Dodaj do ulubionych

Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów

• Gość: gsare Re: Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: *.chello.pl 15.09.10, 23:42
      sorry, ale nie bardzo wierzę tej parce i wiem do czego jest zdolna narąbana kobieta
      porządne nie chleją do świtu w pubach
      • Gość: Ola Re: Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:10
        Ty, "przundny", co to w dni wolne od pracy w kościółku siedzi? To są skutki tego, co zaczyna sie od bicia dzieci. Bicie dozwolone, bo uzasadnione - przez bijącego, oczywiście. Tlko bydło używa siły wobec drugiego. POLICJI w szczególnosci NIE WOLNO używać przemocy jeśli nie ma uzasadnienia zagrożeniem życia. Chodźby nawet ta pani była agresywna, to NAPEWNO 10-ciu chłopa mogłoby Ją łatwo opanować. Tu wygląda mi to na wyżywaniu się silniejszego. A mówią, że nie ma Polski B ??? "Chłopcy" z Podkarpacia dostali władzę? I Ty ich jeszcze bronisz?
      • rzydokomuna Re: Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów 16.09.10, 01:03
        Gość portalu: gsare napisał(a):

> sorry, ale nie bardzo wierzę tej parce i wiem do czego jest zdolna narąbana kob
        > ieta
        > porządne nie chleją do świtu w pubach

twoja chleje w domu i pozniej cie napie...???
      • Gość: asa Re: Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:43
        Gość portalu: gsare napisał(a):

> sorry, ale nie bardzo wierzę tej parce...

Nie musisz. Tym zbirom z policji wierzę jeszcze mniej

> wiem do czego jest zdolna narąbana kobieta...

Zmień panienkę, bo to obciach się zadawać z takim menelstwem

> porządne nie chleją do świtu w pubach

Twoja dziunia chleje na melinie? Fakt, taniej.
    • Gość: mfg chodzenie po ulicy o 4 nad ranem IP: 195.205.97.* 15.09.10, 23:44
      na dodatek w Jarosławiu to stwarzanie wielkiego zagrożenia dla ruchu!

jeśli historia jest prawdziwa, to oby mieszkańcy Jarosławia szybko poznali personalia "stróżów prawa".
    • gandalph Wychodzi na to, że trzeba powołać nad-policję, 15.09.10, 23:44
      aby nas chroniła przed policją.
    • soldadura104 Od czego są antyteroryści 15.09.10, 23:45
      Wysłać panienkę karateczkę i karateką na przynentę.
      Przy próbie pobicia wparuje cała kompania , policjanci będą mieli trening kończący się w szpitalu i będzie spokój.
      Wyleczą się z pracy w policji albo się nauczą przepisów.
      • emine2302 Re: Od czego są antyteroryści 16.09.10, 00:00
        jeden promil we krwi to jest nic po 3 piwach bedziesz mial 1 promil we krwi to jeszcze nie jest narabanie
    • Gość: rzeszowiak Re: Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: 79.139.57.* 15.09.10, 23:46
      policja święta nie jest, ale prawda jest taka ze gdyby nie wyzywali policjantów i ta kobita nie stawiała sie na komisariacie to nic by nie było. nie rozumiem czemu nie chciała dmuchnąc w alkomat. zapewne tez bojowo była nastawiona
    • kamilakarabasz Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów 15.09.10, 23:46
      Jaka władza?! To są psy! One mają służyć! Pier.... krawężniki! Od kilku lat, jak widzę patrol policji na ulicy, to przechodzę na drugą stronę.
    • Gość: zbigniew jan Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: *.dip.t-dialin.net 15.09.10, 23:48
      przeciez mogli isc ulica, chyba tysiace samochodow nie jezdzi w tym miasteczku, skoro usiedli pozniej na lawce i nikomu nie zagrazali,........to nalezalo spytac czy potrzebuja pomocy i odwiezc do domu, a nie katowac i rozbierac.....a moze to wnuki ZOMOWCOW z 1970 roku i 1981 przeszkoleni przez dziadkow i tatusiow....panowie rozpracujcie korzenie policjantow III polski...........skandal i co na to premier....a co na to opozycja.........jest temat na wybory....media powinny to sledzic bo ci ludzie moga zginac skoro to sadysci a moze i gangsterzy w mundurach..........
      • Gość: POLAK Re: Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: *.centertel.pl 15.09.10, 23:56
        Policja to nie darmowe TAXI
        • rzydokomuna Re: Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów 16.09.10, 01:29
          Gość portalu: POLAK napisał(a):

> Policja to nie darmowe TAXI

co ty nie powiesz??? policja jest od sluzenia obywatelom qrwiu bo ja utrzymujemy z naszych pie...nych podatkow..ale widac nie do wszystkich psow to dociera... , pamietam jak bylem azylantem w rfn uwczesnym , jakesmy zachlali a nie bylo na taryfe zeby pol miasta przejechac to zaczynalismy drzec ryje po nocy na ulicy..w 5 mn.wyskakiwaly 2 radiowozy polizei i sie pytali grzecznie czy nas gdzies nie podwieźć...:) a to przeciez gestapowcy szwabscy...nieprawdaz?
    • Gość: mfg policjant w więzieniu zwykle jestcw...em IP: 195.205.97.* 15.09.10, 23:48
      dlatego też życzę im choćby krótkiej odsiadki
      • rzydokomuna Re: policjant w więzieniu zwykle jestcw...em 16.09.10, 01:04
        Gość portalu: mfg napisał(a):

> dlatego też życzę im choćby krótkiej odsiadki

nie...pies w wieznu jest jebanym trupem wiszacym na kracie..i tego im zycze...
        • Gość: niebieska Re: policjant w więzieniu zwykle jestcw...em IP: *.toya.net.pl 16.09.10, 20:07
          Nie masz pojęcia o czym piszesz.... Skąd czerpiesz swoją wiedzę? Od kolegów co malują JP na murach, bo są źli bo zostali raz w życiu wylegitymowani? Zmień informatorów :)
    • wilkem-live [...] 15.09.10, 23:51
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: aga-prokurator Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: 150.254.181.* 15.09.10, 23:52
      Prawo w Polsce nie zabrania przebywania na ulicy po spożyciu alkoholu,a chodzenie nawet ulicą nie upoważnia policji do zatrzymania i przewozu na komendę,za to należy się tylko mandat.Widać policjanci nie mają pojęcia o swojej pracy,jeśli chcą sie bić to na ring.
    • jogibaboo Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów 15.09.10, 23:52
      O ile fakty zostaną potwierdzone, to osoby hańbiące mundur policjanta zostaną wywalone na pysk z pracy plus postępowanie sądowe plus wyrok. Mundur to nie zasłona dymna dla frustratów.
      • rzydokomuna Re: Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów 16.09.10, 01:16
        jogibaboo napisał:

> O ile fakty zostaną potwierdzone, to osoby hańbiące mundur policjanta zostaną w
        > ywalone na pysk z pracy plus postępowanie sądowe plus wyrok. Mundur to nie zasł
        > ona dymna dla frustratów.

hehehehehe ..oj naiwny naiwny naiwny...dziecko w kwiecie lat..choc w intencjach tak naprawde pozytywny :PPP
    • Gość: j-50 Musieli robić to wielokrotnie wcześniej IP: *.as.kn.pl 15.09.10, 23:55
      Niech ten szefuńcio nie udaje durnia, że nic nie wiedział. Skoro ci jego podwładni zrobili to z tą kobietą, to znaczy, że musieli to robić stale z innymi. Po prostu uznali to za normę zachowania jarosławskiej policji. Czuli się pewni, że szefuńcio ich za to tylko pochwali. Te szmaty tliły się tam z pewnością już od dawna.
    • gamma_m Niezła bajka 15.09.10, 23:55
      Mógł jej mąż jeszcze mocniej przylać... Jak czytam komentarze pod tym artykułem, to jestem załamany. Jak można domniemywać winę u ludzi, którzy mają nas chronić, a słowa meneli uznawać za prawdziwe? Czy Wy znacie życie, wychodzicie czasami na ulice? Jeśli już miałbym oceniać na podstawie artykułu, to na pewno nie uwierzyłbym tym menelom. Przecież to małżeństwo to patologia. Nie dość, że na takich wyglądają, to jeszcze jakie normalne małżeństwa szlajają się pijane nad ranem?

A teraz moi drodzy całkiem prawdopodobny stan faktyczny: zataczali się na ulicy, policjanci zwrócili im uwagę, aby weszli na chodnik, oni replikowali jakąś inwektywą, wtedy policjanci próbowali ich zatrzymać, doszło do szamotaniny(stąd te siniaki), zawieźli ich na komendę, tam albo już po wyjściu mąż jej poprawił aby uwiarygodnić swoją wersję, robią teraz zadymę na całą Polskę, bo najlepszą obroną jest atak.

Dziękuję za uwagę.
      • Gość: vitek Re: Niezła bajka IP: *.telia.com 16.09.10, 00:01
        Jezeli Ty katujesz swoja zone to nie znaczy, ze wszyscy to robia. Zycze Ci, abys poznal polska policje na wlasnej skorze..
        • gamma_m Re: Niezła bajka 16.09.10, 00:18
          Nieraz miałem z nią do czynienia i nigdy nic złego mnie nie spotkało; w ogóle to, nie wnikając w szczegóły, interesuję się tym środowiskiem z racji zawodu. Polska policja pozostawia wiele życzenia, ale taki scenariusz, że postanowili sobie pobić Bogu ducha winne małżeństwo jest tak prawdopodobny jak Talibowie w Klewkach. Znam się trochę na takich ludziach jak ci "poszkodowani", bo mieszkam blisko familoków, gdzie tego towarzystwa jest dużo.
          • Gość: ala Re: Niezła bajka IP: *.aster.pl 16.09.10, 08:13
            >ale taki scenariusz, że postanowili sobie pobić Bogu ducha winne małżeństwo jest tak >prawdopodobny jak Talibowie w Klewkach. Znam się trochę na takich ludziach jak ci >"poszkodowani", bo mieszkam bl

Mam podobne zdanie. Przed publikacją wiadomości dziennikarz powinien ją rzetelnie sprawdzić .
            • Gość: zal mi was Re: Niezła bajka IP: 212.76.47.* 16.09.10, 13:39
              zawsze oceniacie ludzi po wygladzie, i to na podstawie jednego zdjecia? mam nadzieje, ze sami bedziecie podobnie ocenieni, najlepiej pala przez policjanta. pozatym skad przekonanie, ze sam napicie sie alkoholu czyni z ciebie przestepce, ludzie, gdzie wy mieszkacie, w lesie? pozatym jesli nawet to tacy straszni pijani menele POD ZADNYM POZOREM policja nia miala prawa tak z nimi postapic! a jak jeden z drugim, tego nie rozumiesz, to won ulice zamiatac, a nie wyzywac sie na ludziach za nasze pieniadze.
            • Gość: judasz Re: Niezła bajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 14:13
              Lepiej wychłostać tą, która biła. Jak dostanie 50 batów, przyzna się do wszystkiego i wskaże współsprawców.
          • Gość: ina Re: Niezła bajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 12:11
            gamma_m napisał:

> ... taki scenariusz, że postanowili sobie pobić Bogu ducha winne małżeństwo jest tak
            > prawdopodobny jak Talibowie w Klewkach.

Nie wiem jak u ciebie z orientacja w bieżących wydarzeniach, ale zawiadamiam, że słowa Leppera o więzieniach CIA w Polsce znalazły potwierdzenie.
      • Gość: xxx tez bym chcial wierzyc w te twoja wersje IP: 95.146.207.* 16.09.10, 00:18
        czulbym sie bezpieczniej, bylbym spokojniejsze. niestety, wielu policjantow to bydlaki w mundurach, przyglupy i frustraci. znam takiego damskiego boksera z komisariatu w moim miescie.
        • gamma_m Re: tez bym chcial wierzyc w te twoja wersje 16.09.10, 00:28
          Zawsze znajdą się czarne owce. Polska policja nie jest idealna, ,ma sporo wad, szczególnie jeśli chodzi o kadrę, ale taki scenariusz jak przedstawiony przez tych ludzi, jest nieprawdopodobny.
          • rzydokomuna Re: tez bym chcial wierzyc w te twoja wersje 16.09.10, 00:44
            gamma_m napisał:

> Zawsze znajdą się czarne owce. Polska policja nie jest idealna, ,ma sporo wad,
            > szczególnie jeśli chodzi o kadrę, ale taki scenariusz jak przedstawiony przez t
            > ych ludzi, jest nieprawdopodobny.

