Dodaj do ulubionych

dr Ossolinski - Rzeszow

17.09.10, 19:07
Czy ktos z Forumowiczow wie gdzie prywatnie przyjmuje dr Ossolinski (urolog)? To ze w szpitalu na Rycerskiej to wiem ale interesuje mnie prywatny gabinet. Niestety jestem spoza Rzeszowa wiec trudno mi ustalic namiary. Dzieki z gory
Moj mail nordynka_2[malpka]gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • wuzetka4 Re: dr Ossolinski - Rzeszow 20.09.10, 10:35
      uro-medical.pl/znajdz-lekarza/tadeusz-ossolinski/ ,polecam google na przyszlość
    • gosc330 Re: dr Ossolinski - Rzeszow 08.08.15, 14:16
      Do dr Ossolinskiego nie warto się wybierać. Prywatnie przyjmuje z cała rodzinką, syn robi USG, a zona wypisuje recepty. Nie wiem po co ona potrzebna podczas tak intymnego badania, a wypisać receptę chyba dr umie. Dr bardzo małomówny. Bada bardzo niedelikatnie.
    • rychotra Re: dr Ossolinski - Rzeszow 22.06.16, 15:18
      Byłem wczoraj u dr. Ossolińskiego na ul. Sobieskiego jako kierowca potencialnego pacjenta.Lekarz ponoć dobry ,opowiadali starzy pacenci,zaś organizacja wizyt to nieporozumienie.Ludzie czekają na schodach po kilka godzin,nie ma gdzie usiąść,poza schodami.Praktycznie wszyscy pacjenci to sarsze schorowane osoby,w liczbie ok 20stu.Na kracie zamkniętej na kłódke,wisi kartka na której pisze :zapisy do urologa pod nr. tel600072594 we wtorek od 15-18godz. Pierwszy tel. wykonałem przed 15tą,drugi po 15 tej,nikt nie odbiera,potem następny i nic,aż tu 16 20 odbiera jakaś pani,ponoć żona Pana dr.,zapytałem grzecznie czy dr. będzie przyjmował dzisiaj,a kobieta bardzo agresywnie i wrzeszczac zaczeła mieć pretesje że pytam, dr. operuje i ze jak sie nam nie podoba czekanie to do domu .Właczyłem gł.mówiący na tel.tak ze kilka osób słyszało arogncję tej pani.Po tej rozmowie ok połowy ludzi poszło do domów,przypominam to byli chorzy ,starsi pacjenci , wizyta płatna. Panie doktorze Ossolinski ,wszyscy pacjenci wyrazali sie o Panu bardzo pochlebnie,jako o fachowcu,natomiast organizacja wizyt na Sobieskiego to porażka ,zwłaszcza ta kobieta która nie raczyła odebrać tel. a jak juz odebrała to porazka razy dwa.Stanie na schodach 2 godz. przez starszych chorych ludzi ,w zaduchu wczoraj nie nalezy do przyjemnosci,wrecz moze doprowadzić do pogorszenia stanu zdrowia.pozdrawiam SW
    • Gość: Dziobic Re: dr Ossolinski - Rzeszow IP: 188.241.24.* 12.05.23, 07:29
      Rzeszów ul Sobieskiego 14 tel nr 6000725

94

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka