Gość: Pert IP: *.rzeszow.mm.pl 16.03.04, 20:44 Zespół Szkoł Elektornicznych na ulicy Hetmańskiej ... kto daje rade ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolwent Re: ZSE - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 20:56 dziwi, że tak dużo elektroników, a nikt nie wpadł na tern pomysł zapewne Czesiek Godek od historii był de best Koń od matematyki nie gorszy Pani Drążek od polskiego Babula sex bomba od fizyki prózne babsko, Golemowa na pracowni - żelazna dama, Pająk - Niedbała - dobry był mało wymagał Niewątpliwie klasztor - bo mało kobiet - 1, 2 w klasie czasem wcale miał swój klimat, był tam dryl, co później procentowało na wyższych uczelniach, teraz sięto zmienia i nasza buda traci prymat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly elekt Re: ZSE - ranking nauczycieli IP: 81.15.189.* 17.03.04, 16:08 ano zmienia sie i mnie to tez denerwuje a jesli chodzi o nauczycieli nigdy nie zapomne szajowskiego, drazkowej, ryszki, kreta, bajkowskiej i szeligowej :)) tej osttaniej jak najbardziej pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meffistto Re: ZSE - ranking nauczycieli IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 18:38 No ja się przychylam do wypowiedzi ale ziemba to był najleprzy nauczyciel jaki mógł mi się trafić nikt z WF a pani BĄK to była niezła kobita Godzio to był niezły szperacz ścian i te pułapki na Godzia stare dobre czasy, Teraz Polibuda i trzeba się uczyć ;-( ale co poradzić a Pani od fizyki Znaczy Babulka niekumata z fizyki jak ja ale było świetnie na fizie zawsze było naprawde spoko poprostu trzeba by to przeżyć ten kto tam niebył to nie ma o czym mówić poprostu niewiecie co straciliście ;-P Odpowiedz Link Zgłoś