haen1950 24.02.10, 12:11 wyborcza.pl/1,75478,7596342,Prezydent_odmawia_premierowi.html Takie coś odstawiało prezydenta przez pięć lat i kosztuje drożej od monarchii brytyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Porażka ;-))))) 24.02.10, 12:13 Gdzie ten hak? Bo to list o zagrożeniach cywilizacyjnych? czy Sikorski stanowi zagrożenie cywilizacyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:15 Panie Premierze, jeszcze raz mogę Panu czule wyszeptać wszystkie plotki sprzed dwóch lat. Infantylny debil. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:17 I ta stara pierdoła jest najwyższą piwerdołą? Jak toto funkcjonuje za takie ogromne pieniądze? To są te haki? Orgazmu dostali? Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:19 To musi byc jakas medialna manipulacja, ten koles na urzedzie, nawet jesli jest bratem prezesa PiS, nie moze byc az tak ograniczony, nawet on. F. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:18 Niestety każdego dnia proponowane są Polakom medialnie chwytliwe tematy zastępcze, częstokroć przedstawiane jako istotne, lecz wątpliwe co do proponowanych rozwiązań, a przede wszystkim w obecnej sytuacji niemożliwe do zrealizowania. Czy to aluzja do brata? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro to jest niezłe : 24.02.10, 12:21 "Afera hazardowa podważyła zaufanie Polaków do osób sprawujących władzę. " Pokażta durniowi w końcu wyniki sondaży i 10% wzrost poparcia dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Ależ poparcie dla PO jest niezmienne,gdyż dotyczy 24.02.10, 12:53 zoro_wieczorowo_poro napisał: Pokażta durniowi w końcu wyniki sondaży i 10% wzrost poparcia dla PO. ---> określonego środowiska. Chyba jest oczywiste, że zwykli, uczciwi ludzie, widząc oszustwa członków Platformy, nigdy im poparcia nie udzielą. Tak więc wyniki sondaży można pokazać, ale by mieć pełny obraz należy pokazać, jakiego środowiska jest to "reprezentatywna próbka". Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Ależ poparcie dla PO jest niezmienne,gdyż dot 24.02.10, 13:16 normalnyczlowiek1 napisał: > zoro_wieczorowo_poro napisał: Pokażta durniowi w końcu wyniki sondaży i 10% > wzrost poparcia dla PO. > > ---> określonego środowiska. Chyba jest oczywiste, że zwykli, uczciwi ludzi > e, > widząc oszustwa członków Platformy, nigdy im poparcia nie udzielą. > Tak więc wyniki sondaży można pokazać, ale by mieć pełny obraz należy pokazać, > jakiego środowiska jest to "reprezentatywna próbka". > Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Alez zwykły1, normalny1, uczciwy1 - nikt cie 24.02.10, 13:18 nie zmusza do popierania Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe normalny ma pogłębione badania 24.02.10, 13:26 Może to Szczygło kryje się za tym nickiem? On też głupkowaty taki. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos FałszujOM? 24.02.10, 13:48 normalnyczlowiek1 napisał: > (...) wyniki sondaży można pokazać, ale by mieć pełny obraz należy > pokazać, jakiego środowiska jest to "reprezentatywna próbka". > Inaczej mówiąc "fałszujOM, bijOM PiS", nieprawdaż, abnormals? Tak właśnie wrzeszczał Jarek tuż przed wyborami 2007: "sondaże fałszujOM, fałszujOM, krzywdzOM PiS". A po trzech dniach nastąpiło przesławne lanie w kaczy kuper, którego dokliwości ŻADNE, nawet najbardziej "krzywdzące" sondaże nie doszacowały. Jak widać, nie wystarczyło, że Prezes zrobił z siebie idiotę, żeby paranoidalny światowy spisek sondażowni przestał się snuć po PiSdackich łbach. Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:17 Ten kretyn po raz kolejny sie kompromituje, podpisujac sie pod takimi frazesami bez konkretow (i w duzej czesci nie na temat). F. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:19 trydzyk napisał: > Ten kretyn po raz kolejny sie kompromituje, podpisujac sie pod takimi frazesami > bez konkretow (i w duzej czesci nie na temat). > > F. Może nie zrozumiał na jakie pytanie miał odpisać? Niepociumkany taki. Panie Prezydencie - a jak tam zdrówko? Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:22 > Może nie zrozumiał na jakie pytanie miał odpisać? > Niepociumkany taki. > Panie Prezydencie - a jak tam zdrówko Przeciez on tu nie napisal ani linijki, tylko sie podpisal pod tym, co mu pod nos podsuneli. Jesli to przeczytal i podpisal - to matol z niego do kwadratu, jesli nie przeczytal i podpisal - to znaczy, ze nie wie co robi, czyli jest niebezpieczny dla panstwa. F. