Dodaj do ulubionych

developer APKLAN - prośba o opinie

17.07.10, 11:09
mam zamiar kupić mieszkanie realizowane przez developera APKLAN,
konkretnie na ul. Grabskiego, proszę o opinie osób które kupiły u
tego developera mieszkania??
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: developer APKLAN - prośba o opinie IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.10, 13:25
      użyj szukajki-już jest jeden topik o tym developerze
    • Gość: Ala Re: developer APKLAN - prośba o opinie IP: *.146.128.173.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.07.10, 04:55
      na forum, już sporo było o tym developerze, wystarczy poszukać w
      archiwum, ale może ktoś ma nowe dane z najnowszych budów.
    • Gość: gp Re: developer APKLAN - prośba o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.10, 14:42
      gęsto buduje, jak to osiedle się rozrośnie to będzie koszmar komunikacyjny dla
      mieszkańców, odnoszę wrażenie, że w Rzeszowie developerzy nie mają wyobraźni
      przestrzennej, aby tylko sprzedać... a dalej niech się dzieje co chce
      • 1toto Re: developer APKLAN - prośba o opinie 21.04.15, 10:06
        NIE POLECAM TEGO DEWELOPERA. Poziom zenady który prezentuja Panowie Kawalce jest zatrwazajacy, kupiłem niedawno mieszkanie na strazackiej, ilosc niedociagniec i kłamst jest porazajaca (np. narzucanie mieszkancom bardzo słabego internetu z res.pl, brak info o tym ze własnie res jest wlascicielem sieci, serwisu piecyka - swoja droga kawał buca z tego pana ect.). mieszkania zimne, w wiekszosci zacienione, materiały wykonczenia takie sobie, ogólnie Apklan buduje pozycje na dobrej znajomosci lokalnej miejskiej polityki tak to wyglada
    • rybkam21 Re: developer APKLAN - prośba o opinie 22.04.15, 14:47
      Trzymaj się z daleka od tego dewelopera. Jest taki wybór w rzeszowie, że znajdziesz cos innego. Wychodzą ukryte koszty, nie informują przed aktem notarialnym o istotnych, niewygodnych dla nich faktach. W mieszkaniu ukryty usterki budowlane, którymi nie chcą się zając, musze kuć ściane z ich winy, nie chcą ponieść za to kosztów. Kto chce się wpakować na mine to zapraszam do Apklanu.
    • zionek100 Re: developer APKLAN - prośba o opinie 10.12.15, 19:52
      ?
      • rz2014 Re: developer APKLAN - prośba o opinie 10.12.15, 20:26
        Moim zdaniem warto, polecam. Sam mam przyjaciół, którzy kupili tam mieszkania i są zadowoleni
    • wislocki12 Absmak 11.12.15, 00:15
      Apklan kojarzy mi się włącznie z absmakiem, niestety! :-((
    • maria.wojcik67 Re: developer APKLAN - prośba o opinie 11.12.15, 13:04
      Witam
      Pisałam wcześniej o chęci zakupu mieszkania u dewelopera APKLAN.
      Po długich staraniach udało nam się w końcu zakupić mieszkanie Grabskiego 8.
      Baliśmy się trochę z mężem tych opinii, ale przekonała nas lokalizacja i rozmowa z jednym z mieszkańców.
      Wprowadziliśmy się we wrześniu. Jak do tej pory poza 2 usterkami domofonu nie było żadnych problemów. Trochę jeszcze niedociągnięć jest jeżeli chodzi o drogi wewnętrzne, ale jest to nowe osiedle. Mieszkańcy to w większości młodzi ludzi, a pozatym jest wiele dzieci i widać to na placu zabaw. Największy plus to jednak żwirownia i ścieżki rowerowe które biegną zaraz obok naszego budynku.
    • maria.wojcik67 Re: developer APKLAN - prośba o opinie 17.12.15, 13:51
      Polecam. Mieszkania w rozsądnej cenie. Mieszkamy 2 rok. Kupiliśmy drugie mieszkanie pod wynajem można rabat utargować bezpośrednio w ich biurze.. Też słyszeliśmy o usterkach typu "kucie ściany na własny koszt z winy wykonawcy" - ale to chyba jakieś mity. Ostatnio bardzo poprawiła się sprawa korków na ul. Kwiatkowskiego - czyli wyjazdu z osiedla, ale to już chyba zasługa prezydenta, który dojeżdża przez kwiatkowskiego do domu i do pracy :-). Zapraszam na priv do obejrzenia mieszkania pod wynajem.
    • marcinek8889 Re: developer APKLAN - prośba o opinie 17.12.15, 14:57
      A wie może ktoś kiedy zakończy się budowa osiedla. Ile tam jeszcze będzie tych etapów.
      Jestem zainteresowany zakupem ale nie jak tam budowa będzie trwała jeszcze 10 lat?
      W biurze twierdzą że kończą już to osiedle.
      Orientuje sie ktoś cos???
    • marcinek8889 Re: developer APKLAN - prośba o opinie 17.12.15, 15:02
      takie coś na ich stronie znalazłem:
      youtu.be/QlaM96043WA

Z góry prezentuje się dobrze to osiedle.
    • bozenawadych Re: developer APKLAN - prośba o opinie 23.02.17, 13:36
      Dość stare zapytanie, ale polecam, lokalizacja jest doskonała, ceny ok
    • warius79 Re: developer APKLAN - prośba o opinie 23.02.17, 16:34
      Wszystko zgodnie zumową jeżeli chodzi o dewelopera apklan, co do osługi wspólnoty przez spoldzielnie nie ma z nimi problemu
    • barbara_barszczak Re: developer APKLAN - prośba o opinie 23.02.17, 16:43
      Ja myślę ze jeszcze rok dwa skonczą sie tereny na bloki, skonczą sie inwestycje w tym miejscu, zieleń podrośnie i pół Rzeszowa bedzie nam lokalizacj zazdroscic takie uroki nowych osiedli. Jeszcze ten zalew jakby odmulili i ztobilijak na zwirowni.
    • Gość: KlientZRzeszowa Re: developer APKLAN - prośba o opinie IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.19, 16:52
      Nie wiem jak Grabskiego ale na Bulwary Park termin oddania na był na luty a w maju nadal nie będzie oddane, na dwa tygodnie przed pierwotnym terminem obiecanki, że wszystko zgodnie z planem i że zostanie oddane zgodnie z umową a po dwóch tygodniach okazuje się że to tylko kłamstwa i że jest 3 miesiące opóźnienia, trzeba odwoływać zamówione ekipy do wykończenia i szukać nowych. Deweloper w ogóle nie wiarygodny. Mam nadzieję, że ostatecznie mieszkanie zostanie w końcu oddane. Temat dotyczył starszej inwestycji bo z poprzedniego roku, ale dla kolejnych klientów wolałem napisać jak wygląda sytuacja;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka