby Lubińskiej w jaki kolwiek sposób zależało na tym już dawno
            by to wprowadzała w życie. Nie mów mi tu o napinaczach z internetu bo ci
            napinacza jak narazie robią więcej dla tego miasta niż ci wszyscy śmieszni
            politycy. Po pierwsze nie szkodzą, a po drugie próbują coś robić (Sedina,
            Stower itd.) TY chyba OD NOWA jestes?
            • Gość: Gregor Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.pl / *.utp.pl 19.07.04, 10:21
              Częstowanie Starką nieodpłatnie to chyba jednak nierealne, pół Szczecina
              przesiadywałoby w tym :muzeum":)
            • Gość: obserwer Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 11:21
              Tyle co robi Lubińska w Radzie Miasta, to nie zrobili dotąd wszsyscy radni
              razem wzięci. Po pierwsze odkamała całe to towarzystwo i wykazała pozorne ruchy
              i wchodzenie w układy, zamiast jasnej, otwartej, uczciwej działalności w tej
              radzie. A o innych sprawach mozna przeczytać na stronie internetowej
              stowarzyszenia. A co do inicjatywy muzeum to wyjaśniono ci, kto może podjąć
              działania i dlaczego. Więc czep sie tramwaju. Nie wstyd mi być zwolennikiem
              Lubińskiej i jasno się do tego przyznaję. Jakoś nikt na tym forum nie potrafi
              się przyznać, że jest zwolennikiem tego czy innego polityka. A ja potrafię. Bo
              Lubińska przez dwa lata mnie nie zawiodła w swojej działalności. Bacznie
              obserwuję radę miasta i w Gryfie i w mediach i na stronach internetowych
              poszczególnych ugrupowań. I dopiero od niedawna otworzyły mi się oczy jakie to
              wszystko jest oszustwo, to dzielenie na prawą i lewą stronę. Ja dzielę
              polityków w Szczecine na niezależnych i powiązanych. Na tych co dziasłają dla
              szczecinian i tych co działają dla siebie.
              • Gość: XXX Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.nitka.net.pl 19.07.04, 12:29
                > Tyle co robi Lubińska w Radzie Miasta, to nie zrobili dotąd wszsyscy radni
                > razem wzięci. Po pierwsze odkamała całe to towarzystwo i wykazała pozorne
                ruchy

Przestań się człowieku osmieszać może powiesz co sznowna Pani zrobiła, bo ja
                jakoś tych efektów nie widzę a nie noszę okularów

> Lubińska przez dwa lata mnie nie zawiodła w swojej działalności.

Najwidzoczniej człowieku masz małe wymagania, mi browar w bramie nie wystarcza,
                tak jak tobie. Wolę Starkę w Muzeum.

Pozdrawiam
              • Gość: Ana marketing IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 12:36
                na etykietach starki 50-letniej proponuję umieścić zdjęcie radnej jacyny,a na
                60-tkach lubińskiej.przemówienia zaś obu pań mogłyby być świetnym tłem,dla
                wygłaszanych w muzeum pogadanek antyalkoholowych.....
                • Gość: Xxx Do Ana IP: *.nitka.net.pl 19.07.04, 12:58
                  Najstarsz Starka liczy sobie 53 lata niestety Pani Lubińskiej nie bedzie można
                  dać na 60, bo nie ma takiej.
                  • Gość: Ana Re: Do Ana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 13:04
                    to będziemy mieli etykiety tylko z jacynką.....
                    • Gość: xxx Re: Do Ana IP: *.nitka.net.pl 19.07.04, 13:08
                      ale też będą piękne, jeju jak się cieszę,hehe
                      • Gość: konjo Re: Do Ana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 13:43
                        Widzisz xxx, od razu trzeba było powiedzieć, że w d... masz muzeum Starki a
                        chodzi ci tylko o zaatakowanie Lubińskiej. Dlatego tak doskonale dogadujesz się
                        z Aną. Następny do kompletu - może od razu powiedz z jakiego jesteś ugrupowania
                        i nie wciskaj kitu o społeczeństwie obywatelskim, bo w swojej naiwności
                        wygadałęś się.
                        • Gość: xxx Do konjo IP: *.nitka.net.pl 19.07.04, 14:21
                          Przede wszystkim interesuje mnie społeczeństwo obywatelskie i Muzeum a co do
                          Pani Lubińskiej to nie lubię polityków, którzy pierdzą w stołki i nic nie robią.
                          A tak na marginesie to głosowałem na nią - oj ja głupi nabrała mnie.
                          Miała być od nowa a jest to samo błoto. Będąc w radzie można też wiele zrobić
                          trzeba tylko chcieć, a nie nażekać na Jurczyka i wszystkich.
                          • Gość: konjo Re: Do drobnego... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 15:32
                            polityczka.
                            A konkretnie to kto coś robi? I co robi? Nie piernicz o społeczeństwie
                            obywatelskim. Już ci wykazałem że nie chodzi ci o muzeum tylko o atak. I kij ci
                            w oko z twoimi atakami piotrusiu. Za mały jesteś żeby być wiarygodny i za mało
                            ci daja żebyś robił to z przekonaniem. Po prostu nic konkretnego tylko pierdu
                            pierdu.
                            • Gość: xxx Re: Do drobnego... IP: *.nitka.net.pl 19.07.04, 16:10
                              `A konkretnie to kto coś robi? I co robi?

Aha czyli jak nic nikt nie robi to Lubińska jest usprawiedliwiona.

>Po prostu nic konkretnego tylko pierdu
                              > pierdu.
                              To twoja dewiza i wszystkich polityków.

Może wniósł byś coś konkretnego i konsturktywnego do tej rozmowy.
                              Przestań bronić Lubińskiej bo to nie o to w tym chodzi, chodzi o to Muzeum.
                              I nie ważne kto to zrobi ważne, że będzie.
                      • Gość: Ana Re: Do Ana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 13:51
                        trzeba ją będzie tylko poprosić o zdjęcie okularów przeciwsłonecznych,gdy
                        będzie pozować...
                        • ja_aska Re: Do Ana 19.07.04, 15:39
                          ze łba
                          • Gość: Ana Re: Do Ana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 15:44
                            tak jest!ze łba właśnie.....
                            • ja_aska Re: Do Ana 19.07.04, 15:50
                              ale na etkiecie starcze wory będzie widać. nikt nie kupi.
                              • Gość: Ana Re: Do Ana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 16:03
                                zdjęcie zrobi się po powrocie p.radnej z kliniki młodości i urody ireny
                                eris.reszta to retusz komputerowy i dr.dmytrzak.pamiętasz,jak absztyf nazwał
                                radną "muzą szczecińskich chirurgów plastycznych"?a swoją drogą,kto tam będzie
                                patrzył na etykietę flaszki.liczy się zawartość!!!
                                • absztyfikant Re: Do Ana 19.07.04, 16:05
                                  Akurat tego tekstu sie wstydze, bo zagralem ponizej pasa. Mea culpa. Wszytko
                                  pozostale co kiedykolwiek popelnilem o Lubinskiej, jacynie et consortes
                                  podtrzymuje. A bylo tego niemalo. Delikatnie mowiac:)
                                  • Gość: Ana degustacje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 16:07
                                    a"nowej"starki byś pokosztował?
                                    • absztyfikant Re: degustacje 19.07.04, 16:11
                                      Nie cierpie starki. A jeszcze do tego Jacyna na flaszce ? Sorry.
                                      • ja_aska Re: degustacje 19.07.04, 16:15
                                        opakowanie jest estetycznie ważne. lubię starkę (szczególnie na lodzie) i
                                        z "naszą" radna bym nie piła:-)
                                        • absztyfikant Re: degustacje 19.07.04, 16:16
                                          Ja tam wole klasyczna szkocka on the rocks...
                                          • Gość: Lex Re: degustacje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 16:20
                                            Zamiast umieszczać Panią Radną na flaszce proponuję jej zdjęcie rozklejać na
                                            cukierniczkach-żeby dzieci cukru nie wyjadały.W ramach profilaktyki
                                            stomatologicznej,oczywiście!
                                            • ja_aska Re: degustacje 19.07.04, 16:38
                                              proponuje produkować dietetyczne ladówki - ze zdjęciem pani radnej wtopionym w
                                              drzwi na wysokości twarzy.
              • albert_c Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA 03.08.04, 16:08
                Gość portalu: obserwer napisał(a):

> Tyle co robi Lubińska w Radzie Miasta, to nie zrobili dotąd wszsyscy radni
                > razem wzięci. Po pierwsze odkamała całe to towarzystwo i wykazała pozorne
                ruchy
                >
                > i wchodzenie w układy, zamiast jasnej, otwartej, uczciwej działalności w tej
                > radzie. A o innych sprawach mozna przeczytać na stronie internetowej
                > stowarzyszenia.

* czlowieku przeciez ta strone to obraz nedzy i rozpaczy, a konkretow to na
                niej nigdy nie bylo no i watpie czy kiedykolwiek beda:(

• Gość: student Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 16:51
      jaki wspaniały sojusz przedstawicieli SLD i PiS
      a wszystko dlatego że notowania Lubińskiej i jej ludzi cały czas rosną
      wiecie dlaczego
      dlatego że oni nikogo nie atakują i nie oglądają się do tyłu tylko idą do
      przodu i nie prowadzą rozgrywek personalnych
      co i wam polecam
      • Gość: xxx Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.nitka.net.pl 19.07.04, 17:33
        rosną notowania, hehe a skad te dane?
        • Gość: student Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:44
          no to w końcu interesuje cię muzeum Starki
          czy poparcie dla polityków
          zdecyduj się
          bo przez moment czytając ten wątek uwierzyłem w twoje dobre intencje ale szybko
          rozwiałeś moje wątpliwości
          kolega z PO SLD PiS Samoobrony czy LPR
          a może UW lub AWS
          • Gość: Ana Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 10:04
            oj,coś pytanie o zródło danych studenta rozgniewało....może miał na muśli
            jacynowe 52%?albo dane ,o których myślał są równie"wiarygodne"...
    • Gość: Kustosz Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.teleton.pl 19.07.04, 20:29
      Proponuję otworzyć muzeum Polmosu - który tak naprawdę jest bankrutem i
      przynosi milionowe straty od wielu lat , także pod zarządem obecnego prezesa,
      który został wybrany na następną kadencję . Ta firma się nie utrzyma a żeby
      wypromować Starkę trzeba zainwestować miliony zł . Twórzmy muzea ; Polmosu ,
      Papierni, Huty , Gryfi , Parnicy , Polmo , Transoceanu , Gryfu itd. Zostaną po
      nas chociaż muzea.
      • ja_aska Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA 20.07.04, 09:51
        zróbmy muzeum może notowania pewnych wzrosną :):):)
        • Gość: Ana Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 10:06
          do tego jeszcze gabinet figur woskowych!
          • ja_aska Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA 20.07.04, 10:38
            a mamy taka ilość gipsu na odlew?
            • Gość: student Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 11:35
              znooooooooooooooooooowu te dwie wściekłe
              że też się im nie znudzi
              • Gość: Ana Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 11:39
                ech,studencie...nie licz na to!miałeś odpowiedzieć na pytanie dot.zródła danych
                o rosnącym poparciu dla odnowy,zapomniałeś?pentor?smg-krc?
                • ja_aska Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA 20.07.04, 11:40
                  mama? TL czy MJW?
                  • Gość: student Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:20
                    uuuuch
                    dalej wściekłe
                    dobrze dobrze
                    byle tak dalej
                    • Gość: Ana studencie!odpowiedz! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 16:20
                      a co z odpowiedzią na pytanie,studencie?cebos?
                      • Gość: student Re: studencie!odpowiedz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:36
                        tajemnica
                        szczególnie przed tobą i resztą wściekłych
                        taka informacja kosztuje
                        zapłać to się dowiesz
                        • Gość: Ana Re: studencie!odpowiedz! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 13:26
                          czyli w odnowie po staremu...
                          • Gość: Ana w odnowie po staremu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 11:22
                            podbijam.
    • Gość: trzeźwy Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:56
      Tak!! to genialny pomysł! Zrobić to muzeum a panią Lubińską posadzić wysoko na
      półce jako główny eksponat.
      • ja_aska Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA 22.07.04, 08:14
        i jak w hamerykańskich filmach dać ciastka tortowe i zrobić konkurs kto trafi.
        w nagrodę darmowa lufa.
        • Gość: Ana Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 13:27
          asiu,chcesz żeby ją stratowali?
          • ja_aska Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA 22.07.04, 13:34
            a nie? :-)
            • Gość: Ana Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 13:36
              eksponat muzealny zniszczą....
              • ja_aska Re: Muzeum Starki - do POLMOS i T.LUBIŃSKA 23.07.04, 11:36
                i co z tego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka