Dodaj do ulubionych

Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia?

IP: *.autocom.pl 02.03.04, 23:06
Dajcie dziewczynie spokój, bo da wam popalić ;)
Obserwuj wątek
    • slavres Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia 03.03.04, 01:15
      Czy Radni LPR nie mają się czym zająć? Radna Dzierżak wszystkim dookoła
      zarzuca, że coś robią źle. Nie widze nic złego w tym, że Marta Niewczas
      wynajmuje tam powierzchnie, wręcz przeciwnie - są same korzyści. Po pierwsze
      krzewi sport, po drugie nareszcie wynajęła miejsce w pustej hali. Dlatego niech
      się LPR nie stawia wszystkim tylko kłód pod nogi, a weźmie się do roboty. Jak
      do tej pory to nie widziałem ani jednego dobrego działania dla Rzeszowa z ich
      strony.
      • Gość: Kazik Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 07:41
        Ej Kolego to nie tak. Do obowiązków przewodniczacego rady należy wyjaśnianie
        takich spraw. Przecież to jest typowy przypadek korupcji. Czy wobec prawa są
        równi i równiejsi. A Niewczas to musi wynajmować lokal od miasta, poprzedni też
        miała na Towarnickiego. Z jej głosowaniami w tej sytuacji to może być różnie,
        przecież nie sprzeciwi się Ferencowi. Tak walczymy z przypadkami korupcji w
        Polsce ale w Rzeszowie to można łamać prawo i jeszcze jak ktoś chce sprawę
        wyjaśnić to się go niszczy. Przecież to jest postawienie sprawy na głowie. Ty
        Kolego to masz nie poukładane wartościowanie spraw. A Niewczas jak prawo
        kończyła to by się nie ośmieszała takimi wypowiedziami.
        • Gość: Tomek Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 07:50
          Czy M. Niewczas to stoi ponad prawem. To dla kogo są te przepisy
          antykorupcyjne, które niby miały zapobiegać układom i układzikom. Związała się
          z SLD i robią tak jak całe SLD w Polsce. Ludzie jak wyście mogli wybrać takie
          bagno. Toż ta Niewczas to ona naewt nie wie co ona mówi. Ja tam nie słyszałem,
          żeby ona coś wniosła do rady miasta. Kogo ona tam reprezentuje. Jak na razie to
          samą siebie i załatwia z Ferencem swoje interesy. Co Dzierak was w oczy kole bo
          się sprawą zajęła. A jak by się nie zajęła to byście powiedzieli, że coś albo
          kogoś widocznie chce ukryć. Dobrze zrobiła. Tak trzymać Pani Dzierżak !
          • Gość: Roman Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 10:37
            Nie znasz przepisów, zapoznaj się i komentuj
        • Gość: Robert Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 10:33
          Facet wiem którą trzymasz stronę, uwielbiasz chyba starsze panie, ale z
          działalności politycznej (bardzo aktywnej Pani Dzierżak ???)jak sama opisuje w
          gazecie wynika ,że zajmuję i zajmować się będzie do końca swojej kariery tylko
          tym jakby komuś zdolniejszemu i lepszemu od siebie podstawić noge, żeby w myśl
          polskiej zasady czasem komuś nie było lepiej niż jej, dlatego też uważam że
          powinien Pan pójśc na ryby z panią Dzierżak, zrelaksować się i zastanowić się
          nad bezrobociem, niedozywionymi dziecmi w Rzeszowie
    • Gość: Rumcajs Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: 213.76.135.* 03.03.04, 09:09
      Czy LPR nie ma poważniejszych tematów w mieście do załatwienia niż tak
      drobnostka. Problem by był gdyby hala była udostepniana za darmo ale tak nie
      jest. Równość polega właśnie na tym,że każdy ma taki sam dostęp do różnych
      świadczeń w tym przypadku hali.
      A może LPR uważa że halę należy przekztałcić na inne cele a nie sportowe.
    • Gość: Stefan Żałosna postawa tzw. radnej IP: 213.76.135.* 03.03.04, 09:26
      Skandalem, jest po pierwsze wybór osoby wprawdzie utytułowanej sportowo, ale
      miernej merytorycznie i moralnie na radnego wojewódzkiego miasta. Po drugie,
      udaje ona radną niezależną, a tak naprawdę wspiera komunistów, jak widać za
      poparcie swojej działalności gospodarczej pod płaszczykiem stowarzyszenia.
      Ohyda!
      • Gość: qqq Re: Żałosna postawa tzw. radnej IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 03.03.04, 10:01
        1. Kto i na jakiej podstawie wybral Marte do Rady Miasta? Jaki ona program
        zaprezentowala, poza znana w Rz. i chyba tylko w Rz. twarza?
        2. To jest absolutnie nieetyczne i w normalnym kraju nie do pomyslenia aby
        czlonek wladz miasta wynajmowal cos od miasta. w normalnym swiecie sami
        politycy unikaja tego typu zachowan. Ale Polska to nie jest normalny kraj .....
        • Gość: Maciek Re: Żałosna postawa tzw. radnej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 10:17
          Chłopie nie wiem o czym ty piszesz....Lokalu od Gminy nie może wynajmowac osoba
          która jest Radną i prowadzi działalnosć gospodarczą. Pani Niewczas do której na
          zajęcia na Halę na Podpromiu przyprowdzam swoje dzieci jest radną o czym każdy
          wie i nie prowadzi działalności gospodarczej tylko Stowarzyszenie Użytecznosci
          Publicznej ( Kultury Fizycznej) który certyfikat wisi na scianie tego Klubu a
          Stowarzyszenie Uzytecznosci Publicznej nie jest działalnoscią gospodarczą.
          Zachęcam aby Pan przyszedł zobaczyć jaką dobra robotę robi pani
          Marta i przy okazji rzuci Pan okiem na certyfikat.....
          • Gość: qqq Do Macka IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 03.03.04, 10:30
            To per chlopie czy per Panie sie do siebie zwracamy?

Nie przecze, ze Marta (znam ja osobiscie) robi dobra robote! Bo robi! Nie mniej
            jednak W JEJ INTERESIE powinno byc wystrzeganie sie tego typu ukladow, bo
            stowarzyszenie pewnie jest non profit, ale Marta i inni czerpia z tego korzysci.
            Powtarzam, w normalnym swiecie jest to zle widziane.
            A wyjscie z tej sytuacji jest nastepujace:
            a) albo wynajac sale od instytucji niesamorzadowej (sa w Rz. np. wyzsze
            uczelnie)
            b) albo nie pobierac gratyfikacji za lekcje udzielane na terenie ktorym wlada
            samorzad, w ktorego sklad Marta wchodzi.
            • Gość: Maciek Re: Do Macka IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 10:48
              Przepraszam że pana uzraziłem moim zwrotem do Pana. Uważam jednak ze jeżeli
              Gmina jest taka hojna i chce żeby popularyzować i rozwijać Kulturę Fizyczną na
              jej terenia oraz przeciwdziałać narkomanii i alkoholizmowi wśród dzieci i
              młodzieży to powinna taki lokal użyczyć Pani Marcie za darmo a nie kasowac ją
              jak zwykłego obywatela miasta. Tak więc uważam że jeżeli Stowarzyszenie nie
              prowadzące działalności gospodarczej Pani Marty płaci taką samą stawkę za
              wynajem lokalu jak zwykły obywatel stwierdzam że jest ona traktowana jak zwykły
              obywatel i dlatego nie ma o czym mówić.Pozdrawiam
        • Gość: Wiesław Re: Żałosna postawa tzw. radnej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 11:00
          Nie ona wynajmuje tylko Stowarzyszenie Kultury Fizycznej gdzie prowadzi zajęcia
          z dziećmi i młodzieżą. Przyprowadzam tam syna na zajęcia i po pańskim
          komentarzu uważam że nie ma Pan dzieci i chyba nigdy nie bedzie ich miał.
          A co do Pańskiej drugiej sygestii w której Pan pisze że Polska nie jest
          normalnym krajem uważam że chyba jednak nie jeżeli mieszkają w nim ludzie tacy
          jak Pan.
          • chris1970 Do Pana Wiesława:) 03.03.04, 11:13
            Gość portalu: Wiesław napisał(a):

> Przyprowadzam tam syna na zajęcia i po pańskim
            > komentarzu uważam że nie ma Pan dzieci i chyba nigdy nie bedzie ich miał.

Panie Wiesławie, nie to, żebym się czepiał :)
            Ale proszę mi, z łaski swojej, przepowiedzieć liczbę mojego potomstwa na
            podstawie mojego komentarza.
            • Gość: Wiesław Re: Do Pana Wiesława:) IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 11:27
              Na podstawie Pańskiego komentarza nie potrafię przepowiedzieć liczby Pańskiego
              potomstwa ( nie mam czarodziejskiej kuli), natomiast na podstawie panskiego
              podejscia do tej sprawy jestem w stanie określić stan panskiego ducha
              wewnętrznego i wpływu Panskiej psychiki na swoje dzieci a co za tym idzie można
              łatwo określi przyszłośc pańkich dzieci. Oczywiści nie życzę tego panu i
              proponuję na początek trening Jogi, a poźniej jakąś sztukę walki, dla
              podreperowania swojego EGO
              • chris1970 Re: Do Pana Wiesława:) 03.03.04, 11:49
                Gość portalu: Wiesław napisał(a):

> Na podstawie Pańskiego komentarza nie potrafię przepowiedzieć liczby
                Pańskiego
                > potomstwa ( nie mam czarodziejskiej kuli)

a ja myślałem, że ma Pan zdolności nadprzyrodzone

> natomiast na podstawie panskiego podejscia do tej sprawy

hmm, to jakie mam podejście do sprawy i której sprawie Pan mówi? Sprawę Marty
                Niewczas, czy Pańskie zdolności wizjonerskie?

jestem w stanie określić stan panskiego ducha
                > wewnętrznego i wpływu Panskiej psychiki na swoje dzieci a co za tym idzie
                można

( Niczym Zusowski lekarz orzecznik :) )

no to jaki ten stan ducha wewnętrznego jest i jaki wpływ na dzieci?

> łatwo określi przyszłośc pańkich dzieci.

chętnie posłucham... a mówił Pan, że kuli nie ma....

Oczywiści nie życzę tego panu i
                > proponuję na początek trening Jogi, a poźniej jakąś sztukę walki, dla
                > podreperowania swojego EGO

dziękuję za propozycję, ale nie skorzystam. Jeszcze się nerwicy nabawię jako i
                Pan. Reflekcji nad właśnymi słowami życzę.
      • Gość: robert Re: Żałosna postawa tzw. radnej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 10:11
        Nawiązując do Pana listu stwierdzam że jest Pan kompletnie nie przygotowany
        merytorycznie do wydawania takiej opinii. Nie ma Pan pojęcia na temat
        obowiązującego w Polsce prawa. Proponuję aby Pan przeczytał podstawową
        literaturę albo udał się do najbliższego Radcy Prawnego który stwierdzi że
        Stowrzyszenie Kultury Fizycznej które nie ma w Statucie prowadzenia
        działalności gospoodraczej nie prowadzi jej.Tak też jak widać z artykułu jest w
        w przypadku Pani Niewczas.Proponuję również aby zajął się Pan krytyką filmową i
        wykładał ją kolegą pod klatką swojego bloku....pozdrawiam
      • Gość: Maciek Re: Żałosna postawa tzw. radnej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 10:54
        Czyta Pan nieodpowiednią prasę stwierdzając taki fakt. Może nalezy zmienić
        gazetę codzienną ....
    • Gość: Kolega Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:14
      A ja słyszałem, że Niewczas to i matę od miasta za 30 tys. dostała, a ten lokal
      na hali to jej specjalnie wyszykowali. To ile to kosztowała ? A tę umowę to też
      trzeba spawdzić , bo podobno nie za 7 ale za 2 zł płaci od metra. No dobrze,że
      ktoś tę sprawę ruszył, bo jak zaczniemy szukać u miłościwie nam panującego
      prezydenta to się ładnych kwiatków doszukamy. Toż on z takiej samej gliny
      ulepiony jak i całe SLD, dlaczego miałby być inny. Koledzy wszędzie są w
      potrzebie. Trza kolegów wspomóc.
      • Gość: Konrad Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 10:22
        Drogi Panie pracuję na tej hali od 5 lat i wiem jaka umowę Pani Niewczas
        podpisała.Żadnej maty Pani Niewczas od nikogo nie dostała!!!! Traktowana jest
        jak każdy kto chciałby wynająć halę. Widziałem ta umowę i wiem że płaci ona 7
        zł za metr. tak jak każdy inny.Dlatego też proszę najpierw sprawdzić a potem
        wydawać takie komentarze.
      • Gość: qqq Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 03.03.04, 10:33
        >Toż on z takiej samej gliny
        > ulepiony jak i całe SLD, dlaczego miałby być inny.

... i z takiej samej gliny jak AWS, PO itp. itd. ... niestety.
        • Gość: Monika Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:59
          O towarzysze się odezwali w obronie towarzyszki Niewczas. Ona jest w klubie
          SLD, to jaka ona niezależna. Trzeba było jakoś jej głos kupić, no i kupili. Za
          byle co się sprzedała. Zastanawiałabym się w związku z tym nad jej moralnościa,
          niestety również jako sportowca , nie wspominając o radnej. Tragedia. To ilu
          jeszcze Ferenc radnych tak kupił ?
          • Gość: Krzysiek Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 11:04
            Z tego co wiem to Pani Niewczas jest bezcenna.
            Jestem pracownikiem Magistratu i nie widzę żeby Pani Niewczas została kupiona
            przez Pana Ferenca.
            • Gość: Rycho Re: Czy radna powinna korzystać z gminnego mienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:16
              Ale ta sprawa nie jest jednak czysta i należałoby to przekazać do zaopiniowania
              przez prawników, ale faktycznie niezależnych, bo przecież prawnik miejski
              podlega pod prezydenta, więc musi wydać opinię zgodną z myślą prezydenta. A ja
              wiem, że Niewczas wcale się w pracę nie angażuje, podpisze listę i wychodzi z
              sesji i komisji. Komisja trwa 3-4 godziny , a ona posiedzi 30 - 40 min. i
              wychodzi , no bo jak się okazuje musi zarobić na kursach karate na hali.
              • Gość: Danuta Odp. IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 11:37
                mie czytał pan chyba tej gazety tylko cos o niej słyszał. Znam osobiście tych
                prawników którzy wypowiadali się w niej na korzysć Pani radnej. nie są oni i
                nigdy nie byli sługami prezydenta. Są osobami niezaleznymi, kompetentnymi i
                uczciwymi. Dlatego tez nie wiem skąd taka opinia? Pewnie też Pan o nich tylko
                słyszał. Jeżeli chodzi o drugą sprawę to pewnie też tylko Pan słyszał o
                wizytach Pani Marty w Ratuszu. Ja natomiast uważam że oprócz tego że jest
                trenerem karate jest też zawodnikiem klasy międzynarodowej który dla naszego
                miasta zrobił bardzo wiele.Zawody i treningi też pochłaniają czas.
          • Gość: qqq Do Moniki IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 04.03.04, 12:21
            No jesli o mnie Ci towarzysze i towarzyszki, to sobie wypraszam!
            A ja w moim komentarzu o glinie oprocz wymienionych tj. SLD, PO, AWS,
            zapomnialem i dodac dawne PC, a obecnie PiS.

Wszyscy sq..... tacy sami sa. Nadzieja w Lepperze ;-)
    • Gość: Sylvio Brawo dla NIEWCZAS!!!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 11:08
      Wreszcie ktoś sie zainteresował halą na Podpromiu. Jestem pod wrażeniem nowej
      sali. Dziękujemy za dobry pomysł pani Marto
      • Gość: Krystyna Do Pani Niewczas IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 11:16
        Gratuluję pomysłu na zagospodarowanie hali. Przyprowadzam do Pani syna na
        zajęcia od roku i cieszę się że nie stoi on z kolegami po klatką. Miałam z nim
        duże problemy wychowawcze. Teraz sytuacja nie co się zmienia na korzyść.Syn ma
        PASJĘ, a dla młodego człowieka to rzecz wielka.
        Nie rozumiem ludzi którzy krytykują Panią i Pani zaangażowanie społeczne.
        Wydaje mi się że są to ludzie mocno sfrustrowani i nie wrazliwi na pozytywne
        wartości które Panią charakteryzują.
        • Gość: R. K. Re: Do Pani Niewczas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 11:36
          Niewczas nakombinowała, że hej, żeby obejść prawo. Pani Marto, czy było warto ?
          Trzeba zawsze mieć swój honor i zachować twarz. To nie oto chodzi, że ktoś
          dziecko do Pani pośle na trening, ale o to, że nie może Pani działać na granicy
          prawa wykorzystując swoją pozycję jako radna. Z Pani wypowiedzi wynika, że Pani
          albo noc z tego nie rozumie, albo już tak Pani daleko poszła w układy, że
          ciężko z nich wybrnąć.
          • Gość: Krystyna Re: Do Pani Niewczas IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 11:45
            Z kolei z Pani zaś wypowiedzi wynika że nie potrafi Pani zinterpretować
            polskiego prawa albo się Pani na tym nie zna.Przecież dokładnie wiem że nie o
            to chodzi że przyprowadzam tam dziecko. Ale wiem ( pracuję w dziedzinie prawa)
            że nie jest to żadne wykroczenie ze strony Pani radnej, a ludzie komentujący w
            negatywny sposób działalnośc Radnej nie widzą pozytywnych wartości tego co robi
            tylko szukają na jej honorowym nazwisku sensacji żeby przysporzyć sobie
            popularności.
            • Gość: Jacek Trzymamy kciuki za Radną! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.03.04, 11:48
              Proszę się nie przejmować opiniami złych ludzi. Tak to już jest w tej naszej
              Polsce że nie może mieć jeden lepiej niż drugi. Tymi ludźmi którzy wydają
              negatywne opinie kieruje zawiść i zazdrość.
              • Gość: rak Re: Trzymamy kciuki za Radną! IP: *.rzeszow.um.gov.pl / 195.117.156.* 03.03.04, 14:21
                Przecież tu nie ma żadnej dyskusji merytorycznej, tylko użalanie się nad panią
                Niewczas, że źli ludzie chcą jej zrobić krzywdę. Przekroczyła prawo, czy nie.
                Złamała prawo, czy nie. A może działała na granicy prawa lawirując między
                paragrafami. I to nie jest dyskusja na poziomie dobra i zła, ale na poziomie
                prawa. I chyba rzeczywiście w naszym społeczeństwie są równi i równiejsi.
                Ciekawe gdyby to dotyczyło innej osoby, to czy też byłaby zachowana ta sama
                miara. A niby ona taka biedna i robi się jej krzywdę. Oj , bo sie rozpłaczę.
                • Gość: Michał Zostawcie Panią Niewczas w spokoju! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 09:26
                  A ja mam wrażenie że zawiść i zazdrość jaką kieruje się Pani Dzierżak nie zna
                  granic?
                  Ja bym zapytał co ona dla miasta Rzeszowa zrobiła?
                  Krytykuje wszystkich i wszystko. Dobre i złe rzeczy.Nie ma pojęcia o problemach
                  młodzieży. Pani Radna jest nie tylko Radną jest wizytówką naszego miasta.
                  Pozostawiam to bez komentarza.
                  • Gość: Witek Re: Zostawcie Panią Niewczas w spokoju! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 09:30
                    Dziekuje Pani Radnej że jest w Rzeszowie, że fantastycznie uczy dzieci, że jest
                    wzorem do naśladowania i dobrym pedagogiem.
                    Pani Marto głowa do góry jestem z Panią i cała moja rodzina.
                  • Gość: czytacz Re: Zostawcie Panią Niewczas w spokoju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 10:36
                    Dobrze, że napisaliście ten artukuł, bo bym myślał, że Niewczasowa to święta, a
                    tak no to niestety ale taka nie jest. Może się teraz do roboty weźmie w radzie.
                    No, ale żeby Dzierżak od czci i wiary... za to, że coś w dokumentach
                    posprawdzała, to już przesadzacie. Przecież widzicie,że prawda jest inna, niż
                    by się wydawało. Więc dobrze,że sprawdzała. Oj coś mi się zdaje, że Pani Marta,
                    to taka rozpieszczona jedynaczka, co to jej nic powiedzieć nie można , bo się
                    zaraz pogniewa. A namtyaczyła, że ona nie tylko prezes, a przezes to przezcież
                    ona itd.
                    • Gość: Zdzich Re: Zostawcie Panią Niewczas w spokoju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 11:01
                      Nie mam nic przeciwko Niewczas jako sportowcowi, no ale jednak ci co ją bronią,
                      to przesadzają. To Dzierżak winna, bo się sprawą zajęła, a Niewczas niewinna,
                      chociaż szwindli narobiła. Powinniście mieć w takim razie żal do sędziego i
                      prokuratora, że się daną sprawą zajmuje, no bo wg was to źle robi przestępcy.
                      Gratuluję poczucia sprawidliwości. Czuję, że jeśli coś robi Liga to od razu
                      zoniecie nienawiścią, chociaż ani osoby, ani sprawy nie znacie.
                      • nagasuka Re: Zostawcie Panią Niewczas w spokoju! 04.03.04, 17:13
                        Kurwa chłopy - pisze przecież, że prawnicy nie doszukali sie nieprawidłowości w
                        działaniu Niewczas, to odwalcie się od niej i nie wołajcie o pomste do
                        prokuratury.

Za to wypowiedź Dzierżak brzmi jak zaprzysiężenie zemsty, rzucona klątwa. Gdy
                        ta idiotka z LPR robiła kilka głosowań pod rząd nad jedną sprawą, aż wynik był
                        taki, jaki sobie zplanowała, nikt w tym popierdolonym kraju takiego wrzasku nie
                        podniósł jak teraz.

• Gość: cycek Re: Zostawcie Panią Niewczas w spokoju! IP: *.prov.east.verizon.net 04.03.04, 18:22
                          ssij

glownym celem dzialalnosci stowarzyszenia NIE JEST PROFIT
                          jednakze nie ma przepisow ustalajacych ile prezes i inni pracownicy maja
                          pobierac pensji za swoja dzialalnosc. Zatem jesli pojawia sie profit (np z
                          _drobnych_ oplat pobieranych on dzieciakow) mozna go latwo zlikwidowac windujac
                          zarobki wyzej wspomnianych osob w tym np pani Niefczas, wiec w tym wymiarze
                          macie sprawe rozjasniona, a dla bardziej ciekawych niech pani Niewczas
                          udostepni wglad w finanse stowarzyszenia

inna sprawa jest ze Nie-w-czas radna rucha hale od tylca wykorzystujac status
                          radnego, wynajmujac ja bezprawnie itd itp

pani Nie-fczas gdzies pani robila prawo? i ile semestrow? moze sie kobito nie
                          osmieszaj

a sprawe proponuje oddac do ponownego rozpatrzenia ZEWNETRZNEJ instytucji
                          niezaleznej od Ferenca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka