Gość: zyzol IP: 84.38.160.* 19.06.10, 12:52 a może męskie stringi ?? no sam nie wiem ?? i czy do tego wypada facetowi golić nogi ?? proszszsze o rzeczowe porady - plissss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeusowa Re: slipy czy bokserki 19.06.10, 12:53 jak dla mnie to bokserki, nóg nie golić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: slipy czy bokserki IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.06.10, 12:59 Zdecydowanie bokserki, nogi pozostaw owlosione, pachy wydepiluj (radzilabym tez inne miejsce dla komfortu wlasnego i partnerki). Odpowiedz Link Zgłoś
larsleon Re: slipy czy bokserki 19.06.10, 18:17 Slipy są obleśne, a bokserki nie trzymają tego co mają majtki trzymać. Kompromisem są obcisłe szorty. Dobrze trzymają genitalia i wyglądają OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: slipy czy bokserki IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.06.10, 18:34 Moze walory uzytkowe szortow (estetyczne w sumie tez) sa ok ale zbyt ciasna bielizna nie jest zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: slipy czy bokserki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 19:34 Czy zdrowo jest obijać jądra i panisa o uda? Jeśli nie planuje się w danym momencie dzieci, to obcisła bielizna nie przeszkadza. Przegrzewanie jąder pzrez ich dociskanie bielizną do ciała powoduje osłabienie plamników i tylko w tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: slipy czy bokserki IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.06.10, 19:42 chyba jednak nie masz racji mediweb.pl/mens/wyswietl_vad.php?id=83 (czyt.temperatura) natomiast ryzyko prostaty i owszem www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=555 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: slipy czy bokserki IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.06.10, 11:23 Może być i tak: bi.gazeta.pl/im/5/8036/z8036645N,Parada-homoseksualistow-w-Berlinie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel Re: slipy czy bokserki IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.06.10, 12:06 proponuję chodzić bez gaci jak waleczni szkoci na jednym z filmów.Nie wiem tylko dlaczego nie uzywali bielizny czy z powodu sknerstwa ,czy higieny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol Re: slipy czy bokserki IP: 84.38.160.* 20.06.10, 15:55 Gość portalu: hycel napisał(a): > proponuję chodzić bez gaci jak waleczni szkoci Jooo! Ponoć tegoroczne lato miało być debiutem czy raczej triumfalnym wejściem spódnic dla facetów - więc tym samym twoja propozycja miała poważne szanse realizacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: slipy czy bokserki IP: *.ostnet.pl 20.06.10, 18:25 Oczywiście, ze bokserki obcisłe, a przede wszystkim białe :) Nogi pozostaw, ale pachy, klata i okolice intymne trzeba skosić :D Odpowiedz Link Zgłoś
lesny.dziad Re: slipy czy bokserki 21.06.10, 01:37 Facet z ogolonymi pachami. Wam się już całkiem w głowach przewróciło. Może szpileczki jeszcze do tego i cud miód ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: slipy czy bokserki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 06:43 Obcisłe to nie bokserki a szorty. Bokserki z definicji są luźne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzol Re: slipy czy bokserki IP: 84.38.160.* 21.06.10, 16:22 ja stawiam na bokserki :) Odpowiedz Link Zgłoś