Dodaj do ulubionych

SN śmieć jakich mało

IP: 79.139.55.* 29.10.10, 21:05
zakładam ten wątek aby powiedzieć coś o rzeszowskich Super Nowościach oraz ich niezależności i dziennikarskiej rzetelności
Opublikowali 5 puntów jakiegoś podwodnego komitetu chcącego naciągnąć niecałkiem świadomych ludzi, wiem że kasują wątki nie po ich myśli ale spisałem się jak głupi podważając i dyskutując chyba merytorychnie z ich hasłami wyborczymi, a oni zamiast także merytorychnie odpowiedzieć poprostu wykasowali mój post, a człowiek się czasem zastanawia dlaczego nasze społeczeństwo jest takie naiwne i nie obrażając nikogo głupie, no ale czytając takie coś jak SN to chyba nic nie powinno dziwić
Obserwuj wątek
    • Gość: Shepard Re: SN śmieć jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 21:07
      A możesz jakieś konkrety zaprezentować?
      • Gość: golwes Re: SN śmieć jakich mało IP: 79.139.55.* 29.10.10, 21:13
        jakie mam Ci zaprezentować konkrety,opisałm mój przypadek i dlatego uważam że należało taki wątek założyć, myślę że znajdą się osoby którym podobnie jak mi kasują posty, nie obrażające nikogo, a prubujące prowadzić merytoryczną dyskusję z autorami różnych śmiesznych art.
    • Gość: Hunter Re: SN śmieć jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 21:38
      A ja golwes wciąż widzę Twój wpis na forum Super Nowości i nikt go Ci nie usunął, w którym nie pierwszy już raz chwalisz dziennikarzy SN i chyba powinni Ci oni nawet za to podziękować. Oto on:

Program komitetu wyborczego Rzeszów lepszy o 100 procent! Autor: golwes - Adres: 79.139.55.42 - Data: 29-10-2010, 20:58 odpowiedz

szybcy jesteście i merytorycznie , państwo dziennikarzez SN:)

O co Ci chodzi golwes - sam przecież chwalisz dziennikarzy SN ???

• Gość: golwes Re: SN śmieć jakich mało IP: 79.139.55.* 29.10.10, 21:55
        to była moja szydera na wykasowanie postu merytorycznego, i jest dowodem na to że jeśli się pisze pozytywnie to zostawiają, a jeśli krytykuje to kasują po kilku sekundach, jeśli chceie przykłady to kilka podam z ostatnich dni:
        ujawnili że ktoś klikał cały czas na Ferenca, następnie dla odwrócenia uwagi na Cyprysia, na moje pytanie czy także wykasowali głosy Cyprysiowy natychmiast wykasowali post,
        przed momentem ustosunkowałem się do 5 punktów zawartych w programie Rzeszów 100% lepszy , czy jakoś tak, zamaist podyskutować wykasowali a szydery niestety nie załapali, zresztą tego się spodziewałem bo inteligencje to trzeba mieć i żaden dyplom z Tycznyna jej nie zapewni
        Po art. dotyczących odmowy sztucznych komitetów typu Przychodzi Podkulski do Ferenca, itd, byli oburzeni na to że sędzia nie zarejestrował niezależnego komitetu wyborczego , gdy napisałem czy to prawda że komitet ten jak i kilka innych próbowali założyć dziennikarze SN a wiem to na 100% znowu pokasowali postu nie ustosunkowywując się czy tak , oni chcieli założyć, czy nie i pisze kłamstwa, tego nie mogli albowiem pisałem prawde
        niechce mi się wyliczać, to jest z kilku ostatnich dni, mam wile zastrzeżeń do działalności Ferenca i często krytykuje jego działania, ale szlak mnie trafia jak jakiś pismak na zlecenie wypisuje bzdury, a jeszcze bardziej jak gazeta niby niezależna robi forum dyskusyjne, na którym nie można dyskutować, albowiem posty inne niż jedynie słuszne są natychmiast kasowane, co ciekawe ktoś tam siedzi i czyta chyba cały czas, nadgodzinki lecą, bo nawet późno w nocy post innej ideologi niż SN nie wytrzymuje dłużej niż 5 min
        • Gość: gniew ludu Re: SN śmieć jakich mało IP: 46.112.242.* 29.10.10, 22:18
          Zrozum Misiaczku, że SN to prywatna gazeta nie mają obowiązku publikować Twoich wypowiedzi na swoim forum. Zachowali się niezbyt elegancko, ale mają do tego pełne prawo. Jeśli Ci to nie odpowiada, to załóż sobie własne forum i będziesz mógł tam na okrągło wypisywać, jaki to Ferenc jest wspaniały.
          • Gość: Marek Re: SN śmieć jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 22:36
            Popieram forumowicza gniew ludu. Na tym forum też nie pozwoliliby Ci ośmieszać tej gazety i ich dziennikarzy. Po prostu jak wchodzisz do kogoś do domu to nie obrażaj gospodarza bo pokażesz, żeś jest niewychowany.

A jak nie lubisz SN to ich nie czytaj i nie trać czasu na komentowanie ich artykułów. Proste.
            Chyba, że wypisujesz na ich forum jakieś chamskie uwagi bo Ci za to płacą. I chyba tak jest.
            Nie rób więc z siebie męczennika, bo się ośmieszasz.
            • Gość: golwes Re: SN śmieć jakich mało IP: 79.139.55.* 29.10.10, 22:39
              kurna Mareczku niestety nikt niechce mi płacić:)
              a wyjaśnienie mojego postępowania w odpowiedzi misiaczkowi
              a i nie obrażam nikogo, znam 10 przykazań i wiem co to grzech
              • Gość: maniek Re: SN śmieć jakich mało IP: 94.42.116.* 31.10.10, 13:41
                prawda
          • Gość: golwes Re: SN śmieć jakich mało IP: 79.139.55.* 29.10.10, 22:37
            a gdzie ja napisałem że Ferenc jest wspaniały?
            coś ci się pokiklało "misiaczku"
            ja chciałem podjąc merytoryczną dyskuje na temat programu jakichś łebków którzy chcą rządzić moim miastem, a do tego jako Rzeszowianin mam chyba prawo,nie powiedziałem także że głosowałem ani na Ferenca, ani na Cyprysia w tym ich oszukańczym , zmienianym ręcznie głosowaniu, także nie wyjeżdzaj mi z prywatną gazetą bo jakbyś nie wiedział to wszystkie gazety w tym kraju są prywatne , także telewizje i radia oczywiście poza publicznym(to tak żebyś zrozumiał), a dla twojej wiedzy7 to właśnie takie "uczciwe i niezależne"media kształtują nasze społeczeństwo, a później inny"uczciwy i jedynie polski"idzie i morduje innych
            pomyśl troszkę
            pozdrawiam
            • Gość: gość Re: SN śmieć jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 10:07
              golwes
              może merytoryczna była tylko Twoim zdaniem????
              a tym ,,inteligencje trza miec'' to mnie prostego chlopa rozwalileś!!!zgadzam sie z postami powyzej,ze jak włazisz do czyjegoś domu to siie zachowuj!ale ty i Twoja inteligencja tego nie pojmiecie!!!
              ps.a nie przyszło Ci do głowy,że te Twoje wypociny nawet nie nadawały sie do publikacji???pozdrawiam
            • Gość: gniew ludu Re: SN śmieć jakich mało IP: 94.254.183.* 30.10.10, 17:27
              Nie pozostaje Ci nic innego, jak napisać merytoryczny list do "Przyjaciółki". Może tam zrozumieją Twoje żale.
              • Gość: ko SN -śmieć IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.10.10, 20:38
                To co wypisuje SN jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.Tak bezprzykładnego ataku na Ferenca nie pamiętam.Powodem jest prawdopodobnie przegrana właściciela i jego córki przetargu na plac po hotelu Rzeszów. Widać ,że łączy Ferenca z Podkulskim i teraz realizuje zemstę w sposób niespotykany w cywilizowanym świecie.Napuszcza "dziennikarzy" własnego pisma a ci piszą rzeczy za które srogo zapłacą, będzie wam przypominane to do końca życia.
                Jacyś Kraft, Barczewski, Krajewski, Rokosz , kto to jest?
                Wymyślili sondaż którym można manipulować jak się chce. Oczywiście zwycięzcą w nim jest konkurent Ferenca a więc ludzie szkoda waszych głosów na przegranego głosujcie na naszego z PISu. Socjotechnika.
                Próba zarejestrowania komitetu wyborczego "Przychodzi Rysiek do Tadka".
                Ludzie z SN, chyba wam rozum odebrało co wy robicie, jesteście najgorszymi szmatami, tak nie robi uczciwy człowiek.
                Wzniesienie pomnika Służalczości. Zapisy, ankiety to jakieś szaleństwo dlaczego się podkładacie.Robicie niespotykane rzeczy.Hańba.
                No a wnikanie w stan zdrowia kandydatów na prezydenta, no ...nie wem co napisać.Sugerowanie ,że Ferenc ma raku a właściwie domaganie się żeby miał .
                Wy naprawdę nie zdajecie sobie sprawy co czynicie?
                Albo jesteście kretynami albo złymi ludźmi.
                • Gość: gniew ludu Re: SN -śmieć IP: 188.33.248.* 31.10.10, 14:18
                  polki.pl/przyjaciolka_bk_artykul,10004233.html
                  • kmdr_rohan Re: SN -śmieć 31.10.10, 14:25
                    Baaaardzo, k..wa śmieszne.
                    • Gość: gniew ludu Re: SN -śmieć IP: 188.33.248.* 31.10.10, 14:58
                      To wcale nie miało być śmieszne, udzieliłem tylko merytorycznej porady, nie musicie dziękować.
                      • kmdr_rohan Re: SN -śmieć 31.10.10, 16:27
                        Gość portalu: gniew ludu napisał(a):

"...nie musicie dziękować."
                        Ależ, gdzieżbym śmiał, Kumotrze Nadszyszkowniku, zawracać Kumotrowi głowę jakimiś podziękowaniami! Niech żyje Szuflandia!

• Gość: p Re: SN śmieć jakich mało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.10, 21:15
            No popatrz jakiś ty mądry :) Ale popatrz ... gw to też prywatna gazeta, a pisokomuchy drą ryja przy byle artykule :) Więc wytłumacz mi jak to jest, że jedną gazetę można krytykować, a od drugiej trzymać się z daleka jeśli pisze coś co nam sie podoba ? :)
    • Gość: ferdek Re: SN śmieć jakich mało IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.10.10, 21:07
      A dlaczego nikt nie zapyta, dlaczego w tym komitecie i na listach wyborczych nie ma nazwiska Oraczewskiego Romana? To przecież on steruje tymi ludźmi, robi z nich i z siebie też pośmiewisko!!! A druga rzecz, to postać red. Krystiana Barczewskiego. Jego też nie ma na listach, ale z innego powodu: taka osoba nie istnieje!!!! To też Roman, którego myśli przepisuje Krzysztof Kuchta. Żałosne to wszystko, ludzie z SN, wpie...ie oraczowi i róbcie w końcu mądrą gazetę, bo pójdziecie z nim na dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ko Re: SN śmieć jakich mało IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.10.10, 21:46
        Ty naprawdę Kuchta już tak upadłeś, że robisz za Oraczewskiego?
        • kmdr_rohan Re: SN śmieć jakich mało 31.10.10, 13:48
          Druch Roman tak steruje? No patrzcie Państwo, a taki był z niego wzorowy harcerz...
    • Gość: Maria Re: SN śmieć jakich mało IP: 77.79.229.* 31.10.10, 14:31
      SN ostatnio dla mnie jest prawie jak komitet poparcia Pisowskiego kandydata na prezydenta Rzeszowa, artykuły zamieszczane związane z obecnym prezydentem (który jest liderem wyborów) sś tylko niepozytywne i krytykujące - rzetelność kiepska, a ostatnio wymyślili jakiś komitet bo co?? zapachniała władza samorządowa ???
      • Gość: sok Re: SuperNowości śmieć jakich mało IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.10.10, 20:23
        Podsumowaniem tego niespotykanego, haniebnego ataku przeprowadzonego przez Super Nowości na kandydata na prezydenta Ferenca jest moim zdaniem wydanie bezpłatnej gazety FAKTY RZESZÓW. Numer w całości poświęcony zgnojeniu Ferenca. Około 12 stron to wstrętny atak podobno "dziennikarzy" Super Nowości.
        Czy wyczuwacie ,że postępujecie niegodnie, jak jeden z drugim chcesz mi pisać później na inne tematy, jak mam ci wierzyć? Ja w każdym razie zachowuję ten numer waszych wymiotów i będę wam przypominał do końca wasze nieetyczne postępowanie. Są tam wasze nazwiska!
        "Rzeszów lepszy o 100%" -zakładany przez was, ten początkowy program wygląda jakby pisały go małe dzieciaczki, naprawdę nie mogę uwierzyć, że piszą to ludzie którzy powinni uczyć innych ludzi, czytelników, kompromitacja.
        Jestem przekonany , choć to nie bohater mojego romansu, że wygra swobodnie Ferenc.
        Jak chcecie funkcjonować na niewielkim rzeszowskim rynku, kto was przyjmie w razie czegoś?

Tu przytoczę historię jaka w PRLu spotkała Himilsbacha. Otóż stanęła przed nim szansa zagrania w amerykańskim filmie , warunkiem niestety było posługiwanie się angielskim, Himilsbach odmówił nauki języka ,oznajmiając "a jak nie dojdzie do filmu to jak h.. zostanę z tym angielskim ".
        Prawdopodobnie wygra swobodnie Ferenc , a wy dziennikarze zostaniecie z tym atakiem na Ferenca.Jak....

• Gość: ArturM Re: SuperNowości śmieć jakich mało IP: 46.112.190.* 31.10.10, 22:17
          Internauta "sok" oprócz próby żałosnego szkalowania rzeszowskich dziennikarzy jednoznacznie pokazał, że nie widzi lepszego kandydata od Ferenca.
          Otóż "soczku" Ty nie widzisz kandydata lepszego od Ferenca, gdyż (kilka możliwych przypadków):

1. nie czytałeś prasy (Wyborczej, Super Nowości, a nawet Nowin) w okresie ostatnich 4 lat (druga kadencja Ferenca) - artykułów krytycznych o Ferencu było pewnie ponad 400 (średnio 2 artkuły na tydzień, a najwiecej właśnie w wyborczej), a pozytywnych mniej niż 30 (czy to przypadek?),

2. nie widzisz lepszego kandydata bo masz słaby wzrok (nie Twoja wina),

3. nie widzisz lepszego kandydata bo masz mało wydajny mózg (też nie Twoja wina),

4. wypisujesz na forum teksty szkalujące dziennikarzy i pokazujące, że rzekomo Ferenc z łatwoscią wygra bo Ci płacą za wypisywanie takich bzdur (a to już jest Twoja Wina!).

Skąd niby wiesz "że wygra swobodnie Ferenc"? Zakładasz, że ludzie nie czytają gazet? Czy może zakładasz, że ludzie są głupi i być może nie rozumią tego co czytali przez ostatnie 4 lata?

Wybierz sobie prawidłową odpowiedź i nie zaśmiecaj już tego forum Twoimi "przemyśleniami". Nie sil się też na komentowanie tej wypowiedzi. Dalszej dyskusji nie będzie bowiem szkoda na Ciebie czasu.
          Najwyżej moderator wyrzuci to z forum.
          • Gość: sok Re: SuperNowości śmieć jakich mało IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.10.10, 22:35
            Przecież nikt z nas nie wie kto wygra to jest tylko antycypacja. Natomiast dokładnie widać wasz chamski atak na Ferenca.Ferenc mi ani brat ani swat lecz człowiek który w/g mojej oceny pozytywnie zapisuje się dla Rzeszowa i życzę mu zwycięstwa, choć również się dziwię , że mimo wieku chce mu się.

To nie jest tak ,że Antek czy Heniek napisze na forum swoje czasami ostre odczucia, to jest mocno przygotowana wymagająca finansowego wsparcia akcja a właściwie zemsta ,bo cóż to jest za stanowisko prezydent Rzeszowa. Boli przegrana przetargu pana Krystiana Barczewskiego i on jest głównym motorem.
            • Gość: hala Re: SuperNowości śmieć jakich mało IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.11.10, 10:10
              Dzień bez ataku na Ferenca to dzień stracony.
              Dzisiaj sprawa o której wszyscy wiedzą a więc "Ferenc nie zamienia rur azbestowych i celowo doprowadza do raka mieszkańców Rzeszowa". I fotografia.
              Czekam z niecierpliwością co jutro?
              • Gość: p Re: SuperNowości śmieć jakich mało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 10:12
                No cóż umowa zlecenie z pisem zobowiązuje :)
              • Gość: hala Re: SuperNowości śmieć jakich mało IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.11.10, 13:18
                Ty Hadło jesteś dziennikarzem SuperNowości czy robisz za takiego?
                Gdybyś się przygotował a nie pisał na polecenie tobyś na idiotę nie wyszedł A tak...

