Dodaj do ulubionych

Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z komun

04.04.04, 11:06
AWS (PO, PiS, PSL, LPR i SdPl) odzyszcze co jej sie należy !
I chuj !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Szczery Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.chello.pl 04.04.04, 13:17
      krzysztof.glogowski napisała:

> AWS (PO, PiS, PSL, LPR i SdPl) odzyszcze co jej sie należy !
      > I chuj !!!

Brawo Solidarność !!!
    • Gość: podkarpacki Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 14:00
      Co to za język? :)
      • Gość: SLD-UPek To język SLD-UPnych baraniątek. IP: 195.205.230.* 04.04.04, 16:32
    • Gość: Kusaj To język karczmy IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 16:49
      To język karczmy. Kilku podchmielonych oszustów gra w karty przy litrówce
      siwuchy. Zgrani doszczętnie myślą o ostatnim przekręcie. Wierzą, że jeszcze
      może się coś zmienić.
      • Gość: Szczery Re: To język karczmy IP: *.chello.pl 04.04.04, 20:58
        Gość portalu: Kusaj napisał(a):

> To język karczmy. Kilku podchmielonych oszustów gra w karty przy litrówce
        > siwuchy. Zgrani doszczętnie myślą o ostatnim przekręcie. Wierzą, że jeszcze
        > może się coś zmienić.

NSZZ SOLIDARNOŚĆ DA NAM DOBROBYT !!!!
        • Gość: raar Re: To język karczmy IP: *.core.lanet.net.pl 04.04.04, 21:21
          Gdyby nie NSZZ Solidarność siedziałbyś do dziś na drzewie i zajadał kubańskie
          banany ! Zastanawiałbyś się jeszcze komu za te "cuda" postawić pomnik oraz
          zamartwiał się losem murzynów amerykańskich.Dzisiaj gdy odwaga staniała a pleść
          można cokolwiek,poużywaj sobie na Krzaklewskim. Tylko tyle baranie potrafisz !
          • Gość: Szczery Re: To język karczmy IP: *.chello.pl 04.04.04, 22:17
            Gość portalu: raar napisał(a):

> Gdyby nie NSZZ Solidarność siedziałbyś do dziś na drzewie i zajadał kubańskie
            > banany ! Zastanawiałbyś się jeszcze komu za te "cuda" postawić pomnik oraz
            > zamartwiał się losem murzynów amerykańskich.Dzisiaj gdy odwaga staniała a
            pleść
            >
            > można cokolwiek,poużywaj sobie na Krzaklewskim. Tylko tyle baranie potrafisz !

Trzej wielcy przywódcy Sierpnia w 1980 i załozyciele Solidarności byli
            agenciakami SB.
            Jeżeli i ty malinowy cieciu o nicku raar też byłeś konfidentem - to twój
            zasrany problem. Nie piszę, że twojego sumienia - bo kurwy sumienia nie mają.
            • Gość: Kusaj Re: To język karczmy IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 04.04.04, 23:30
              Szczery? Do ciebie owi trzej agenciacy składali raporty. Wiesz styl i język
              wskazuje, że byłeś oficerem albo kacykiem i dlatego tak bardzo doskwiera ci
              NSZZ "S". W każdym innym przypadku, gdyby nie "S" byłbyś zafajdanym
              półinteligentem trzęsącym portkami i raportującym przed byle kierownikiem
              referatu lub III sekretarzem POP PZPR. Ale było kilku agenciaków i trochę
              więcej niż kilku przyzwoitych ludzi, powstała "S" i po paru latach zaroiło się
              od "bohaterów" a w istocie małych ujadających kundli.
              • ouimet Re: To język karczmy 05.04.04, 01:59
                Nie jest obecnie wazne lubienie,badz nie Lecha W. i udzialowcow
                Solidarnosci.Faktem jest,ze dzieki Narodowi i Solidarnosci bezpieka i
                policyjnosc komuchow oficjalnie padla.
                Nieumiejetnosc spozytkowania osiagniec doprowadzila do sytuacji ,ze skoro wolno
                ujadac to...ujadac za straconymi przywilejami...
                • Gość: Szczery Re: To język karczmy IP: *.chello.pl 05.04.04, 08:43
                  Agenciaki !
                  Liżcie się po jajkach. Ale to nie zmieni faktu, że jesteście z konfidenckiego
                  korzenia.
                  Ja należałem do KPN i za to siedziłem, bo działacz S. mnie zakapował !!!
                  • Gość: SLD-UPek Tow. Szczery jest sierotą po radzieckim żołnierzu. IP: *.czajen.pl 05.04.04, 08:52
                  • Gość: Ansasas Re: To język karczmy IP: *.acn.pl 05.04.04, 09:10
                    Szczery to jest zapijaczony emerytowany funkcjusz SB-ecji, który nie może
                    przeboleć że komuna upadła.
                    • Gość: Karol Wielonickowa gnida z "IP: *.acn.pl " na forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 12:54
                      Ten zakompleksiony niepełnosprytny debil (przykuty do wózka inawalidzkiego i
                      nienawidzący za swoje kalectwo wszystkich) znowu daje głos.
                      Olać gnidę !
                      • Gość: .,. Mariusz- czerwona gnida na forum IP: *.acn.pl 05.04.04, 16:54
                        Mariusz vel Karol napisał:
                        > Jestem zakompleksionym niepełnosprytnym debilem (przykutym do wózka
                        inawalidzkiego i nienawidzącym za swoje kalectwo wszystkich) znowu daję głos.
                        > Olejcie mnie czerwoną gnidę !
                        Z przyjemnością czerwony zakuty łbie.
                        • tony.soprano3 Re: Wielonickowa gnida z "IP: *.acn.pl " na forum. 05.04.04, 17:48
                          Miejmy litość nad tą kaleką na wózku inwalidzkim.
                  • Gość: raar Re: To język karczmy IP: *.core.lanet.net.pl 09.04.04, 23:43
                    Faktycznie , wyglądasz na socjalistę z KPN-u. Głupotą wali od ciebie na
                    odległość. Co tam słychać u kolegi Mocza ?
            • Gość: raar Re: To język karczmy IP: *.core.lanet.net.pl 09.04.04, 23:39
              Jeżeli już załatwiłeś potrzebę, to spuść wodę bo śmierdzi.
          • Gość: Treg Re: To język karczmy IP: *.dnet.pl / 217.153.102.* 06.04.04, 09:52
            Lepszy każdy Kubańczyk niż stu takich pseudo-prawicowych debilów jak ty i
            krzklewski razem wziętych. Może zaczniesz zbiórke pieniędzy na pomnik dla
            Krzaka, bo jeszcze jemu solidarność nie wystawiła. No a w tym to była dobra...
            • Gość: Treg Re: To język karczmy IP: *.dnet.pl / 217.153.102.* 06.04.04, 09:55
              To do raara - przygłupa - oczywiście.
            • Gość: raar Re: To język karczmy IP: *.core.lanet.net.pl 09.04.04, 23:35
              Dołącz do tych "lepszych" Kubańczyków. Oni faktycznie bardziej rozgarnięci od
              ciebie. Nawet na drzwiach rzucają się w wodę oddzielającą ich od "syfu"
              Florydy ! Nie przejmuj się. Nikt nie każe ci składać się na pomniki
              Krzaklewskiego.Wystarczy, kacapie, że złożyłeś się dla Gierka.W czym ten był
              dobry to chyba tylko wiesz.
    • tony.soprano3 Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z 05.04.04, 17:49

> I chuj !!!

Super.
      • santiago78 [...] 05.04.04, 22:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: mexico87 Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.chello.pl 06.04.04, 08:13
          santiago78 napisał:

> Marian był i jest OK

Dla pedałów.
          santiago78 ! - pamietaj o wizycie u proktologa !
          • telewizja.trwam Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z 06.04.04, 17:06
            Gość portalu: mexico87 napisał(a):

> santiago78 napisał:
            >
            > > Marian był i jest OK
            >
            > Dla pedałów.
            > santiago78 ! - pamietaj o wizycie u proktologa !

Faktem jest, że w MK kochali się mężczyźni przekładający pewne wartości nad
            inne ... .
    • Gość: Marian Krzaklewski Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.04, 00:51
      Przeczytałem wszystkie posty i mam wrażenie, że wypowiadają się tutaj wyłacznie
      idioci i gówniarze. I chyba jeszcze młodzieżówki partyjne obrzucające się
      inwektywami których nie rozumieją.
      • Gość: Szczery Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.chello.pl 07.04.04, 09:27
        Marian !
        W nocy to Ty zajmuj się M., a nie siedź przed komputerem !
        Rozrodczość przede wszystkim !!!
        • Gość: Mariusz Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 13:29
          Pan Krzysztof G. napisał:

"AWS (PO, PiS, PSL, LPR i SdPl) odzyszcze co jej sie należy !
          I chuj !!!"

I .... Pan Superprzewodniczący ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Marian Krzaklewski Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.04, 23:48
          Ja już swoją powinność w zakresie rozrodczości wypełniłem młody człowieku.
          Jeśli zaś miałeś na myśli seks, to mi lepiej smakuje w dzień, a w nocy lubię
          sobie posurfować, poforumować ;)
          Szczerze!
          V
    • stan.borys Re: Marian Kszakleski wchodzi do akcjii! Precz z 07.04.04, 16:21

> I chuj !!!

?!
      • Gość: krul Re: Marijan Kżakleski wruci do akcjii! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 17:08
        Kżakleski z Bózkom i Wałensom uzdrowiom Polskie po tyj pżeklentom komónie.
        Uni wiedzom jak srobic aby Polsko było Polskąm
        Hyba rze lepej zrubi to Leppyr z tom LPR
        • Gość: Marian Krzaklewski Re: Marijan Kżakleski wruci do akcjii! IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.04, 23:50
          Pójdź dziecię, ja cię uczyć każę (języka ojczystego)!
          • tony.soprano3 Re: Marijan Kżakleski wruci do akcjii! 08.04.04, 16:06
            Gość portalu: Marian Krzaklewski napisał(a):

> Pójdź dziecię, ja cię uczyć każę (języka ojczystego)!
            Sam się Marian naucz !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka