Gość: fpx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 21:25 25 lat temu gnojowi się należy najmniej !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roma Nieumyślnie zabił? Chyba jednak wiedział co robi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:08 Na pewno widział matiza ale mimo to zajechał mu drogę w przekonaniu, że sam nie ucierpi w ewentualnym zderzeniu. Tak też się stało. Młoda kobieta do piachu, a mordeca - znając nasz łaskawy dla prawdziwych przestępców "wymiar sprawiedliwości" - dostanie śmieszną karę, być może w zawieszeniu. Vivat Polonia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:38 zgadzam się że temu gnojowi należy się co najmniej 25 lat, chociaż chyba niż nie zmieni mentalności takich jak on, ktorzy za nic mają ludzkie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ribentropp Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: 195.205.207.* 19.03.04, 22:52 Kierowcy ciężarówek gdy są trzezwi to i tak jeżdżą jak pijani!To jest bydło nieuki i buraki!Powinien dostać 25 lat za zabicie człowieka.Jakie on ma doświadczenie zawodowe gdy ma 25 lat.Precz z burakami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 20:52 z ta inspekcja moze być prawda widziałem po fakcie rozbite auta .Cysterna to zabytek w stylu star z mała beczką ,matiz do rozpoznania po kilku chwilach ,makabra .Widać było gołym okiem że ktoś w tej sytuacji przegioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.studiokolor.com.pl 20.03.04, 08:00 Co...8 lat chyba zartujecie sobie.... i jaki tu jest nieumyslny skutek, to jest umyslne spowodowanie wypadku ze skutkiem smiertelnym... i wtedy czapa..., ktos kto pokonuje skrzyzowanie na czerwonym siwetle robi to w pelni swiadom i godzi sie na skutki ja tu nie widze nieumyslnosci.... 25 latek za kierownica cysterny hmm cos tu nie gra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.man.rsk.pl 20.03.04, 15:09 Zeby zostać kierowcą cieżarówki trzeba posiadać prawo jazdy kat. B przez okres dwóch lat. Tak więc teoretycznie 20-latek moze prowadzić ciężarówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milciu Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 09:16 takiemu komuś powinno się automatycznie i dożywotnie zabierać prawo jazdy wszystkich kategorii. A propo to mamy kolejny przykład, że trzeba wprowadzić obowiązkowe badania psychologiczne dla kierowców ciężarówek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwy Do wypowiedzi na forum IP: *.rzeszow.mm.pl 20.03.04, 09:35 Domagając się wysokiego wyroku dla kierowcy ciężarówki przemyślcie proszę taką sprawę. Przejeżdżając na czerwonym, nie robił tego z zamiarem spowodowania wypadku,ani na pewno z zamiarem zabicia kogokolwiek. Tak samo, jak każdy z was przekraczając prędkość dopuszczlną stwarza rzeczywiste zagrożenie dla życia - swojego i innych - ale do swojej świadomości tego nie dopuszcza. Gdyby ktoś zaproponował karę więzienia za przekroczenie limitów prędkości np. o 30km/h podnieślibyście larum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itd Re: Do wypowiedzi na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 13:19 o przepraszam bardzo ,ale chyba jest różnica w niewielkim przekroczeniu prędkości (bo tylko takie można usprawiedliwiać), a pchaniu się na wariata na czerwonym świetle w biały dzień. Może i nie chciał zabić, ale do cholery nie trzeba mieć zbyt wubujałej wyoraźni, żeby przewidzeć ewentualne skutki zderzenia cieżarówki z jakimkolwiek innym uczestnikiem ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 11:27 a dlaczego od razu nie 125 lat????? co za bzdury wypisujecie. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 14:32 Zarzut " nieumyślnego spowodowania.... " to co trzeba zrobić aby zarzucono " umyślne spowadowanie"? No bo jeśli wjazd na skrzyżowanie na czerwonym i walnięcie ciężarówką w mały samochód osobowy po stronie kierowcy, gdzie ktoś musi siedzieć nie wystarcza? Porąbany kraj, trzeba stąd wyjeżdżać. Facet dostanie 2 lata w zawieszeniu, wiec juz w trzecim moze powtórzyć występ. Mam nadzieję, że trafi na kogoś z BOR-u w merolu M320, który może jeździć z dowolnie dużą prędkością.( niestety tylko w polsce ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slate w świlczy było podobnie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 22:26 śmierć zadana przec debilizm kierowców ciężarówek. dozywocie. należy zmienić kodeks karny, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 23:08 Ludzie zastanówcie się co wy piszecie, nie wiecie jak było na prawde i nie wiecie dlaczego ten kierowca wjechał na to skrzyżowanie i tylko on sam wie dlaczego tak sie stało,a może np. nie widizał tego matiza, to jest przykre co sie stało, ale na pewno nie zrobił tego specjalnie. Ja sam jestem zawodowym kierowcą i ten co pisze, że kierowcy ciężarówek to kretyni i debile to niech sie dobrze zastanowi, bo czasami to sie mija z prawda, ja sam niedawno mialem poważny wypadek i to nie z mojej winy bo wlaśnie facet z osobówki wymusił mi pierszeństwo i to że ja uciekłem w bok i udeżyłem w słup jemu prawdopodobnie uratowało życie. Więc nie osądzajcie ludzi skoro nie widzieliście tego wypadku na własne oczy. Ps. Pozrdrownia dla wszytskich kierowców ciężarówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 13:43 To była moja jedna z najlepszych kuzynek jakie mam i przez głupote kierowcy już jej tutaj z nami nie ma:((((((((((((lecz zawsze zostanie w naszej pamięci i w naszych sercach, nie da siię opisać bólu jaki nas ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saladyn Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:02 Kierowca jest na pewno jakimś młodym gnojkiem, który na dodatek nie umie jeździć. Ciekawy jestem tylko, czy wszyscy tutaj zabierający głos jeżdzą bezpieczne? Czy nigdy nie przekracaja prędkości jadąc w terenie zabudowanym 100km/h? Czy nie przejezdzaja skrzyżowania na zółtym świetle ? Czy nie ma wśród nich różnego rodzaju przestawicieli, którzy tymi swoimi wspaniałymi samochodami "z kratka" śpiesząc się nagminnie łamią przepisy? Czy nie ma ambitnych, którzy nigdy nie dają sie wyprzedzać? ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNAJOMY BLISKI Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 09:48 CZY ON SOBIE ZDAJE SPRAWE CO ZROBIŁ!!!!!!!!! JAK NIE TO MU PRZYPOMNE ZABIŁES MŁODA DZIEWCZYNE !!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś