Gość: Zibi IP: *.rzeszow.mm.pl 29.03.04, 18:23 sędzia judasz sprzedał d..ę heko, czy nad takim drukarzem nie ma jakiegoś bata,ch..u sędziuj mecze koło stodoły!Pozdrawiam najwspanialszych Kibiców Stali z Rzeszowa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiektywny 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszów ... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 18:26 Myślę że wszyscy szukają winnego tylko nie w samym sobie! PAWEŁ KLOC mówi że wypaczył wynik ale co powie na szereg meczów które wypaczył wynik na korzyść Stali? Raz nie był po ich stronie i już zaczynają szukać winnego! To jest żałosne ale co zrobić tacy są ludzie związani ze stala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drukarz Re: 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszó IP: *.man.rsk.pl 29.03.04, 18:46 Jak Stal cala jesien drukowala, to bylo OK. Jak teraz Stal zrobili w balona, to ZLE. Choc w sumie, sedzia dawal w sobote wolty w obydwie strony! Ale najwiekszy WOLT, to dali dzialacze STALI. 15 ZETA za bilet na takie pseudo widowisko to jakis skandal!! Ceny z KOSMOSU !!! Pogoda pod psem, zimno jak cholera, dachu nad glowa brak, ledwo zipiace "jupitery", polmrok. PANOWIE Z CZYM DO LUDZI !!!!!!!! Nie mam nic do STALI. Awansujcie do II ligi. SPOX! Bedzie sie cos w tym zapyzialym miecie wreszcie dzialo. Ale nie oszukujmy sie, z taka gra jaka obecnie prezentujecie, to lepiej pograjcie sobie na szkolnym boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resoviak z Chicago Re: 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszó IP: *.client.comcast.net 30.03.04, 02:27 Smigiel co ty na to,dupku zoledny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resoviak z chicago Re: 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszó IP: *.client.comcast.net 30.03.04, 06:50 Chyba nie ma wiekszych lolkow i lachociogow niz rod smigli z piastow,pedalow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resoviak z chicago Re: 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszó IP: *.client.comcast.net 30.03.04, 06:57 zastanawia mnie fakt,w jaki sposob nauczyli cie pisac.B np. papcio Chmiel nie byl w stanie pomoc TYTUSOWI.Nie wiem czy zrozumiales mule z pod zapory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGIEL SPRZATASZ SKLEPY NOCA I GOWNO WIESZ IP: *.client.comcast.net 31.03.04, 04:47 JAK cie dopadne na jackowie to ci protezy powytracam a moim czarnym kolega zrobisz laski pedale jeden a powiedz zonce aby sie nie oglaszala juz w dzienniku zwiazkowym jako polska prostytutka bo nasle na nia FBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGIEL CALA RESOVIA SPRZATA ZYDA DOMY IP: *.client.comcast.net 31.03.04, 05:57 ZAZDROSC WAM DUPE SCISKA ZE RESOVIA NIGDY NIE GRALA I NIE BEDZIE GRAC W I LIDZE ZEGNAM ciebie zasrany resoviaczku z chicago sprzataj ten burdel dalej BO JA WYJEZDZAM NA ARUBE NA EGZOTYCZNE WAKACJE A TY SIEDZ NA JACKOWIE W BASEMENCIE ZYDOWSKI PSIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resoviak z chicago Re: CALA RESOVIA SPRZATA ZYDA DOMY IP: *.client.comcast.net 31.03.04, 17:29 to lepiej mi powiedz gdzie jest Aruba kutasie?!DO kogo nalezy analfabeto? Ciekawe jak wrocisz,jak ty chuju stalowski nie masz papierow!!!haha na Arube z takim ryjem?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMIGIEL DO ZYDKA RESOVIACZKA Z JACKOWEGO BASEMENTU IP: *.client.comcast.net 01.04.04, 05:15 HELLO FROM ARUBA YOU fucking mother fucker resoviak .Just to let you know Aruba is an autonomous state of the Netherlands, and you better clean my toilet when I come back. And FYI I am a citizen of United States already and you fucking toilet cleaner what you got? do you know any English? in what basement do you sleep in Jackowo? Let me know so I beat your ass . Are you sleeping in the same bad with the guy who works first shift to save some money? Fuck you Smigiel ps a teraz zapierdalaj pedale jeden do jakiegos tlumacza aby tobie debilu to przetlumaczyl aha podaj mi swoje personalia to odwiedze twoja kryjowke ukrywasz sie tam jak zydzi podczas holokastu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resoviak z chicago ZROBIE LODA WSZYSTKIM RESOVIAKOM PLEASE IP: *.client.comcast.net 01.04.04, 05:18 JESTEM PEDALEM I MIESZKAM NA JACKOWIE ODWIEDZCIE MNIE PROSZE A DOSTANIECIE BLOW JOB resoviak z chicago telefonu ni mam ale mieszkam na 2546 n. milwaukee w basemencie pod animal kingdom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resoviak z detroit Re: ZROBIE LODA WSZYSTKIM RESOVIAKOM PLEASE IP: *.client.comcast.net 01.04.04, 05:21 juz jedziemy do ciebie z detroit z paroma czarnuchami wymyj zeby i kup wazeline uhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resoviak z chicago [...] IP: *.client.comcast.net 01.04.04, 09:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resoviak z chicago Re: 18. kolejka III ligi piłkarskiej. Stal Rzeszó IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 01.04.04, 06:03 Wlasnie wracam od tlumacza,jestes zajebisty poliglota ,moj nauczyciel z NATIONAL LOUIS OF CHICAGO przy 1000 s.michigan,powiedzial mi ze dawno nie widzial takiego lingwisty.Podoba mi sie u ciebie kurwo stalowska,ze zaczynasz sie edukowac,pod wplywem zyda z RESOVII!Miodek dostaje orgazmu,ze motherfucker from rzeszow and sucker from south side still is a live!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR. SMIGIEL resoviak z chgo is a blow jobs giving motherfucker IP: *.client.comcast.net 02.04.04, 05:02 HELLO FROM ARUBA zydku kochany no i powiedz mi to ten twoj nauczyciel cos ciebie slabo uczy angielsiego skad on jest z bagladeszu moze? pisze sie alive a nie a live you motherfucker i ja nie jestem z south side tylko z north i ciebie niedlugo dojde w tym nlu wiec juz mozesz zaczac srac w gacie, a jeszcze jedno inteligencie o IQ ponizej zera ,nlu chyba nie jest na 1000 s. michigan bo tam to juz jest murzynowo o zapomnialem moze ty chodzisz tam na murzynowo ciagnac druty murzynom ha ha ha a teraz go and fuck you mother and sister you mother fucker bye bye I am going make some love to very fine women that are around me. :) Odpowiedz Link Zgłoś