krzysztof.glogowski 04.04.04, 11:06 AWS (PO, PiS, PSL, LPR i SdPl) odzyszcze co jej sie należy ! I chuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczery Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.chello.pl 04.04.04, 13:17 krzysztof.glogowski napisała: > AWS (PO, PiS, PSL, LPR i SdPl) odzyszcze co jej sie należy ! > I chuj !!! Brawo Solidarność !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkarpacki Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 14:00 Co to za język? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek To język SLD-UPnych baraniątek. IP: 195.205.230.* 04.04.04, 16:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusaj To język karczmy IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 16:49 To język karczmy. Kilku podchmielonych oszustów gra w karty przy litrówce siwuchy. Zgrani doszczętnie myślą o ostatnim przekręcie. Wierzą, że jeszcze może się coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: To język karczmy IP: *.chello.pl 04.04.04, 20:58 Gość portalu: Kusaj napisał(a): > To język karczmy. Kilku podchmielonych oszustów gra w karty przy litrówce > siwuchy. Zgrani doszczętnie myślą o ostatnim przekręcie. Wierzą, że jeszcze > może się coś zmienić. NSZZ SOLIDARNOŚĆ DA NAM DOBROBYT !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: To język karczmy IP: *.core.lanet.net.pl 04.04.04, 21:21 Gdyby nie NSZZ Solidarność siedziałbyś do dziś na drzewie i zajadał kubańskie banany ! Zastanawiałbyś się jeszcze komu za te "cuda" postawić pomnik oraz zamartwiał się losem murzynów amerykańskich.Dzisiaj gdy odwaga staniała a pleść można cokolwiek,poużywaj sobie na Krzaklewskim. Tylko tyle baranie potrafisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: To język karczmy IP: *.chello.pl 04.04.04, 22:17 Gość portalu: raar napisał(a): > Gdyby nie NSZZ Solidarność siedziałbyś do dziś na drzewie i zajadał kubańskie > banany ! Zastanawiałbyś się jeszcze komu za te "cuda" postawić pomnik oraz > zamartwiał się losem murzynów amerykańskich.Dzisiaj gdy odwaga staniała a pleść > > można cokolwiek,poużywaj sobie na Krzaklewskim. Tylko tyle baranie potrafisz ! Trzej wielcy przywódcy Sierpnia w 1980 i załozyciele Solidarności byli agenciakami SB. Jeżeli i ty malinowy cieciu o nicku raar też byłeś konfidentem - to twój zasrany problem. Nie piszę, że twojego sumienia - bo kurwy sumienia nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusaj Re: To język karczmy IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 23:30 Szczery? Do ciebie owi trzej agenciacy składali raporty. Wiesz styl i język wskazuje, że byłeś oficerem albo kacykiem i dlatego tak bardzo doskwiera ci NSZZ "S". W każdym innym przypadku, gdyby nie "S" byłbyś zafajdanym półinteligentem trzęsącym portkami i raportującym przed byle kierownikiem referatu lub III sekretarzem POP PZPR. Ale było kilku agenciaków i trochę więcej niż kilku przyzwoitych ludzi, powstała "S" i po paru latach zaroiło się od "bohaterów" a w istocie małych ujadających kundli. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: To język karczmy 05.04.04, 01:59 Nie jest obecnie wazne lubienie,badz nie Lecha W. i udzialowcow Solidarnosci.Faktem jest,ze dzieki Narodowi i Solidarnosci bezpieka i policyjnosc komuchow oficjalnie padla. Nieumiejetnosc spozytkowania osiagniec doprowadzila do sytuacji ,ze skoro wolno ujadac to...ujadac za straconymi przywilejami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: To język karczmy IP: *.chello.pl 05.04.04, 08:43 Agenciaki ! Liżcie się po jajkach. Ale to nie zmieni faktu, że jesteście z konfidenckiego korzenia. Ja należałem do KPN i za to siedziłem, bo działacz S. mnie zakapował !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Tow. Szczery jest sierotą po radzieckim żołnierzu. IP: *.czajen.pl 05.04.04, 08:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ansasas Re: To język karczmy IP: *.acn.pl 05.04.04, 09:10 Szczery to jest zapijaczony emerytowany funkcjusz SB-ecji, który nie może przeboleć że komuna upadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Wielonickowa gnida z "IP: *.acn.pl " na forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 12:54 Ten zakompleksiony niepełnosprytny debil (przykuty do wózka inawalidzkiego i nienawidzący za swoje kalectwo wszystkich) znowu daje głos. Olać gnidę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .,. Mariusz- czerwona gnida na forum IP: *.acn.pl 05.04.04, 16:54 Mariusz vel Karol napisał: > Jestem zakompleksionym niepełnosprytnym debilem (przykutym do wózka inawalidzkiego i nienawidzącym za swoje kalectwo wszystkich) znowu daję głos. > Olejcie mnie czerwoną gnidę ! Z przyjemnością czerwony zakuty łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Wielonickowa gnida z "IP: *.acn.pl " na forum. 05.04.04, 17:48 Miejmy litość nad tą kaleką na wózku inwalidzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: To język karczmy IP: *.core.lanet.net.pl 09.04.04, 23:43 Faktycznie , wyglądasz na socjalistę z KPN-u. Głupotą wali od ciebie na odległość. Co tam słychać u kolegi Mocza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: To język karczmy IP: *.core.lanet.net.pl 09.04.04, 23:39 Jeżeli już załatwiłeś potrzebę, to spuść wodę bo śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treg Re: To język karczmy IP: *.dnet.pl / 217.153.102.* 06.04.04, 09:52 Lepszy każdy Kubańczyk niż stu takich pseudo-prawicowych debilów jak ty i krzklewski razem wziętych. Może zaczniesz zbiórke pieniędzy na pomnik dla Krzaka, bo jeszcze jemu solidarność nie wystawiła. No a w tym to była dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treg Re: To język karczmy IP: *.dnet.pl / 217.153.102.* 06.04.04, 09:55 To do raara - przygłupa - oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: To język karczmy IP: *.core.lanet.net.pl 09.04.04, 23:35 Dołącz do tych "lepszych" Kubańczyków. Oni faktycznie bardziej rozgarnięci od ciebie. Nawet na drzwiach rzucają się w wodę oddzielającą ich od "syfu" Florydy ! Nie przejmuj się. Nikt nie każe ci składać się na pomniki Krzaklewskiego.Wystarczy, kacapie, że złożyłeś się dla Gierka.W czym ten był dobry to chyba tylko wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z 05.04.04, 17:49 krzysztof.glogowski napisała: > AWS (PO, PiS, PSL, LPR i SdPl) odzyszcze co jej sie należy ! > I chuj !!! Super. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 [...] 05.04.04, 22:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexico87 Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.chello.pl 06.04.04, 08:13 santiago78 napisał: > Marian był i jest OK Dla pedałów. santiago78 ! - pamietaj o wizycie u proktologa ! Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z 06.04.04, 17:06 Gość portalu: mexico87 napisał(a): > santiago78 napisał: > > > Marian był i jest OK > > Dla pedałów. > santiago78 ! - pamietaj o wizycie u proktologa ! Faktem jest, że w MK kochali się mężczyźni przekładający pewne wartości nad inne ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Krzaklewski Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.04, 00:51 Przeczytałem wszystkie posty i mam wrażenie, że wypowiadają się tutaj wyłacznie idioci i gówniarze. I chyba jeszcze młodzieżówki partyjne obrzucające się inwektywami których nie rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.chello.pl 07.04.04, 09:27 Marian ! W nocy to Ty zajmuj się M., a nie siedź przed komputerem ! Rozrodczość przede wszystkim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 13:29 Pan Krzysztof G. napisał: "AWS (PO, PiS, PSL, LPR i SdPl) odzyszcze co jej sie należy ! I chuj !!!" I .... Pan Superprzewodniczący ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Krzaklewski Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.04, 23:48 Ja już swoją powinność w zakresie rozrodczości wypełniłem młody człowieku. Jeśli zaś miałeś na myśli seks, to mi lepiej smakuje w dzień, a w nocy lubię sobie posurfować, poforumować ;) Szczerze! V Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z 07.04.04, 16:21 krzysztof.glogowski napisała: > AWS (PO, PiS, PSL, LPR i SdPl) odzyszcze co jej sie należy ! > I chuj !!! ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krul Re: Marijan Kżakleski wruci do akcjii! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 17:08 Kżakleski z Bózkom i Wałensom uzdrowiom Polskie po tyj pżeklentom komónie. Uni wiedzom jak srobic aby Polsko było Polskąm Hyba rze lepej zrubi to Leppyr z tom LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Krzaklewski Re: Marijan Kżakleski wruci do akcjii! IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.04, 23:50 Pójdź dziecię, ja cię uczyć każę (języka ojczystego)! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Marijan Kżakleski wruci do akcjii! 08.04.04, 16:06 Gość portalu: Marian Krzaklewski napisał(a): > Pójdź dziecię, ja cię uczyć każę (języka ojczystego)! Sam się Marian naucz ! Odpowiedz Link Zgłoś