Dodaj do ulubionych

Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0

IP: *.client.comcast.net 21.03.04, 21:20
ROZWIAZAC TO DZIADOSTWO W 100 ROCZNICE TEGO ZYDOWSKIEGO WYPIERDKA
Obserwuj wątek
    • Gość: sumo Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.intertele.pl 22.03.04, 07:43
      propozycja dla wszystkich
      zignorujmy tego idiote
      nie zauwazajmy jego "komentarzy"?
      nie znizajmy sie do poziomu jaskiniowca

ps.gdybym nie wiedzial ze chodzi o starego chlopa to poskarzylbym na smigla
      wychowawczyni 4c z podstawowki na piastow
      • Gość: olo Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 11:20
        człowiek o ksywie śmigiel ma poziom inteligecji kibica stali, czyli niewiele
        ponad 0.
        • Gość: Jarek_23 Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: 82.177.97.* 22.03.04, 11:33
          Kto był na meczu?? Napiszcie, czy Motor taki słaby, czy Resovia grała dobrze ??
          • Gość: milek Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 21:38
            co do śmigła to faktycznie staremu chłopu tak nie wypada chyba że w starym łbie
            umysł dziecka z paiskownicy? Jarek to było tak, że Motor był lepiej wyszkolony
            technicznie i ustawienie, ale Resovia pokazała bardzo dużą wolę walki, "gryźli
            trawę" i stąd ta wygrana.
    • Gość: OLE TO BYŁO ŚWIETNE!!! IP: *.mofnet.gov.pl 22.03.04, 15:28
      JUŻ DAWNO NIE BYŁO TAK REWELACYJNEJ ATMOSFERY NA RESCE!!! OBY TAK DALEJ!!!
      POZD DLA JKS-U!
    • Gość: gr Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.proxy.aol.com 22.03.04, 16:06
      smigiel ty nie tylko siebie osmieszasz,ale cala stal.przypomniec nalezy ze to
      resovia "musiala" pozbyc sie kilku sekcji, by w rzeszowie mogl powstac
      klub "politycznie poprawny". takie byly czasy.wiec nie mow co likwidowac bo
      historii nie zmienisz. stali jest wiele, Resovia jest tylko w Rzeszowie czy
      lubisz czy nie.
      • Gość: miastowy Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.rzeszow.mm.pl 22.03.04, 20:49
        Uwaga!!!
        Na forum już od dłuższego czasu szaleją komunistyczne żygowiny, czyli Śmigiel i
        Jarek. Jeden mówi o żydowskich wypierdkach, drugi pyta z głupia frant o tym,
        czy Motor był taki słaby czy Resovia dobra? Fanatyzm tych stalowskich komuchów
        całkiem młodego pokolenia jest doprawdy imponujący, jak ambicje ich przeżartych
        rdzą kurewskich stalowców! Jak myślicie, czy odmłodzona "Stalówka" była tak
        mocna czy posiadającą bezmózgowych Mosurów komunistyczno-leninowska zstal była
        taka, jak czerwone wypierdki Jarek i Śmigiel?... Odpowiedzi kierować na
        Hetmańską!...
        • Gość: Jarek_23 Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: 82.177.97.* 23.03.04, 10:03
          Dlatego takich cymbałów jak Ty nie pytałem, tylko normalnych ludzi, z którymi
          można spokojnie podyskutować. A do Śmigla mnie nie porównuj, bo ja na forum
          grandy żadnej nie robie.
    • Gość: kris Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.dnet.pl / 217.153.102.* 23.03.04, 10:05
      nie wiem jakie trzeba mieć IQ żeby mieć takie kompleksy...
      • Gość: rzuku Śmigiel IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 23.03.04, 11:01
        > nie wiem jakie trzeba mieć IQ żeby mieć takie kompleksy...

Śmigiel to nawet nie wie co to jest IQ :-)
    • arn197400000 Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 23.03.04, 21:21
      Ten śmigiel jest troszkę jebnięty w swój mały mózg.
      Rzeszów to Resovia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka