Dodaj do ulubionych

Wstyd na cały kraj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 19:51
www.fakt.pl/Zdjecie-kandydata-Co-za-wtopa-,artykuly,88258,1.html
Niech ten ferenc zejdzie z ambony bo wstyd nam przynosi na cały kraj - temat podchwycił juz fakt nawet
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: Wstyd na cały kraj IP: *.xdsl.centertel.pl 19.11.10, 20:41
      i tak to korzystne zdjęcie w rzeczywistości jest żółty na twarzy jak kaczeniec...
      • Gość: lonrad Re: Wstyd na cały kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 21:36
        Tak sobie myśle czy wybierany polityków czy media które ich kreują i coś mi się zdaje że politycy to cienkie bolki czy jak kto woli marionetki w rękach wszechpotężnych koncernów medialnych.
        • Gość: a niech tam Re: Wstyd na cały kraj IP: 212.244.19.* 19.11.10, 21:55
          Myślę że ten szmatławy pożal się Boże dziennik Super Nudności po wygranej prezydenta Ferenca
          odczuje na własnej kieszeni swoje paszkwilanckie gnioty.
      • Gość: antysn Re: Wstyd na cały kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 22:14
        no i co drwisz z chorego człowieka? czekaj głupia cioto, jak ci wątroba wysiądzie, kamica cię zeżre; wóda albo dopalacze. przypomnisz sobie gnoju te szyderstwa ze schorowanego starca; jesteście żałosnymi fiutami z tą nagonką; oby was dopadło conajmniej to samo; myslisz jeden z drugim że jak pindę na tle mercedesa pokażesz, to już jesteście lepsi???? gó...! pożałujecie. wszyscy gnoje ze szmatławca. jeszcze tylko kilka godzin tej nagonki; a za 48 godzin będziecie inaczej wyć.
        • Gość: Pan Tofel Re: Wstyd na cały kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 22:42
          coś pan taki nerwowy?
          SN grają vabank i raczej się im to nie opłaci. Forumowicze z kolei nie potrafią zrozumieć czemu sobie dziadzio na wstrzymanie nie dał. Po co mu to było? Nie mógł odpuścić? Myślał pewnie, że mu do śmierci samej klaskać będziemy.
        • Gość: lidka Re: Wstyd na cały kraj IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.10, 22:47
          miałam głosować na kogoś innego ale po tej skanadalicznej nagonce głosuję na FERENCA i tak zrobi wielu wyborców z którymi rozmawiałam .Panowie przesadziliście !!
          • Gość: kolo do Lidka Re: Wstyd na cały kraj IP: *.xdsl.centertel.pl 21.11.10, 22:33
            to swiadczy o Twojej postawie obywatelskiej, jesli wybor prezydenta jest dla Ciebie kwestia wspolczucia a nie wartosci... takie mamy wlasnie spoleczenstwo :-(
        • Gość: g Re: Wstyd na cały kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 23:17
          Masz rację; podłe i zwyczajnie niesmaczne. tak samo jak 'fakty', szmaciarskie pisemko które ktoś bez mojej zgody podrzucił do skrzynki; ale jest podpisany: stanisław małkowski, są też zdjęcia osób które za tym pożałowania godnym szmatławcem stoją: kuchta, ziembicka, rokosz, mikicki. do widzenia na ulicach rzeszowa.
          • Gość: papuga wciskanie niechcianych publikacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 00:07
            za wciskanie niechcianych publikacji wbrew woli można założyć sprawę w sądzie. brat mojego męża pracuje w kancelarii w USA, powiedział jak to zrobić. w Polsce też jest to możliwe. założymy wydawcy "faktów" sprawę;
            • Gość: hycel Re: wciskanie niechcianych publikacji IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.11.10, 11:04
              no to zakładaj sprawę ale w usa.
    • Gość: gtk Re: Wstyd na cały kraj IP: 94.42.116.* 19.11.10, 22:52
      Stara dziadyga ... czekałby już w domu na swój koniec a nie babrał tą polityką . dla faceta nie ukrywajmy ,ale 70 to schyłek życia i nie ma gwarancji ,ze dotrwa on do konca kadencji...a wybory kosztują!!! Brutalna prawda ,ale takie jest zycie .
      • Gość: gość Re: Wstyd na cały kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 23:20
        a ty będziesz forewer jang? śmieszny jesteś; zdechniesz jak każdy; a jak będziesz miał trochę szczęścia to moze nie zachorujesz na starośc. Starość Panu Bogu podobno nie wyszła, ale szydząc ze straego, chorego człowieka - sam sobie kopiesz dołek, głupcze.
        • Gość: gtk Re: Wstyd na cały kraj IP: 94.42.116.* 19.11.10, 23:28
          Skończ waść . Jeśli odebrałeś to jako szyderstwo wróć do gimnazjum i gruntownie przeanalizuj definicję tego słowa . Ale czego można się spodziewać po takim ...
    • Gość: photoshoper Re: Wstyd na cały kraj IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.11.10, 23:06
      bogini ty moja. W fotki gracie? A co powiesz o waszej kolorowej ulotce skrzynkowej tego 100% lepszego komitetu: I na okładce i stronie 3 jakaś lola - niejaka Barbara Ziembicka. W tle mercedes.... uwalony błotem nieudolnie zakamuflowanym w jakims programie graficznym. To jest klasa!!! Mercedes-błoto. Czujecie klimat? Coś jak Gazeta codzienna-SN.

p.s.
      Pani Ziembickiej mały plus za to że jako jedyna potrafiła się przebrać do zdjęcia 'zbiorowego' ;)))
      • Gość: g Re: Wstyd na cały kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 23:26
        i co z tego? wygląda na zdjęciu jak zwykła tirówa. podkrążone oczy, krzywy ryj wieśniackie gumiaki. a ten łysol obok - jak rasowy alfons; łapa w kieszeni, ch...wy krawat i morda esesmana. strzępek też; na widok takiej gęby pacjenci powinii sp...ać w podskokach. rzeźnik w czerwonym swetrze. brawo!

> Pani Ziembickiej mały plus za to że jako jedyna potrafiła się przebrać do zdjęc
        > ia 'zbiorowego' ;)))

• Gość: photoshoper Re: Wstyd na cały kraj IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.11.10, 23:41
          no jak już o odzieniu mówimy to mi się rzucił w oczy w tej gazetce adwokat w kiepskich butach i dżinsach, wyciągniętej marynarce i w dodatku nieobstrzyżony...
          Z usuług adwokata jeszcze nie musiałem korzystać ale tak prezentujący się nie wzbudza zaufania...
          • Gość: gość Re: Wstyd na cały kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.10, 23:56
            no to dzięki tej publikacji wiemy już kogo należy omijać z daleka. są zdjęcia i personalia; dym kampanii opadnie a oni zostaną. wystarczy zapamiętać.
            • Gość: jogi Re: Wstyd na cały kraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 00:08
              i tak uważam że maja niektóre fajne pomysły...ale TWoj idol sekretarz Tadek ceni tylko swe pomysły
              • smurrfff Kto normalny czyta Fakt? 20.11.10, 10:05
                Oprócz mentalnej wiochy (z całym szacunkiem dla mieszkańców wsi). Akurat ten periodyk nie jeste dla mnie wyznacznikiem czegokolwiek. Jeśli SN się zachwycają, że są tam cytowane - cóż, widać mentalna wiocha im odpowiada. Nie mój problem.
                O kandydowaniu "dziennikarzy" litościwie nie wspomnę. Tkwiącym po szyję w gó...e nie skacze się po głowach.
                • Gość: jah Re: Kto normalny czyta Fakt? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.11.10, 09:42
                  jak się czuje "najlepszy dziennikarz Rzeszowa" wg "rankingu" SN Krzysztof Rokosz? Temu gościowi najlepiej przed laty wychodziło rozprowadzanie po okolicznych wsiach Pepsi Coli,
                  potem załapał się jako "akwizytor" wciskający naiwnym ubezpieczenia... i na tym etapie swojego
                  rozwoju powinien się zatrzymać! Krzysiu kochany idź zgłoś się do Chłodnickiego to może
                  w odruchu współczucia przyjmie Cię do pracy w swoim biurze, bo szkoda, żeby taki wspaniały
                  dziennikarz marnował się w superszmatławcu. A może napiszesz do TVP, do Jasia Pośpieszalskiego, on też takich dziennikarzy potrzebuje... spróbuj, przecież wszystko jest jeszcze przed Tobą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka