Gość: dr Amen demokracja pełną gębą... IP: *.chello.pl 18.06.10, 13:11 ... bo skoro cała wieś uważa, że jest niewinny to znaczy, że jest niewinny i śledztwo nie jest potrzebne. Co za imbecyle głosowali na tego człowieka? Pewnie ludki z tej samej wsi.... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Księża to kootasy z drobnymi wyjątkami. 18.06.10, 13:13 Jak nie pedofile to pederaści, albo zakłamane gnojki żyjące z kobietami (wielu całkiem jawnie), zakłamane świętoszki.Są jeszcze jak ten wilanowski pajac - trzaska kasę taką jak niezły przemysłowiec. Tak z 10% klechów jest sensownych i zdrowych (względnie). Reszta to barachło zasługujące na spędzenie do obozu i zrzucenie napalmu. Tfu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek4 Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" IP: *.tarnow.mm.pl 18.06.10, 13:15 Niedługo bedę te zamknięte szpitale dla pedofili, czy ososbny oddział powinien byc dla ksiezy-pedofili, którzy są 2 do kwadratu zboczeni? Wreszcie by sie przydalo chemicznie ich wyczyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 13:15 Jasne, bo wszyscy czarni mają być nietykalni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tom.gorecki a więc i senator ma sumienie 18.06.10, 13:17 "Na pytanie, czy w takim samym stopniu zainteresował się losem ofiar proboszcza, Jaworski milczy i się rozłączył." brawo - ludzki pan, zacukał się nad losem ofiar, ze wzruszenia upuścił słuchawkę na widełki Odpowiedz Link Zgłoś
robstork To tylko szeregowiec armii Rydzyka 18.06.10, 13:18 Musi gadać po linii partyjnej, komitet w Toruniu słucha i zapisuje nazwiska najwierniejszych. A zdrowy rozsądek nie ma tu nic do roboty. Jak słucham tej nowomowy... kto mu ułożył ten bełkotliwy wywód - wioskowy pisarz Zołzikiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Czy pedofilia w wykonaniu ksiezy ma byc legalna ? IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 18.06.10, 13:18 nie kumam o co chodzi z tym usilnym ratowaniem zboczenców w sutannach przez wiezieniem, jesli sa ofiary, dowody a oskarzony sie przyznał to cyk i do pierdla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratulacje PiS zaczął wspierać homseksualistów IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 13:19 Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardj2 Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" 18.06.10, 13:21 Jaworski zarzucajac prokuraturze walke z kosciolem zachowuje sie jak dwoch smutnych UB-ekow ktorzy mowia " co kur..., ustroj ci sie nie podoba!!" Jezeli ten klecha to jest kosciol, to ja chce walki z kosciolem, ale on nie jest !!!! jest czlowiekiem, ktoremu zarzucane jest popelnienie przestepstwa i podlega za to osadzeniu oraz ewentualnej karze !!!!!! zachowania i wypowiedzi w stylu "Jaworski" to bigoteria, zaklamanie i po prostu obszczymurstwo !!!!!!!!!!!!!!! caly PiS !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunttata PIS broni pedofili 18.06.10, 13:23 a przynajmniej pedofili wsrod ksiezy Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Ceikawe jakie są dowody 18.06.10, 13:24 Pewnie znowu tylko zeznania małolat? To by tłumaczyło dlaczego prokurator chce zastraszyć osoby, które mu to wytykały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Ceikawe jakie są dowody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 15:08 A jakich misiu chciałbyś dowodów? Filmów i nagrań audio? Takie sprawy w 95% są opierane na zeznaniach ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Ceikawe jakie są dowody 19.06.10, 18:18 No tak to już jest w cywilizowanych krajach, że jak się chce kogoś posadzić do pudła to trzeba mu to udowodnić. Dziwne, nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotnaboso Re: Ceikawe jakie są dowody IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 16:43 a zeznania małolat to mało???a kto ma jeszcze zeznawać jak nikogo więcej przy tym nie było.ciekawe co byś zrobił jakby twoja córka opowiedziala ci że katabas ją bzyknął???kler rozpanoszył się w polsce okrutnie a jak pokazuje praktyka jest prawie bezkarny ponieważ sporo oszołomów muna wszystko pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: Ceikawe jakie są dowody 19.06.10, 18:17 Same zeznania są nic nie warte. Jeśli nie ma innych dowodów to mówi się trudno. Argument "co byś zrobił" jest bezsensowny bo już od dawna nie mamy samosądów :) Odpowiedz Link Zgłoś
raor68 wniosek... 18.06.10, 13:24 "Prawi" Polacy sa zdecydowanie przeciwni homoseksualizmowi, a jednoczesnie popieraja oskarzonych o pedofilie i homoseksualizm w Kosciele katolickim. Wysnuwam z tego wniosek, ze sutanna ma byc stygmatem wyrozniajacym ich ze spoleczenstwa. Toz to dyskryminacja! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krekrz1 Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" 18.06.10, 13:24 Rzeszow to ladne i przyjazne dla mieszkanca miasto, ale powoli zaczynam sie wstydzic, ze w nim mieszkam. Panie senatorze, panie Kotula - moze wpadniecie panowie do Niemiec na jakis czas i zaczniecie prostowac poglady tubylcow w tym samym temacie bowiem sa oni najwyrazniej zaslepieni i zmanipulowani ! A moze do USA, Irlandii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drhc niezły wąs, kinol też niczego sobie IP: *.devs.futuro.pl 18.06.10, 13:27 Twarz nie zdradza głębszej refleksji. Swoje w życiu tez pewnie wychylił, ale jest w PIS więc ciemny lud i jego kupił Odpowiedz Link Zgłoś
free-didi Re: niezły wąs, kinol też niczego sobie 18.06.10, 15:13 ciekawe co mówi Twoja twarz, może zamieść ją w necie to sobie podyskutujemy na temat "głębszej refleksji" i "wychylania", które to ona zdradza? PISu nie popieram, ale chamstwa jeszcze mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" IP: *.ostnet.pl 18.06.10, 13:28 pochodzę z tych "okolic" i dobrze tu znamy tego p.Jaworskiego, kultura osobista jak i obrzydzenie jakie czuję tym listem, nie pozwala mi napisać co o tym człowieku sądzę; dać ludziom jego pokroju choć na chwilę władzę absolutną, to zapewniam was drodzy internauci kariera tych "......" skończyłaby się raz na zawsze, Odpowiedz Link Zgłoś
slowo_komentarza TUSK chciał zmanipulować LISA: 18.06.10, 13:32 www.youtube.com/watch?v=2RunPGX6B80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TUSK chciał zmanipulować LISA: IP: *.cable.smsnet.pl 18.06.10, 14:16 To jest żenada i jakiś debilizm tego oszołoma Jaworskiego czeba leczyć u psychiatry.Widziałem w życiu wiele,ale takiego kretyna to już dawno nie....... Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Trzymam kciuki za prokuratorów. 18.06.10, 13:34 Dzielni ludzie pracują w tej prokuraturze. To co ich jeszcze czeka jest nie do pozazdroszczenia. Ale trzymajcie się bo warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" IP: 84.38.160.* 18.06.10, 13:37 Jaka partia taki senator :-) czy ktoś jest zdziwiony intelektualnym poziomem tego pana ? bo ja nie ...Kto mądry odda dzis głos na Jarosława ? Kierunek działania juz widać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenow Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 13:38 Ta wypowiedz senatora jest niedopuszczalna , jest próbą wpływania porzez opinę publiczna na nizawisły organ sprawiedliwości takie działanie powinno być ukarane , a pan senator zawieszony ze względu na łamanie prawa i pytam kto go wybrał do reprezentowania społeczeństwa. Pytam dalej gdzie jest jego przysięga senatora. Odpowiedz Link Zgłoś
free-didi jak to kto go wybrał? 18.06.10, 15:02 Jaśnie oświecony i wykształcony, jedynie słusznie myślący, mający swoje własne, niezależne zdanie, rozsądny, demokratyczny i SOLIDARNY (jak widać zwłaszcza ze zboczeńcami w czarnym) elektorat PISu - "kwiat narodu polskiego", który bez istnienia PO oraz bez poparcia kościoła przestał by istnieć z dnia na dzień - ot kto Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia_1984 Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" 18.06.10, 13:39 Witam Ja nie o senatorze, bo on taki senator, jak za cesarstwa rzymskiego koń, który był także senatorem. To jest wina rodziców, bo zamiast ubolewać chodzić z donosami na biednego księdza, to ojcowie powinni klechę złapać i przy pomocy nożyc do żywopłotu ten jego interesik nieco skrócić, a niw włuczyć się po sądach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc malestowany takie truciciele z kosciolem szczuja ofiary IP: 65.55.67.* 18.06.10, 13:43 to skandal ze taki pis=pomylenec promuja pedofilow kleru co zawsze sa swiete krowy i za szczuja ofiary do samobujstwa,jad pedofilow kleru zastrasza moherow i gwalty ksiezy na nieletnic dzieciach od wiekow sa nie karalne a ofiary sa smiertelnie przez moherow zajudzane Odpowiedz Link Zgłoś
free-didi Re: takie truciciele z kosciolem szczuja ofiary 18.06.10, 15:16 popracuj nad gramatyką i ortografią, bo aż boli jak się to czyta Odpowiedz Link Zgłoś
bes6 Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" 18.06.10, 13:43 Biedny ten senator. Musiał dobrze nagrzeszyć że teraz włazi katabasom bez mydła, chociaż jeżeli to jego fotka to się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelp Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" IP: *.ip.netia.com.pl 18.06.10, 13:50 Szkoda komentować tego faktu. Senator, wydaję się być człowiekiem, który pomylił swoje powołanie. Powinien zostać duchownym, najlepiej sekretarzem biskupa PEATZA. Ja bym mu zadał jedno pytanie: Ciekawe czy takie samo stanowisko by reprezentował, jak by to jemu córke ktoś molestował. Nie mówie o duchownym, bo pewnie senator wziłą by stronę duchownego a nie córki> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubicielka Psychoza IP: *.40.186.91.dynamic.wobline-ip.de 18.06.10, 13:50 Ksiądz przyznał się ale PiS twierdzi, że niewinny. Siedzieli pod jego sukienka i sprawdzali. Do roboty weź się pajacu. Bierzesz pensję z moich podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
cracken001 Senator PiS o prokuraturze: "Walczy z kościołem" 18.06.10, 13:51 Kiedy tak patrze na tego senatora,to mam wrazenie,ze twarz z dupa miejscami sie zamienily.I jak tu sie dziwic Kaliguli,ze swego konia mianowal na to stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś