Gość: upupa epops IP: *.ostnet.pl 25.10.10, 19:45 Kontrola UOKIK ? Kpina? To się kwalifikuje do "kontroli" ABW i CBA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Chwilówka IP: *.cdma.centertel.pl 14.07.11, 13:09 Także przestrzegam przed tą firmą!!!Dokładnie w tej samej firmie tylko w Żorach zaciągłam chwilówkę 500zł,jestem samotną matką trójki dzieci i przycisło mnie,nie miałam od kogo pożyczyć pieniędzy więc udałam się do biura w/w firmy.Wszystko wyglądało dokładnie tak jak u Pana opisanego w artykule,co miesiąc nowa umowa itd.Mimo że zobowiązałam się do spłaty i z powodu ciężkiej sytuacji poprosiłam o rozłożenie na raty,pan grzegorz cz. oddał sprawę do komornika ,zablokowali mi w całości wszystkie środki do życia tj.zas.rodzinne,alimenty na dzieci z funduszu alimentacyjnego oraz zas.pielęgnacyjny na syna(co wydaje mi się nie zgodne z prawem).Pomimo tego że wpłacałam co miesiąc 200zł ,pewnego pięknego dnia zostałam pozbawiona całkowicie środków do życia przez daną firmę,z własnego konta nie mogłam wypłacić nawet grosza,a z kwoty 500zł zrobiło się 1583zł do spłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porada Re: Chwilówka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.12, 12:24 Wiele firm próbuje swoich sił w zdobywaniu klientów, którym niekoniecznie robią dobrze... co okazuje się najczęściej po fakcie. Wszystko zgodnie z prawem, a wydatki związane ze zwrotem kosztów kosmiczne. Na stronie chwilówka są różne porady dla zagubionych dłużników. Można przeczytać np jak wygląda dziedziczenie długów bądź czy istnieje coś takiego jak przedawnienie długu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Chwilówka IP: *.toya.net.pl 06.05.12, 21:02 Potrzebuje na biegu pieniędzy i chyba muszę się zwrócić do firm oferujących takie kredyty. Powiedzcie mi która firma nie zedrze ze mnie za dużo pieniędzy. Chodzi o te kredyty chwilówki, providenty lub www.okmoney.pl/ . Nie wiem jakie jeszcze są firmy.Korzystał ktoś i może podzielić się doświadczeniem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: "dobra pożyczka" IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.08.12, 06:12 straciłem dwa i pół tysiąca wpłacając na konto jakiegoś kons. Skarbiec żeby dostać pożyczkę na firmę. potem okazało się że potrzebuję żyranta i chciałem zwrot zaliczki. nie było szans. przestrzegam przed złodziejami z okolic placu Wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duplo Re: Chwilówka IP: *.230.88.12.rzeszow.mm.pl 02.08.12, 21:16 Nie, to nie była kryptoreklama. To była zwykła, nachalna reklama umieszczona w miejscu do tego nieprzeznaczonym. Krótko mówiąc: prymitywny spam. I żeby to zrobić, oczywiście zupełnie przypadkowo odkopałeś wątek założony w 2010 r. Buuuuuuuuuuuuhahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
dankax1975 Re: "dobra pożyczka" 03.08.12, 22:54 Co to za pożyczka, że muszę wpłacić na dobry początek 2500? To już od razy powinno zapalić się nie czerwone światełko, ale olbrzymia czerwona latarnia. Ciężko mi się wypowiadać dokładnie na ten temat, bo z chwilówkami nie miałam styczności, ale mam sąsiadkę, która korzysta z usług takiej firmy i ona sobie to chwali. fakt, że z tego co nie raz rozmawiałyśmy nie bierze ich co chwilę, ale mniej więcej 2 razy w roku. A co do samej firmy to mają też lokaty i tu akurat misze oddać cesarzowi co cesarskie, bo i kapitał i pełne odsetki otrzymałam co do dnia. Ale to tak na marginesie. Więc wszystko zależy od tego gdzie sie faktycznie trafi Odpowiedz Link Zgłoś
sla77 Re: "dobra pożyczka" 05.09.12, 14:20 Dodam że warto porównać wcześniej wszystkie chwilówki - najlepiej tu www.chwilowka.pl ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vebner Re: "dobra pożyczka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 12:16 DObre pożyczki oferuje morgis.pl Naprawdę warto się nimi zainteresować gdyż na pożyczki przez sms są dobrze oprocentowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 11:43 Firmy pozabankowe, które oferują chwilówki, które są oprocentowane od około 100% do ponad 500% !!! Porównajcie sobie RRSO chwilówek i kredytów gotówkowych dostępnych w bankach i wszystko jasne. Owszem, jeśli nie masz wyjścia i bank nie chce Ci dać kredytu gotówkowego. Jednak chciałbym Ci zwrócić uwagę, że oprocentowanie jest delikatnie mówiąc lichwiarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredytychwilowkipl Re: Chwilówka IP: *.183.172.44.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.07.13, 16:07 Masz nieprzewidziane wydatki? Szukasz szybkiej i bezpiecznej pożyczki? Mamy dla Ciebie rozwiązanie. Z nami otrzymasz pożyczkę w kwocie od 300 do 8 000 zł. Przygotujemy dla ciebie ofertę w pełni dostosowaną do Twoich potrzeb i możliwości. Sam ustalisz kwotę pożyczki i wysokość rat. Nasze pożyczki nie zawierają ukrytych opłat. Każdego klienta traktujemy indywidualnie, biorąc pod uwagę jego sytuację, staramy się przedstawić najlepszą ofertę pożyczki. Jeżeli szukasz szybkiej pożyczki bez zbędnych formalności to Nasza oferta jest tym czego potrzebujesz. Wszystko na stronie: clearmoney.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
damian.l1091 szybkie pozyczki 07.08.13, 11:23 jak potrzebowałem szybkie pozyczki znalazlem ja na szybka--pozyczka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
epozyczka14 Re: Szybka pożyczka znaczy bardzo droga pożyczka 22.04.14, 19:39 Masz nieprzewidziane wydatki? Szukasz szybkiej i bezpiecznej pożyczki? Mamy dla Ciebie rozwiązanie. Z nami otrzymasz pożyczkę w kwocie od 300 do 8 000 zł. Przygotujemy dla ciebie ofertę w pełni dostosowaną do Twoich potrzeb i możliwości. Sam ustalisz kwotę pożyczki i wysokość rat. Nasze pożyczki nie zawierają ukrytych opłat. Każdego klienta traktujemy indywidualnie, biorąc pod uwagę jego sytuację, staramy się przedstawić najlepszą ofertę pożyczki. Jeżeli szukasz szybkiej pożyczki bez zbędnych formalności to Nasza oferta jest tym czego potrzebujesz. Wszystko na stronie: Pożyczki Online Odpowiedz Link Zgłoś