Od tego powinieneś zacząć a nie ludzi straszyć.
                www.pzh.gov.pl/page/fileadmin/user_upload/rury_azbestowo_cementowe_03.pdf
                • Gość: hala Re: SuperNowości śmieć jakich mało IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.11.10, 13:26
                  Mocno przepraszam panie Hadło pan to foto.Jeszcze raz przepraszam.

Tym "dziennikarzem" jest Grzegorz Anton.
          • Gość: Shepard Re: SuperNowości śmieć jakich mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 10:57
            "... wypisujesz na forum teksty szkalujące dziennikarzy... "

jakich dziennikarzy???
            Z SN???
            Z jednym wyjątkiem z nich są tacy dziennikarze jak z MYSIEJ D..UPY - REISEN TASCHE!
            :-)))
            Ha, ha, haaaaa!
            S.
      • Gość: Shepard Re: fakty rzeszów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 10:35
        Znalazłem ostatnio takie g..wno w skrzynce na listy.
        G..wno wysokiej próby, wydane przez agencję komfort - market...
        (jaki market - taki komfort..."gów..niany! :-)
        Jak trzeba mieć nasrane we łbie aby produkować takie badziewie?
        No i najważniejsze: jakim - kurna - prawem wtyka się mi te g..wno do prywatnej skrzynki pocztowej???
        Żyję w wolnym kraju i to JA DECYDUJĘ jakie gazety czytam i jakie programy oglądam!
        Panie red. nacz. Włoch: albo se pan weźmiesz swojego darmowego szmatławca, albo się pofatyguję i marnując swój cenny czas - ZWRÓCĘ panu co cesarskie.
        Sayonara!
        Wkurzony S.
        • kmdr_rohan SuperNewFuckty 02.11.10, 10:47
          Hehe, tez to dostałem. Powedrowalo do kosza z niesegregowanymi odpadami, zaraz po przejrzeniu tytułów. Swoją drogą, towarzysze z Trybuny Ludu i Żołnierza Wolności byli jednak subtelniejsi.
          • Gość: Shepard Re: SuperNewFuckty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 10:52
            Nawet do podtarcia tyłka się nie nada. To prawda.
            Ale może trza było zebrać tego szmatławca do reprezentacyjnego WORA i w procesji ODNIEŚĆ na Podwisłocze 46...
            Taka... inicjatywa obywatelska!
            :-)

S.
    • Gość: hala Re: SN śmieć jakich mało IP: *.rzeszow.vectranet.pl 04.11.10, 11:03
      A to wy Anton znów atakujecie Ferenca.
      Teraz sprawa ,bo Ferenc był w szpitalu i nielubi warkotu motocykli więc dyktatorsko zakazał poruszania się nimi koło szpitali.To już było.Wymyśl coś interesującego.
      • Gość: sok Re: SN śmieć jakich mało IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.11.10, 20:27
        No to jak przewidywałem doigraliście się, Press interesuje się wami.Już w całej Polsce nikt was nie zatrudni.Was też Pipała, za te próby z Kuchtą zarejestrowania komitetu przeciw Ferencowi.
        Co za głupole niemyślące o swojej rodzinie.
        • Gość: druh Re: SN śmieć jakich mało IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 10.11.10, 21:03
          Wlasciciel szmatlawca Oraczewski chcial wystartowac w "przetargu stulecia", ale mial za malo kasy. Majac tego swiadomosc szczul Ferenca gazetka. I dalej tak robi! A przeciez i tak nie da rady, bo za cienki w uszach. Zeby powaznie inwestowac trzeba miec kase a przede wszystkim placic ludziom, ktorzy dla ciebie pracuja. a tak nie jest. wszyscy kto pracuje w SN, to biedni ludzi zastraszeni i nie widzace innych perspektyw. Ale final jest blisko! Szmatlawiec sprzedaje sie coraz gorzej a krzyzowki z Ferencem jescze nie wymyslili! ;-)
        • Gość: TT Re: SN śmieć jakich mało IP: *.intertele.pl 11.11.10, 20:16
          A "Press" to jakaś wyrocznia, że to takie ważne czym się interesuje?

"Już w całej Polsce nikt was nie zatrudni". Martw się o siebie i o to co będziesz robił sam za kilka lat.

"Co za głupole niemyślące o swojej rodzinie" Dobrze, że ty dzbanie myślisz o swojej :-)
          • Gość: Anty Oracz Re: SN śmieć jakich mało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.10, 07:14
            Oraczu! Psie! Zamilcz i zaśmiecaj wyłącznie swoje forum panegirykami na cześć polskiego wydawcy. Kupa śmiechu z przewagą kupy.
    • Gość: Dominik Re: SN śmieć jakich mało IP: *.146.223.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.10, 21:33
      zgadzam się ta gazeta nie ma już nic wspólnego z dziennikarstwem rzetelnym, są jednostronne nastawieni przeciw obecnemu Prezydentowi, jenodcześnie forsując jakieś ugrupowianie lokalne w którym startują do wyborów... chyba to nie jest zgodne z etyką dziennikarską ??
    • Gość: andy Wolne forum SN IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.11.10, 00:39
      Heh... trafiłem tu przypadkiem gdyż na forum SN nijak nie idzie się wypowiedzieć krytycznie. Posty nie są publikowane. No chyba że się bluzga Ferenca.
      Ale spójrzcie jakież to ciekawe zjawisko tu zaistniało: na forum Wyborczej powstało forum SN.... Wolne forum SN :))))))
      • dareckipodkarpacie Re: Wolne forum SN 11.11.10, 08:56
        to straszne żeby w obie wolnych mediów o innych trzeba było pisać na konkurencyjnym forum, bo tam wykasowują wszystkie posty nie będące popraciem linii gazety antyferencowej
        • Gość: Shepard Re: Wolne forum SN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 11:18
          Spoko, spoko...
          Jeszcze tylko dziesięć dni z hakiem...
          Się towarzystwo USPOKOI.
          I trza się będzie za ROBOTĄ rozglądnąć.
          Nawet jak się sn-pismakom uda ręce z nocników powyjmować: smród zostanie. Na AMEN. :-)
          Z epicentrum na Podwisłoczu. :-))))))))))))))))

Sayonara Polococtowcy!
          S.
    • Gość: Rafi Re: SN śmieć jakich mało IP: *.19.165.93.osk.enformatic.pl 11.11.10, 14:41
      Ludzie rozlicza tego brukowaca juz 21 listopada kiedy mieszkancy Rzeszowa pojda zaglosowac i wybiora Ferenca juz w I turze.Sprzedaz SN spada z dnia na dzien a po wyborach okaze sie jak zwolennicy Ferenca odwdziecza sie lokalnemu brukowcowi!
      • Gość: m Re: SN śmieć jakich mało IP: 89.171.47.* 11.11.10, 16:02
        >Ludzie rozlicza tego brukowaca juz 21 listopada kiedy mieszkancy Rzeszowa pojda
        >zaglosowac i wybiora Ferenca juz w I turze.Sprzedaz SN spada z dnia na dzien a po
        >wyborach okaze sie jak zwolennicy Ferenca odwdziecza sie lokalnemu brukowcowi!

I mimo mojego bardzo humanitarnego podejścia do bliźnich trudno by się było dziwić Ferencowi (jeśli wygra) że SN rozpiórka. Za to co piszą i w jakim stylu chyba każdy zrównoważony człowiek straciłby cierpliwość.
        Abstrachuję od tego że część argumentów SN jest jak najbardziej na miejscu ale forma i czas jest nie do zaakceptowania.
    • Gość: koń Re: SN śmieć jakich mało IP: *.ostnet.pl 11.11.10, 19:07
      Dziennikarz cężka praca
      • Gość: Pippi Re: SN tego też nie puścili IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.11.10, 15:27
        wybory.wp.pl/kat,1026877,miasto,Rzeszow,kandydaci.html
        • Gość: golwes Re: SN tego też nie puścili IP: 79.139.55.* 16.11.10, 22:15
          No i proszę, ktoś się za nich wkońcu zabrał, powinni jeszcze czytelników przeprosić, za to że "podczas pisania art. byli pod wpływem środków...."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka