Dodaj do ulubionych

Pytanie do Was z Katowic ?

IP: 178.56.32.* 22.09.10, 21:10
Witam,
wybieramy sie na weekend do Rzeszowa 6-osobowa grupa,noclegi mamy zapewnione, jednak prosba do Was o polecenie restauracji w rynku by bylo smacznie, czysto, ale bez omdlenia przy placeniu rachunku :)
z gory dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Mniam maniam Re: Pytanie do Was z Katowic ? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.09.10, 07:32
      Kryjówka albo Groteska.Smacznie i tanio.Ścisłe centrum,niedaleko ratusza.
      • jael53 Re: Pytanie do Was z Katowic ? 23.09.10, 08:13
        Da Vinci. Bardzo łatwe zejście z Rynku. Nie jest to Wasza Bohema (poznana w 2002 r.), ale bardzo przyzwoicie :-).
      • Gość: kasiaaa Re: Pytanie do Was z Katowic ? IP: *.rz.izeto.pl 23.09.10, 14:59
        w kryjowce to psa z lancuchem tak ze wez...
      • dr_psychol Re: Pytanie do Was z Katowic ? 23.09.10, 22:41
        W kryjówce wcale nie jest tanio. Nie jest też drogo ale tanio też nie. Mają tam dobre pierogi ruskie. Przynajmniej nie sępią farszu :)

W Murzynku są tanie i smaczne schabowe z ziemniakami plus zestaw surówek - 13 złotych. No i ten klimat... hehe :)
        • Gość: bolo Re: Pytanie do Was z Katowic ? IP: 82.177.196.* 24.09.10, 16:18
          Ale w Da Vinci jest jeszcze drożej więc jeżeli porównac te dwie knajpy to Kryjówka pod względem cenowym wypada korzystniej.
          • dr_psychol Re: Pytanie do Was z Katowic ? 24.09.10, 20:44
            W Kryjówce nie dość że nie tanio to porcyjki zazwyczaj jak dla dziecka, dlatego tam nie jem niczego oprócz pierogów.
    • Gość: Anka Re: Pytanie do Was z Katowic ? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.09.10, 13:19
      Czarny Kot na ul. Mickiewicza zaraz przy Rynku, w ciagu dnia sa miejsca.
      • Gość: Tom Re: Pytanie do Was z Katowic ? IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.10, 21:40
        Czarny Kot to tragedia nieświeżego żarcia + wysokie ceny, ale w Grzesznikach da się zjeść
        • Gość: Anka Re: Pytanie do Was z Katowic ? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.09.10, 23:04
          Jadlam w Grzesznikach i mam takie samo zdanie jak Ty nt. Kota;)
    • Gość: ostryga Re: Pytanie do Was z Katowic ? IP: *.tktelekom.pl 23.09.10, 14:01
      najbliższe takie miejsce jakie szukasz jest w Krakowie
      tu nic nie zjesz
      • Gość: katowiczanka Re: Pytanie do Was z Katowic ? IP: *.centertel.pl 23.09.10, 14:48
        Jestescie kochani :) bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi i sugestie.
        Zalezalo nam by lokal byl w rynku, poniewaz bedziemy robic wlasnie tam sesje zdjeciowa, wiec chcielibysmy miec blisko do przyzwoitej restauracji.
        Mam nadzieje, ze weekend w Rzeszowie bedzie udany :)
        Jeszcze raz bardzo dziekuje i pozdrawiam ....
        • Gość: h Re: Pytanie do Was z Katowic ? IP: *.rz.izeto.pl 23.09.10, 15:00
          ja polecam sfinksa :D:D:D
    • dr_psychol Re: Pytanie do Was z Katowic ? 23.09.10, 22:56
      Dobre są zestawy w klubie Chilli przy Kopernika - niedaleko rynku. Ciekawy wystrój i jeszcze ciekawsza cena:
      13 złotych - zupa, drugie danie i kompot, ale tak jak pisałem schabowy w starej dobrej trolowni MURZYNEK to potęga: swieżutki, chrupiący do tego świeże ziemniaczki i dobre surówki :)
      W dodatku Murzynek to chyba najstarszy czynny lokal w mieście hehe.
    • tarnowiak Re: Pytanie do Was z Katowic ? 24.09.10, 14:16
      polecam restauracje "Kaktus" - robia tam super naleśniki z miesem, wegetariańskie z różnymi dodatkami, naprawde bardzo dobre a przy tym dość tanio !
      • Gość: Prześmiewca Re: Pytanie do Was z Katowic ? IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.10, 22:27
        A ja - a ja polecam własny prowiant. Jak go skonsumujesz nie będziesz nigdy narzekał na Rzeszów.Jedyną reakcją będzie pilne szukanie toalety związane z rozwolnieniem a na tą reakcję nasze miasto jest w pełni przygotowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka