Gość: Robert IP: 81.15.189.* 07.04.04, 20:35 Oby to zakończyło się to sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haczyk "Radni mówią nie ???" IP: *.pul.tke.pl 07.04.04, 21:07 Ciekawe czy i tym razem (epitet :) radni powiedzą stanowczo NIE nowej inwestycji w mieście. Przecież oni mają pracę i kaska co miesiąc wpływa na konto. No chyba że to jest jeszcze za mało i można przy okazji wziąść od inwestora po KOPERCIE DO KIESZENI i wtedy wszystko będzie na TAK. Poczekamy - zobaczymy, oby po pierwszym spotkaniu z radnymi nie zwiał w siną dal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elekon Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 21:15 No, 500 osób to nie 5000, jak to pisały miesiąc temu Nowiny. Wtedy 15 ha na siedzibę powinno im wystarczyć :). Mają moje pełne błogosławieństwo i jako przestawiciel rzeszowian :) zapraszam, ale 500 osób to zaledwie średni zakład pracy, a nie duża firma, fabryka czy temu podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osjan Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 21:17 Nowiny jak zwykle podgrzewają atmosferę. Też wydawało mi się, że to będzie Bóg wie jakie drugie WSK. Żadna to widać sensacja warta poruszania w gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 500 bezrobotnych Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.04, 23:55 Nieeeee, nie ma co o tym pisać... Niech napiszą o miejscach pracy jak ktoś zadeklaruje etat dla każdego, z mocy ustawy, albo lepiej - konstytucji. A wogóle to może dekret jakiś, żeby duże jakieś zainwestowały, a nie takie tam 500 miejsc pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osjan Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 00:14 A Balcerowicz musi odejść. Pozdrawiamy 500 demagogów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 500 demagogów Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 08.04.04, 01:24 nie zrozumiałeś, za cienka aluzja... szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 500 bezrobotnych Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 08.04.04, 01:25 Pozdrawia-MY - tzn. Ty i kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
bambo2406 deptuła to ignorant 07.04.04, 21:55 Oooooo! Jak już spotkali się z deptułą i on o ty opowiada do gazet to można na 99,9% przyjąć, że będzie z tego wszystkiego kicha. deptuła opowiada jak zawsze głupstwa bo to ignorant. Odpowiedz Link Zgłoś
slavres Re: deptuła to ignorant 07.04.04, 21:57 Ja niestety jestem sceptycznie nastawiony do tego, gdyż odezwie się na pewno radny Ramski i Kultys i będą przeciwni. Jednak trzymam za powodzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elekon Re: IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 22:00 Kultys i Ramski są przeciwni hipermarketom, a nie zakładom produkcyjnym. Na szczęście w nieszczęsciu zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kpiarz Re: deptuła to ignorant IP: *.man.rsk.pl 07.04.04, 23:19 Niestety, "bambo" ma rację. Z prominentami spotyka sie wielu przedstawicieli firm, którzy deklarują, że chcą inwestować. Marszałek ma zwyczaj, że natychmiast biegnie z tymi rewelacjami do dziennikarzy. Po podróżach do Portugalii oraz Gruzji też zapowiadał, jakie to stosunki handlowe rozwinie z tymi krajami Podkarpacie.I kicha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: askowska Re: deptuła to ignorant IP: 195.136.14.* 08.04.04, 10:53 W końcu to tylko "weteryniarz":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RSC Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.04, 23:57 Mam nadzieję, że na czas przyjazdu tego przedstawiciela dobrze zostanie schowany Kultys z Ramskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 00:11 OJ czemu narzekacie na 500 osób to zawsze 500 osób i zawsze pare innych ludzi zarobi przy tych 500. NIECH BUDUJĄ, mam nadzieje że Ramski z ekipą swą nie będą przeszkadzać bo nie będą budować blisko Ramskiego :). Mam nadzieje że Ferenc nie da du.y i zachęci tego prezesa w zainwestowanie w nasze PIĘKNE MAISTO :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 07:26 A może my wyeksportujemy Ramskiego i Kultysa do innego kraju. Myślę że nawet możemy dopłacić wielkie pieniądze a korzyści przewyższą koszty. Myślicie że Madagaskar jest dobrą lokalizacją. Chyba żeby do jakiegoś kraju obecnej Unii wtedy szybko dojdziemy ich w rozwoju. Piszcie propozycje do jakiego kraju i ile trzeba by dopłacić. Myślę że warto się nawet zadłużyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.wsiz.rzeszow.pl / *.wsiz.rzeszow.pl 08.04.04, 08:55 musi się zakończyć sukcesem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? I TAK RADNI POWIEDZĄ: NIE!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 08.04.04, 11:12 !!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.nowa-deba.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 11:23 pewnie znowu się gość rozmyśli w ostatniej chwili ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 12:22 Cieszę się niezmiernie jak czytam takie informacje. Zresztą uwielbiam Gazetę Wyborczą za to, że często stara się pisać o inwestycjach w Rzeszowie. Jeszcze częściej piszcie o tym - proszę!. Swoją drogą TRZYMAJMY RZESZOWIANIE KCIUKI, ABY TA INWESTYCJA DOSZŁA DO SKUTKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Duża firma chce inwestować w Rzeszowie IP: 213.77.14.* 08.04.04, 12:24 "500 miejsc pracy" - ale magia, nieważne jaka firma, skąd, kogo zatrudni, "zagraniczna" - może hindusi albo bangladesz - kolejny przysłowiowy Vahap Toy jak w Białej Podlaskiej będzie budować tor "formuły 1". Jeżeli poważna firma chce otworzyć interes to się nie maskuje - chodzi ewidentnie o zakup terenów w atrakcyjnym miejscu za grosze - jak zmamić buraków z UMarsz, UMiasta jak nie miejscami pracy. "u nas w Pułtusku nie takie żeśmy numery robili" - S. Anioł "Alternatywy 4" Odpowiedz Link Zgłoś