Nie rozsmieszaj mnie bo zajad dostane.... psiarnia napie... kazdego kogo dorwie bo to jebana sfora frustratow nie potrafiaca w inny sposob ani wydobyc zeznan ani odreagowac traumy bycia narzedziem w rekach polityków .
            alkoholicy i cpuny i lizodupcy ..to jest obraz polskiej policji ad.2010
            moze z 10% to prawdziwi Policjanci..reszta to bydlo i jebana hołota z wiochy. I pisze to z cala odpowiedzialnoscia za slowa majac w rodzinie brata policjanta w randze komisarza tego burdelu. Z przykroscia stwierdzam iz moj wlasny brat jest durnym psem i ma zjechana psyche i swiatopoglad mimo studiow i niezlego IQ..ten zawod by qrwa swietego wykonczyl.
      • Gość: gośćżżż Re: Niezła bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:19
        Biedny człowieczku ,jakim prawem nie znając TYCH Ludzi nazywasz ICH menelami ????
        • gamma_m Re: Niezła bajka 16.09.10, 00:25
          Przeczytaj artykuł to się dowiesz. Kto po pijaku robi awanturę z policją(bo to, że EWENTUALNIE dostali od policji bez powodu jest bardzo mało prawdopodobne, jeśli w ogóle od nich dostali) jest menelem. Teraz wszystko jasne?
          • Gość: gośćżżż Re: Niezła bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:39
            Panie ,ja tam nie byłem więc nikogo nie obrażam i nie wydaję wyroków . po pańskich postach mogę sądzić ,że Pan tam był ,a może coś więcej ..........
      • sarkafarka0 Re: Niezła bajka 16.09.10, 00:28
        sledztwo wykaze jak zwykle niewinnosc policjantow,

niejedno juz widzialem i nie chodzi tu o wiare czy tak bylo jak mowia, tylko o doswiadczenie z ktorego wynika ze taka sytuacja to nic nowego. najjgorsze jest to ze zazwyczaj nawet nie wychodzi to na jaw. a w mniejszych miejscowosciach jest naprawde tragedia bo nawet jak takiemu typowi cos udowodnisz to juz jego koledzy z komendy sie postaraja zebt utrudnic ci zycie, wiedza gdzie mieszkasz czym jezdzisz itp. wierz mi lub nie ale znam od samych policjantow ich metody na ulozenie goscia ktory podskakuje, ci ktorzy wiedza czym to grozi wola zagryzc zeby niz np w ciagu miesiaca stracic prawko, byc wzywanym na psiarnie do wyasnienia w kazdej najglupszej sprawie z ktora nie maja nic wspolnego etc, a wez sie wytlumacz pracodawcy z czestych zwolnien z powodu wizyty na komendzie. przykladw moge podac calkiem sporo
        • gamma_m Re: Niezła bajka 16.09.10, 00:36
          Powiedz mi, a dlaczego w tym kraju ludzie przechodzą do porządku dziennego z dyskusją z policjantem? Z policją się nie dyskutuje !!! W żadnym innym zachodnim kraju(nie mówiąc już o USA) z policją się nie dyskutuje, a u nas to jest norma! Jeśli się nie zgadzam na mandat, to nie przyjmuje i idę do sądu. Jeśli policjant zachowuje się wobec mnie niewłaściwie, to nic nie mówię i następnego dnia składam skargę. Tyle.
          • sarkafarka0 Re: Niezła bajka 16.09.10, 01:01
            chlopie ty jedyny kontakt z policja to masz przy okazji denuncjacji chyba,
            skarge skladasz mowisz, i co z ta skarga sie pozniej dzieje, wiesz? gazetke sobie z tego robia i smieja sie z ciebie ze taki naiwny frajerzyna mysli ze cos wskora. w zadnym zachodnim kraju policjant nie ma prawa uderzyc zatrzymanego, co najwyzej obezwladnic. tzw agresja slowna nie boli a obraza policjanta jest karana nawet u nas. zapytaj moze skad sie wziely te siniaki jesli policjanci robili wszystko jak trzeba. jak ktos nie chce dmuchac to sie go bierze na krew a nie pierze po mordzie do skutku. moze nie wiesz bo nigdy nie miales tej watpliwej przyjemnosci ale czlowiek skuty z tylu nie ma specjalnie mozliwosci do zrobienia krzywdy komukolwiek za to okielznac go bardzo latwo.

zatem,

nie wiesz nie pier...dol
            • gamma_m Re: Niezła bajka 16.09.10, 08:51
              W żadnym zachodnim kraju nie ma prawa uderzyć zatrzymanego... Hahahaha... A skąd wiesz, że ją pobili policjanci?? Policjant ma prawo to przymusu bezpośredniego, jak nie wiesz co to jest to poczytaj, bo to nie tylko "transportowy".
              • Gość: borewiczcz Re: Niezła bajka IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.09.10, 09:26
                o ile pierwszego posta napisałeś sensownego, to drugi wskazuje ze jestes jakis dzieciak, ktory albo ma tate(wujka) w policji, albo marzy o karierze tamże.
                powiem tak, to totalna bzdura, ze nie masz prawa skladac wyjasnien przed policja w krajach zachodnich. podobnie jest w polsce. jednak u nas nasi policjanci potrafia zwietrzyc okazje i pijanego czlowieka moga okrasc, albo zgwalcic pijana studentke(patrz Lublin dwa lata temu). ale telefon pewnie i tak byl kradziony, a studentka to zapewne prostytutka (podazajac za twoim tokiem myslenia). kazesz innym czytac, a sam nie masz pojecia o realiach. to dobrze ze takich ludzi jak ty jest coraz mniej. tak samo jak tepych policjantow, po zawodowce, ktorzy nigdy nie powinni zalozyc munduru.

peace
                • gamma_m Re: Niezła bajka 16.09.10, 10:03
                  "to totalna bzdura, ze nie masz prawa skladac wyjasnien przed policja w krajach zachodnich. "

Ja nic takiego nie napisałem. W ogóle to nie rozumiem o co Ci chodzi w tym poście. Ja nie pisałem o realiach, tylko o przepisach, bo te regulują taką kwestię jak przymus bezpośredni, a osoba której odpowiadałem upierała się, że na zachodzie policja nie może nikogo uderzyć, co jest bzdurą.
          • rzydokomuna [...] 16.09.10, 01:08
      • Gość: xyz Re: Niezła bajka IP: *.ghnet.pl 16.09.10, 01:39
        gamma_m: ale z Ciebie kretyn... szkoda słów. Jakich MENELI? Dorośli ludzie nie mogą wyjść do knajpy wieczorem? Nie mogą wracać o 2, 3, 4, 5 w nocy? Ich sprawa! Co to ma znaczyć, godziny policyjne, stan wojenny? I co, mieli po 1,5 promila, więc są menelami? Odezwał się abstynent. Boże co za kretyn.... O działaniu Policji się nie wypowiem, bo każdy wie jak jest, są policjanci w porządku i są Ci nie w porządku, a to, że swój swojego kryje i że istnieje policja w policji to chyba każdy wie. I trudno się dziwić, skoro mamy społeczeństwo składające się z takich ludzi jak Ty. Nie życzę Ci, abyś kiedyś wpadł w ręce niewyżytych, emocjonalnie wypranych frustratów z polskiej policji.
      • aurita Re: Niezła bajka 16.09.10, 07:31
        tez nie zabardzo wierze w te historyjke.
        Zeby 10 policjantow zaczelo lub przygladalo sie katowaniu kobiety to musieliby ulec zbiorowej demencji, a gdyby byli szaleni to wlali by takze facetowi.
        No ale, noie ferujmy wyrokow: sprawa zostanie zbadana
        • gamma_m Re: Niezła bajka 16.09.10, 10:08
          Wreszcie jakiś normalny komentarz w tym oceanie głupoty. Pozdrawiam.
      • Gość: Rysiek Re: Niezła bajka IP: *.147.37.12.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.09.10, 09:59
        Ty skundlony psie , wszyscy dobrze wiedza jak traktuje sie ludzi na komisariatac ja akurat im wierze w 100% . Wynajim sobie miesznanie na miesiac w Wawie w widokiem na okna kobisariatu na wilczej a dowiesz sie jak przesłuchuje sie ludzi barani łbie
        • gamma_m Re: Niezła bajka 16.09.10, 10:06
          Tobie by się przydało takie przesłuchanie; może po paru strzałach Lolą przez plecy nauczyłbyś się pisać grzecznie na forum. Bez obrazy.
          • Gość: polo Re: Niezła bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 13:37
            No i wyszło szydło z worka. Gamma_m nie widzi nic złego w skatowaniu człowieka na komisariacie, bo sam chętnie by się za taką rozrywkę zabrał. "Lolą przez plecy", menelu?

PS "Menel" to dla mnie ktoś, dla kogo ostatecznym rozwiązaniem większości problematycznych sytacji jest przemoc. Nawet na forum.

Teraz już jest jasne, dlaczego tak bronisz policjantów. Jesteś zwykłym menelem.
            • gamma_m Re: Niezła bajka 16.09.10, 14:17
              Jeśli nie wyczuwasz ironii w tym co napisałem to już nie mój problem. I nie nadawaj potocznym zwrotom nowego znaczenia tylko dlatego, aby mi przywalić. "statecznym rozwiązaniem większości probl
              > ematycznych sytacji jest przemoc"

Wiesz co, ciężko będzie mi tu dyskutować z kimś, kto przemoc odrzuca a priori. Jestem zdania, że przemoc powinna być używana tylko w ostateczności, ale jeśli taka sytuacja zaistnieje, trzeba jej użyć.
      • Gość: zadra Re: Niezła bajka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:54
        zagamma_m napisał:

> Jeśli już miałbym oceniać na podstawie artykułu, to na pewno nie u
        > wierzyłbym tym menelom.

Meneli to ty w rodzinie sobie, chamie, poszukaj.

>Przecież to małżeństwo to patologia.

Znasz ich? Powtarzam, patologia i menele to ty i twoja policyjna rodzina.

> Nie dość, że na takich wyglądają, to jeszcze jakie normalne małżeństwa szlajają się pijane
        > nad ranem?

Policjanci, a zwłaszcza policjantki, z Jarosławia wygladają na bandziorów. Czy to dowód?
        Poza tym, gnoju smierdzący, trochę ponad promil ma sie po 3 piwach. A Państwo Jabłońscy sie nie szlajali.

> A teraz moi drodzy całkiem prawdopodobny stan faktyczny: ... zawieźli ich na komendę,
        > tam albo już po wyjściu mąż jej poprawił...

To dlaczego te policyjne złamasy nie broniły kobiety? I dlaczego była przetrzymywana bez powodu do 20.?

> Dziękuję za uwagę.

Ja też. I namawiam do myslenia, o ile to nie jest za trudne dla policjanta.

• gamma_m Re: Niezła bajka 16.09.10, 12:47
          W tym przypadku po języku mogę stwierdzić z kim mam do czynienia... Po inwektywach w moją stronę, a także stosunku do policji jako instytucji, wyłania mi się Twój obraz. I od razu nie mam ochoty z Tobą dyskutować.
      • Gość: gal anonim Re: Niezła bajka IP: 195.117.64.* 16.09.10, 12:57
        bajke to ty masz w głowie!! jak nie wiesz jak jest to nie udzielaj się na forum sam kiedys trafiłem na komende i dostałem wpie...od tych kundli !! oni robią co chcą to Legalna mafia razem z prokuraturą i sądami. Na dodatek dlaczego sprawe wyjaśnia jarosławska prokuratura a nie np.rzeszowska jarosławska prokuratura wszystko zatuszuje...
        • gamma_m Re: Niezła bajka 16.09.10, 13:10
          Napisz za co tam trafiłeś? No, śmiało! Miejscowa prokuratura jest organem nadzoru nad policją, ale może być wyłączona.
      • Gość: Tibson Re: Niezła bajka IP: *.mysmart.ie 16.09.10, 14:06
        Tycw...u, idz sie lecz, nigdy chyba nie miales do czynienia z polska policja...
    • Gość: HWDP [...] IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.10, 23:57
      • szela81 bullshit 16.09.10, 15:10
        a może było tak:
        oni szli, on ją szarpał, przyjchał radiowóz upomniał
        on wqrwiony zaczął jej ciulać - bo to jej wina, przyjechał drugi radiowóz i uspokoili
        a teraz sie historię dorabia
    • Gość: mrufkojad niestety nic policjantom nie zrobia, znajdzie sie IP: *.spray.net.pl 15.09.10, 23:57
      kilkoro fauszywych swiatkow (policjantow) ktorzy powiedza co innego i koniec po sprawie.
    • Gość: GOSC Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.09.10, 23:57
      SADYSCI, POTWORY,HITLEROWCY,GRUBA BERTA ,SADYSTKAZ OBOZU W AUSZWIC.
    • Gość: 33 Wspolczuje Wam, pier.... policja! IP: *.chello.pl 15.09.10, 23:57
      1. Kur.wa w dzungli żyjemy?
      2. Wspolczuje Wam
      3. Zycze tej policjantce i jej mezowi zeby byli w takiej sytuacji.
      4. Nie ma sie co dziwic ze policja nie ma szacunku u ludzi.
      • Gość: Rysiek Re: Wspolczuje Wam, pier.... policja! IP: *.147.37.12.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.09.10, 10:49
        Poicje chwala ci co nie mieli z nimi stycznosci po pierwszym blizszym kontakcie z nimi kazdy zmienia zdanie o 180 stopni
    • Gość: vitek Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: *.telia.com 15.09.10, 23:58
      Zgadzam sie z przedmowcami, polska policja to banda niewyksztalconych matolowa a stosowanie przemocy jest norma. Niestety Polska jest nieprzyjaznym policyjnym panstwem.
    • Gość: pała to pała Re: Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: *.as.kn.pl 15.09.10, 23:58
      jabac policje
    • Gość: sick grindcore Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:00
      Niestety prawda jest taka, że w Polsce mamy dalej milicję. W większości pracują tam niestety ludzie lubiący nadużywac swoich uprawnień i o zgrozo to nie są tylko starzy "ubecy" również ludzie urodzeni w latach 70, 80. Mam szacunek do tej mniejszości która zasługuje na swój mundur.
      Zauważyłem też taką nieprawidłowość, że kobiety w policji są naprawdę ujmując delikatnie nieprzyjemne. Skąd to się bierze? Próbują swoim agresywnym zachowaniem dobrze wypaść w oczach kolegów, zdobyć w taki sposób respekt u obywateli żeby se nie myśleli, że maja doczynienia ze słabą osobą czy może po prostu trafiają się w czasie selekcji przy rekrutacji przeważnie psycholki?
      Swoją drogą jak człowiek widział na jakiś imprezach jak laski kręca dym to my faceci przy kobietach wypadamy jak wiaterek przy huraganie hehehe
      Życzę powodzenia dla tej Pani w dochodzeniu do sprawiedliwości.
    • Gość: drawn Normalnych ludzi by tak nie potraktowali. IP: 80.169.130.* 16.09.10, 00:00
      niech gazeta napisze co to za ludzie czym sie zajmuja i nie robia z nich niewiniatek. gazeta powinna byc ukarana za podsycanie nienawisci do policji.Bo zawsze mozna to mniej sensacyjnie opisac. Jezeli po sledztwie okaze sie co rzeczywiscie zaszlo wtedy robic halo. A tak zaraz beda zamieszki, problemy i tyle...
      • rzydokomuna [...] 16.09.10, 00:32
      • bronimir Re: Normalnych ludzi by tak nie potraktowali. 16.09.10, 02:06
        My wiemy że nienormalnych traktują wyjątkowo dobrze. W Warszawie pozwalają im na pochody z pochodniami, włos im z głowy spaść nie może.
      • Gość: perle Re: Normalnych ludzi by tak nie potraktowali. IP: *.toya.net.pl 17.09.10, 17:38
        Pobita kobieta ukończyła resocjalizację.
    • Gość: zawszeprawdomowny Gdybym tylko mogl zgodnie z prawem wymierzyc kare. IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 16.09.10, 00:05
      Rozwalilbym lby tym sk.............
    • Gość: król Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:07
      I bardzo dobrze, może następnym razem będzie jakieś poszanowanie dla władzy a nie pyskowanie po pijaku i szwędanie się po nocy po ulicach!! Ponad promil, to już jest upicie się do granic niemożliwości, w takim stanie nic się chyba nie pamięta. Po oczach widać jakie to z niej "niewiniątko"!! Jestem po stronie funkcjonariuszy, bo jestem po stronie prawa!
      • Gość: XXX Re: Nie odpuścimy policjantom. To banda sadystów IP: 195.116.95.* 16.09.10, 08:42
        Mam nadzieję, że strona prawa tobie też tak skatuje ryj!!!
    • gelbigel jasne,... 16.09.10, 00:07
      gdzie to było superekspres? fakt?
      • gamma_m Re: jasne,... 16.09.10, 00:20
        Przecież to jest bzdura na kółkach, a 90% forum już chce ukrzyżować policjantów, hahaha...
        • Gość: gość abc Re: jasne,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 00:55
          gamma _ piesku ,bądz odważny i dpowiedz , byłeś tam , czy nie ????
    • gelbigel fstrzonsajoncem 16.09.10, 00:09
      najfstrząstrzającem bardziej jest to zdjęcie na tle firanki. Wyglondam na kobietem po przejściach i menżczyznem z pszeszłościom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka