Dodaj do ulubionych

Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 21:25
25 lat temu gnojowi się należy najmniej !!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: roma Nieumyślnie zabił? Chyba jednak wiedział co robi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:08
      Na pewno widział matiza ale mimo to zajechał mu drogę w przekonaniu, że sam nie
      ucierpi w ewentualnym zderzeniu. Tak też się stało. Młoda kobieta do piachu, a
      mordeca - znając nasz łaskawy dla prawdziwych przestępców "wymiar
      sprawiedliwości" - dostanie śmieszną karę, być może w zawieszeniu. Vivat
      Polonia!
    • Gość: ka Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 22:38
      zgadzam się że temu gnojowi należy się co najmniej 25 lat, chociaż chyba niż
      nie zmieni mentalności takich jak on, ktorzy za nic mają ludzkie życie.
      • Gość: Ribentropp Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: 195.205.207.* 19.03.04, 22:52
        Kierowcy ciężarówek gdy są trzezwi to i tak jeżdżą jak pijani!To jest bydło
        nieuki i buraki!Powinien dostać 25 lat za zabicie człowieka.Jakie on ma
        doświadczenie zawodowe gdy ma 25 lat.Precz z burakami!!!!!
      • Gość: hh Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 20:52
        z ta inspekcja moze być prawda widziałem po fakcie rozbite auta .Cysterna to
        zabytek w stylu star z mała beczką ,matiz do rozpoznania po kilku
        chwilach ,makabra .Widać było gołym okiem że ktoś w tej sytuacji przegioł.
    • Gość: Boss Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.studiokolor.com.pl 20.03.04, 08:00
      Co...8 lat chyba zartujecie sobie.... i jaki tu jest nieumyslny skutek, to jest
      umyslne spowodowanie wypadku ze skutkiem smiertelnym... i wtedy czapa..., ktos
      kto pokonuje skrzyzowanie na czerwonym siwetle robi to w pelni swiadom i godzi
      sie na skutki ja tu nie widze nieumyslnosci.... 25 latek za kierownica cysterny
      hmm cos tu nie gra !!!
      • Gość: mirek Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.man.rsk.pl 20.03.04, 15:09
        Zeby zostać kierowcą cieżarówki trzeba posiadać prawo jazdy kat. B przez okres dwóch lat. Tak więc teoretycznie 20-latek moze prowadzić ciężarówkę.
    • Gość: milciu Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 09:16
      takiemu komuś powinno się automatycznie i dożywotnie zabierać prawo jazdy
      wszystkich kategorii. A propo to mamy kolejny przykład, że trzeba wprowadzić
      obowiązkowe badania psychologiczne dla kierowców ciężarówek...
    • Gość: trzeźwy Do wypowiedzi na forum IP: *.rzeszow.mm.pl 20.03.04, 09:35
      Domagając się wysokiego wyroku dla kierowcy ciężarówki przemyślcie proszę taką
      sprawę. Przejeżdżając na czerwonym, nie robił tego z zamiarem spowodowania
      wypadku,ani na pewno z zamiarem zabicia kogokolwiek. Tak samo, jak każdy z was
      przekraczając prędkość dopuszczlną stwarza rzeczywiste zagrożenie dla życia -
      swojego i innych - ale do swojej świadomości tego nie dopuszcza. Gdyby ktoś
      zaproponował karę więzienia za przekroczenie limitów prędkości np. o 30km/h
      podnieślibyście larum.
      • Gość: itd Re: Do wypowiedzi na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 13:19
        o przepraszam bardzo ,ale chyba jest różnica w niewielkim przekroczeniu
        prędkości (bo tylko takie można usprawiedliwiać), a pchaniu się na wariata na
        czerwonym świetle w biały dzień. Może i nie chciał zabić, ale do cholery nie
        trzeba mieć zbyt wubujałej wyoraźni, żeby przewidzeć ewentualne skutki
        zderzenia cieżarówki z jakimkolwiek innym uczestnikiem ruchu.
    • Gość: pawel Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 11:27
      a dlaczego od razu nie 125 lat????? co za bzdury wypisujecie. Zalosne.
    • Gość: bubu Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 14:32
      Zarzut " nieumyślnego spowodowania.... " to co trzeba zrobić aby zarzucono "
      umyślne spowadowanie"? No bo jeśli wjazd na skrzyżowanie na czerwonym i
      walnięcie ciężarówką w mały samochód osobowy po stronie kierowcy, gdzie ktoś
      musi siedzieć nie wystarcza? Porąbany kraj, trzeba stąd wyjeżdżać. Facet
      dostanie 2 lata w zawieszeniu, wiec juz w trzecim moze powtórzyć występ. Mam
      nadzieję, że trafi na kogoś z BOR-u w merolu M320, który może jeździć z
      dowolnie dużą prędkością.( niestety tylko w polsce )
    • Gość: slate w świlczy było podobnie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 22:26
      śmierć zadana przec debilizm kierowców ciężarówek. dozywocie. należy zmienić
      kodeks karny,
    • Gość: kierowca Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 23:08
      Ludzie zastanówcie się co wy piszecie, nie wiecie jak było na prawde i nie
      wiecie dlaczego ten kierowca wjechał na to skrzyżowanie i tylko on sam wie
      dlaczego tak sie stało,a może np. nie widizał tego matiza, to jest przykre co
      sie stało, ale na pewno nie zrobił tego specjalnie. Ja sam jestem zawodowym
      kierowcą i ten co pisze, że kierowcy ciężarówek to kretyni i debile to niech
      sie dobrze zastanowi, bo czasami to sie mija z prawda, ja sam niedawno mialem
      poważny wypadek i to nie z mojej winy bo wlaśnie facet z osobówki wymusił mi
      pierszeństwo i to że ja uciekłem w bok i udeżyłem w słup jemu prawdopodobnie
      uratowało życie. Więc nie osądzajcie ludzi skoro nie widzieliście tego wypadku
      na własne oczy.
      Ps. Pozrdrownia dla wszytskich kierowców ciężarówek.
    • Gość: Karolina Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 13:43
      To była moja jedna z najlepszych kuzynek jakie mam i przez głupote kierowcy już
      jej tutaj z nami nie ma:((((((((((((lecz zawsze zostanie w naszej pamięci i w
      naszych sercach, nie da siię opisać bólu jaki nas ogarnia.
    • Gość: Saladyn Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 22:02
      Kierowca jest na pewno jakimś młodym gnojkiem, który na dodatek nie umie
      jeździć. Ciekawy jestem tylko, czy wszyscy tutaj zabierający głos jeżdzą
      bezpieczne? Czy nigdy nie przekracaja prędkości jadąc w terenie zabudowanym
      100km/h? Czy nie przejezdzaja skrzyżowania na zółtym świetle ? Czy nie ma wśród
      nich różnego rodzaju przestawicieli, którzy tymi swoimi wspaniałymi
      samochodami "z kratka" śpiesząc się nagminnie łamią przepisy? Czy nie ma
      ambitnych, którzy nigdy nie dają sie wyprzedzać? .....
    • Gość: ZNAJOMY BLISKI Re: Cysterna staranowała matiza na ul. Lwowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 09:48
      CZY ON SOBIE ZDAJE SPRAWE CO ZROBIŁ!!!!!!!!! JAK NIE TO MU PRZYPOMNE ZABIŁES
      MŁODA DZIEWCZYNE !!!!!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka