Dodaj do ulubionych

18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszów ...

IP: *.rzeszow.mm.pl 29.03.04, 18:23
sędzia judasz sprzedał d..ę heko, czy nad takim drukarzem nie ma jakiegoś
bata,ch..u sędziuj mecze koło stodoły!Pozdrawiam najwspanialszych Kibiców
Stali z Rzeszowa!
Obserwuj wątek
    • Gość: Obiektywny 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszów ... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 18:26
      Myślę że wszyscy szukają winnego tylko nie w samym sobie! PAWEŁ KLOC mówi że
      wypaczył wynik ale co powie na szereg meczów które wypaczył wynik na korzyść
      Stali? Raz nie był po ich stronie i już zaczynają szukać winnego! To jest
      żałosne ale co zrobić tacy są ludzie związani ze stala!
      • Gość: Drukarz Re: 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszó IP: *.man.rsk.pl 29.03.04, 18:46
        Jak Stal cala jesien drukowala, to bylo OK. Jak teraz Stal zrobili w balona, to
        ZLE.

Choc w sumie, sedzia dawal w sobote wolty w obydwie strony!

Ale najwiekszy WOLT, to dali dzialacze STALI. 15 ZETA za bilet na takie pseudo
        widowisko to jakis skandal!!

Ceny z KOSMOSU !!!

Pogoda pod psem, zimno jak cholera, dachu nad glowa brak, ledwo
        zipiace "jupitery", polmrok. PANOWIE Z CZYM DO LUDZI !!!!!!!!

Nie mam nic do STALI. Awansujcie do II ligi. SPOX! Bedzie sie cos w tym
        zapyzialym miecie wreszcie dzialo. Ale nie oszukujmy sie, z taka gra jaka
        obecnie prezentujecie, to lepiej pograjcie sobie na szkolnym boisku.
    • Gość: resoviak z Chicago Re: 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszó IP: *.client.comcast.net 30.03.04, 02:27
      Smigiel co ty na to,dupku zoledny!!!
      • Gość: resoviak z chicago Re: 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszó IP: *.client.comcast.net 30.03.04, 06:50
        Chyba nie ma wiekszych lolkow i lachociogow niz rod smigli z piastow,pedalow!!!
        • Gość: resoviak z chicago Re: 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszó IP: *.client.comcast.net 30.03.04, 06:57
          zastanawia mnie fakt,w jaki sposob nauczyli cie pisac.B np. papcio Chmiel nie
          byl w stanie pomoc TYTUSOWI.Nie wiem czy zrozumiales mule z pod zapory!!!
          • Gość: SMIGIEL SPRZATASZ SKLEPY NOCA I GOWNO WIESZ IP: *.client.comcast.net 31.03.04, 04:47
            JAK cie dopadne na jackowie to ci protezy powytracam a moim czarnym kolega
            zrobisz laski pedale jeden a powiedz zonce aby sie nie oglaszala juz w
            dzienniku zwiazkowym jako polska prostytutka bo nasle na nia FBI
            • Gość: SMIGIEL CALA RESOVIA SPRZATA ZYDA DOMY IP: *.client.comcast.net 31.03.04, 05:57
              ZAZDROSC WAM DUPE SCISKA ZE RESOVIA NIGDY NIE GRALA I NIE BEDZIE GRAC W I LIDZE
              ZEGNAM ciebie zasrany resoviaczku z chicago sprzataj ten burdel dalej BO JA
              WYJEZDZAM NA ARUBE NA EGZOTYCZNE WAKACJE A TY SIEDZ NA JACKOWIE W BASEMENCIE
              ZYDOWSKI PSIE
              • Gość: resoviak z chicago Re: CALA RESOVIA SPRZATA ZYDA DOMY IP: *.client.comcast.net 31.03.04, 17:29
                to lepiej mi powiedz gdzie jest Aruba kutasie?!DO kogo nalezy analfabeto?
                Ciekawe jak wrocisz,jak ty chuju stalowski nie masz papierow!!!haha na Arube z
                takim ryjem?!
                • Gość: SMIGIEL DO ZYDKA RESOVIACZKA Z JACKOWEGO BASEMENTU IP: *.client.comcast.net 01.04.04, 05:15
                  HELLO FROM ARUBA YOU fucking mother fucker resoviak .Just to let you know Aruba
                  is an autonomous state of the Netherlands, and you better clean my toilet when
                  I come back. And FYI I am a citizen of United States already and you fucking
                  toilet cleaner what you
                  got? do you know any English? in what basement do you sleep in Jackowo? Let
                  me know so I beat your ass . Are you sleeping in the same bad with the guy
                  who works first shift to save some money?
                  Fuck you
                  Smigiel
                  ps
                  a teraz zapierdalaj pedale jeden do jakiegos tlumacza aby tobie debilu to
                  przetlumaczyl aha podaj mi swoje personalia to odwiedze twoja kryjowke ukrywasz
                  sie tam jak zydzi podczas holokastu

• Gość: resoviak z chicago ZROBIE LODA WSZYSTKIM RESOVIAKOM PLEASE IP: *.client.comcast.net 01.04.04, 05:18
                    JESTEM PEDALEM I MIESZKAM NA JACKOWIE ODWIEDZCIE MNIE PROSZE A DOSTANIECIE BLOW
                    JOB
                    resoviak z chicago
                    telefonu ni mam ale mieszkam na 2546 n. milwaukee w basemencie pod animal
                    kingdom
                    • Gość: resoviak z detroit Re: ZROBIE LODA WSZYSTKIM RESOVIAKOM PLEASE IP: *.client.comcast.net 01.04.04, 05:21
                      juz jedziemy do ciebie z detroit z paroma czarnuchami wymyj zeby i kup wazeline
                      uhhhhhhhhhhhhh
                  • Gość: resoviak z chicago [...] IP: *.client.comcast.net 01.04.04, 09:02
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: resoviak z chicago Re: 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszó IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 01.04.04, 06:03
      Wlasnie wracam od tlumacza,jestes zajebisty poliglota ,moj nauczyciel z
      NATIONAL LOUIS OF CHICAGO przy 1000 s.michigan,powiedzial mi ze dawno nie
      widzial takiego lingwisty.Podoba mi sie u ciebie kurwo stalowska,ze zaczynasz
      sie edukowac,pod wplywem zyda z RESOVII!Miodek dostaje orgazmu,ze motherfucker
      from rzeszow and sucker from south side still is a live!!!
      • Gość: MR. SMIGIEL resoviak z chgo is a blow jobs giving motherfucker IP: *.client.comcast.net 02.04.04, 05:02
        HELLO FROM ARUBA
        zydku kochany no i powiedz mi to ten twoj nauczyciel cos ciebie slabo uczy
        angielsiego skad on jest z bagladeszu moze? pisze sie alive a nie a live you
        motherfucker i ja nie jestem z south side tylko z north i ciebie niedlugo dojde
        w tym nlu wiec juz mozesz zaczac srac w gacie, a jeszcze jedno inteligencie o
        IQ ponizej zera ,nlu chyba nie jest na 1000 s. michigan bo tam to juz jest
        murzynowo o zapomnialem moze ty chodzisz tam na murzynowo ciagnac druty
        murzynom ha ha ha a teraz go and fuck you mother and sister you mother fucker
        bye bye I am going make some love to very fine women that are around me. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka