Gość: SMIGIEL IP: *.client.comcast.net 21.03.04, 21:20 ROZWIAZAC TO DZIADOSTWO W 100 ROCZNICE TEGO ZYDOWSKIEGO WYPIERDKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sumo Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.intertele.pl 22.03.04, 07:43 propozycja dla wszystkich zignorujmy tego idiote nie zauwazajmy jego "komentarzy"? nie znizajmy sie do poziomu jaskiniowca ps.gdybym nie wiedzial ze chodzi o starego chlopa to poskarzylbym na smigla wychowawczyni 4c z podstawowki na piastow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 11:20 człowiek o ksywie śmigiel ma poziom inteligecji kibica stali, czyli niewiele ponad 0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_23 Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: 82.177.97.* 22.03.04, 11:33 Kto był na meczu?? Napiszcie, czy Motor taki słaby, czy Resovia grała dobrze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milek Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 21:38 co do śmigła to faktycznie staremu chłopu tak nie wypada chyba że w starym łbie umysł dziecka z paiskownicy? Jarek to było tak, że Motor był lepiej wyszkolony technicznie i ustawienie, ale Resovia pokazała bardzo dużą wolę walki, "gryźli trawę" i stąd ta wygrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLE TO BYŁO ŚWIETNE!!! IP: *.mofnet.gov.pl 22.03.04, 15:28 JUŻ DAWNO NIE BYŁO TAK REWELACYJNEJ ATMOSFERY NA RESCE!!! OBY TAK DALEJ!!! POZD DLA JKS-U! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.proxy.aol.com 22.03.04, 16:06 smigiel ty nie tylko siebie osmieszasz,ale cala stal.przypomniec nalezy ze to resovia "musiala" pozbyc sie kilku sekcji, by w rzeszowie mogl powstac klub "politycznie poprawny". takie byly czasy.wiec nie mow co likwidowac bo historii nie zmienisz. stali jest wiele, Resovia jest tylko w Rzeszowie czy lubisz czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.rzeszow.mm.pl 22.03.04, 20:49 Uwaga!!! Na forum już od dłuższego czasu szaleją komunistyczne żygowiny, czyli Śmigiel i Jarek. Jeden mówi o żydowskich wypierdkach, drugi pyta z głupia frant o tym, czy Motor był taki słaby czy Resovia dobra? Fanatyzm tych stalowskich komuchów całkiem młodego pokolenia jest doprawdy imponujący, jak ambicje ich przeżartych rdzą kurewskich stalowców! Jak myślicie, czy odmłodzona "Stalówka" była tak mocna czy posiadającą bezmózgowych Mosurów komunistyczno-leninowska zstal była taka, jak czerwone wypierdki Jarek i Śmigiel?... Odpowiedzi kierować na Hetmańską!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_23 Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: 82.177.97.* 23.03.04, 10:03 Dlatego takich cymbałów jak Ty nie pytałem, tylko normalnych ludzi, z którymi można spokojnie podyskutować. A do Śmigla mnie nie porównuj, bo ja na forum grandy żadnej nie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 IP: *.dnet.pl / 217.153.102.* 23.03.04, 10:05 nie wiem jakie trzeba mieć IQ żeby mieć takie kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzuku Śmigiel IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 23.03.04, 11:01 > nie wiem jakie trzeba mieć IQ żeby mieć takie kompleksy... Śmigiel to nawet nie wie co to jest IQ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arn197400000 Re: Resovia Rzeszów - Motor Lublin 2:0 23.03.04, 21:21 Ten śmigiel jest troszkę jebnięty w swój mały mózg. Rzeszów to Resovia. Odpowiedz Link Zgłoś