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:20 Radek powinien poprosić Jara w sądzie o wyjaśnienie tzw. "haków"! Korespondencja z Kaczkami, to strata czasu. Ten list, to bełkot! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Żadne bzdety! 24.02.10, 12:21 Tylko preceyzyjne używanie Ctrl+C, Ctrl+V. Stąd te jęki o słożbie zdrowia, aferze hazardowej, i inne takie. Mamrotek gra na zwłokę, bo Bulgotek mu jeszcze nie napisał co ma myślec. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Tchórz ! 24.02.10, 12:22 Bał się w wyrazić zastrzeżenia w formie pisemnej, bo nie mógłby wtedy manipulować faktami! "Chcąc jednak wyjść naprzeciw oczekiwaniom Pana Premiera, gotów jestem do rozmowy z Panem, podczas której raz jeszcze przekażę posiadane przeze mnie informacje." Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Odpowiedź Tuska ;) 24.02.10, 12:22 "Szanowny Panie Prezydencie Oczywiście pamiętam nasza rozmowę sprzed dwóch lat; wtedy mnie Pan nie przekonał - wątpię, by nastąpiło to teraz. Zamiast rozmowy w cztery oczy proponuję, by zwrócił się Pan z orędziem do Polaków - może ich Pan przekona?" Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Odpowiedź Tuska ;) 24.02.10, 12:25 Tak. Ja poprosze orędzie. Ewentualnie ogłoszenie w kilku dziennikach. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: "Skończył się czas prywatnych rozmów... 24.02.10, 15:27 ...z których później robi się taki insynuacyjny użytek w kampanii politycznej". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Pisze w nim wicekurdupel! 24.02.10, 12:23 "Polska dziś stoi przez wielkimi wyzwaniami cywilizacyjnymi". A ja twierdzę, że pierwsze i najpoważniejsze z nich to wykorzenić w Polsce "Kaczyzm i Kurduplizm". Chce przed premierem doo_pę obrabiać jego podwładnemu za jego plecami - jak przekupa nie zostawiając dowodów. Zwykły umysłowy, etyczny kurdupel. Inni by może powiedzieli świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:26 To dlatego Sikorski był za jego ujawnieniem, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Zaniedbujesz się, nerwy? 24.02.10, 12:30 Nie przelogowałaś się na Bździnka:( hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Zaniedbujesz się, nerwy? 24.02.10, 12:44 No co? Śmiac mi się chce. Inaczej by piszczał gdyby tam było faktycznie coś konkretnego. A powinno. Gdyby w takim wypadku premier ujawnił, poszedłby pod Trybunał Stanu za ujawnienie tajemnicy, hehehe. Jako kobieta mam genetyczna alergię na takich facetów jak Sikorski i resztatej tchórzliwej,symulującej i symulowanej zbieraniny nie wiadomo skąd. A insynuacje jakobym miała cos wspólnego z sugerowanym przez ciebie nickiem w buty sobie wsadź. Klasa ci podrosnie, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Zaniedbujesz się, nerwy? 24.02.10, 12:49 gdyby było coś tajnego i gdyby premier to ujawnił.. czytasz ty czasem swoje przemyślenia? List pisany z myślą o wyborcach, szkoda że bez treści. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Zaniedbujesz się, nerwy? 24.02.10, 12:59 Przemyslenia to ja piszę. Nie musisz mnie przekonywac, ze i prezydent bawi się w grę pod tytułem "pozorowanie". Daje sie to zauwazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Zaniedbujesz się, nerwy? 24.02.10, 13:02 elena4 napisała: > Przemyslenia to ja piszę. > Nie musisz mnie przekonywac, ze i prezydent bawi się w grę pod tytułem > "pozorowanie". Daje sie to zauwazyc. Nareszcie to widzisz. Bardzo mnie to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 [...] 24.02.10, 13:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 No jasne! 24.02.10, 13:17 No co tam bylo niezgodnego z regulaminem? Korwin Mikke? Zagłosuje na niego bo innej mozliwości nie widzę na wyjście z tej pętli. Może przynajmniej ten zadymy narobi. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Uuuuuuj 24.02.10, 14:50 elena4 napisała: > Co jest. Korwin Mikke na cenzurowanym? A w jakim kontekście to napisałaś, jeśli wolno wiedzieć oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Zaniedbujesz się, nerwy? 24.02.10, 13:02 jak w milicji, jeden umie czytać, a drugi pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Zaniedbujesz się, nerwy? 24.02.10, 13:06 Widac, że ty z tych piszących. Odpowiedz Link Zgłoś
flc99 Re: Zaniedbujesz się, nerwy? 24.02.10, 14:08 Pomyśl lepiej damo, iluż to facetów ma wręcz alergiczne uczulenie na ciebie. Tez nie wiadomo skąd tyś, i nie wiadomo z kim tyś, i dlaczego tak tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:31 dziwisz mu się? Znowu z pisowskich oszczerstw zostało NIC. Kolejny strzał w kaczą płetwę. Faktycznie było to bardzo zabawne, jak zapowiadał Haczyński Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:47 A czego chciałeś się dowiedziec? Czego byś się dowiedzial? Gdyby w tym liście było coś konkretnego, Sikorskiemu zwieracze by pusciły i nie byłby taki pewny siebie. Zastanawiam się czy juz narodził sie w Polsce ktoś, kto zetrze bezczelnośc i butę z tych facjat i pogoni tę ferajnę. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:51 sama przyznajesz że nie ma tu nic konkretnego. Kaczyński uchylił się od odpowiedzi, woli półgębkiem smęcić że coś jest. mam nadzieję że jesienią Polacy wywalą taki sposób uprawiania polityki Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 13:00 mam nadzieję że jesienią Polacy > wywalą taki sposób uprawiania polityki Musieliby poslac w p...u całą ob ecną klasę polityczną bez wyjątku. Tylko kim ją zastąpic? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Jeśli chodzi o prezydenta, to za 300 dni. 24.02.10, 12:57 elena4 napisała: > A czego chciałeś się dowiedziec? Czego byś się dowiedzial? > Gdyby w tym liście było coś konkretnego, Sikorskiemu zwieracze by pusciły i nie > byłby taki pewny siebie. > Zastanawiam się czy juz narodził sie w Polsce ktoś, kto zetrze bezczelnośc i > butę z tych facjat i pogoni tę ferajnę. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jeśli chodzi o prezydenta, to za 300 dni. 24.02.10, 13:05 Nie da rady. Nie ma go kim zastąpic. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 KAŻDY będzie lepszy. 24.02.10, 14:53 elena4 napisała: > Nie da rady. Nie ma go kim zastąpic. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A pogonią go wyborcy, którzy się już narodzili i 24.02.10, 13:00 dorośli do pełnoletności. elena4 napisała: > A czego chciałeś się dowiedziec? Czego byś się dowiedzial? > Gdyby w tym liście było coś konkretnego, Sikorskiemu zwieracze by pusciły i nie > byłby taki pewny siebie. > Zastanawiam się czy juz narodził sie w Polsce ktoś, kto zetrze bezczelnośc i > butę z tych facjat i pogoni tę ferajnę. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: A pogonią go wyborcy, którzy się już narodzil 24.02.10, 13:11 Ci szesnastoletni? Przyjdzie czas, ze będą musieli się sami z tego g...na wygrzebac. Nas już wtedy na swiecie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Nie wiesz, kiedy w Polsce człowiek staje się pełno 24.02.10, 14:55 letni? elena4 napisała: > Ci szesnastoletni? > > Przyjdzie czas, ze będą musieli się sami z tego g...na wygrzebac. > Nas już wtedy na swiecie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 13:05 A ty wciąż wierzysz, że jest w ogóle COŚ konkretnego? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 13:54 Dla mnie wystarczy, że ten facet jest napompowany jak balon. Przez kogo, mogę sie tylko domyslac, a chciałoby sie znac prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 14:47 Dla mnie wystarczy, że ten facet jest napompowany jak balon. Przez kogo, mogę sie tylko domyslac, a chciałoby sie znac prawdę. Jaki rodzaj napompowania masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
elzunia3 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:51 Pisal, pisal i napisal. Ile dni to mu zajęło???? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:56 elzunia3 napisała: > Pisal, pisal i napisal. > Ile dni to mu zajęło???? Sporo. Ale żeby napisać wielkie NIC, to trzeba mieć talent. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Kaczyński, gdzie ten Twój hak ? 24.02.10, 12:47 odszczekaj kalumnie, oszczerco. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos He, he, trzyma go dla siebie :))) 24.02.10, 13:51 keram.keram napisał: > odszczekaj kalumnie, oszczerco. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 12:50 Ale co zamiesza, to się do płetwy przylepi. List jest świadectwem poziomu intelektualnego i wagi argumentów najwybitniejszych specjalistów Kancelarii Prezydenta oraz ZPP. Skutki poznamy w czasie drukowania go na plakatach w czasie kampanii prezydenckiej. Wyniki kampanii, tak sądzę, są oczywiste już dziś. Dlatego gorąco popieram postulat z innego wątku: Wprowadzić poprawkę do Konstytucji RP i parytety dla PiS !!! Większość konstytucyjną (na podstawie pogłębionych analiz sondaży). Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Pocieszny facecik 24.02.10, 12:51 Zarówno list jak i sugerowane w nim podanie do publicznej wiadomości treści naszej rozmowy z 2007 roku, można potraktować jako próbę włączenia autorytetu Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej do wewnątrzpartyjnej dyskusji przedwyborczej. Z oczywistych powodów, nie mogę zgodzić się na wciąganie mnie, jako Prezydenta RP, do doraźnej rozgrywki wewnątrz jakiejkolwiek partii. Nic tylko boki zrywać i współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Pocieszny facecik 24.02.10, 13:05 wylogowany.pielegniarz napisał: > Zarówno list jak i sugerowane w nim podanie do publicznej wiadomości treści > naszej rozmowy z 2007 roku, można potraktować jako próbę włączenia autorytetu > Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej do wewnątrzpartyjnej dyskusji > przedwyborczej. Z oczywistych powodów, nie mogę zgodzić się na wciąganie mnie, > jako Prezydenta RP, do doraźnej rozgrywki wewnątrz jakiejkolwiek partii. > > > Nic tylko boki zrywać i współczuć. Wolę się śmiać. Zwłaszcza, że nawet brat mu nie współczuje, a wręcz sam go w tę groteskę wepchnął. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Pocieszny facecik 24.02.10, 13:06 Teraz serio. Cała gromada ludzi nad tym myślała, najtęższe głowy z Kancelarii i ZPP. Pewnie dr. Migalski (z kropką, żeby uwydatnić wyjątkowość dra. Migalskiego - kurczę, konwencja się łamie). Kompletna pustka merytoryczna. Poczekamy na wyniki sondaży. Bo sondarze pogłębione pokażą wiadomo co. -- Raz się konwencja złamała, to dalej też pójdzie: "Wprowadzić poprawkę do Konstytucji RP - parytety dla PiS !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Pocieszny facecik 24.02.10, 13:22 >uwydatnić wyjątkowość dra. Migalskiego Hm... Jednak chyba posłowie PiS nie rozumieją słów jakimi się posługują( filipnka)..wiem, stare ;-P, ale też okazuje się,że nie wiedzą nic o swoich eurodeputowanych. Wczoraj błysnął A.Hoffman, mówiąc o Migalskim per "ornitolog" LOL I te inne irasiady & many more. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Pocieszny facecik 24.02.10, 16:17 Może paleontolog? Nasz Tetrapod nie jest grubym tetrapodem. Ma oczywiście okrągłą głowę, ale nie jest grubym tetrapodem. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Ale bzdety!Kto mu to pisał? Zaleciało Kownackim! 24.02.10, 13:00 Słabo wybrnęli z tej trudnej sytuacji w której postawił ich Tusk. Żenująco słabo dla siebie i potencjalnych wyborców, którym tylko odświeżyli wspomnienia o konfrontacyjnym stylu całej kaczej prezydentury. A już się wydawało, że coś się zmieniło..... Do dna Leszku, do dna:))))) "List Pana Premiera zbiegł się w czasie z ogłoszonymi przez Pańską partię prawyborami, mającymi wyłonić kandydata Platformy Obywatelskiej na urząd Prezydenta RP. Zarówno list jak i sugerowane w nim podanie do publicznej wiadomości treści naszej rozmowy z 2007 roku, można potraktować jako próbę włączenia autorytetu Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej do wewnątrzpartyjnej dyskusji przedwyborczej. Z oczywistych powodów, nie mogę zgodzić się na wciąganie mnie, jako Prezydenta RP, do doraźnej rozgrywki wewnątrz jakiejkolwiek partii." Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 13:01 Znowu ,wiem ale nie powiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 13:02 Co haki na Sikorskiego mają wspólnego z "aferą hazardową" czy służbą zdrowia??? kto mi powie? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 13:06 Przecież to oczywista oczywistość ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 13:09 Może Pan Prezydent w najbliższym Orędziu Pana Prezydenta do Narodu (Wolskiego). Wykładnię słów Pana Prezydenta dadzą członkinie Rodzin RM. -- Wprowadzić poprawkę do Konstytucji RP - parytety dla PiS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Buuhaha:-). I TO mialoby załatwić Sikorskiego? 24.02.10, 13:37 Przecać to Kacze jest niepoważne... On chyba naprawdę uważa Tuska za głupka, jeśli wierzył choć przez chwilę, ze Tusk się czymś takim przejmie, albo że zdoła zamieszać tym listem cokolwiek w platformianych prawyborach. Kabaret Moralnego Niepokoju, jak babcię kocham :-). Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Buuhaha:-). I TO mialoby załatwić Sikorskiego 24.02.10, 15:07 zelazny.karzel.wasyl napisała: > Przecać to Kacze jest niepoważne... > On chyba naprawdę uważa Tuska za głupka, jeśli wierzył choć przez > chwilę, ze Tusk się czymś takim przejmie, albo że zdoła zamieszać > tym listem cokolwiek w platformianych prawyborach. > > Kabaret Moralnego Niepokoju, jak babcię kocham :-). ORALNEGO niepokoju co najwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A co mozna napisać jak się nie ma nic do powiedzen 24.02.10, 13:45 ia poza tym, ze PO jest be Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj List jest długi-treść jest krótka 24.02.10, 13:49 zaszłyszane w TV hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: List jest długi-treść jest krótka 24.02.10, 14:03 Jaka "krótka treść". Na temat nie ma nic. -- "Poprawka do Konstytucji RP - parytety dla PiS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl co za frustracja heniu? 24.02.10, 14:08 gra toczy się dalej. Na bramce u Prezydenta nie stoi rosół oferma. W PełO dalej nie wiedzą na kogo stawiać, a wybory tuż tuż. Cobyś nie napisał to strach i niepewność u cieniasów coraz większa. Potwierdzeniem tego jest zachowanie czapy platfusów lansującej komorowskiego w mediach przy jednoczesnym puszczaniu plotek o przewadze sikorskiego w terenie. I te dzisiejsze miny komentujące list, jakieś takie bezpłciowe, nijakie. Paliwo się kończy cy cuś? A pytania o ceny jabłek, szpitale itd dopiero będą padały. ---------------- Głosuj na PełO zobaczysz dno Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: co za frustracja heniu? 24.02.10, 14:58 Właśnie dostał Kaczuś taki respons, że mu w pięty poszło. Pan Premier nie życzy sobie głupawek z Panem Prezydentem. Szczygło zabulgotany. Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: co za frustracja heniu? 24.02.10, 15:16 haen1950 napisał: > Pan Premier nie życzy sobie głupawek z Panem Prezydentem. --------- PRmierny został z palcem w nocniku. Myślał że zaszachuje Prezydenta RP. A tu i list z odpowiedzią i sprawa dalej nie wyjaśniona, dalej ból głowy. A coś na rzeczy musi być, bo tak przerażonego i mało konkretnego dukaczewskiego już dawno nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: co za frustracja heniu? 24.02.10, 15:37 Wszyscy o pięć lat bardziej doświadczeni tragifarsą w wykonaniu Kaczorow. Każdy szantaż walnie w nich do końca. Rozlecą się z hukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: co za frustracja heniu? 24.02.10, 16:58 heniu, kilkadziesiąt minut temu w rynszTOK FM znowu słychać było przerażonego dukaczewskiego. Gra chyba się dopiero zacznie. Po dzisiejszym wyroku TK swołocz sb-cka ruszy do ataku. Zobaczyli że kiszczak i jaruzelski nie ruszeni tylko on frajerami. Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_kapelusznik Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 17:41 ale debilowate to 'wciąganie mnie, jako Prezydenta' Zarówno list jak i sugerowane w nim podanie do publicznej wiadomości treści naszej rozmowy z 2007 roku, można potraktować jako próbę włączenia autorytetu Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej do wewnątrzpartyjnej dyskusji przedwyborczej. Z oczywistych powodów, nie mogę zgodzić się na wciąganie mnie, jako Prezydenta RP, do doraźnej rozgrywki wewnątrz jakiejkolwiek partii. brat go wciągnał i włączył, sam sie wciągnął i włączył a teraz idiotę struga Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jest list. Ale bzdety! 24.02.10, 17:41 Pewnie w czasie wręczenia nominacji sobie podyskutowali: Na pewno wtedy Pan Prezydent zgłosił uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Czyli rżnie głupa ... 24.02.10, 18:03 ... i na takiego wyglada od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś